بدقولی دامنهدار دولت تدبیر در تحویل مسکن
بر اساس اظهارات متولیان طرح اقدام ملی مسکن، ابتدا زمان اتمام عملیات ساخت این طرح انتهای سال 99 عنوان شده بود اما در حال حاضر زمان اتمام پایان سال 1401 عنوان میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، طرح اقدام ملی مسکن تنها طرح اجرایی حوزه مسکن است که در دولت تدبیر و امید آغاز شد. بر مبنای جزئیات ارائه شده از سوی متولیان این طرح پس از پنج سال بیعملی دولت روحانی در زمینه ساخت مسکن، طرح اقدام ملی با ساخت سالانه 200 هزار واحد مسکونی در طی دو سال به میدان آمد تا پاسخی برای تقاضای انباشت شکل گرفته در این حوزه باشد.
19 آذرماه 97 محمد اسلامی که به تازگی سکان وزارت راه و شهرسازی را از دست عباس آخوندی گرفته بود با اعلام برنامه جدید دولت، رویکردی متضاد با وزیر راه و شهرسازی سابق در پیش گرفت و خبر ساخت مسکن طرح اقدام ملی را اعلام کرد. در همین راستا، اسلامی ضمن اشاره به جزئیات طرح جدید دولت اعلام کرد: «برنامه این وزارتخانه در بخش مسکن ساخت 400 هزار واحد تا پایان برنامه ششم یعنی تا پایان سال 99 است.»
22ماه پس از اینکه وزیر راه و شهرسازی خبر ساخت 400 هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی تا پایان سال 99 را اعلام کرد، اینبار در 29 مهرماه سال 99 با حضور در یک برنامه تلویزیونی از زمان دیگری برای اتمام این طرح رونمایی کرد. وزیر راه و شهرسازی اینبار پایان سال 1400 را بهعنوان زمان اتمام پروژه طرح اقدام ملی مسکن اعلام کرد و گفت: «تا چند روز آینده اولین پروژه مسکن ملی با حضور رئیس جمهوری افتتاح میشود و به مردم قول میدهیم که این پروژه تا پایان سال 1400 به اتمام برسد.»
مدتی بعد، احمد اصغری مهرآبادی، مدیرعامل جدید سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به اینکه طبق قرارداد مقرر شده بود که این طرح ۳۶ ماهه به اتمام برسد، خبر داد: «از تمامی مدیران استانی و ستاد میخواهم، با پیگیری مستقیم بتوانند مسائل را حل کنند تا بتوانیم قولی که به مردم دادهایم را عملی کنیم و این طرح را تا پایان شهریور 1401 به بهرهبرداری برسد»!
اظهارات مهرآبادی بیانگر تمدید دوباره زمان اتمام این پروژه است. در حقیقت پس از آنکه پایان این پروژه از سال 99 به انتهای سال 1400 حواله داده شد، اینبار زمان پایان ساخت طرح اقدام ملی با تمدید یک ساله به انتهای سال 1400 موکول شده است.
تخلف بانکها در پرداخت تسهیلات
وزیر پیشین راه و شهرسازی هم در رابطه با مشکلات ایجاد شده در زمینه عدم ساخت مسکن توسط دولت یازدهم و دوازدهم، گفت: نظام بانکی نیز از تسهیلات موجود مکلف به پرداخت وام برای ساخت مسکن است. در سالهای اخیر هزار و 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخته شده است اما تنها هفت درصد از این تسهیلات برای بخش ساختمان و مسکن اختصاص یافته است و عمده آن نیز برای خرید مسکن بوده است نه ساخت مسکن. این در حالی است که طبق قانون، باید 20 درصد از این تسهیلات را به مسکن اختصاص میدادند.
علی نیکزاد درباره ابزارهای تنظیمیحاکمیت برای جلوگیری از تلاطم قیمت در بازار مسکن و زمین تأکید کرد: بازار مسکن باید با ابزار مالیات تنظیم شود، نباید مسکن و زمین چند برابر تورم بازدهی داشته باشد. تقاضای غیرمصرفی باید از بخش مسکن حذف شود و تنها تقاضای مصرفی برای ساخت باشد. دولت نیز موظف به تنظیمگری ساخت مسکن و اشتغالزایی در این بخش است و بانکها و هولدینگها نیز باید از بنگاهداری بخش مسکن و زمین خارج شوند.
از کدام روسیاهی حرف میزنید آقای جهانگیری؟!
معاون اول رئیسجمهور در حالی به منتقدان گفت زمستان میرسد و روسیاهی برای شما میماند، که او و برخی همکارانش در دولت، کارنامه ناشایستی را به جای گذاشته است.
وطن امروز در گزارشی نوشت: اسحاق جهانگیری اخیراً گفت من روزها و هفتههای خوشی را برای آینده کشور پیشبینی میکنم. زمستان تمام شد و روسیاهی ماند برای کسانی که به جای کمک به دولت سعی کردند با زبان و اقداماتشان چوب لای چرخ بگذارند. درست در شرایطی که مردم ایران ناکارآمدی و سیاستهای غلط اقتصادی را با گوشت و پوست و استخوان خود لمس میکنند، معاوناول رئیسجمهور به جای پاسخگویی پیرامون عملکرد دولتمردان باز هم از دشمنانی فرضی سخن به میان میآورد که میخواستهاند چوب لای چرخ دولت بگذارند.
جهانگیری چه از این جهت که در 7 سال گذشته معاون اول رئیسجمهور بوده و در قضایای مهمی از جمله ارز 4200 تومانی نقش محوری ایفا کرده و چه از آن جهت که سال 96 در جایگاه نامزد پوششی به حمایت همهجانبه از سیاستهای دولت پرداخت و مردم را برای رای مجدد به روحانی ترغیب کرد، باید بیش از سایر چهرههای دولتی پاسخگو باشد. جهانگیری در حالی آذرماه سال جاری اعتراف کرده بود «ایران منفعت قابل توجهی از اجرای برجام نبرده است» که پیش از این در تبلیغات انتخاباتی سال96 گفته بود: «امروز دیگر کسی راجع به تورم و گرانی حرف نمیزند، نمیگوید دولت را به ما بدهید تا تورم را مهار کنیم، چون کاری شد کارستان! رئیسجمهور خودش وقت گذاشت. رونق شروع شده است، فضای بینالمللی مثبت شده و ما به همه اهدافمان در برجام رسیدیم، دنیا عاشق کار کردن با ایران شده است!» او در دومین مناظره انتخاباتی گفته بود: «مردم یادتان هست وضعیت اقتصاد چگونه بود، دارو پیدا نمیشد، کره، پنیر و شیر خشک پیدا نمیشد. سیلوهای گندم خالی بود؟ یادتان هست برخی شبها در صف بانکها میخوابیدید تا صبح چند سکه بخرید؟ او در مناظره سوم انتخاباتی نیز ادعا کرده بود: «یادتان هست لحظهای قیمت ارز و کالا عوض میشد؟». منابع را به سمت تولید بردیم، فضایی درست کردیم که با بینالملل میشود کار کرد، میشود سرمایهگذاری جذب کرد.
در طول سالهای گذشته هیچ تصمیم بزرگ اقتصادی در کشور گرفته نشده به غیر از اینکه معاون اول در آن تاثیرگذار باشد. بر همه روشن است اسحاق جهانگیری بازوی هماهنگکننده اقتصادی دولتهای یازدهم و دوازدهم بوده و اساسا کلانتصویر دولت نسبت به مسائل اقتصادی هم متاثر از نگاه جهانگیری است. از این رو شرایط کنونی اقتصاد کشور را میتوان کارنامهای از مدیریت و تصمیمهای وی دانست؛ کارنامهای که نشانگر مردودی تمام و کمال دولت و جهانگیری است. فارغ از تاثیرات غیرمستقیم اسحاق جهانگیری در پیدایش شرایط کنونی، در برخی سیاستهای اشتباه به قدری نقش جهانگیری مشهود است که نام وی بر آن نهاده شده است. «دلار جهانگیری» ترکیبی است که هیچگاه از خاطره مردم پاک نخواهد شد؛ نمونهای تمام و کمال از تصمیمی اشتباه که هزینه آن از سبد معیشتی مردم پرداخت شد. سیاست ارز 4200 تومانی 2 هدف کلی داشت؛ اول اینکه قیمت ارز را در بازار آزاد کنترل کند و دومین هدف ممانعت از افزایش قیمت کالاهای وارداتی بود؛ اهدافی که هیچگاه محقق نشد. رشد 77 درصدی تورم ظرف 2 سال پس از اجرای این سیاست به علاوه قرار گرفتن دلار در کانال 30 هزار تومانی در بازار آزاد و 4/8 میلیارد دلاری که هیچوقت منجر به واردات نشد، تنها بخشی از نتایج منفی اجرای سیاست ارز 4200 تومانی است.
حمدجواد اخوان
سقوط در تله ادراکی دشمن
هنوز انقلاب اسلامی به اولین سالگرد خود نرسیده بود که مردم اولین رئیس جمهور ایران را برگزیدند. ساختارهای حکومتی نظام یک به یک در حال تکمیل شدن بود و در ۵ بهمن ۱۳۵۸ مردم ایران بهپای صندوقهای رأی رفتند تا با انتخاب اولین رئیسجمهور ایران، اولین گام عملی برای اجرای قانون اساسی جدید ایران را رقم زنند. به دلایلی که در این نوشتار مجال بررسی آن نیست، ابوالحسن بنیصدر دانشآموخته اقتصاد که سنخیت چندانی نیز با خط و اندیشه امام نداشت، موفق به کسب اقبال عمومی شد و بهعنوان اولین رئیسجمهور ایران، به نمادی از نخستین تجربه انتخاباتی ریاست جمهوری در کشور تبدیل شد.
هرچند او در اولین روز تحویل گرفتن قدرت از زبان امام راحل شنید که «حب الدنیا رأس کل خطیئه»، اما در عمل از این پند بهره چندانی نبرد و به همان خطای بزرگی که امام (ره) از ابتدا نگران آن بود دچار شد. اما در ذیل مطالعه روند صعود و سقوط بنیصدر به سندی برمیخوریم که این روزها معنا و مفهومی خاص پیدا میکند.
در یکی از بیانیههای دفتر سیاسی وقت سپاه که همان روزها صادر شده به ماجرایی اشاره شده است که نشانگر بارزی از حرکت اولین رئیسجمهور ایران در مسیر سقوط است. در این سند آمده است: «در یکی از ملاقاتهایی که شورای عالی سپاه با بنیصدر در زمان فرماندهی کل قوایی بنیصدر و بستری شدن امام در بیمارستان داشتند، یکی از اعضای شورای عالی سپاه از بنیصدر میپرسد: چرا هر وقت ما میخواهیم با شما ملاقات کنیم باید روزها منتظر بمانیم ولی آقای مسعود رجوی هر وقت اراده کند میتواند با شما ملاقات کند؟ ! آقای بنیصدر جواب میدهد: من باید این گروهها را داشته باشم، زیرا وقتیکه ما از دولت آلمان علت شرکتشان در تحریم اقتصادی نسبت به ایران را پرسیدیم، به ما گفتند ما با مطالعه بولتنهای پزشکی امام به این نتیجه رسیدهایم که امام بیش از سه ماه دیگر زنده نیست. بنابراین امام سه ماه دیگر فوت میکند و روحانیت دستهدسته میشوند، تنها این گروهها هستند که به علت داشتن تشکیلات، در ایران باقی میمانند و قدرت را در دست میگیرند. من باید این گروهها را داشته باشم.»
بنا به اذعان خود بنیصدر، اشاره غربیها، وی را به این جمعبندی میرساند که خورشید پر برکت عمر امام (ره) در حال غروب است و اینجاست که روحیه غرور، قدرتطلبی و طمعورزی درون او زبانه میکشد و به طمع دستاندازی حداکثری و تمامیتخواهانه به اریکه قدرت، خود را یکهتاز میدان میانگارد و بیمحابا در مسیر سقوط تاخت میکند. هیچ بعید نیست که آنچه دولت وقت آلمان غربی به نمایندگی از غرب سلطهجو از طریق حلقههای نفوذ به رئیسجمهور وقت ایران رسانده است، نوعی از عملیات ادراکی (Perception operations) باشد که با هدف تأثیرگذاری بر ذهن نخبگان حریف با بهرهگیری از اطلاعات کانالیزه شده یا بعضاً غلط دنبال میشود. به هرروی بیماری نفسانی بنیصدر در افتادن او در تله فریب راهبردی دشمن مؤثر واقع شد و نهایتاً او با تصور قریبالوقوع بودن پایان عمر پربرکت امام (ره) ماهیت خود را نمایان ساخت و همین امر سقوط او را قطعی کرد.
به روزگار امروز بازمیگردیم. در چند ماه اخیر در رسانههای بیگانه شایعات بی اساس و پوچی در مورد سلامتی رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر مطرح میگردد که در کذب بودن این اخبار و شایعات تردیدی نیست. اما پادوهای رسانهای نظام سلطه از تکرار این ادعاها خسته نمیشوند و حتی یکی از عوامل جنجالی فتنه ۸۸ تلاش میکند در مصاحبهای کار اصل «ولایت فقیه» را پایان یافته تلقی کند.
هرچند ادعاهای رسانههای بیگانه و نیز عناصری که ابایی از آشکار شدن رابطهشان با سرویسهای اطلاعاتی غرب ندارند، چیز تازهای نیست و همواره تلاش آنان برای القای قریبالوقوع بودن آسیب دیدن نظام بوده است، اما باید همه هوشیار باشند که در تله ادارکی دشمن نیفتند و بر ادعاهای بی اساس تکیه نکنند. این تجربه تاریخی باید مقابل چشم نخبگان امروز کشور باشد که در پازل دشمنپسند بازی نکنند.
منبع: روزنامه جوان
11.pdf
393.3K
💠🍁
🍁
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅بررسی دولت جوان انقلابی در اندیشه #مقام_معظم_رهبری
✍️ محمدجواد قصابیفرد- کارشناس جامعهشناسی سیاسی
🔹🌺🔸
🔻منظور از دولت جوان، دولتی است که از نشاط و شور و امید جوانی بهرهمند باشد.
🔺جوانگرایی به معنی پیرزدایی نیست.
پهنای باند "فساد های دانه درشت"!
آقای روحانی امروز گفت: "پهنای باند به دستور من بوده. اگر قرار است کسی را محاکمه کنید من را باید محاکمه کنید. پهنای باند یعنی آزادی مردم در کسب و کار، پهنای باند یعنی از ثبت سفارش، تا بانک مرکزی و گمرک تا ورود کالا، همه را مردم را ببینند. پهنای باند یعنی مبارزه با فساد. اگر کسی را می خواهید برای مبارزه با فساد احضار کنید، باید من را احضار کنید.
فضای مجازی برای مردم کار و آموزش درست کرده است. اگر وزیر راه، اتوبان درست میکند و در این مسیر تصادف میشود، آیا باید وزیر را محاکمه کرد؟ شما میخواهید وظایف پلیس و دوربین را گردن وزیر راه بیندازید. جاده و اتوبان باید باشد، اتومبیل هم باشد. نمیشود گفت چون اسب و الاغ هستند، اتومبیل نباشد". یکی از شیوه های مغالطه، تحریف موضوع مورد مناقشه است. مثلا همین که ادعا شود منتقدان، با پهنای باند مخالفند، یا دنبال مسافرت با اسب و الاغند و یا مبارزه با فساد را بر نمی تابند.همچنان که اتوبان ها باید ایمن ساخته شود و قانونمندی بر آن حاکم باشد، فضای ارتباطات هم باید امن و قانونمند باشد. اتوبان تاریک و فاقد خط کشی و علایم و ضوابط رانندگی و دوربین و تامین امنیت، تبدیل به قتلگاه و سر گردنه می شود. قانونمندی وقتی ممکن است که ساخت یا لااقل نظارت و مدیریت یک شریان ارتباطی، در اختیار شما باشد و نه در بیگانگان. سپردن زمام ارتباطات خود به بیگانگان، نافی آزادی و استقلال منافع ملی است. دولت ترکیه اخیرا چند پیام رسان مانند فیس بوک را مجبور کرد به قوانین نظارتی این کشور تمکین کنند.
هیچ راننده ای حق ندارد بدون آموزش و گواهی نامه، حتی در کوچه خود رانندگی کند، چه رسد به ویراژ دادن اتوبان و لایی کشیدن در اتوبان. و در اثر برخی تخلفات، گواهی نامه اش ابطال می شود. اما فضای مجازی، جنگلی رها به حال خود است
دولت، از همه لوازم مدیریت ارتباطات که یک فرصت بزرگ است، فقط دادن پهنای باند به پیام رسان ها و شبکه های بیگانه را می پسندد، و نه مسئولیت تامین امنیت و قانونمندی آن را.اما ادعای مبارزه با فساد! اگر این ادعا درست است، پس حسین فریدون، مهدی جهانگیری، معاون و مدیر حراست بانک مرکزی، دختر و داماد وزیران صمت، مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، مدیر هلال احمر و رئیس خصوصی سازی چه می گویند؟!اخیرا پوری حسینی (رئیس خصوصی سازی و از روسای ستاد انتخاباتی روحانی) به خاطر مفاسدش به ۱۵ سال حبس محکوم شد. آیا برخی مدیران دولتی، متولی تولید فساد دانه درشت ها هستند و دیگر دستگاه ها باید دنبال شان راه بیفتند و تپه های یادگاری را پاک کنند؟ با همه این مفاسد زنجیره ای، آقای روحانی خجالت نمی کشد ژست مبارزه با فساد می گیرد؟ نکند مردم باید بابت این که سوء مدیریت وی و برخی همکارانش، پهنای باند ارتکاب فسادهای درشت را فراهم کرده، تشکر هم بکنند؟!به نظر می رسد روحانی از رو شدن این مفاسد و قاطعیت دستگاه قضایی عصبانی است اما ماجرا را طور دیگری روایت می کند.درباره ادعای فیگور شفافیت برای مبارزه با فساد، اگر از حذف کارت سوخت و ایران کد و شبنم بگذریم، باید پرسید چرا "سامانه جامع تجارت، پس از چهار سال وعده، راه اندازی نشده است؟روحانی پنج ماه قبل وعده داد "سامانه جامع تجارت، در تاریخ ۹۹/۹/۹ برای مبارزه با فساد رونمایی می شود ". اما دهم آذر گفت "حدود ۷۰ درصد این سامانه امروز افتتاح شد و امیدواریم در ۱۱ بهمن امسال، شامل تکمیل این سامانه باشیم". جالب این که همین سامانه، سال ۹۵ هم راه اندازی شده بود؛ بی هیچ خاصیتی!
✍ محمد ایمانی
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
🇮🇷
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 مؤلفههای قدرت یمن
✍️نویسنده: محمدرضا فرهادی
🔹🌺🔸
🔻نزدیک به شش سال از جنگ یمن میگذرد و هرروز مؤلفههای جدیدی از قدرت در این کشور بروز و ظهور مییابد. جنگی که عربستان شعار پیروزی در عرض چهل روز را در آن داده بود، اکنون به باتلاقی برای ائتلاف سعودی تبدیل شده است.
💠 گزارههای خبری:
🔸1- راهبرد عربستان برای جنگ یمن از دو اصل پیروی میکند: اول؛ جنگ همهجانبه در قالب فشار مضاعف و تحریم با مشارکت کشورهای دیگر. دوم؛ به حاشیه رفتن جنبش انصارالله در یمن و حمایت از بازیگران جدید داخلی. در راهبرد اول ائتلاف سعودی کاملاً شکستخورده و به دنبال دو راهکار برای خروج از آن است: الف) پایان جنگ بهصورت آبرومندانه و بدون شکست نظامی، ب) آغاز مذاکرات سیاسی برای رسیدن به یک توافق دلخواه. لازم به ذکر است که این توافق سه گزاره مهم باید برای عربستان داشته باشد: اول؛ خلع سلاح انصار الله، دوم؛ بازگشت انصارالله به مناطق شمالی و سوم؛ به رسمیت شناختن دولت منصور هادی. با این گزارهها و این پیشنهادها که از سوی عربستان سعودی مطرح شده، انصارالله با آنها مخالفت کرده و تنها راه پایان جنگ و آغاز مذاکرات سیاسی را پایان حملات و محاصره اعلام کرده است. در راهبرد دوم ائتلاف سعودی به دنبال مدلسازی برای جایگزین کردن انصارالله در یمن است؛ یعنی یک گروهی را بهجای انصارالله در یمن به رسمیت بشناسد. تنها گزینه عربستان فعلاً منصور هادی است. عربستان برای پیشبرد این راهکار خود طرح تروریستی اعلام کردن انصارالله را کلید زد که با آمدن دولت جدید آمریکا تا حدودی این عمل با مشکل مواجه شده است.
🔹 2- عربستان برای پیادهسازی این دو راهبرد، به یک کاتالیزوری به نام افکار عمومی احتیاج داشت. این مؤلفه نهتنها کمککننده نبوده بلکه به یک مؤلفه اقتدار برای انصارالله و گروههای مقاومت یمنی تبدیل شده است. تظاهرات روزهای گذشته مردم یمن در حمایت از انصارالله و مخالفت با آمریکا بهخوبی نشاندهنده حمایتهای مردمی از انصارالله در یمن است.
💠نکته پایانی:
🔺 مؤلفههای اقتدار در هر کشوری از ابعاد سخت و نرم تشکیل شده است. یمن اکنون در ابعاد سخت به بازدارندگی بالایی رسیده و حمایتهای مردمی از مقاومت در این کشور بازدارندگی نرم را ایجاد کرده است. تلفیق بازدارندگی سخت و نرم منجر به ایجاد بازدارندگی کامل برای هر کشوری خواهد شد. با این حمایتها و این قدرت بازدارندگی، تنها راه عربستان برای پایان جنگ در یمن، به رسمیت شناختن انصارالله و مقاومت در یمن است.
🔴 پاسخ به عصبانیت....
🔻 #روحانی:
🔹 من از وزیر ارتباطات تشکر میکنم. کسی را برای افزایش پهنای باند نمیتوان محاکمه کرد
🔹اگر میخواهید محاکمه کنید؛ من را محاکمه کنید، دستور من بوده است!
✅ #پاســـخ:
🔹اولا شما که اختیارندارید چطور چنین دستوری صادر فرمودید!!
🔹ثانیا پهنای باند را به عنوان آدرس غلط برای فریب مردم طرح نکنید.
🔹دولت ۸۰۰ میلیارد پول از مردم برای اینترنت زیادی گرفته پس دهد و قماربازی در فضای مجای را تعطیل کند. ممنون
🖌 #عبدالله_گنجی
✅رسول
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 | eitaa.com/rasul313
اولین نشستخبری وزیر خارجه آمریکا
🔹#بلینکن درباره ایران در نشست خبری: بایدن بسیار شفاف بوده، اگر ایران به تعهدات خود ذیل #برجام بازگردد، آمریکا نیز همان کار را میکند.
🔹سپس از آن به عنوان بستری برای مذاکرات آتی جهت توافق گستردهتر که دیگر نگرانیهای ما و متحدانمان را شامل شود، استفاده میکنیم.
🔹 اگر ایران تصمیم بگیرد که به پایبندی به برجام برگردد، ما نیز تیم قدرتمندی تشکیل خواهیم داد تا این موضوع را بررسی کنیم.
🔹روابط با چین، مهمترین رابطه آمریکا با یک کشور خارجی است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
سخنگوی قوه قضاییه: احضار وزیر ربطی به #پهنای باند ندارد/ بهجای آدرس غلط دادن، پاسخگوی وضع معیشت باشید
🔹باز هم آدرس غلط به مردم داده شد. احضار #وزیر ارتباطات ربطی به پهنای باند ندارد. قوه قضاییه با توسعه پهنای باند موافق است.
🔹دولتمردان اگر قصد پاسخگویی دارند خوب است در ارتباط با کاهش ارزش پول ملی، وضعیت معیشت مردم، کنترل بازار و مرغ و تخم مرغ به مردم توضیح دهند که چرا وضعیت اینگونه است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
💠 حدیث روز 💠
💎 عاملی برای لجاجت انسانها
🔻امام على عليهالسلام:
اَلاِْفْراطُ فِى الْمَلامَةِ يَشُبُّ نيرانَ اللَّجاجِ؛
⚠️ زيادهروى در سرزنشكردن، آتش لجاجت را شعلهور میسازد.
📚 تحف العقول، ص ۸۴
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
🔴 بلینکن و برجام
🔻 بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درباره ایران در اولین نشست خبری:
🔹 بایدن بسیار شفاف بوده، اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام بازگردد، آمریکا نیز همان کار را میکند.
🔹 سپس از آن به عنوان بستری برای مذاکرات آتی جهت توافق گستردهتر که دیگر نگرانیهای ما و متحدانمان را شامل شود، استفاده میکنیم!
🔹 ایران در تناقض با برجام است و مدتی زمان طول میکشد که به تابعیت برگردد و ما باید ابتدا راستیآزمایی کنیم که در حال تبعیت هستند.
🔹 اگر ایران تصمیم بگیرد که به پایبندی به برجام برگردد، ما نیز تیم قدرتمندی تشکیل خواهیم داد تا این موضوع را بررسی کنیم
♦️ گفتوگوی «جوان» با سردار محمداسماعیل کوثری درخصوص سردار شهید علیرضا نوری جانشین لشکر ۲۷
🌐 نوری حکم جانشینی راهآهن سراسری را به خاطر جبهه ماندن پاره کرد
✍️ علیرضا محمدی
🔺 از من خواسته بودند نوری را تسویه کنم و به تهران برگردانم تا سمتش را تحویل بگیرد. نوری را خواستم. ایشان آمد و تا موضوع را شنید، حکم را با دستش گرفت و نگاهی به آن انداخت. از آنجا که آدم اخلاقمدار و مؤدبی بود، چندبار عذرخواهی کرد و، چون یک دست نداشت، حکم را به دندانش گرفت و آن را پاره کرد.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1036433
〰️〰️〰️〰️〰️〰️