⭕️ نگرانی عمیق امام «ره» از نفوذ مارهای خوش خط و خال
✍ علیرضا کمیلی
🔻منشور روحانیت که ده سال و ده روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در اوج قدرت امام نوشته شده، حاکی از یک نگرانی عمیق از جریانی درون مذهبی است.
🔻امام در این متن که خطاب به بانیان انقلاب و حافظان مرزهای عقیدتی آن یعنی حوزه های علمیه نوشته، همه درد دل های سالیان طولانی خود را به نحوی تلخ و جانسوز مطرح نموده و چنان از خطر تحجر بمثابه موریانه ای شبیه هویت انقلاب سخن گفته است که براستی همه را نگران می سازد.
🔻شاید همین که مسأله تحجر پس از سالیان طولانی همچنان مورد تغافل حوزه های علمیه قرار دارد نشانگر تصدیق نگرانی امام و متاسفانه تحقق نفوذی باشد که ایشان به صراحت از آن سخن میگوید و مدعی میشود که تا حد مرجع تقلید هم نیروهای این جریان نفوذ دارند.
🔺قسمت تلخ ماجرا که امام با لحنی تاثربار بیان میکنند تهمت هایی است که ایشان و یارانش از همین جریان خطرناک تحجر خورده اند که مهمترین آنها را «وهابیت و بدتر از وهابیت» نام مینهند.
⁉️حال سوال اینجاست که چرا باید جریان مذهبی به جریان انقلابی چنین برچسبی را حواله کند ؟ مگر ضعفی در عقیده امام و یارانش نسبت به شیعه وجود داشته است؟ مگر کسی هست که آثار امام و نقدهای او بر جریان غیرشیعه را نشناسد؟ پس ماجرا چیست ؟!
🔺مسأله در رویکرد تمدنی و امت گرایانه امام بوده و بس! چیزی که هنوز هم دشمنانی محکم دارد و هنوز هم همان برچسب ها به کسانی که صادقانه در این مسیر گام بر میدارند حواله می شود! به چه جرمی؟ به جرم تاکید بر «لزوم حفظ برادری میان مسلمین» و «نفی توهین به عقاید سایر مسلمانان» و «طرد کسانی که نفرت را میان جامعه اسلامی توسعه میدهند»
🔺آری ! این جرم ها بود که دل امام را چنان خونین کرده بود و باید گفت هنوز که هنوز است این جریان زنده است و گرچه رنگ عوض کرده و چفیه هم بر دوش می اندازد ولی رقیب اصلی خود را هنوز از میان امت اسلامی انتخاب میکند!
💯اینها همان مارهای خوش خط و خالی هستند که امام بسیار از آنها می ترسید...
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻أَيْنَ المُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
كجاست آنكسى كه براى بركندن ريشه ظالمان و ستمگران مهيا و آماده گرديده؟
🔻أَيْنَ المُنَتَظَرُ لإِقامَةِ الأَمْتِ وَالعِوَجِ؟
كجاست آنكسی كه منتظريم اختلاف و عيب و كجى اهل عالم را اصلاح و به راستى و درستى باز گرداند؟
🔻أَيْنَ المُرْتَجى لإِزالَةِ الجَوْرِ وَالعُدْوانِ؟
كجاست آنكسى كه براى برانداختن اساس ظلم و عدوان مورد اميد و نظر (مظلومان) است؟
🔸مجاهد فلسطینی:
هذه (فلسطین) ارض الله
هذه ارض المهدی «عج»
#امام_مهدی_عج
#مظلوم_مقتدر
#سنی_مجاهد
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
⭕️تحریف سخنان امام «ره» در باب مهدویت برای ایجاد تفرقه بین مسلمین
📌خاطره ای از حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خسروشاهی
🔻استاد هادی خسروشاهی نماینده امام خمینی در چهاردهمین کنفرانس اندیشه اسلامی آنچه را که وسائل ارتباط جمعی غربی و صهیونیستی و به پیروی آنها بعضی از رسانه های عربی در رابطه با گفته های امام خمینی منتشر نمودهاند که« امام مهدی آنچه را که انبیاء و رسل از انجام آن عاجز بودند، انجام خواهد داد!!» بشدت تکذیب نمود.
🔻نماینده امام خمینی در حضور هزار و پانصد نفر در «قصر الامم» الجزائر اعلام داشت، امام خمینی در روز عید فطر در جمع سفرای کشورهای اسلامی در تهران با صراحت کامل اعلام داشت: «امام مهدی موعود که شیعه و سنی اعتقاد دارند در آخر زمان می آید و عدل و قسط را در سراسر روی زمین میگستراند هرگز چیز تازه ای نمی آورد، بلکه او به عنوان مسلمانی معتقد به همه انبیاء احکام الهی_اسلامی تعطیل شده را، اجرا می کند».
🔺سپس نماینده امام افزود: «آنچه را که مطبوعات بلاد اسلامی - آمریکایی، تبلور یافته در مطبوعات، مغرب ،مصر، تونس منتشر ساخته اند، کذب،افتراء و بهتان بوده و از ساخته های صهیونیسم برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان است».
🔺خوشبختانه این سخنرانی و مصاحبه ها و پخش گسترده آن از سوی رسانههای جمعی الجزائر، در خنثی ساختن توطئه های دشمنان، تأثیر خاص و نقش عمده ای بر عهده داشت.
📚 مصلح جهانی و مهدی موعود از دیدگاه اهلسنت
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
🌑 از زاهدان تا ارومیه، آیا جوانان انقلابی، جلوی قوم گراها میایستند!؟
از زاهدان تا ارومیه و گاها از گنبد تا اهواز، نوع سخیفی از درگیری انتخاباتی رایج بوده و هست که به پیش از اسلام برمیگردد! و آن هم رای دهی مبتنی بر «قومیت» است. یعنی هنوز میگویند به ترک یا کرد یا عرب و ترکمن یا لر و فارس رای بدهید یا ملاک رای دادن سیستانی یا بلوچ بودن است نه شایستگی های دیگر!؟
گاها درون یک قومیت هم دعواهایی از همین جنس وجود دارد که بیشتر از جنس رقابت طایفه ای است! حال در دهه پنجم انقلابی که روی «آگاهی عمومی» سوار شده بود و بخاطر باور به همین اصل، همه ارکان کشور را با «انتخابات» بر میگزیند، چرا شاهد چنین فرهنگ سیاسی غلطی هستیم؟
چرا جوانان انقلابی صریحا دست به نقد این جریانات منفعت طلب که بخاطر منافع خودشان به تحریک احساسات قومی دست زده و لولوسازی و دیگری سازی از هموطن خود میکنند، نمی زنند؟! آیا از طعنه طاعنان میترسند یا هنوز متوجه پیام انقلاب اسلامی نشده اند؟! چرا چند یادداشت تند در نقد رویکردهای امثال شهریاری در زاهدان و قاضی پور در ارومیه و.. منتشر نمیشود و چرا بعد از چند دوره هنوز این افراد دارای حمایت های همه جانبه خود را در معرض انتخاب میبینند؟
بر جوانان فهیم این مناطق است که ساختارهای ضددینی این مناطق را بشکنند و در صورت امکان با ارایه لیست هایی که شامل نخبگان قوم های متنوع باشد، با این فرهنگ سیاسی مخرب و ویرانگر خداحافظی کنند. مردهای میدان بسم الله!
📍@komeilialireza
⭕️ به یاد عالم مجاهد و خستگی ناپذیر در عرصه تقریب و وحدت اسلامی
🔰۸ اسفند، سالروز درگذشت عالم مجاهد و اندیشمند تقریبی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین خسروشاهی است. به همین مناسبت، پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت ایشان را تقدیم مخاطبین مینماییم.
💠 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸درگذشت عالم مجاهد مرحوم حجةالاسلام والمسلمین آقای حاج سیدهادی خسروشاهی رحمةاللهعلیه را به خاندان محترم و بازماندگان و ارادتمندان و علاقمندان به آثار قلمی ایشان تسلیت عرض میکنم.
🔸 ایشان عنصری خستگیناپذیر در تبلیغ معارف اسلامی بهوسیلهی نگارش مقالات و ترجمهها و کتابهای متعدد در مدت ۶۰ سال از زندگی خویش بودند و انگیزه و همتی کمنظیر در تلاش برای تقریب مذاهب اسلامی و اتحاد مسلمین به کار میبردند.
🔸 تلاشهای دیپلماسی در دوران جمهوری اسلامی در واتیکان و قاهره نیز بخش دیگری از مجاهدت این رفیق دیرین اینجانب بود. از خداوند متعال رحمت و مغفرت و حشر با اجداد طاهرین را برای ایشان مسألت میکنم.
سید علی خامنه ای/ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
⭕️اهل سنت و حضور در سطوح کلان مدیریتی کشور
✍علی اکبری
🔻در دهه اخیر شاهد انتصاب برخی اهل سنت در جایگاه های اجرایی و تصمیم گیر بوده ایم اما این انتصابات و استفاده از ظرفیت آنان هنوز فراگیر نشده و موانعی بر سر راه این حرکت لازم و مفید قرار دارد. شاید ایام انتخابات فرصت خوبی باشد تا این مساله مورد توجه و بازخوانی مسولین، نامزدهای انتخاباتی و مطالبه گران مردمی قرار بگیرد. در این نوشتار کوتاه بدنبال این هستیم تا سه رویکرد مختلف در مواجهه با این مساله را توضیح داده، تا با ذهنیت دقیق تری بتوانیم به آسیب شناسی و رفع موانع آن بیندیشیم.
🔻رویکرد اول : اهل سنت تهدیدی برای حکومت شیعی هستند. افراد زیادی هستند که هنوز مذهب دیگری را تهدیدی برای امنیت خودشان تلقی کرده و بها دادن به اهل سنت در فضای ها ی مدیریتی مختلف در کشور را، عملی خلاف شرع و عقل میدانند. در این مجال فرصت نقد و بررسی ضعف این نگاه و تفکر وجود ندارد، اما میتوان حداقل اشاره کرد که رهبران فکری و پیشروان انقلاب اسلامی چنین باوری نداشته و مخالف این برداشت ها نیز بوده اند. گفتمان انقلاب اسلامی حاصل قرائت شیعی از اسلام است و به رهبری یک فقیه شیعی و حمایت مردم مسلمان به وقوع پیوسته است (هرچند که نباید منکر نقش موثر دیگر تفکرات و جریانات مختلف در پیروزی انقلاب شد) اما این دلیل نمیشود در تحقق اهداف آن فقط از شیعیان استفاده گردد.
🔻رویکرد دوم: باید از اهل سنت در مسولیت های بالای اجرایی استفاده کنید. اصل این مطالبه درست است (آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب نیز در مرداد سال 1396 در پاسخ به نامه مولوی عبدالحمید ناظر به رفع تبعیض نسبت به اهل سنت مر قوم داشتند: همه ارکان جمهوری اسلامی موظفند براساس معارف دینی و قانون اساسی هیچگونه تبعیض و نابرابری بین ایرانیان از هر قوم و نژاد و مذهبی روا ندارند. ما هم به جد معتقدیم همه باید با هم در کنار هم و در صفوف فشرده و واحدی به سربلندی و عزت ایران اسلامی بیندیشند و در راه آن تلاش کنند, اما اینکه دائما از ادبیاتی استفاده کنیم که حتما باید از اهل سنت در سمت های کلان مدیریتی استفاده گردد، تبادر به ذهن میشود که مطالبه گران به دنبال انتصاب و استفاده از افراد متخصص نبوده و فقط به دنبال انتصاب هم کیشان خود هستند.
🔻رویکرد سوم: باید ملاک انتصابات شایسته سالاری باشد نه مذهب افراد. عده ای نیز معتقدند که نباید در انتصابات، مذهب افراد را ملاک قرار دهیم اما نیروی متخصص و با تجربه در بین برادران اهل تسنن به ندرت پیدا میشود. لذا نمی توانیم از آنها در سمت های مختلف استفاده کنیم. این سخن تا حدودی درست است که نیروی با تجربه و متخصص در بین آنها به وفور وجود ندارد، لکن مقصر ماجرا اهل سنت نیست بلکه مسئولینی هستند که وظیفه آنها فرصت سازی برای کسب تجربه کار حکومتی در بین اهل سنت است و در این ماجرا کاهلی کرده اند.
✅نکته پایانی : آنچه که مهم است تغییر در باورهای متولیان امر در جایگاه های حکومتی مختلف است. باید در باورهای آنان نسبت به مساله اهل سنت و گفتمان انقلاب اسلامی تغییراتی ایجاد شود و اهل سنت را تهدیدی برای امنیت کشور به حساب نیاورند.
🔸برای مطالعه تمام متن یادداشت به لینک زیر مراجعه بفرمایید👇👇👇
🌐okhowah.com/fa/13974
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
مجله علمی_رسانه ای اخوت برگزار میکند
⭕️گفتگوی زنده:
💢قومیت گرایی یا شایسته سالاری؟!
🔻رفتارشناسی انتخاباتی اقوام و مذاهب ایران
📍با حضور:
🔸دکتر ناصر قلی سارلی
عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی
🔸آقای علیرضا کمیلی
دبیر تشکل بین المللی امت واحده
⏱ چهارشنبه شب، ۹ اسفند ماه، ساعت ۲۲
🌐 لینک ورود به جلسه:
https://meet.google.com/kjp-osfx-fhf
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مقایسه آمار مشارکت مردم در انتخابات در مناطق تلفیقی و غیر تلفیقی
🔸 در این کلیپ آمار مشارکت چهار استان پرجمعیت با آمار مشارکت چهار استان تلفیقی در ادوار مختلف انتخاباتی مقایسه شده
ریاست جمهوری۱۴۰۰
ریاست جمهوری ۱۳۹۶
نمایندگی مجلس ۱۳۹۸
نمایندگی مجلس ۱۳۹۴
🔻استان های تلفیقی :
کردستان، گلستان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان
🔻استان های بزرگ غیر تلفیقی:
قم، تهران، اصفهان و خراسان رضوی
🔗 میانگین آمارها نشان دهنده آن است که برخلاف ذهنیت متعارف، مناطقی که سنی نشین بوده، در مجموع درصد مشارکت بیشتری نسبت به مناطق دیگری که غیرتلفیقی محسوب میشوند داشته اند.
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رهبر انقلاب
🔰 انتخابات قوی و پرشور یکی از ارکان اداره درست کشور است.
⭕️ دعوت علمای اهل سنت از مردم برای شرکت در انتخابات جهت سرافرازی ایران عزیز و مأیوس نمودن دشمنان.
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
گفتگوی انتخاباتی ۱.mp3
8.8M
قومیت گرایی یا شایسته سالاری؟!
🎙#پادکست | قسمت اول
موضــوع:
نقش قومیت گرایی در ساختار
رأی دهی مناطق قومیتی
گفتوگو با
دکتر ناصر قلی سارلی
عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی
آقای علیرضا کمیلی
دبیر تشکل بین المللی امت واحده
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
گفتگوی انتخاباتی ۲.mp3
6.22M
قومیت گرایی یا شایسته سالاری؟!
🎙#پادکست | قسمت دوم
موضــوع:
قومیت گرایی وسیله ای برای افزایش مشارکت!
گفتوگو با
آقای علیرضا کمیلی
دبیر تشکل بین المللی امت واحده
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
گفتگوی انتخاباتی ۳.mp3
16.46M
قومیت گرایی یا شایسته سالاری؟!
🎙#پادکست | قسمت سوم
موضــوع:
مسأله امروز مردم، مسائل قومیتی یا مسائل عینی؟!
گفتوگو با
دکتر ناصر قلی سارلی
عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی
آقای علیرضا کمیلی
دبیر تشکل بین المللی امت واحده
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
گفتگوی انتخاباتی ۴.mp3
6.59M
قومیت گرایی یا شایسته سالاری؟!
🎙#پادکست | قسمت چهارم
موضــوع:
راهکار رسیدن به شایسته گزینی و تضعیف قومیت گرایی
گفتوگو با
دکتر ناصر قلی سارلی
عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
هدایت شده از مجمع اسلامی حبلالله 🇵🇸🇱🇧
🤝 حضرت امام جعفر صادق (ع): «مسلمان، برادر مسلمان است؛ او را تنها نمیگذارد.» (کافی، ج۲، ص۱۷۴)
💠 برادران و خواهران هموطنمان در جنوب #بلوچستان، در #سیل گرفتارند؛ در آستانهٔ ماه خدا به یاریشان بشتابیم.
🔰 به همت گروه جهادی صراط مستقیم و با مشارکت مجمع اسلامی حبلالله
📣 اقلام مورد نیاز:
برنج
روغن
انواع کنسروجات
پتو
آب معدنی
بخاری برقی
✅ جهت ارسال این اقلام با:
09128336919(حاج آقای جانآبادی) تماس بگیرید. ❇️ واریز کمکهای نقدی: 🔻
IR780150000003101057671548🔻
5892101447551389گروه جهادی صراط مستقیم|هاشم رعنایی (برای رونوشت، شماره را لمس کنید) 📌مبالغ دریافتی، برای خرید اقلام خوراکی، پتو و سایر نیازهای فوری سیلزدگان مصرف میشود. 🔺اطلاعات تکمیلی در: https://eitaa.com/nehzatsb 🔰 در همیاری و نیز انتشار این پیام شریک باشیم. #مجمع_اسلامی_حبلالله 🆔 @Hablollahir
⭕️ سریال سنجر خان، قصه ای حماسی از رشادت قوم کُرد
✍ آرمان نصراللهی
🔸کردها در چهارچوب سرزمینی خود همواره در راستای حفظ تمامیت ارضی تلاش کرده و از گذشته های دور تاکنون تاریخ این قوم ایرانی مملو از رشادت در این زمینه است و به همین دلیل تهیه و تولید سریال سنجرخان تنها برگی از تاریخ پرافتخار کردها در راستای دفاع از سرزمین ایران به شمار می رود که این بار روی آنتن شبکه اول سیما قرار گرفته و با استقبال خوبی از سوی مخاطب بومی و ملی نیز قرار گرفته است.
🔸قیام سنجرخان وزیری به عنوان یکی از برگ های پرافتخار در تاریخ ایران تنها یکی از مواردی است که کردها در آن نقش محوری داشته و حتی بدون کمک حکام وقت یعنی پادشاهان قاجار، خود دست به کار شده و تنها با غیرت، جوانمردی و ایثار توانستند، جلوی قوای بیگانه ایستادگی نموده و آنها از از سرزمین خود بیرون کنند.
🔻پخش سریال سنجرخان به دنبال تغییر نگاه و رویکرد صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به تولید محتوا در خصوص سایر قومیت های ساکن در کشور، یک اقدام مثبت و گامی رو به جلو به شمار می رود و هر چند که این تغییر نگاه خیلی دیر و بعد از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد ولی برجسته کردن شخصیتی کرد و اهل سنت همچون سنجرخان که نماد ایران دوستی و میهن پرستی باشد، در نوع خود اقدامی مثبت و شایسته به شمار می رود.
🔻پرداختن به دیگر ظرفیت ها و توانمندی های کردستان و البته سایر مناطق قومی کشور برای جلوگیری از فراموشی و همچنین تحریف واقعیت های تاریخی در قاب سینما و تلویزیون یکی از نیازهای اصلی و ضروری به نظر می رسد و چه بهتر است که نه تنها رسانه ملی که سایر نهادهای متولی در این بخش در گام نخست برای مکتوب کردن این ظرفیت ها تلاش نموده و در گام بعدی نسخه های تصویری از این چهره ها در قاب سینما و تلویزیون به نمایش گذاشته شوند.
✳️ تحکیم پایه های وحدت و همدلی، نزدیکی اقوام، برجسته کردن فرهنگ ملی در سطح جهان، معرفی الگوهای عینی و واقعی به مردم، افتخار نسل جوان به گذشته مملو از رشادت و ایثار خود از جمله مهمترین دستاوردهای تولید آثاری همچون سنجرخان به شمار می رود. بدون شک متولیان فرهنگ و هنر این مرز و بوم باید در راستای رسیدن به این مهم از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند.
♦️مطالعه متن کامل در سایت اخوت
okhowah.com/fa/13976
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ استراتژی وحدت مسلمین
📌حجت الاسلام حسینی
معاون ارتباطات، رسانه و بین الملل موسسه مطالعات راهبردی
🔸بدیهیه که در موقعیت فعلی، هر گونه حرکت مشکوکی که موجب تفرقه میان صفوف مسلمین بشه به نفع اسلام نیست.
🔸هر گونه فحش و ناسزا قبل از آنکه به وحدت و تقریب بین مسلمین ضربه بزنه، چهره نورانی مکتب اسلام رو در سطح بینالملل مخدوش میکنه.
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
⭕️ اگر پشتوانه نظام مردم هستند به مسأله هشت مهر رسیدگی کنید
📍تاملی در مورد آثار و پیامدهای اجتماعی جنایت هشت مهر با تکیه بر تجربه انتخابات مجلس
✍ هادی هروی
🔻۷۵ هفته از وقوع جنایت هشت مهر؛ معروف به جمعه خونین زاهدان گذشت. در ۸مهر ۱۴۰۱ بعد از نماز جمعه، عده ای از هموطنان بلوچ و اهلسنت در اعتراض به تعرضی که از سوی یک مأمور انتظامی نسبت به یک زن بلوچ صورت گرفته بود، به سمت پاسگاه زاهدان راه افتادند.
🔻بر خلاف روایت صداو سیما و خبرگزاری های رسمی که معترضین را شورشگر و تجزیه طلب معرفی کردند! روایت شاهدان عینی و همچنین نماینده رهبر انقلاب در استان کاملا نمایانگر خلاف و دروغ بودن این مسأله است. با رسیدن معترضین به کلانتری و پرتاب چند سنگ توسط آنها پاسخش از طرف مامورین میشود، شروع تیراندازی به معترضین آنهم با تیرجنگی! در این هنگام اوضاع ملتهب و درگیری بین دو طرف تشدید شده به طوریکه نه نیروی امنیتی عاقلانه عمل کرده و نه معترضین کنترل شده رفتار کردند.
🔻 خون عده ای بیگناه بر زمین ریخت و خانواده هایی داغدار شدند و عزیزان خود را ازدست دادند. رهبر انقلاب با شنیدن گزارشات این واقعه، از همان ابتدا با فرستادن هیأت اعزامی خود به استان پیگیر احقاق حق مردم بیگناه و به سرانجام رساندن این پرونده بودند و همچنین کشته شدگان این واقعه را شهید نامیدند. دستگاه قضایی هم قول داد که مطالبات را پیگیری کند و مقصرین را معرفی و محاکمه. اما هر چه زمان گذشت دیدیم که ظاهراً عزمی برای پیگیری ماجرا از طرف قوه وجود ندارد و علی رغم وعدهها و شعارهایی که در زمینه پیگیری این پرونده داده شد، در عمل اثر خاصی مشاهده نگردید.
🔺 اخوت به عنوان یک رسانه مستقل در حوزه وحدت، در طی این چند هفته با توجه به رسالت خویش شروع به مطالبه گری در این زمینه کرد و بدون محافظه کاری اعلام نمود که علاوه برا اینکه در حق مردم اجحاف صورت گرفته و عقلا و شرعا جواب خون مقتولین باید داده شود، از طرفی دیگر برای جلوگیری از بوجود آمدن آثار و پیامدهای اجتماعی این واقعه نیز دستگاه قضا و حاکمیت باید هر چه سریعتر به پرونده رسیدگی کرده و اجرای عدالت را بدون تبعیض در عمل نشان دهد.آثار اجتماعی مانند بروز و ظهور و تقویت تفکرات و جریان های تکفیری و تندرو و همچنین کاهش بدنه اجتماعی حامی نظام در استان از تبعاتی است که هوشیاران و دغدغه مندان از ابتدا آنرا گوشزد کرده اما ظاهراً گوش شنوایی در کار نبود.
🔺بگذارید مثالی بزنم تازه و داغ. استان سیستان و بلوچستان در دهه گذشته بیشترین مشارکت را هم در انتخابات مجلس و هم در ریاست جمهوری داشته و از این جهت گوی سبقت را از غالب استان ها ربوده و آمار بالای ۶۰ درصد را از آن خود کرده بود.اما در انتخابات مجلس دوازدهم طبق آمار منتشر شده، در صد مشارکت با سقوط ۱۷ پله ای به ۴۳ درصد رسیده است! که این امر نشانه ایست برای اهل خرد.
🔺بله! این هنوز از نتایج سحر است، با خود را به خواب زدن و اینکه با جنبه سخت حاکمیت به صورت یک طرفه به جنگ با این مسائل برویم نه تنها دردی را دوا نخواهد کرد، بلکه حال و روز ما میشود مصداق آن مثل معروف که از قضا سرکنگبین صفرا فزود .
💢با این همه، گر چه دیر شده ولی به قول معروف جلوی ضرر را هر جا بگیری منفعت است. با به فکر چاره بودن و به خود آمدن میتوان جلوی سایر تبعات منفی این قضیه را گرفت و امید است که شاهد باز آفرینی اعتماد مردم استان باشیم.
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
⭕️ سید (جمال اسدآبادی) نه شیعه بود و نه سنی، سید مسلمان بود.
📌 دکتر عبدالجواد فلاطوری :
🔸 ما وقتی برای جامعه ارزش داریم، كه مانند سید تا آخرین رمق در راه ترقی و آسایش « ملل ضعیف » بكوشیم؛ و یا لااقل اگر آرا وی را پسندیدیم، در ترویج و نشر و تعقیب آن از پا ننشینیم؛ و گرنه ایرانی بودن سید برای شخص ما چه افتخار ؟ ( جز خیال ! ) و همینطور شیعه و سنی بودن سید به حال ما چه سود و زیان؟ ( جز توهم باطل ! ) …
🔹خاطر جمع دارید! فكر خود را بدون جهت در زحمت نیاندازید! و مطمئن باشید كه سید نه ایرانی بود! نه افغانی ! آب و خاك سید غیر از این آب و خاكها و مملكت او غیر از این ممالك و دولت متبوعه او غیر از این دول بوده است. آب و خاك سید، سرزمین ملل ستمكش بوده، از آنرو، تا قدرت داشت و به هر نقشه و طرح كه به نظرش میرسید و میتوانست در راه بیداری و سربلندی و جانبداری آنان و دادخواهی از بیدادگران میكوشید.
🔸مملكت وی، جهان پهناور بود، از این جهت جز با ستمگر ( آنهم فقط از نظر ستمگری) مخالفت نورزیده همه كس و همه جا را دوست میداشت و نسبت به هیچ كجا تعصب بخرج نمیداد. دولت متبوعه وی، دولت دادگر اسلام بود، از اینجا بود كه با مستبدین بیدادگر، به ستیز بر میخاست و ملت را علیه آنان (چنانچه نسبت به شاه ایران خواهد آمد) میشورانید و پیوسته آرزوی برقراری یك دولت اسلامی عادل (به دست هر كس كه باشد و در هر كجا كه باشد) را مینمود.
🔹 تعجب نكنید! سید نه شیعه بود! آن شیعهای كه ما هستیم و تصور میكنیم و نه سنی ! آن سنیگری كه ما شنیده و پارهای از افراد آن را دیدهایم. سید مسلمان بود. آن مسلمانی كه ما یا ندیده یا به ندرت دیدهایم و وصفش را كمتر شنیدهایم. از این جهت پیوسته از راه دیگر و با بیاناتی دیگر (كه به نظر شما در طی شمارههای متعددی خواهد رسید) در راه بیداری و یگانگی مسلمین میكوشید و كاری میكرد كه روشنفكران تمام مذاهب، جز سر تسلیم در مقابل وی عكس العملی نشان نمیدادند.
🔸 هرگز تعصب (یعنی حق كشی بیجا به موجب علاقمندی به یك مذهب خاص) از وی دیده نمیشد، روی این اصل كسی نمیتوانست «بوی » یك مذهب بخصوصی (بطور حتم) از او استشمام كند. بر خلاف تصور پارهای (بخصوص دشمنان وی كه حركات سید آسایش آنان را در خطر انداخته بود) آرزوی ریاست نداشت، روی این اصل همیشه بر خلاف سایر سیاستمداران از اختناق افكار مردم دوری جسته در راه بیداری آنها میكوشید.
📗مقاله تشکیل جبهه آزاد شاهکار مبارزات ضد استعماری سید جمال الدین اسد آبادی
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
🌐 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
🔰 معرفی جزوه:
❇️ أَکْثَرُهُمْ لَا یَعْقِلُونَ (عنکبوت، 63)
در عصر حاضر بسیاری از مردم و حتی بسیاری از روشنفکران و نخبگان گمان میبرند در موضوعات مختلف خود به اندیشه نشسته و پاسخی متقن و درخور پیدا کردهاند!
❇️ حال آنکه با اندکی کنکاش و بررسی چه عقلی و چه نقلی و حتی تجربی به نتیجههای دیگری میرسیم؛ یا حداقل عدم همخوانی آن فکر و ایده را با این منابع متوجه میشویم.
❇️ ضریب چنین رخداد و اشتباهی در امور اجتماعی از آن جهت که به گفتمانی عمومی تبدیل میشود به مراتب بالا میرود. به طوری که اکثر مردم یقین میکنند گزارهی مورد قبولشان صحیح است! اما آیا نمیدانیم که باید پاسخ سوالات خویش را از منابعی دریافت کنیم که شک و شبههای در آن راه ندارد و موافق با فطرت ما میباشد؟
❇️ یکی از این دست گزارههای مشهوری که میان تودهی مردم نیز جای گرفته عدم تعامل و همزیستی با دیگران است! دیگرانی که ممکن است به لحاظ فکری و رفتاری، کلامی و فقهی و... با ما یکسان نباشند. این گزارههای نسنجیده در دهههای اخیر آسیبهای زیادی را به پیکرهی امت اسلامی (تشیع و تسنن) وارد کرده است و سبب شده از مطلوبهای دینیمان فاصله بگیریم.
📚 برای مطالعهی بیشتر در این زمینه میتوانید به جزوهی (مبانی همزیستی اجتماعی در قرآن) که حاصل گفتارها و جلسات آیتالله احمد مبلغی میباشد که در پیام بعدی به صورت مستقل در کانال بارگذاری شده، رجوع نمایید. 👇👇👇
مبانی همزیستی اجتماعی در قرآن.pdf
2.08M
⭕️ مبانی همزیستی اجتماعی در قرآن
📌 آیت الله احمد مبلغی
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پيامبر صلي الله عليه و آله :
إنَّما سُمِّيَ الرَّمَضانُ لأِنَّهُ يُرمِضُ الذُّنُوبَ
رمضان، رمضان ناميده شد؛ زيرا گناهان را مى سوزاند. (فتح القدیر)
⭕️ آوارگان فلسطینی در میان چادرها و خرابی ها به استقبال ماه رمضان رفتند.
💢امروز خلأ وحدت جهان اسلام، بیش از هر زمانی احساس میشود.
به لطف الهی و حرمت این ماه مبارک و تلاش مجاهدین اسلام انشاءالله فلسطین این پاره تن اسلام به آغوش اسلام برمیگردد.🤲
#رمضان_المقاومة
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
⭕️اللَّهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جَائِعٍ
🔻🔻🔻
خدايا هر گرسنه ای را سير گردان
#دعاهای_جهانی
#رمضان_المقاومة
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
🔰وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ (۱۷۹ بقره)
⛔️مطالبه ی محاکمه عاملان جنایت ۸ مهر
‼️۷۶ هفته ازهشت مهرماه ۱۴۰۱ گذشت.
🛑چرا با وجود مطالبه ی رهبری و نماینده ی ایشان احکام پرونده اعلام نمی شود؟!
💢در ۸ مهر ۱۴۰۱ درگیری هایی بین مردم معترض زاهدان و نیروی انتظامی صورت گرفت. متأسفانه در این میان، عده ای از هموطنان بیگناه بلوچ و اهل سنت به شهادت رسیدند.
@okhowahmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
⭕️اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ
🔻🔻🔻
خدايا هر غمگينى را دلشاد گردان
#دعاهای_جهانی
#رمضان_المقاومة
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شیخ محمود الحسنات؛ خطیب شهیر فلسطینی
🔻هیچ غم و اندوهی برای غزه نیست.
زیرا آن تنها مکانیست که آزاد شده.
🔻چه کسی گفته غزه نابود شده؟!
این کرامت ماست که نابود شده!
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄