هدایت شده از منانقلابیام | عباسبابائی
فردای بعد از مذاکره
دوباره مذاکره و سوالات و ابهامات و شبهاتش! در این نوشته نمیخواهم به مأذونبودن(اجازه) یا نبودن مذاکره یا به تفاوت مستقیم و غیرمستقیم بپردازم؛ چون درست یا نادرست، مذاکرات از روز شنبه آغاز خواهدشد.
اما آنچه اکنون اهمیتش از سوالات فوق بیشتر است، آن است که «فردای بعد از مذاکره» برای «مردم» چه فردایی است؟ مرادم از «مردم» تمام مردم است؛ چه آنانکه اکنون خوشحالاند؛ چه کسانیکه مغموماند و چه بخش وسیعتری که در ابهاماند!
مردم در «فردای بعد از مذاکره» یکی از این سه حال را خواهند داشت:
یا راضی و سرزنده؛
یا ناراضی و افسرده؛
و یا عبرتگیرنده و رشدیافته!
حالت نخست قطعاً محقق نخواهدشد! چون:
ترامپ مذاکره را صرفاً برای مذاکره و تحکم(زورگویی) میخواهد نه امتیازدادن، آن هم به قویترین دشمنش! دشمنی که از نگاه او اکنون بخشی از مدیرانش یا خواهان غرباند یا ترسان از غرب!
از طرفی «قاتل حاجقاسم» معتقد است مردمی که سالیان سال با انواع تحریمها تحت فشار بودهاند، به مرز شورش علیه «حرم جمهوری اسلامی» رسیدهاند! و این همانچیزی است که از ابتدای انقلاب تاکنون ميلياردها دلار برایش خرج کردهاند.
وقتی نتیجهی مذاکرات با توجه به تجربههای قبلی، «تقریباً هیچ» بشود، لاجرم حالت دوم محقق خواهدشد؛ ناامیدی و نارضایتی؛ درست همانچیزی که استکبار با تمام هیمنهاش سالهاست برای آن نسخههای متعدد پیچیدهاست؛ هرچند تقریباً در تمامی آنها شکست خوردهاست!
فارغازاینکه این «ناامیدی» به اغتشاش خیابانی برسد یا نه، باعث ریزش قابلتوجهی از «قدرت نرم» نظام خواهدشد.
اما حالت سومی هم هست؛ همان حالتی که اگر دغدغهمندان انقلابی در زمان خودش برای تحقق آن «قیام» میکردند، نه برجامی شکل میگرفت و نه بعد از دولت «شهید جمهور» غربگرایان برای چندمین بار سکان ادارهی کشور را بدست میگرفتند؛ عبرتگیری و رشدیافتگی.
اینکه عدهای از مردم از ماجرای تلخ برجام عبرت نگرفتند را نباید بهحساب «کمحافظگی تاریخی» بگذاریم؛ بلکه مشکل اصلی «عدم تبیین درست و بهنگام» بود!
هیچ از خود پرسیدهایم که چرا حضرتآقا به تنهایی سالیان سال بعد از فتنهی ۸۸ در هر مناسبتی گریزی به «فتنه و فتنهگران» میزدند؟ چون باور داشتند که «عدم تبیین» مساوی است با «تحریف» و «عوضشدن جای جلّاد و شهید»!
برای عبرتگیری و رشدیافتگی چه باید کرد؟
۱) باید از الان تا فردای بعد از مذاکره مدام موضع «امامجامعه» مبنی بر مخالفت مبنایی ایشان با مذاکره و چرایی آن تبیین شود. اگر این کار نشود، لشکر رسانهای غربگرا بعد از شکست مذاکرات تمام تقصیرها را متوجه ایشان خواهدکرد!
۲) باید از الان تا فردای بعد از مذاکره «واقعیت و هدف مذاکره از نگاه آمریکا» و «خسارتهای فراوان» آن برای مردم بیان شود؛ والا آمریکا با امپراتوری رسانهای خود، ایران را مقصر ناکامی مذاکرات پیشرو معرفی خواهدکرد!
۳) باید از الان تا زمانی که انقلاب به انقلاب جهانی حضرت مهدی(علیهالسلام) متصل میشود، آثار نابودکنندهی غربگرایی در سالهای گذشته خصوصاً دههی ۹۰ مرتب تبیین شود.
۴) باید برای تمام مردم آثار خیرهکنندهی «مقاومت» و «نگاه به درون» باتوجه به تجربههای موفق آن بهویژه تجربهی فوقالعادهی «دولت شهید جمهور» مطرح شود.
سؤال: مخاطب این «بایدها» کیست؟
کاملاً روشن است که مخاطب این «بایدها» اولاً و بالذات، سازمانهای بزرگ و کوچک انقلابی و سپس تمام دغدغهمندان ایرانی و انقلابی است.
اگر در حوادث اینروزهای عالم که سرعت خیرهکنندهای یافته، جایگاه خودمان را پیدا نکنیم، یقیناً در غربالهای آخرالزمانی از «حرم جمهوری اسلامی» که به تعبیر حاجقاسم همان «قرارگاه حسینبنعلی» است و از «خیمهی ولایت» که همان «خیمهی رسولالله» است، جدا خواهیم شد!
✍ عباس بابائی
سه روز قبل از شروع مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا!
🇮🇷 من انقلابیام||عضویت👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۲۱فروردین ماه سال۱۳۷۶
🏴حکم وقیحانه دادگاه آلمان
🏳بر تروریست بودن سران نظام
🏳و حکم حبس ابد برای ۵ ایرانی
🏳مانند کاظم دارابی به اتهام قتل
🏳۴نفر از اعضای حزب دموکرات
🏳در قهوه خانه شهر میکونوس/۲
💠رهبرانقلاب
‼️ما با اروپاییها مشکلی نداریم، اروپاییها با ما مشکل ایجاد کردهاند. اروپاییها تبعیت از سیاست آمریکا کردند؛ آمریکا ما را تحریم کرد، اینها هم تبعیّت کردند؛ او علیه ما تبلیغات کرد، اینها هم تبعیّت کردند. خب، ما چه کار کنیم؟ در قضایای مختلف، اروپاییها بودند که ابتدای به دشمنی کردند. سر قضیه قهوه خانه میکونوس، رئیس جمهور وقت ما را متّهم کردند و به دادگاه میخواستند بکشانند؛ خب چه کار کنیم ما با اینها؟ برویم التماس کنیم؟ برویم بگوییم آقا با ما بهتر از این باشید؟ ما کاری نکردیم با اینها؛ اینها هستند که دشمنی میکنند. اگر ما در مقابل دشمنی دشمنانمان با شجاعت و با اقتدار نایستیم، ما را خواهند خورد، خواهند بلعید. «ما» که میگویم، یعنی کشور را، یعنی ملّت را؛ وإلا شخص بنده و امثال بنده که اهمّیّتی نداریم؛ کشور را خواهند بلعید. ما مسئول کشوریم، مسئول ملّتیم، مسئول تاریخیم؛ نباید اجازه بدهیم! ۹۴/۱۲/۲۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از بینش راهبردی
🔺از جناح تا جبهه؛ ضرورت بازگشت به نگاه ملی
یادداشتی درباره آفات جناحگرایی و ضرورت بازتعریف سیاست در تراز ملت
🖊محمدعلی رنجبر
درک درست از میدان، شرط آغاز هر حکمرانی موفق است. در جهانی که هر تصمیم ملی، با واکنشهای فراملی روبهروست، داشتن «نگاه ملی» نه یک انتخاب، که یک ضرورت است.
یکی از بزرگترین آسیبهای سیاستورزی در کشور ما، غلبه نگاه جناحی بر نگاه ملی است. این غلبه، نوعی از سیاستزدگی بیمارگونه را رقم میزند که در آن، حتی مسائل راهبردی و حیاتی کشور، به ابزاری برای تسویهحسابهای حزبی و جناحی تبدیل میشوند.
نگاه ملی یعنی تشخیص درست جبههها؛ یعنی اینکه بدانیم ما با دشمن واحدی مواجهیم که فقط شکل حملهاش عوض میشود، نه اصل نیت و هویتش.
🛑 گاه با تحریم و فشار اقتصادی
🧠 گاه با عملیات رسانهای و جنگ روایتها
🕵️♂️ گاه با نفوذ و دروغپردازی
و گاه با تفرقهافکنی داخلی از طریق دوگانهسازیهای تصنعی.
در چنین شرایطی، اگر سیاستمداران و نخبگان، منافع ملی را فدای رقابتهای جناحی کنند، ناخواسته به قطعات پازل دشمن بدل میشوند.
یکی از نمونههای روشن این آسیب، تجربهی مذاکرات برجام در دولت آقای روحانی بود.
یکی از اصلیترین خطاهای راهبردی ایشان این بود که موضوعی بهشدت ملی و راهبردی را، به مسألهای جناحی بدل کرد.
از همان آغاز، مذاکرات هستهای با برچسب «برد - باخت جناحی» وارد عرصه رقابتهای داخلی شد. این مسأله، نه تنها به تقویت جبههی ملی کمکی نکرد، بلکه باعث شد:
اگر در مذاکرات توفیقی حاصل میشد، جناح رقیب آن را تحقیر میکرد.
و اگر مذاکرات شکست میخورد، همان رقیب آن را محمل حملات سنگین و تخریبهای وسیع قرار میداد.
در حالی که اگر این مسأله در تراز «منافع ملت ایران» باقی میماند و خطوط قرمز نظام بهدرستی پاسداری میشد، هیچکس جرأت نداشت بهخاطر رقابت سیاسی، با اصل مذاکرات یا نتایج آن تسویهحساب کند.
🔻 امروز که قرار است دور جدید مذاکرات شروع شود، باید بیش از گذشته مراقب بود تا فضای جناحی، از هر دو طرف میدان سیاست، بر روند تصمیمسازی و روایتسازی غالب نشود.
زیرا دشمن در کمین نشسته تا از این دوگانهسازیها بهرهبرداری کند.
ممکن است بنده و یا شما با مذاکرات مخالف باشید
اما وقتی تصمیم جمعی نظام بر مذاکره است باید مراقب بود به دعواهای شخصی وجناحی ورود نکنیم.
او دقیقاً همین را میخواهد:
که ما بهجای مراقبت از خط مقدم، مشغول درگیری با یکدیگر شویم، و بهجای وحدت علیه دشمن، به بهانهی مذاکرات، رقیب داخلیمان را بزنیم.
✳️ نگاه ملی، یعنی سپردن امور راهبردی به عقلانیت جمعی جبهه انقلاب، نه به هیجانهای لحظهای جناحها.
✳️ یعنی تمرکز بر تهدیدهای مشترک، و ترجیح مصالح امت بر منافع آنی حزب و گروه.
✳️ یعنی بازگشت به منطق "ما" بهجای اصرار بر "من".
اگر سیاستورزی، بهجای تراز ملت، در تراز حزب و گروه فروکاسته شود، هر دستاوردی بیمشتری میماند و هر شکست، به دست خودی تبدیل به فاجعه میگردد.
و این یعنی، بازی در زمین دشمن بدون آنکه او تیر شلیک کند.
@Binesh_Rahbordi
مؤسسه تخصصی تبلیغ سیدالشهداء
🔺از جناح تا جبهه؛ ضرورت بازگشت به نگاه ملی یادداشتی درباره آفات جناحگرایی و ضرورت بازتعریف سیاست در
درباره مذاکرات باید نگاهمون درست باشه
نگاه فراجناحی و #نگاه_ملی به قضیه مهمترین مساله است
ما با آمریکا درگیر جنگی هستیم که شامل عرصه نظامی، اقتصادی، فرهنگی و #دیپلماسی هست
حتما مطلب نشریه #خط_حزب_الله که متعلق به دفتر رهبریست رو کامل بخونید تا خیلی از سوالات و شبهاتتون نسبت به مذاکره رفع بشه
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
مؤسسه تخصصی تبلیغ سیدالشهدا علیه السلام
🆔@nosratevali
چرا مذاکره کردیم؟.mp3
26.65M
چرا مذاکره کردیم؟
در این صوت میشنویم:
🔸سرگذشت برجام
🔹دلایل مخالفت رهبری با مذاکره
🔸چرا مذاکرات غیر مستقیم
🔹راه حل مشکلات اقتصادی
🔸وظیفه ما
#شیخ_محمد_عبدالعلی_زاده
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
مؤسسه تخصصی تبلیغ سیدالشهدا علیه السلام
🆔@nosratevali
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: رفع موانع سرمایهگذاری برای تولید، گام اساسی برای خنثی کردن تحریم است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار مسئولان ارشد سه قوه کشور:
✏️ دستور کارِ مشترکِ درجهی یک دستگاهها را در زمینهی مسائل اقتصادی، کمک به تحقّق شعار سال قرار بدهیم. یعنی این که سرمایهگذاری برای تولید شعار بشود و همه خود را موظف بدانند برای این کار، این کشور را از بسیاری از مشکلات نجات خواهد داد.
✏️ ما مشکل سرمایهگذاری داریم، پول دست مردم کم و بیش هست، هنر این است که شما بتوانید ــ چه بانک مرکزی، چه وزارت اقتصاد، چه بعضی دستگاههای دیگر ــ بتوانید این پول را هدایت کنید به سمت سرمایهگذاری و سرمایهگذاریهای تولیدی. این را دنبال کنید، این خیلی اهمیت دارد.
✏️ البته برای مردم هم، یعنی آن کسی که سرمایهگذاری میخواهد بکند برای او هم افتخار است که انسان پولی داشته باشد و بتواند این را بگذارد برای پیشرفت کشور، بهبود اوضاع کشور. این افتخار را هم به مردم یادآوری کنید که بدانند. باید مفتخر باشند به این معنا.
✏️ موانع سرمایهگذاری داخلی را برطرف کنید. این یکی از بهترین راههای خنثی کردن تحریم است، بنده بارها گفتهام مسئلهی تحریم دو جور علاج دارد: یکی رفع تحریم است، که این دست ما نیست، دست طرف مقابل است. یکی خنثی کردن تحریم است که این دست ماست. ۱۴۰۴/۱/۲۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
مؤسسه تخصصی تبلیغ سیدالشهداء
📩 رهبر انقلاب: رفع موانع سرمایهگذاری برای تولید، گام اساسی برای خنثی کردن تحریم است ✏️ رهبر انقلاب
در صوت روز گذشته به این نکته اشاره کردیم
تحریم ابزار فشاره برای جلوگیری از قدرت کشور و نابودی کشور، پس دشمن حاضر نیست از این ابزار دست بکشه مگر در سه حالت:
۱. به هدفش برسه یعنی در ازای برداشته شدن تحریم اتفاقی بیفته که باعث ضعیف تر شدن ما بشه
۲. تحریمش بی فایده و بی اثر بشه، خنثی بشه
۳. ما انقدر قدرت پیدا کرده باشیم که بهش فشار بیاریم و مجبور بشه برای کم کردن فشار به ما امتیاز بده
پس اولا ما باید بریم سراغ راه دوم و بی اثر کردن تحریم که یک نمونه رو تو صوت بالا توضیح دادم
مذاکره هم وقتی میتونه موثر باشه که ما دست برتر رو داشته باشیم و با دست پر در مذاکره حاضر بشیم، پس اگر سیگنال ضعف بفرستیم و بریم مذاکره هیچ عایدی برای ما نخواهد داشت
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
مؤسسه تخصصی تبلیغ سیدالشهدا علیه السلام
🆔@nosratevali
هدایت شده از گروه فرهنگی شهیدالقدس
رهبر انقلاب: «اندک کمکی به این رژیم، جزو زشتترین و بدترین گناهان است.»
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
❌ سالهاست که مساله ارتباط شرکت #خوشگوار، تولید کننده نوشابه #کوکاکولا در ایران، با شرکتهای صهیونیستی، اذهان مردم مسلمان و آزاده ایران را آزار میدهد.
✅ لطفا در کارزار «درخواست قطع ارتباط و تغییر نام کوکاکولا در ایران » شرکت و برای دیگران ارسال کنید.
✍ لینک امضا :
https://www.karzar.net/209185
🇵🇸 @shahideqods
واکنش مومنان در جنگ احزاب.mp3
5M
واکنش عجیب مؤمنان به جنگ احزاب!
در جنگ احزاب که همه کفر برای نابودی و ریشه کنکردن اسلام اومده بود طبیعیه که دل انسان بلرزه و بترسه
اما خدا در قرآن واکنش مؤمنان رو جور دیگه ای تصویر میکنه
شاید تو نگاه اول این واکنش کمی عجیب باشه اما با مقداری تامل میبینیم اتفاقا این واکنش مؤمنان حقیقی بهترین واکنشه
پ.ن:
امروز سالروز جنگ احزاب در سال پنجم هجریست
#شیخ_محمد_عبدالعلی_زاده
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
مؤسسه تخصصی تبلیغ سیدالشهدا علیه السلام
🆔@nosratevali