5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بنویسیم: خانم
⛔️ ننویسیم: خانوم☝️
✅ بنویسیم: لهجهتون
⛔️ ننویسیم: لحجهاتون☝️
✅ بنویسیم: نمیخواد
⛔️ ننویسیم: نمیخاد☝️
@noshamim❤️
🟣 خانم نسرین نصرتی
در نقش فهیمه خانمِ
سریال پایتخت
968.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ آموزش ویرایش کارگاهی
⛔️ متن ناویراسته
✓ آدم خوشبخت کسی که: جایی باشه که دلش اونجا باشه..
✅ متن ویراسته
✓ آدم خوشبخت کسیه که جایی باشه که دلش اون جا/اونجا باشه.
@noshamim❤️
نوشَمیم:
کانال ادبی
و
آموزش تخصصیِ
«نویسندگی»
و
«ویراستاری»
@NoshamimAdmin❤️
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ خدا جانم!
@noshamim❤️
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ زبان «فارسی»
و
زبان «اداری»
✅ دکتر اسماعیل امینی
(استاد دانشگاه)
@noshamim❤️
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ یکسانی و همخوانیِ
کلماتِ
متن و صدا
محشره!
✅ بندهٔ خدا
خواننده و شنونده!
🟣 واقعاً دست مریزاد!
احسنت!
@noshamim❤️
❤️ حکایت
روزى کاروانى بزرگ در بیابان مورد حملهی راهزنان قرار گرفت و در این میان خواجهای ثروتمند هم، همراه کاروان بود و زر زیادی با خود داشت. خواجه از ترس از دست دادن مالش ، آنرا برگرفت و از کاروان جدا شد و با خود گفت : "در جایى پنهان کنم تا اگر کاروان را بزنند، این پول برایم بماند."
به بیابان رفت، خیمهاى دید که در آن پلاس پوشى نشسته کلاهی پشمین بر سر نهاده و تسبیحی بر گردن دارد ، پس به او اعتماد کرد و زر خویش به امانت به او سپرد. پلاس پوش گفت : "در خیمه رو و در گوشهاى بگذار"؛ خواجه پول در آنجا نهاد و بازگشت.
چون به کاروان رسید، دزدان راه را بر کاروان بسته و همه اموال کاروانیان را به دزدى تصرف کرده بودند. پس مرد شکر خدا کرد که پول را به شخصی مطمئن سپرده است، پس از گذشت ساعتی خواجه قصد خیمه پلاس پوش کرد، چون بدانجا رسید، دزدان را دید که مال تقسیم مىکردند و پلاس پوش هم در میان آنان نشسته و به نظر میآمد که رئیس آنان باشد.
خواجه گفت:" آه، من مال خود را به دزدان سپرده بودم! پس خواست باز گردد، اما راهزن(پلاس پوش) او را بدید و آواز داد که بیا.
خواجه از ترس جانش به نزد پلاس پوش آمد، راهزن گفت: "چه کار دارى؟"
گفت" جهت امانت آمدهام."
گفت "همان جا که نهادهاى بردار."
برفت و برداشت.
یاران گفتند:" ما در این کاروان هیچ زر نیافتیم و تو چندین زر باز مى دهى. " گفت:" او به من گمان نیکو برد و من نیز به خداى تعالى گمان نیکو مىبرم. من گمان او را به راستى تحقق دادم تا باشد که خداى تعالى گمان من نیز به راستى تحقق دهد."
پ.ن : این دزد که بعدها از عرفای به نام شد کسی نبود جز فضیل بن عیاض
برگرفته از تذکرة الاولیا
عطار نیشابوری
@mollanasreddin
@noshamim❤️
✅ بدون ویرایش
از سوی «نوشَمیم»
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ای عشق!
تو یک بار بیا
خونهٔ ما!
@noshamim❤️