☀️ « آن کسی که در دوره جوانی من خیلی روی من اثر گذاشت، در درجه اوّل، مرحوم «نوّاب صفوی» بود. آن زمانی که ایشان به مشهد آمد، حدوداً پانزده سالم بود. من بهشدّت تحت تأثیر شخصیت او قرار گرفتم و بعد هم که از مشهد رفت، به فاصله چند ماه بعد، با وضع خیلی بدی شهیدش کردند. این هم تأثیر او را در ما بیشتر عمیق کرد»
1۳۷۷/۰۲/۰۷
مقام معظم رهبری
🔰 @ofogh_howzah
📢 روز شمار انقلاب
💭 27 دی 1357
🔵 پيام امام خميني به مناسبت فرار محمدرضا شاه پهلوی از ايران
◽️ «فرار محمدرضا پهلوى را كه طليعه پيروزى ملت و سرلوحه سعادت و دست يافتن به آزادى و استقلال است به شما ملت فداكار تبريك عرض مى كنم» امام در ادامه اين پيام، علاوه بر درخواست از ملت ايران به ادامه دادن تظاهرات پرشور خود بر ضد رژيم سلطنتى و دولت غاصب بختيار، بار ديگر از قواى نظامى و انتظامى خواستند كه به ملت بپيوندند. از سوى ديگر با فرار شاه از ايران، مردم، مجسمه هاى شاه فرارى را در شهرهاى مختلف پايين كشيدند.
🔰 @ofogh_howzah
🔘 در گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین نجمالدین طبسی بررسی شد
🔴 شهادت حضرت فاطمهزهرا علیها السلام در منابع اهلسنت
◽️ من بهعنوان کسی که سالهاست درباره تاریخ اسلام مخصوصاً دوران رسولالله و بعداز آن مطالعات زیادی داشتهام عرض میکنم، دلمان میخواهد زهرای اطهر که پاره تن رسولالله است بعداز رحلت ایشان معزز باشد و مورد اهانت قرار نگیرد. بسیار آرزو داشتیم تا حرفهای تلخی که راجع به زهرای اطهر میشنویم را نشنویم، زجردهنده، سوزناک و بسیار مصیبت بزرگی است هر چند دلمان میخواست که اینگونه نبود و میگفتیم چنین چیزی نیست اما چه کنیم، کتابهای حدیثی و تاریخی خود اهلسنت اینها را نقل کردهاند...
➕ متن کامل
yon.ir/HVGPE
🔰 @ofogh_howzah
☸ شهادت حضرت فاطمهزهرا علیها السلام در منابع اهلسنت
1⃣ المعجم الکبیر الطبرانی
او از شخصیتهای بزرگ اهلسنت و حنبلی مذهب است (م 260-360) ذیل «مما اسند ابوبکر الصدیق عن رسولالله؛ روایاتی که ابوبکر صدیق از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نقل میکند»؛ در آنجا حدیثی میآورد که ابوبکر میگوید: سه چیز است انجام دادم که ای کاش انجام نمیدادم «فوددت أنی لم أکن کشفت بیت فاطمة وترکته وأن أغلق علی الحرب» ای کاش دستور حمله به خانه فاطمه علیها السلام را نمیدادم هرچند این در به روی من بسته شد بهعنوان اعلان جنگ.
2⃣ مصنف عبد الرزاق متوفی 235
این کتاب اعتبار بیشتری از کتاب طبرانی دارد، ابن ابیشیبه در زمان متوکل عباسی بود؛ اتفاقاً سند این روایت از فرزند عمربن خطاب است، ایشان میگوید: وقتی که با ابوبکر بیعت شد علی علیه السلام و زبیر وارد بر فاطمه زهرا علیها السلام میشدند و راجع به قضیه سقیفه با ایشان مشورت میکردند، خبر به عمر رسید و او در آن ایام خلیفه نبود و یک شهروند بود، عمر وارد خانه فاطمه زهرا علیها السلام شد. گفت: ای دختر رسول خدا من به شما علاقهمندم اما به خدا قسم اگر دوباره این دو نفر به اینجا آمدند دستور میدهم خانه را به آتش بکشند؛ بعد عمر رفت و زهرای اطهر فرمودند عمر قسم خورده که اگر دفعه بعد آمدید اینجا را آتش بکشد، بلافاصله فرمود به خدا قسم عمر اینکار را میکند؛ ما هم مثل خیلیها دوست داشتیم اینگونه نباشد.
3⃣ انساب الاشراف بلاذری م 279
بلاذری، ندیم متوکل بود، شخصیتی نبود که دلش برای اهلبیت علیهم السلام بسوزد لذا اگر حرفی هم درباره حضرت فاطمهعلیها السلام گفته است بیشترش سانسور شده ولی مطلبی از او مانده است که میگوید: خلیفه کسانی را فرستاد برای بیعت با ابوبکر و مولی بیعت نکرد، او آمد و با آتش به درب منزل زهرا رفتند و زهرا به استقبال رفت، جلویش را گرفت و فرمود: آمدهای خانه مرا آتش بزنی؟ عمر گفت برای حفظ دین، خانه تو را باید آتش بزنم و در جای دیگر میگوید: ابوبکر عمر را خدمت امیرالمؤمنین علیه السلام فرستاد و به عمر گفت با خشونت و قساوت علی را بیاور؛ این قساوت یعنی همان که پیشتر ذکر کرد که با آتش آمد.
4⃣ الاموال ابن سلام متوفی 224
عبدالرحمنبن عوف میگوید خدمت خلیفه اول رسیدم؛ او بیمار بود مشاهده کردم خیلی ناراحت و متأسف است، سپس گفت: کاش سه کار را انجام نمیدادم «انی وددت ان لا تفعل؛ کاش کذا و کذا را انجام نمیدادم». نویسنده میگوید ابوبکر گفته است، راوی هم گفته ولی من نمیخواهم بگویم، ببینید خیانت تا چه حد است! ولی در پاورقی مطلب آمده است که ابوبکر گفته است «فوددت أنی لم أکن کشفت بیت فاطمة».
yon.ir/HVGPE
🔰 @ofogh_howzah
✳️ آیا حکم اجباری بودن حجاب در حوزه قانون الهی است یا در حوزه قوانین اجتماعی؟
◽️ آیاحجاب زنان و مردان یک امر خصوصی است یا مسئله عمومی؟ موج تخریب و هجمه همهجانبه مخالفان «حجاب»، امروز در رویکردی جدید و با شیوه شبهپراکنی و تفرقهافکنی وارد میدان شده است؛ زیرا حیا و «حجاب» بزرگترین مانع غلبه دشمن بر کشور اسلامیمان است. «میشل هولباگ» نویسنده فرانسوی میگوید: «جنگ علیه اسلامگرایی با کشتن مسلمانان فایدهای ندارد، فقط با فاسد کردن آنها میتوان به این پیروزی دست یافت...
➕ متن کامل
yon.ir/rq8ej
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام سجاد علیهالسلام
💎 ألا و إنَّ أبغَضَ النّاسِ إلَى اللّه مَن یَقتَدی بِسُنَّةِ إمامٍ و لا یَقتَدِی بِأعمالِهِ.
💎 هشدار که منفورترین مردم نزد خداوند کسى است که سیره امامى را برگزیند ولى از کارهاى او پیروى نکند.
📚 کافى/8/234
🔰 @ofogh_howzah
🔵 روزی که بیتو میگذرد روز محشر است / سعدی
این بوی روح پرور از آن خوی دلبر است
وین آب زندگانی از آن حوض کوثر است
ای باد بوستان مگرت نافه در میان
وی مرغ آشنا مگرت نامه در پر است
بوی بهشت میگذرد یا نسیم دوست
یا کاروان صبح که گیتی منور است
این قاصد از کدام زمین است مشک بوی
وین نامه در چه داشت که عنوان معطرست
بر راه باد عود در آتش نهادهاند
یا خود در آن زمین که تویی خاک عنبر است
بازآ و حلقه بر در رندان شوق زن
کاصحاب را دو دیده چو مسمار بر در است
بازآ که در فراق تو چشم امیدوار
چون گوش روزه دار بر الله اکبر است
دانی که چون همیگذرانیم روزگار
روزی که بیتو میگذرد روز محشر است
گفتیم عشق را به صبوری دوا کنیم
هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است
صورت ز چشم غایب و اخلاق در نظر
دیدار در حجاب و معانی برابر است
در نامه نیز چند بگنجد حدیث عشق
کوته کنم که قصهی ما کار دفتر است
همچون درخت بادیه سعدی به برق شوق
سوزان و میوهی سخنش همچنان تر است.
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 حضرت زهرا سلام الله علیها
💎 الَهِی أَصْلِحْ لِی دِینِیَ الَّذِی هُوَ عِصْمَةُ أَمْرِی وَ أَصْلِحْ لِی دُنْیَایَ الَّتِی فِیهَا مَعَاشِی وَ أَصْلِحْ لِی آخِرَتِیَ الَّتِی إِلَیْهَا مَعَادِی وَ اجْعَلِ الْحَیَاةَ زِیَادَةً لِی مِنْ کُلِ خَیْرٍ وَ اجْعَلِ الْمَوْتَ رَاحَةً لِی مِنْ کُلِّ شر.
💎 خداوندا! دینم را اصلاح کن که نگهدار کار من است، دنیای مرا اصلاح کن که تلاش و معاش من در آن است، آخرتم را اصلاح کن که بازگشتم به سوی آن است، زندگی مرا سبب زیادی هر خیر، و مرگ مرا مایه راحتی از هر شّر قرار بده.
📚 الصحیفة الفاطمیه، ص 56
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم روز
💥 29 دی
⚫️ رحلت مرجع و عالم بزرگ آيت اللّه «سيد احمد خوانساری» (1363 ش)
◽️ آيت اللّه سيد احمد موسوى خوانسارى در سال1269ش 1309 ق در خوانسار به دنيا آمد. وى در كودكى پدر را از دست داد و از آن پس تحت سرپرستى برادر بزرگش قرار گرفت. ايشان پس از طى مقدمات در زادگاه خود، راهى اصفهان و نجف اشرف گرديد و از محضر استادان نامدارى همچون: آخوند خراسانى، سيد محمدكاظم يزدى، ميرزاى نايينى و آقاضياء عراقى استفاده كرد. ايشان همچنين در اراك نيز از آيت اللّه حائرى يزدى كسب فيض نمود. آيت اللّه خوانسارى از آن پس به تدريس همت گماشت و مدتى بعد درس خارج فقه و اصول خود را داير ساخت.
◽️ وى در سال 1329ش، به درخواست مردم تهران به آن شهر عزيمت نمود و در مسجد حاج سيد عزيزاللّه بازار تهران، به اقامه جماعت مشغول گرديد. آيت اللّه خوانسارى از عالمانى است كه همزمان با خروش مقدس امام خمينى عليه رژيم طاغوت، همواره از آن حضرت پشتيبانى مى كرد و از هر اقدامى براى پيشبرد اهداف انقلاب كوتاهى نمى كرد. حضور ايشان در پايتخت علاوه بر روحيه دادن به انقلابيون، باعث برخورد محتاطانه تر رژيم با مردم مى گرديد. در محضر درس اين فقيه نستوه، عالمان نامدارى چون حضرات آيات: شهيد مرتضى مطهرى، امام موسى صدر، سيد رضا صدر و جلال طاهر شمس پرورش يافتند.
◽️ آيت اللّه خوانسارى در طول عمر با بركت خود، آثار فراوان عمرانى و علمى از خود برجاى گذاشت كه بخش عمده اى از آن، شامل آثار علمى و تاليفات آن فقيه بزرگوار مى باشد. شرح مختصر نافع، حاشيه بر عروة الوثقى و العقايد حقه و... از آن جمله اند. ايشان از صدقات جاريه به ساخت مساجد و مدارس و حسينيه ها و درمانگاه ها همت گماشت و منشأ خدمات خير گرديد. آيت اللّه خوانسارى سرانجام در 29 دى 1363 27 ربيع الثانى 1405ق در 94 سالگى رحلت كرد و در حرم حضرت معصومه(س) به خاك سپرده شد.
🔰 @ofogh_howzah
📢 روز شمار انقلاب
💭 29 دی 1357
🔴 تظاهرات ميليونی مردم انقلابي ايران در روز اربعين حسينی عليه دولت بختيار
☀️ به دعوت امام خمينى (ره)، مردم ايران، با اتحاد، در يكراهپيمايى، عليه آخرين بازمانده رژيم شاه شركت كردند.
در اين تظاهرات كه از بزرگ ترين اجتماعات دوران انقلاب بود و همزمان با روز اربعين سال 1399ق برگزار شد، شركت كنندگان خواستار اعلام غيرقانونى بودن سلطنت و خلع رژيم شاه و تأسيس جمهورى اسلامى شدند.
🔰 @ofogh_howzah
☸ زندگی نامه طلبه شهید مهدی مرادی
◽️ در کربلای پنج از دشمن اسیر گرفت، ولی چشمش در چشم آن افتاد، دلش رحم آمد و او را نکشت، مدتی بعد او را با بمب شیمیایی چنان شهید کردند، که جنازهاش قابل شناسایی نبود.
◽️ طلبه شهید مهدی مرادی، سال 1347ش در مشکینشهر دیده به جهان گشود. پساز رشد و بالندگی به مدرسه رفت. در دبیرستان صبحها درس میخواند و عصرها در حوزه علمیه مشغول درس دینی شد.
◽️ پدرش میگوید: مهدی لحظهای قرآن را از خودش دور نمیکرد و در نیمههای شب نیز قرآن و دعا میخواند و روزهای دوشنبه و پنجشنبه روزه داشت. کمحرف، با حیا و مهربان بود با آنکه سن کمی داشت، ولی نماز و دعایش در دیگران اثر میگذاشت. میگفت: نماز، انسان را از گناه دور میکند.
◽️ مادرش وقتی متوجه رفتن مهدی به جبههها شد، بیدرنگ بهدنبالش رفت و به او گفت: وقتی بروی، مثل اینکه امیدمان رفته است. چیزی نگفت و به خانه برگشت. داخل حیات لباسش را به مادرنشان داد و با گریه گفت: سرباز آقا زمان زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هستم، حالا نمیگذاری بروم؟ مادرش میگوید: به او گفتم: برو. بعدها مهدی در نامهای نوشت: آن روز بهخاطر اینکه دل شما را نشکنم، مجبور شدم که برگردم، ولی دینم را بیشتر دوست دارم و باید در جبهه باشم.
◽️ تنها پسر خانواده بود و به همین دلیل سپاه مانع رفتن او به جبهه میشد. با گریه میگفت: اسمم را مهدی گذاشتند و اگر آقا ظهور کند، چه جوابی دارید تا به ایشان بدهید؟
◽️ در گردان حضرت علیاصغر علیه السلام بهعنوان پیک مشغول بود و عاقبت در روز جمعه دوم فروردین سال 1366 در عملیات کربلای8 در شلمچه آسمانی شد. وقتی مادرش حرف از عروسیاش میزد، میگفت: دعا کنید تا عروس شهادت را در آغوش بگیرم!
علمداران عشق
تهیه و تنظیم: علیاکبر بخشی
🔰 @ofogh_howzah
✳️ تسبيحات حضرت زهرا(س)
💎 در مورد تسبيحات حضرت زهرا سلاماللهعليها نکاتي وجود دارد:
1⃣ اين تسبيحات تشکيل شده از 34 مرتبه اللهاکبر، سپس 33 مرتبه الحمدلله و سپس 33 مرتبه سبحانالله.
2⃣ تسبيحات حضرت زهرا سلاماللهعليها داراي اهميت بسيار است، امام محمدباقر عليهالسلام فرمودند: خداوند به چيزي مانند تسبيحات حضرت زهرا سلاماللهعليها ستايش نشد. اگر چيزی بهتر از آن وجود داشت، پيامبر صلياللهعليهوآلهوسلم آن را به حضرت زهرا سلاماللهعليها می بخشيدند.
3⃣ اين تسبيحات مختص به تعقيب نمازهای يوميه يا واجب نبوده، بلکه پساز همه نمازها گفتن آن مستحب است. حتي پساز نمازهاي مستحبي، بلکه اين تسبيحات مستحب نفسی است و هرجا گفته شود خوب است، حتي اگر در تعقيب نماز نباشد.
4⃣ هنگام خواب، تسبيحات حضرت زهرا سلاماللهعليها مستحب است و فقها فرمودهاند براي دفع خواب بد مفيد است.
5⃣ استحباب بيشتر در گفتن تسبيحات حضرت زهرا سلاماللهعليها با تسبيح تربت سيدالشهدا عليهالسلام.
6⃣ اگر در تعداد هريک از تکبيرات يا تحميدات يا تسبيحات شک کند، چنانچه از محل خود رد نشده، بنا بر کمتر ميگذارد و تکرار ميکند تا مطمئن شود مقدار مشخصشده را گفته است، ولي اگر از محل رد شده است اعتنا نميکند.
حجةالاسلام والمسلمين سيدجعفر زبانی
🔰 @ofogh_howzah