eitaa logo
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
829 دنبال‌کننده
490 عکس
43 ویدیو
18 فایل
آموزش نوآوری اجتماعی معرفی مهارت ها و ابزارهای نوآوری معرفی پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی nopadid.com :آدرس سایت ارتباط با ادمین: @nopadid ۰۹۹۳۵۰۳۱۲۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
. ⁉️ سنت ها و آداب و رسوم کشور چگونه به کمک حل معضلات اجتماعی می آید؟ ✅ در فرهنگ مردم ایران زمین، ورزش پهلوانی و زورخانه ای با نام خدا و ائمه اطهار علیهم السلام گره خورده و ترویج آن می تواند در زمینه های فرهنگی، اخلاقی و تربیتی جامعه تاثیر گذار باشد. در سال های اخیر این سنت در ندامت گاه ها نیز رواج پیدا کرده و علاوه بر آموزش اعتقادات مذهبی و آشنایی با سیره مولای متقیان، روحیه جوانمردی، ایثار و پهلوانی را در بین زندانیان افزایش داده و موجب بروز معضلات اجتماعی کمتر پس از آزادی می شود. ⭕️در سایت بیشتر در مورد این مطلب بخوانید. https://b2n.ir/k02348 پ.ن: گاهی اوقات، احیاء یک سنت کم رنگ شده یا استفاده از سنت و آداب و رسوم برای رفع معضلات اجتماعی و فرهنگیِ جدید مصادیقی از هستند. 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. نخستین درخت مصنوعی کشور به همت شهرداری تبریز ساخته و نصب شد. 🌲 درخت مصنوعی نام دستگاهی است که در جذب آلودگی هوا به اندازه ۷۵۰۰ اصله درخت سوزنی کارکرد دارد و از طرفی می‌تواند سالانه ۶۱ میلیون متر مکعب هوا را تصفیه کند. هزینه ساخت هر درخت مصنوعی بسیار کمتر از تأثیر کارکرد آن در کاهش آلودگی هوا است. . منبع:خبرگزاری مهر 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. 🚫 سدهای خلاقیت (قسمت دوم) ⁉️ آیا موانع خلاقیت با آموزش از بین می‌روند ۲.سدهای ارزشی این سد زمانی به وجود می‌آید که باورها و ارزش‌های شخصی ما دامنۀ ایده‌ها را محدود می‌کند. این در حالی است که وجودِ تنوع در ارزش‌ها طبیعی است. کسی که تصور می‌کند همیشه باید کارها را با یک روش انجام دهد، پذیرای ایده‌های جدید نیست و ذهنیت و ارزش‌هایش بر شیوه­‌های برخورد با مشکلات غالب است. این در حالی است که طبیعتا تنوع ارزش­‌ها در محیط خانه، کار و جامعه وجود دارد و «آشتی ارزش­‌ها» ناممکن نیست. مدیری که انتظار دارد شیوه صحبت‌کردن و نشست ‌و برخاست کارکنانش مطابق با نظر و سلیقه او باشد، یک سد ارزشی در پذیرش دیگر ارزش ها یا شیوه‌های فرهنگی دارد. 💡راه حل: تغییر یا انعطاف‌پذیری ارزش­‌های شخصی به سادگی امکان‌پذیر نیست. حتی شاید دوره‌های آموزشی هم اثر چندانی در تغییر آن‌ها نداشته باشد! با این حال، «آگاهی» بیشتر از همان ارزش­‌های شخصی، فرصت تأمل و بازاندیشی شخصی را فراهم می‌کند. نوشتن از ارزش‌ها که غالبا منجر به افشای احساسات می‌شود، گامی اثربخش در آشکارشدن این «آگاهی» است. اما اگر مدیری/ کارمندی دارید که سال‌هاست یک تأمل شخصی ننوشته است، احتمالا گرایش به تامل در او کم‌رنگ است. .
. 🚫 سدهای خلاقیت (قسمت سوم) ⁉️ آیا موانع خلاقیت با آموزش از بین می‌روند ۳‌. سدهای ادراکی: سدهای ادراکی با تمرکزِ بیش از حد روی بخش‌های خاصی از موضوع (سوگیری­‌های شناختی) به وجود می‌آیند؛ برای مثال، گرایش به انتخاب از میان گزینه‌های روی میز (خطای دسترس­‌پذیری)، گرایش به انتخاب گزینۀ مورد تایید جامعه (خطای تاییدخواهی)، گرایش به توصیف وقایع آن‌طور که دوست داریم (خطای آرزواندیشی)، سه نمونه از شایع­‌ترین خطاهای ادرکی هستند. 💡راه حل: ترفندهای حل خلاق مسئله در شکستن سد‌های ادراکی واقعا موثرند. هم‌چنین «جمع‌اندیشی» و گردهم‌آمدن چندین نفر، آشنا به مسئله البته با تنوع رأی، یا برگزاری جلسات شکنندۀ سدهای ادراکی است. به اشتراک گذاشتن تجربیات در گروه می‌تواند به ایجاد اعتماد به نفس، کاهش خطر اشتباهِ فردی یا خطای ناشی از سوگیری‌های شناختی را که ممکن است به صورت فردی از خود نشان دهیم، جبران سازد. این‌که ببنیم دیگران چگونه یک مسئله مشابه را می‌بینند تله‌های ذهنی بسیاری را می‌شکند. مشاهده دقیق و چندباره نیز از ترفندهای مؤثر در شکستن سدهای ادراکی است. .
. ✅به مناسبت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی مثالی از بهره مندی تمامی اقشار جامعه به ویژه اقشار آسیب پذیر و دارای ویژگی های خاص از موزه ها و آثار باستانی https://b2n.ir/d87284 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com برای مطالعه در مورد سایر پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی به سایت nopadid.com مراجعه کنید .
. 🚫 سدهای خلاقیت (قسمت چهارم،قسمت آخر) ⁉️ آیا موانع خلاقیت با آموزش از بین می‌روند ۴. سدهای خودانگاره: این سدها در اثر تصویر ما از خودمان به وجود آمده است. تشخیص این سدها ممکن است دشوار باشد، مگر این‌که خود فرد آشکارا به آن اعتراف کند. شاید نبود تمایل به تصمیم‌گیری در مورد مسئله روی میز، یا عدم ریسک‌پذیری‌، از نشانه‌‌های نبودن اعتماد به نفس است. هیچ چیز به اندازه ترس از اشتباه‌کردن‌، مانع خلاقیت نیست. 💡راه حل: سدهای خودانگاره می­توانند از طریق آموزش و الهام‌بخشی با تحریک «جرأت­مندی» یا رشادت در اندیشیدن و عمل کنار روند. استفاده از مشورت افراد واقع‌بین اما شاداب و امیدوار و خواندن زندگی‌نامه افراد اثربخش و خلاق می‌تواند خودانگارۀ منفی را به مثبت تبدیل کند. منبع: -Creative Problem Solving for Managers; Developing Skills for Decision Making and Innovation,Tony Proctor, 2019 -Tizfekri.ir .
. ✅ تکنیک های خلاقانه قسمت سوم 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com Nopadid.com
. ✅جلسه چهارم دوره مجازی نوآوری اجتماعی و حل مسئله خلاقانه برگزار شد... به همت دوستان در استان گیلان 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
جزیره‌های دورافتاده عقاید: نمود فعالیت‌های مذهبی ایرانیان در دو پیام‌رسان‌ 💹 برآورد اخیر تیم هدی از دو پیامرسان تلگرام (با ۶۳ میلیون کاربر ایرانی) و ایتا ( با ۱۵ میلیون کاربر) نشان می‌دهد که فعالیت‌ کانال‌ها در حوزه ایدئولوژی و عقاید، این دو پیامرسان را تبدیل به دو جزیره مجزا کرده‌است: در حقیقت مذهبی‌ها برای مذهبی‌ها در ایتا محتوا تولید می‌کنند و بسیاری از آن‌ها، فعالیتی برای ۵۰ میلیون ایرانی دیگر حاضر در تلگرام و...ندارند. 🔸در این نمودار مشاهده می‌شود که سهم عمده کانال‌های حوزه ایدئولوژی در ایتا متعلق به کانال‌های مذهبی با قرائت سنتی‌ (شیعی‌)ست و خوانش‌های دیگر (متجددانه یا خلاف) در این پیام‌رسان جایگاهی ندارند یا سریعاً حذف می‌شوند. 🔹این آمار در تلگرام متفاوت است: فعالیت کانال‌های مذهبی سنتی (چه شخصی، چه سازمانی و نهادی و چه گمنام) به نسبت کمتر است (البته همچنان از سایرین بیشتر) و گفتمان‌های دیگر به نسبت سهم بیشتری دارند. 🔸هرچند به‌نظر در این افتراق و جزیره‌گرایی سیاست‌هایی چون فیلترینگ تلگرام سهمی اساسی دارند، اما باید دید چه میزان از این عدم گفتمان متکثر در زمینی مشترک ریشه در خلق‌وخوی ایرانی این روزها دارد. ✅ برخی از جامعه‌شناسان، خلاء گفت‌وگو و تضارب آرا در ایران را زمینه‌ساز بحران‌های رادیکال دینی دانسته‌اند و مشاهده فوق در پیام‌رسان‌ها نیز، این خلاء زمین‌های مشترک برای گفت‌وگو را تایید می‌کند. البته نتیجه‌گیری دقیق‌تر و جامع‌تر وابسته به بررسی رسانه‌های دیگر نظیر اینستاگرام و توئیتر نیز هست. منبع: @Hodaacademy
. یک ایده چیزی بیش از ترکیب عناصر قدیمی نیست. شاید این مهم ترین واقعیت در مورد باشد. در همین اصل, مسئله ی مهم برای ترکیب اجزای قدیمی و تولید یک چیز جدید آن است که از عناصر و روابط بین آن ها به خوبی آگاه باشید. کتاب "یک روش برای خلق هزاران ایده" 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅ تکنیک های خلاقانه قسمت چهارم 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com Nopadid.com
. ✅رویداد نما (نوآوری در مشارکت های اجتماعی) هدف از این رویداد توسعه نوآوری به منظور جلب مشارکت جوانان در جوامع محلی، خیریه ها و فعالیت های داوطلبانه است. این رویداد که به صورت بوت کمپ در مناطق مختلف برگزار می شود برای مخاطبان اصلی خود (جوانان با دغدغه های اجتماعی که به صورت تیمی در این رویداد شرکت می کنند) حمایت‌هایی مانند جذب سرمایه، تسهیلات، مشاوره تخصصی رایگان و شبکه سازی نیز ارایه می دهد. @nopadid_com 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید .