💒نسخه تو(YouVersion) اپلیکیشنی که توانست دهها هزار نفر را مسیحی کند
🛐 آیا میتوان تصور کرد اپلیکیشنی مذهبی بیش از محبوبترین بازی دنیا نصب داشته باشد؟
🔹یو وِرژن (YouVersion) نام برنامهای است که با فرمی متفاوت از ارائه متن انجیل، توانسته با 630 میلیون کاربر در نهصد زبان و گویش، نه تنها از محبوبترین بازیها پیشی بگیرد، بلکه در سال به صورت متوسط چندین هزار نفر کاربر این نرمافزار را نیز مسیحی کند.
🔸رمز موفقیت این اپلیکیشن نه ساله را باید در توسعه اپلیکیشن مبتنی بر روانشناسی تلنگر، ایجاد فیچرهایی برای مطالعه لذتبخشتر انجیل، تفکیک محتوایی دقیق و ساخت کامیونیتیشاداب از انجیلخوانان و حفظ ارتباط موثر با کاربران یافت.
🔹موفقیت یوورژن این روزها به حدی رسیده است که دستیار گوگل، بسته به حال و هوای روحی شما عباراتی انجیلی از این برنامه را برای شما بلند میخواند.
🔹و جالب اینکه بنیانگذار یوورژن کشیشی ۴۰ ساله است و سرمایهگذار این اپلیکیشن نیز پیرمردی ۸۲ ساله مسیحیبه نام دیوید گرین صاحب موزه بزرگ انجیل در آمریکاست.
(🖼 تصاویر: تقدیر پاپ از بنیانگذار یوورژن، سرمایهگذار یوورژن و ایمیلهای ماهیانه یوورژن به کاربران ایرانیاش.)
@Hodaacademy
#نوآوری_اجتماعی
#نوآوری_مذهبی
.
🚫 سدهای خلاقیت (قسمت اول)
⁉️ آیا موانع خلاقیت با آموزش از بین میروند؟
۱. سدهای استراتژیک (راهش فقط اینه...! هیچ راه دیگه ای نیست...!)
این رویکرد که «فقط یک پاسخ صحیح وجود دارد» یا انعطافناپذیری در اندیشیدن، شناختهشدهترین نماینده این سد راهبردی است که مانع حلِّ خلاقِ مساله میشود. تمایلِ شدید به اتکا بر تجربیات گذشته یا استفاده از ترفندهایی که حافظۀ ما دیکته میکند، بدون به چالشکشیدن تناسب آن تجارب و ترفندها با موقعیتهای پیش رو از نمونههای این سد است. افراد با سد استراتژیک غالبا رویکردی بیش از حد جدی به مشکلات دارند که از بروز فضای بازیگونه، تخیلی و طنزآمیز در بررسی مسئله جلوگیری میکند.
💡راه حل:
پژوهشها نشان میدهند آموزش مهارتهای حل خلاق مسئله، سدهای استراتژیک را به چالش میکشد. استفاده فرد از تکنیکهای #تفکر_خلاقانه، تاثیر تجارب گذشته و تاثیر دیکته حافظه را کمرنگ میکند. «خالیکردن سبد ذهن» از تجارب گذشته، بازتعریف مسئله و نگرش انتقادی به راهحلهای موجود، از اصول حّلِ خلاق مسئله در این ترفندها است.
#حل_مسئله
#تفکر_نقادانه
#نوپدید
منبع:
-Creative Problem Solving for Managers; Developing Skills for Decision Making and Innovation,Tony Proctor, 2019
-tizfekri.com/
.
.
⁉️ سنت ها و آداب و رسوم کشور چگونه به کمک حل معضلات اجتماعی می آید؟
✅ در فرهنگ مردم ایران زمین، ورزش پهلوانی و زورخانه ای با نام خدا و ائمه اطهار علیهم السلام گره خورده و ترویج آن می تواند در زمینه های فرهنگی، اخلاقی و تربیتی جامعه تاثیر گذار باشد.
در سال های اخیر این سنت در ندامت گاه ها نیز رواج پیدا کرده و علاوه بر آموزش اعتقادات مذهبی و آشنایی با سیره مولای متقیان، روحیه جوانمردی، ایثار و پهلوانی را در بین زندانیان افزایش داده و موجب بروز معضلات اجتماعی کمتر پس از آزادی می شود.
⭕️در سایت #نوپدید بیشتر در مورد این مطلب بخوانید.
https://b2n.ir/k02348
پ.ن: گاهی اوقات، احیاء یک سنت کم رنگ شده یا استفاده از سنت و آداب و رسوم برای رفع معضلات اجتماعی و فرهنگیِ جدید مصادیقی از #نوآوری_اجتماعی هستند.
🟣مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
.
نخستین درخت مصنوعی کشور به همت شهرداری تبریز ساخته و نصب شد.
🌲 درخت مصنوعی نام دستگاهی است که در جذب آلودگی هوا به اندازه ۷۵۰۰ اصله درخت سوزنی کارکرد دارد و از طرفی میتواند سالانه ۶۱ میلیون متر مکعب هوا را تصفیه کند.
هزینه ساخت هر درخت مصنوعی بسیار کمتر از تأثیر کارکرد آن در کاهش آلودگی هوا است.
.
منبع:خبرگزاری مهر
#نوآوری_اجتماعی
#فناوری
#نوپدید
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.