🇮🇷 فاتح میدان به روایت آقای سیدحسین غفاری
✍ یک هفته از شروع عملیات با شکوه والفجر هشت میگذشت، روزی نبود که منطقه توسط هجوم هواپیماهای دشمن بعثی بمباران نشود. رزمندههای ما هم به خوبی از خجالت آنها در میآمدند و هر روز چند هواپیمای مهاجم را ساقط میکردند. ۶۴/۱۰/۲۸ بود که به فرماندهی سردار شهید حمیدرضا نوبخت با بچههای گردان مالک اشتر به محدودهی کارخانهی نمک راهی شدیم. مجموع نیروهای ما با آن فرماندهی دلیر، ۳۲ نفر بیشتر نمیشدیم.
۷:۳۰ صبح نیروهای بعثی با آتش تهیهی سنگین و استقرار ۲۱ تانک و نفربر تا پشت خاکریز نفوذ کرده و اقدام به پیاده کردن نیروهای پیاده کردند. جنگ تن به تن آغاز شد و در حین درگیری یکی از فرماندهان عراقی به خیال خودش زرنگی کرد و یک نارنجک به طرف سردار نوبخت پرتاب کرد، دقیقاً همانطور که انتظار میرفت، این اسطورهی رزم و جهاد، بدون درنگ، نارنجک را به سوی صاحب بعثیاش برگرداند و افسر عراقی را به هلاکت رساند. تلاش آنها برای تصرف خط و شکست نیروهای اسلام به اوج خود رسیده بود.
انبوهی از تجهیزات و نیروهای متجاوز در مقابل ۲۱ تن از رزمندگان اسلام که غم هجران ۱۱ نفر مجروح و شهید را متحمل شده بودند، بیوقفه ادامه داشت. تذکرات و رهنمودهای سازنده و روحیه بخش حمیدرضا، عجیب به نیروها قوت قلب و توان مضاعف میبخشید. موشکهای آر.پی.جی همچون شهاب ثاقب بر پیکر غولهای آهنین نزدیک خاکریز، فرود میآمد. بالاخره با انهدام ۱۹ تانک و نفربر و به غنیمت گرفته شدن یک نفربَر سالم و به اسارت در آمدن ۲۱ نفر، عراقیها عقبنشینی کردند.
خدا میداند اگر نبود رشادت و فرماندهی چریک مخلص و باصفای گردان، حمیدرضا نوبخت، چه بسا مشیت الهی به گونهای دیگر رقم میخورد و اصلاً کی باور میکرد که یک خاکریز مهم در تهاجم ۲۱ دستگاه زرهی تنها توسط ۳۲ نفر آن هم نهایتاً با ۱۱ شهید و مجروح حفظ شود و از صدمات و تلفات گسترده جلوگیری به عمل آید. آنچه که فراموش ناشدنی است چهرهی خسته و سراسر غمگین فرماندمان بود که در عین صلابت و افتخار، فراق شهدا و رنج مجروحین، او را شکستهتر از پیش نشان میداد.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
هدایت شده از خادمی تا شهادت 🇵🇸
هو الشاهد
قربة إلی الله
📸 همزمان با آغاز هفته بسیج، دیدار صمیمی جمعی از خادمین شهدا با همراهی ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و نماینده محترم حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه با خانواده معزز سردار سرافراز سپاه اسلام پاسدار شهید حمیدرضا نوبخت، همراه با بیان خاطرات توسط همرزمان شهید و اهدای تابلو فرش مزین به تمثال مبارک شهید به فرزند معظم شهید صورت پذیرفت.
دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۳
کمیته خادمین شهدای شهرستان بابلسر
#روایت_تصویر
#دیدار_خانواده_شهدا
محفل شهدایی خادمی تا شهادت🔻
@khademin_babolsar 🇮🇷
گر تواَش وعدهی دیدار
ندادی امشب؟
پس چرا دیدهی من
از همه بیدار تر است؟💔
یادشهداباصلوات📿
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
فاتـحِ میـــدان
...مدیران بنیاد شهید بارها گفتهاند که منظور از ساماندهی گلزار شهدا در واقع بهینه سازی فضای گلزاره
...سال ۱۳۸۳ بنیاد شهید و امور ایثارگران و شهرداریها به طور رسمی پروژه ساماندهی گلزار شهدا را در دستور کار قرار داد. پیش از آن هم به طور جسته و گریخته در ۳۳۸ گلزار که شامل ۷ هزار و ۸۲۶ مزار شهید، این عملیاتها انجام شده بود. به نظر میرسید قرار است گلزارهای شهدا به جایی بهتر و آرامتر برای خانوادههای آنان و هر کس که به آن جا سر میزند باشد؛ بدون اینکه کسی بپرسد: «چه چیزهایی را میخواهید ساماندهی کنید؟»
۳ سال بعد، بدون اینکه کسی این سؤال را بپرسد، پاسخ آن داده شد. اواخر سال ۱۳۸۶ به خانوادههایی که شهیدشان در قطعه ۴۴ بهشتزهرا سلامالله علیها تهران آرمیده بود، اطلاع داده شد که شهرداری و بنیاد شهید در حال گودبرداری این قطعه هستند. لودرها وارد قطعه شده بودند و میخواستند کارشان را شروع کنند که خانوادههای شهدا سر رسیدند و جلوی لودر را گرفتند. مجریان کار به آنها گفتند: «میخواهیم قبور شهدایتان را برداریم و سنگ قبرهای یک شکل روی آنها بگذاریم»؛ اما خانوادهها نمیخواستند این اتفاق بیفتد. آنها از جلوی لودرها تکان نخوردند و نگذاشتند به قبور شهدایشان دست بخورد.
✍ادامه دارد...
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
فاتـحِ میـــدان
...سال ۱۳۸۳ بنیاد شهید و امور ایثارگران و شهرداریها به طور رسمی پروژه ساماندهی گلزار شهدا را در دست
...وقتی گلایهها شدت گرفته و سؤال «ساماندهی یعنی چه؟» از مسئولان پرسیده میشد، آنها به طور رسمی و غیر رسمی پاسخ میدادند: «منظور از ساماندهی گلزار شهدا بهینهسازی فضای گلزارها و رسیدگی به معابر آن است.» اما کسی از مسئولین نمیگفت یکسانسازی قبور، آن هم بدون رضایت خانوادههای شهدا، چه ارتباطی با تعریف ارائه شده دارد.
با این حال تغییر نکردن قبور شهدای قطعه ۴۴ بهشتزهرا آنقدر برای خانوادههای آنها مهم بود که به این راحتی کوتاه نیامدند. این مخالفتها فقط به خانوادههای شهدا محدود نشد، بلکه سال ۱۳۸۸ که زمزمههای ازسرگیری یکسانسازی قبور دوباره آغاز شده بود، تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر هم با امضای طوماری مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند. آنها در بخشی از نامه خود، تنوع در شکل ظاهری مزارها را نماد مردمی بودن دفاع دانسته و نوشتند: «با گذشت زمان، ارزش تاریخی و فرهنگی این آثار روشنتر خواهد شد. آثاری که تنها یادگارهای باقیمانده از دوران انقلاب و دفاع مقدس هستند و نمادی از ایثارهای مؤمنانه دیروز برای نسل پرسشگر امروز و آینده هستند.»
✍ادامه دارد...
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
فاتـحِ میـــدان
...وقتی گلایهها شدت گرفته و سؤال «ساماندهی یعنی چه؟» از مسئولان پرسیده میشد، آنها به طور رسمی و
...تا سال ۸۷ برای اجرای این طرح، رضایتی از خانواده شهدا گرفته نمیشد و کار، تنها با امضای صورتجلسههایی که توسط اعضای کارگروهها امضا میشد، پیش میرفت، اما از سال ۸۷ به همه ادارات، اکیداً دستور داده شد تا از خانواده شهدا رضایتنامه بگیرند.
همزمان از قطعات دیگر بهشت زهرا باز هم صدای اعتراضات به گوش میرسید که نشانه توقف نیافتن عملیات یکسانسازی، بدون رضایت خانوادهها بود. اواسط سال ۱۳۸۹ بازسازی قطعه ۴۰ وارد فاز دوم طرح بازسازی شد. مهرماه همان سال هم برخی خانوادههای شهدا در آن قطعه تجمع کرده و میخواستند جلوی اجرای این طرح را بگیرند. آنها میگفتند: «نباید گلزار شهدا را به قبرستانهای معمولی تبدیل کرد.»
صدها نفر از خانوادههای شهدا نیز از همان ابتدای کار به دیوان عدالت اداری رفتند و علیه بنیاد شهید و شهرداری شکایت کردند. با این که لازمه شکایت از این دو سازمان، کفش آهنین بود، خانوادهها کفشهای پولادین خود را به پا کرده و تا ۴ سال شکایتهای خود را پیگیری کردند.
بالاخره سال ۱۳۹۰ دیوان به نفع خانوادههای شهدا رأی داد. دیوان عدالت اداری در حکمی اعلام کرد: «هرگونه دستزدن به قبور شهدا بدون رضایت خانواده شهدا خلاف موازین شرع و قانون است.» اما قطعه ۴۴ یکسانسازی شده بود!
✍ادامه دارد...
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
فاتـحِ میـــدان
...تا سال ۸۷ برای اجرای این طرح، رضایتی از خانواده شهدا گرفته نمیشد و کار، تنها با امضای صورتجلسهه
...این طرحها در استانهای دیگر هم بدون حاشیه پیش نمیرفت. مثلاً در طرح یکسانسازی مزار شهدا در «بهشت رضا» علیهالسلام مشهد، بسیاری از مادرها به این کار معترض بودند، چرا که بدون رضایت آنها، سنگ قبر فرزندانشان را با قبور اطراف یکی کرده بودند. از طرفی برخی بیدقتیها در ترسیم عکس صاحب قبور بر سنگ مزارشان باعث حک تصاویر اشتباه روی برخی از آنها شده بود که ترمیم آن سنگها باعث شده بود ظاهر آنها زشت و زننده شود. نمونه این اتفاقات در استانهای دیگر نظیر اصفهان، اندیشمک، اهواز و ... نیز رخ میداد.
رضا کاوند که فرزند یکی از شهدای دفن شده در بهشت شهدای بروجرد است، در سال ۹۷ و بعد از یکسانسازی این گلزار گفت: «تمام حس و حالم در بهشت شهدا حرفزدن با قاب عکس پدرم بود. انگار دیگر از آن معنویت خاصی که آن زمان در بهشت شهدا حاکم بود، خبری نیست.»
خیلی از خانوادهها هم با دلخوشی و سلیقه به جز قاب عکسهای عزیزانشان در حجله بالای مزار مهر، تسبیح، شعر و دستنوشته شهیدشان را که یادگار مانده بود، میگذاشتند. آن حجلهها فقط جای تصویر شهید نبود، بلکه موزهای برای خانوادهشان بود؛ بهطوریکه در زمان سالتحویل، غبارروبی شده و رنگ و لعابش تازه و عوض میشد.
با تخریب سنگ مزار و حذف حجله شهدا در اندیشمک، خانواده شهید محمدرضا فردچیان به نشانه ناراحتی از این طرح، قاب آیینه شهید خود را برای حفظ و نگهداری به منزل خود منتقل کردند.
✍ادامه دارد...
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
🔻#دیدار جمعی از همرزمان و اعضای ستاد بزرگداشت سرداران شهید نوبخت با بیت شهید والامقام سردار شهید علی اصغر بصیر
📌جمعه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
فاتـحِ میـــدان
...این طرحها در استانهای دیگر هم بدون حاشیه پیش نمیرفت. مثلاً در طرح یکسانسازی مزار شهدا در «بهش
...محمد حسینی، از پژوهشگران کشورمان در این باره اظهار داشت: «قبور را نباید یکسان کرد، بلکه مسیرها و شمایل آنها را باید مدیریت کرد. طبق بررسیهایی که انجام دادم، یکسانسازی قبور الگوگیری از قبرستانهای غربی است.»
امید است با توصیه رهبری نسبت به طرح یکسانسازی قبور، مسئولین اجرای این طرح را کنار بگذارند و بیش از این با طرحهای بیفایده، مشکلساز و نسنجیده، به خانوادههای شهدا و احساسات آنان بی احترامی نکنند و سرگذشت تلخ گلزارهای شهدای شهرهای کشور، سرانجام گلزارشهدای بهشت زهرای تهران که بزرگترین گلزار شهداست، نشود و دوباره شاهد نقش و نگارههای سنتی و هنری خانواده شهدا در گلزارهای شهدا باشیم.
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
هدایت شده از لالههایزهــرایی🌹
✅ استوری تأمل برانگیز مسئول پویش مردمی برای شهید، مبنی بر توقف طرح ساماندهی مزارهای شهدا
❣️@golzarshohada_babolsar
🇮🇷 فاتح میدان به روایت آقای عادل گرجیان
✍ ايشان یک بار مجروح شدند و به خانه آمدند. وقتی كه آمدند همان شادابی و طراوت را حفظ كرده بودند و بايد بگويم ايشان در هر شرايطی حتی در سخت ترين شرايط روحيه شان را حفظ می كردند و از يک روحيه بسيار بالا برخوردار بودند و چهره ايشان هميشه شاد و بشاش بود و هيچ وقت عصبانی نمی شدند و اين را هم بگويم كه ايشان بسيار در كار خود جديت داشتند و در انجام كارها جدی بودند. ولی هيچ وقت در انجام كارها عصبانيت از خود نشان نمی دادند و كنترل خود را در هر شرايطی حفظ می كردند.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
🇮🇷 فاتح میدان به روایت سردار حاج کمیل کهنسال
✍ آن زمان لشکر ویژه ۲۵ کربلا قریب به سی گردان داشت، گردان های رزمی، گردان های پشتیبانی، گردان های خدمات رزم و غیره. و تقریباً تیپ ها، لشکر عملیاتی به حساب می آمدند. لشکرهای عملیاتی مثل لشکرهای اصلی، ستاد نداشتند، از این رو آن ها را لشکرهای عملیاتی خطاب می کردند. لذا اگر در سطح لشکر اعلام می شد که شهید حمیدرضا از فردا به عنوان فرمانده لشکر ویژه ی ۲۵ کربلا انتخاب شد، یا از سوی فرماندهی سپاه می خواهد منصوب شود، همه با جان و دل می پذیرفتند، باور همه این بود، که ایشان میتواند یک لشکر را اداره کند، هم به لحاظ خصوصیت های فردی و معنوی و ارزش های انسانی و هم به لحاظ توانایی های عملیاتی و نظامی در صحنه جنگ، و صحنه رویارویی با دشمن، به هر حال مجاهدت شخصیت های این گونه و فرماندهانی با این ویژگی خوب، ضامن بقای انقلاب، ضامن امنیت و پیشرفت کشور جمهوری اسلامی و ملت ما بوده و خواهد شد.
یک ویژگی ممتاز و مشترک برای همه فرماندهانی که در این سطح قرار داشتند به ویژه فرماندهان شهید این بود که علیرغم این همه توانایی و ظرفیت های درونی، قابلیت هایی که از خودشان بروز می دادند و نقش تاثیر گذاری که در صحنه جنگ و دفاع از کشور جمهوری اسلامی ایران داشتند دیده نمی شدند، یعنی خواست خودشان بود که دیده نشوند، و اظهار نمی کردند، و از اظهار کردن و گفتن، پرهیز میکردند، حاضر نبودند و راضی نمی شدند، که کسی از این ها تعریف بکند و از توانایی های اینها حرف بزنند، لذا از این بُعد هم طبیعی است آن هایی که برای خدا و در راه خدا کار می کنند، فقط با خدا معامله می کنند و هیچگونه انتظاری از خلق خدا و بنده خدا ندارند. برای آنها مهم نیست که از این ها تمجید کنند و یا تکذیب کنند! وقتی می بینند که در مسیر خدا هستند و برای خدا مجاهدت میکنند هیچ توقعی از هیچکس ندارند و از سرزنش کسی هم ابایی ندارند، همانطوری که از دشمن و قدرتهای بزرگ شیطانی نمیترسند. چرا که قدرت خدا و نصرت خدا را بالای سر خود می بینند. کسی که برای خدا کار می کند و امید به نصرت خدا دارد، این شخص از هیچ بنده ای نخواهد ترسید و از قدرتهای شیطانی و ابر قدرتها و طاغوت نخواهند ترسید. کسی که خدا و قدرت او را بالای سر خودش می بیند لذا طبیعی است که از تهدید کسی هم نترسد.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
🇮🇷 فاتح میدان به روایت سید داوود سادات کریمی
✍ یک پیرمردی در جمع خود داشتیم که نماز گزار ما و بچه آمل بود و آقا حمید هم به او ارادت داشت. ایشان خواب را هم تعبیر می کرد. آقاحمید رو به آن شخص گفت: حاجی یک خوابی دیدم. گفت پسرجان بفرما، حمید آقا بفرما من که می دانم خوابت ختم به شهادت می شود. گفت: من دیشب خواب دیدم دو نفر شهید آمدند و مرا صدا زدند، از خواب بیدار شدم و پشت سرشان حرکت کردم و مرا به یک مکانی بردند که بسیار سرسبز بود که با دنیا نمی شود تشبیه کرد و یک ساختمان بزرگی را از دور به من نشان دادند که خیلی وسیع بود و گفتند این منزل اول شماست که در آنجا مرکبات زیاد است که احساس میکردم تامسون است. به در ساختمان که رسیدم در باز شد گفتند که حمید آقا برگرد، برگشتیم آمدیم پایین و یک جای دیگر را هم به من نشان دادند و بعد آنها در حال رفتن بودند. من دلم نمیخواست که این ها مرا تنها بگذارند هرچه عقب تر می رفتند نورشان بیشتر می شد. بعد آنها از پل عبور کردند این قدر نگاه کردم تا کاملاً از بنده دور شـدند، به محض اینکه رفتند من هم بیدار شدم. بعد وضو ساختم و گریه می کردم. حاجی گفت: خوابت که مشخص است، ما زمینی هستیم و تو آسمانی شدی. آن دو ملک بودند و منزل اول را به تو نشان دادند و آن مرکبات، پرونده اعمال توست که پُر شده بود و اندک زمانی شما می روید، قَدرَت را بدان، خیالت راحت باشد، شما شهید می شوید.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
🔻#دیدار جمعی از همرزمان و اعضای ستاد بزرگداشت سرداران شهید نوبخت با بیت شهید والامقام سردار شهید فتحالله حیدری
📌سهشنبه ۶ آذر ماه ۱۴۰۳
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
🌷توصیه رهبر انقلاب به #اثربخشی کارها در معرفی شهدا:
👈برای ساخت فیلم درباره شهدا، سراغ بهترین سازندگان بروید
✏️ رهبر انقلاب: آنچه من سفارش میکنم، در درجهی اوّل این است که این کارهایی را که شما [اعضای کنگره] در این بزرگداشتها انجام میدهید، جوری انجام بدهید که اثربخش باشد. صِرف ساختن کتاب کافی نیست، صِرف ساختن فیلم کافی نیست...
✏️بروید سراغ بهترین کارگردان، بهترین سناریو نویس، فیلمنامهنویس، بهترین پشتیبان و تهیهکننده؛ بروید سراغ اینها... این خوب است.
✏️تا بتوانید شهید همّت را معرّفی کنید، شهید زاهدی را معرّفی کنید، شهید کاظمی را معرّفی کنید، شهید خرّازی و ردّانیپور را معرّفی کنید و دیگران و دیگران... دنبال اثربخشی باشید.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگرهی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱
یادشهداباصلوات📿
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
🇮🇷 فاتح میدان به روایت آقای عبدالرحیم آقاپور کاظمی
✍ در عملیات های زیادی شرکت کرده بود. در اکثر مواقع فرماندهی گردان را به عهده داشت و گاهی هم فرمانده محور بود. حضور خود را در جبهه، امری واجب می دانست و انگار تمام زندگیش در این کار خلاصه می شد. هیچ وقت احساس خستگی نمی کرد و به دوستانش می گفت: «وقتی خسته شدید به یاد سالار شهیدان و روز عاشورا بیفتید».
معتقد بود: «در راه خدا، سختی مفهوم نداره. وقتی عاشق بر مرکب عشق سوار شد، پرتگاه و تهدید مرگ هر چقدر بیشتر باشه، شوق و ذوق او بیشتر می شه.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
🔻#دیدار جمعی از اعضای ستاد بزرگداشت سرداران شهید نوبخت با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر، به منظور هماهنگی و برنامه ریزی جهت برگزاری سالگرد شهادت سردار سپاه اسلام شهید حمیدرضا نوبخت، با خانواده معزز شهید برگزار گردید.
📌پنجشنبه ۸ آذر ماه ۱۴۰۳
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir
🇮🇷 فاتح میدان به روایت آقای علی اصغر آقاپور کاظمی
✍ ساده زيستی از بزرگواری شان بود و هميشه غريب بود، شايد كمتر كسی بود كه ما با ايشان ارتباط داشتيم و از نزديكان بوديم و با ايشان صحبت می كرديم. هميشه دوست داشت خادم مردم باشد چرا که اين را از برادرش به ارث برد و مطيع محض او بود و آن را به عنوان الگوی بزرگ خود می دانست. هميشه او را معلم خود می دانست و در جامعه سعی می كرد كه همان راهی را برود که به اصطلاح، برادر بزرگوارشان می رفت. در كار با هم مشاوره می كردند و تحصيل كرده بودند، برادر شهيدشان به اصطلاح سابقون السابقون بود، يعنی آنچه را كه ايشان از آن بزرگوار می ديد، يک واقعه عينی خودشان بود، هرچه كه می ديد عين همان كارهایی بود كه ادامه راه زندگی انبياء است، ايشان آنها را به عنوان الگو می ديد و به آن عمل می كرد.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
🇮🇷 فاتح میدان به روایت آقای عادل اسدالهی
✍ در سازمان رزم، سازماندهی مجدد، شركت در عمليات و خيلی از كارهای ديگر بسيار خِبره بود و هيچ گونه ضعفی در اين گونه موارد نداشت. هيچوقت سعی نمی كرد در مراحل بحرانی عمليات، عقب نشينی بكند. اگر يک نيرو يا دو نيرو هم داشت در خط مقاومـت می كرد و نيرو را به گونه ای سازمان می داد كه اگر دشمن از دور می ديد فكر می كرد كه يک گردان در آنجا مستقر است. ايشان خيلی قاطع و بسيار آرام تصميم می گرفتند و هيچوقت از حركت دشمن عصبانی نمی شدند.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
🇮🇷 فاتح میدان به روایت آقای نادر اسدالله نتاج
✍ در كربلای ۵ ما در گردان موسی بن جعفر(ع) بوديم كه فرماندهی اين گردان را سردار شهید كاظم عليزاده به عهده داشتند. ما در يک مرحله سخت و بحرانی قرار گرفتيم. به علت اينكه دشمن توی آن قسمت كانال زوجی فشاری به نيروهای ما وارد كرد و مجبور به عقب نشينی تاكتيكی شديم. شهيد نوبخت فرمانده تيپ بودند و وقتی اين مشكل برای بچه ها پيش آمد ايشان اسلحه كلاش را به دست گرفتند و به جلو آمدند، هم می جنگيد و هم بچه ها را هدايت می كرد و كار هدايت گروهان و دسته را خودش به عهده گرفت و فقط به خاطر تدبير خاص ايشان بود كه ما توانستيم جلوي پاتک دشمن را بگيريم و دوباره جلوی دشمن را سدّ معبر كنيم. شب بعد به عملیات ادامه داديم و توانستيم دوباره آن منطقه را از دشمن پس بگيريم.
#روایت_فاتح_میدان
سردار #شهید_حمیدرضا_نوبخت🕊
ناشــــر معــــارف شهـــــــــــــدا باشیم🇮🇷
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
@nubakht_ir
چهارمین همایش گردان ویژه مالک اشتر لشکر ویژه ۲۵ کربلا
🗓 پنجشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح الی ۱۳ بعد از ظهر
📍مصلی شهرستان تنکابن
اینجا دعوتِ فاتـحِ میــدان هستید👇
🆔@nubakht_ir