📢 مکتب مجاهدان گمنام
👈 گزیدهای از بیانات رهبرانقلاب دربارهی بسیج
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در دیدار بسیجیان فرمودند: «امام با آن عظمت که دنیا را تکان داد، تاریخ را تکان داد، میگوید «افتخارم این است که بسیجیام». بعد میگوید: «من دست یکایک شما را میبوسم»؛ واقعاً اینها فراموششدنی نیست.» (۱۴۰۱/۰۹/۰۵)
✏️ اهمیت و جایگاه بسیج
👈 مکتب شاهدان و شهیدان گمنام
برکات بسیج و این ابتکار عظیم به قدری بود که امام در آذر سال ۶۷، یعنی نُه سال بعد از آن، آن خطابهی والا و شیوا و بلند را در مدح بسیج صادر کردند... امام عزیز ما در این بیانیّه، و در واقع در این خطابه، با بسیج مثل یک پدری صحبت میکنند که به فرزندان خودش عشق میورزد. این عبارات را من میخوانم: «بسیج، مدرسهی عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که بر گلدستههای رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سَر دادهاند». چه ادبیّات فاخری، چه تعبیرات بلندی! «درخت پُرثمری است که شکوفههای آن، بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق میدهد». البتّه من این عبارات را پشت سر هم نمیخوانم؛ بروید دقّت کنید، این حرفها خطاب به شماها است. بعد میفرمایند: «افتخارم این است که خود بسیجیام». امام با آن عظمت که دنیا را تکان داد، تاریخ را تکان داد، میگوید «افتخارم این است که بسیجیام». بعد میگوید: «من دست یکایک شما را میبوسم»؛ واقعاً اینها فراموششدنی نیست. خب شما بسیجیهای امروز مخاطب این بیانید.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست...
💠 مبلغ گرامی شما میتوانید کلیه پیامها و درخواستهای خود را از طریق سامانه سمتا ارسال نمایید.
⬆️آموزش در فیلم پیوستی
🌐t.balagh.ir
🔸 ایام عزاداری حضرت زهرا سلام الله علیها
⁉️ چه روزهایی مناسب است به عنوان ایام فاطمیه (سلام الله علیها) رعایت شود؟
✅ مناسب است علاوه بر روز شهادت (۱۳ جمادی الاول و ۳ جمادی الثانی) چند روز از ایام متصل به آن را به حسب عرف منطقه به عنوان ایام حزن و عزای صدیقه کبری (سلام الله علیها) مراعات کنند.
🆔 @khamenei_ahkam
💠 علوم پایه حوزه با رویکرد تعلیم و تربیت نیازمند تحول است/ مرزهای علوم اسلامی با نگاه به قلمرو نو گسترش یابد
🔻آیت الله علیرضا اعرافی در آئین رونمایی از کتابهای نهادینهسازی ارزشها
🔹در قلمرو علوم اسلامی در حوزه تعلیم و تربیت بسیار غنی هستیم. مکتب اسلام اولا و به ذات تربیتی است و ذخایر دینی ما سرشار از معارف در عرصه تربیت هستند. همچنین در قلمرو فلسفه، فقه و اصول، تفسیر و ... دارای تاریخ غنی هستیم ولی در مسائل تربیت، غنای کافی در تاریخ ما وجود ندارد.
🔹امروز نیازمند نظریههای پایه هستیم و باید تحولی در علوم پایه حوزه با رویکرد تعلیم و تربیت رخ دهد. مرزهای علوم اسلامی با نگاه به قلمروهای نو و جدید با روشهای اجتهادی و دقیق گسترش پیدا کند.
🔹برای خلق هر تجربه جدید در عرصه تربیت اسلامی باید بعد علمی قویی داشته باشیم. در حوزه و نظامات برنامهریزی حوزوی در دهههای اخیر نوسازی انجام شده است ولی در مواردی این نوسازی به صورت عمیق نبوده است.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی:
🖊والد مکرّم ما (رضوان الله تعالی علیه)، در دیدار با علمای مشهد فرمودند: من بیش از پنجاه سال است که مشغول تدریس در حوزه هستم و هزاران طلبه تربیت کرده و بیش از پنجاه کتاب فقهی، اصولی و تفسیری تألیف نمودهام؛ اما برای قیامت خود به هیچکدام از اینها امید ندارم. تنها امید من به این پیامهایی است که در این چند سال اخیر به مناسب شهادت حضرت زهرا (علیهاالسلام) نوشته و منتشر کرده ام.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #معرفی_کتاب
📘 ارزیابی عملکرد کارکنان با رویکرد اسلامی
🔰کتاب « ارزیابی عملکرد کارکنان با رویکرد اسلامی »
نوشته علی عسگری وزیری منتشر و وارد بازار نشر شد.
📙کتاب پیش رو درقالب دو بخش با عناوین ؛
بخش اول : ارزیابی عملکرد کارکنان در مدیریت رایج
بخش دوم: ارزیابی عملکرد کارکنان در مدیریت اسلامی
به رشته تحریر درآمده است.
✍🏻در چکیده پشت جلد آمده است :
دین مبین اسلام برای ارزیابی عملکرد ابعاد متنوع زندگی فردی و اجتماعی تاکید فراوان دارد و برای ارزیابی عملکرد افراد نیز معیارهایی ارائه کرده است. بر این اساس، با تامل دقیق در آموزههای اسلامی، میتوان دیدگاه اسلام را در مورد ارزیابی عملکرد کارکنان استخراج کرد و به عنوان راهکاری علمی و عملی پیش روی سازمانها و نظام اداری کشور قرار داد.
🏵این کتاب توسط موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی و دبیرخانه حمایت از پژوهشهای دینی معاونت پژوهش حوزه های علمیه به چاپ رسیده است.
🔹🔹🔹🔹🔹
https://pazhuhesh.ismc.ir/
@Riismc | معاونت پژوهش
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🔰ازسوی موسسه دارالزهراء تحت اشراف دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی قدس سره صورت گرفت؛
◀️اعزام مبلغین تخصصی در مدارس و دانشگاه
🔹همزمان با فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (فاطمیه اول)موسسه دارالزهراء(سلام الله علیها) تحت اشراف دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (قدس سره )جمعی از مبلغین تخصصی در امور فِرق و ادیان را به برخی مناطق کشور اعزام نمود.
🔹هدف این دوره از اعزام ، حضور مبلغین در مدارس و کلاس های درسی دانش آموزان میباشد که ادارات آموزش و پرورش با میزبانی از مبلغین، برنامه های تبلیغی گسترده ایی را در دستور کار خود قرار داده اند.
🔹همچنین برگزاری جلسات فرق و ادیان ویژه مربیان و معلمین و اصناف مختلف ، و نیز جلسات ویژه اولیاء و مربیان از برنامه های دیگر این اعزام میباشد.
🔹موسسه دارالزهراء سلام الله علیها با تربیت بیش از ۱۷۴۲نفر مبلغ و مبلغه از مراکز موفق و معتبر آموزشی و تبلیغی کشور میباشد که در طول سال برنامه و طرح های تبلیغی ویژه ایی را اجراء مینماید.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
http://Eitaa.com/ofogh_howzah
☑️ سروده آیت الله العظمی صافی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
ای دخت گرامی پیمبر
ای سرّ رسول در تو مضمر
در بیت شریف وحی، خاتون
بر چرخ رفیع مَجد اختر
ای شبه نبی به خلق و اوصاف
ای نور مجسّم مصوّر
ای خادم خانه تو حوّا
و ای حاجب درگه تو هاجر
در طورِ لقا یگانه بانو
در مُلك وجود زیب و زیور
با شیر خدا علیّ عالی
هم سنگر و هم پیام و همسر
مانند تو زن جهان ندیدهاست
غمخوار و نگاهبانِ شوهر
ای عین كمال و جان بینش
ای شخص شخیص عصمت و فرّ
بر رفعت قدر تو گواه است
بیت و حجر و مقام و مشعر
ای سیّده زنان عالم
ای بضعه حضرت پیمبر
تو اصلی و دیگران همه فرع
تو جانی ودیگران چو پیكر
در مُلك وَلا ولیّة الله
بر نخلِ وجود احمدی بَر
قرآن به فضیلت تو نازل
برهان تو محكم و مقرّر
روی تو جمال كبریایی
كوی تو رواق قُرب داور
از جوی تو شبنمی است زمزم
و از بحر تو شعبهای است كوثر
زآن خطبه آتشین كه پیچید
در ارض و سما بسان تندر
محكوم شد آن نظام و گردید
حق روشن و غالب و مظفّر
من عاجزم از بیان وصفت
تو بحری و من ز قطره كمتر
ای امّ محامد و معالی
ای از تو مشام جان معطّر
با این همه عزّ و رفعت شأن
با آن همه فخر بی حد و مرّ
از ظلم منافقین امّت
شد قلب منیر تو مكدّر
آن را كه نمود حقّ مقدّم
كردند معاندان مؤخّر
بردند فدك به غصب و بسـتند
بر باب تو گفته ای مزوّر
افسوس شكست دشمن دین
پهلوی تو را به ضربت در
بازوی تو را به تازیانه
زد قنفذ ملحد سـتمگر
از سیلی و شرح آن نگویم
كافتد به دل از بیانش آذر
در ماتم محسن شهیدت
ماییم به سوگ و ناله اندر
بر لطفی صافی از سر لطف
بنگر كه بُوَد پریش و مضطر
بس فخر از آن كند كه دارد
بر سر ز سـتایش تو افسر
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🔶عصاره زیبایی
🖊ع.ر.م
📌آفریدگار جهان، هم دارنده هرگونه کمال و زیبایی است که مرغ عقل بشر توان پرکشیدن تا بلندای آن را داراست و هم صاحب کمالها و زیباییهای فراتر از اوج پرواز خرد انسانی است.
📌آن سرچشمه کمال و جمال چون خواست بر آفریدگان تجلی یابد، انسان را آفرید و از میان آنان سلسله پیامبران را برگزید و در انتهای سلسله، جمال خود را بر وجود خاتم پیامبران نقش زد و جهانیان خدا را در وجود او مجسم دیدند.- پاک و پیراسته است خدای بزرگ-.
📌تصویر زیبای خاتم پیامبران را سیزده آینه شفاف و بیغبار در گذر تاریخ انعکاس دادند و آینه وجود فاطمه سلاماللهعلیها یکی از آن آینهها است.
📌نه تنها خلاصه خوبیها و زیباییها در وجود نورانی فاطمه زهرا سلاماللهعلیها جمع است که حتی او به زیباییهایی فراتر از درک آدمی نیز آراسته است.
📌پدر بزرگوارش درباره او فرمود: «اگر [خوبیها و] زیباییها به صورت انسانی درآید، او فاطمه خواهد بود، بلکه او برتر [از آن] است؛ بهراستی که دخترم فاطمه برترین انسان روی زمین از نظر عنصر و ذات و از نظر شرافت و بزرگواری است.»
#فاطمه_سلاماللهعلیها
#فاطمیه
#اهلبیت_علیهمالسلام
#حدیث
@Deebaj
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 «فاطمیه» تنها عزاداری نیست بلکه برای ما مکتب است
🔻آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹 فاطمیه تنها عزاداری نیست، بلکه باید بدانیم که این فاطمیه و اربعین و اینها برای ما مکتب هستند، چرا که اهلبیت عصمت و طهارت، قرآن ناطق اند؛ «فاطمیه»، امامت شناسی، ولایت شناسی، نبوت شناسی، وحی شناسی و فرصتی برای بیان کلمات این بزرگواران است و آخر هم اشک و عزداری است.
🔹 فاطمیه، عزاداری تنها نیست ، بلکه باید خطبه آن حضرت تدریس شود و کلمات آن حضرت بیان شود، چرا که این بانو، یک شخص عادی نیست که تنها بگوییم مقدس است و اهل بهشت و اینها، بلکه مرحوم کلینی در کتاب کافی نقل کرده است که مکرر جبرییل خدمت حضرت زهرا می آمد! «إِنَّ فَاطِمَةَ ع مَکَثَتْ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ ص خَمْسَةً وَ سَبْعِینَ یَوْماً وَ کَانَ دَخَلَهَا حُزْنٌ شَدِیدٌ عَلَی أَبِیهَا وَ کَانَ یَأْتِیهَا جَبْرَئِیلُ ع فَیُحْسِنُ عَزَاءَهَا عَلَی أَبِیهَا وَ یُطَیِّبُ نَفْسَهَا وَ یُخْبِرُهَا عَنْ أَبِیهَا وَ مَکَانِهِ وَ یُخْبِرُهَا بِمَا یَکُونُ بَعْدَهَا فِی ذُرِّیَّتِهَا وَ کَانَ عَلِیٌّ ع یَکْتُبُ ذَلِکَ»، «کان» مفید استمرار است، مکرر جبرئیل می آمد! برای هر پیغمبری جبرییل نمی آید، ولی جبرئیل برای عرض تسلیت خدمت حضرت زهرا می آمد و همچنین خبر از حوادث آینده می داد، البته ما یک نبأ دارد، ولی نبی نیست، چون گاهی شریعت می آورد و گاهی طریقت می آورد، ولی مگر برای هر پیغمبری، جبرییل می آید؟! این می شود فاطمه سلام الله علیها!
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
http://Eitaa.com/ofogh_howzah