👌آیا بانک های ایران ربوی هستند؟!
http://nro-di.blog.ir/1396/11/05
#تغییر_تعریف_پول
#الگوی_ساخت
#فقه_المکاسب
@olgou4
👌 قم میزبان هفتمین کارگاه تضارب حُول نظریه فقهی تَعَرُّف (نظریه بخش محرومیت زدائی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی- مفاد خانه ۴-۱-۲)
http://nro-di.blog.ir/1398/04/08
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#نظریه_تَعَرُّف
#فقه_هدایت
#محرومیت_زدائی
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️⚡️شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن برای چه به ایران می آید؟!/ آیا با فعالیت های سازمانِ ژاپنی جایکا در ایران آشنائی دارید؟!
👌پیشنهاد می کنم -همزمان با سفر شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن به ایران- فعالیت های آژانس همکاری های بین المللی ژاپن(جایکا) در ایران توسط نخبگان بررسی شود.
👌 آیا ژاپن غیر از واسطه گری برای پیشبرد راهبرد آمریکا در مسئله برجام؛ فعالیت های دیگری هم در ایران انجام می دهد؟! نقش جایکا(آژانس همکاری های بین المللی ژاپن) در شکل گیری برنامه های وزارتخانه های نیرو، و جهاد کشاورزی، سازمان تعاون روستائی و سازمان مدیریت منابع آب کشور چیست؟!
👌آیا تعاریف سازمان ژاپنی جایکا در حوزه های مدیریتی، تسهیل گری، محیط زیست و... متناسب با بوم ایران است؟ چه نسبتی میان فعالیت های جایکا و سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ وجود دارد؟!
حجت الاسلام علی کشوری- ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - قم
http://nro-di.blog.ir/1398/03/22
#سند_توسعه_پایدار_۲۰۳۰
#سازمان_ژاپنی_جایکا
#شینزو_آبه
#نفوذ_فکری
#ژاپن
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️اقتصاد آزاد؛ منشاء فاصله طبقاتی است...
👌امروز مطلبی از جناب علوی بروجردی خواندم که خلاصه اش امضای اقتصاد آزاد بود و البته به اسم اینکه این اقتصاد عقلائی است و البته ایشان تاکید کرده بودند ما بیش از ۲۰ مورد حکم تاسیسی درباره اقتصاد اسلامی نداریم و بقیه اش امضایی است و چند نکته دیگر....
👌درباره اظهارات غیر کارشناسی ایشان درباره اقتصاد آزاد و این که فقط اقتصاد آزاد، اقتصادی عقلائی است؛ فقط به این نکته بسنده می کنم که در اقتصاد آدام اسمیتی بنابر تاکید خود ادام اسمیت؛ رذایل منشاء و مبنای تولید تحرک و ثروت در جامعه هستند و نه فضائل!
👌به عنوان مثال در مدل تشکیل سرمایه؛ فرآیند تجمیع سرمایه از طریق تحریک اصل آهنین منافع شخصی و حرص افراد (اصول الکفر ثلاثة: الحرص والاستکبار والحسد) صورت می پذیرد و البته در بخش مصرف هم رفع نیاز مبنای تولید نیست و تولید صنعتی به نیاز سازی کاذب و مصرفی شدن جوامع می انجامد. نفی عدالت و گسترش فاصله طبقاتی را نیز به موارد روشن دیگری که شرع مقدس بر ان تاکید کرده و اقتصاد آزاد آن را نادیده می گیرد؛ می توان اضافه نمود و البته صد ها اشکال دیگر که بعدا تفصیلا مطرح خواهم کرد...
حجت الاسلام علی کشوری در قم( نشست مورخ ۳۱-۴-۱۳۹۶)
⚡️پی نوشت:
جناب حجت الاسلام علوی بروجردی در دیدار با مدیران و روسای شعب بانک کوثر استان قم(۲۵ تیر ۱۳۹۶) اظهار کرده اند: من گاهی گفتهام با تعبیر «اقتصاد اسلامی» مخالفم. چون اقتصاد اسلامی همان اقتصاد عُقلایی است. مباحث اقتصادی ما محدود است و بیش از 20 موضوع نیست که در آنها حکم تأسیسی دادهایم. در بقیه موضوعات، حکم امضایی است. یعنی نگاه میکنیم و میبینیم که سیره عقلایی چگونه نگاه میکند. اگر با عمومات و اصلاحات ما منافات نداشت امضا میکنیم و بدینترتیب مشمول تأیید شرع میشود. منظور از عقلا چیست؟ عقلای عالم روشهای اقتصادی شناختهشده مقبولی پیش همگان دارند که مجموع آنها اقتصاد عقلایی میشود. شرع هم همین را میگوید. اسلام هم همین را میگوید. اقتصاد عقلایی اقتصاد آزاد است نه اقتصاد کمونیستی....
http://nro-di.blog.ir/1398/03/24
#اقتصاد_آزاد
#اقتصاد_سرمایه_داری
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#اقتصاد_اسلامی
#علوی_بروجردی
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌 دیدار و گفتگوی صمیمی با آیت الله سید حسن عاملی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه اردبیل درباره هجوم اسناد بین المللی به هویت شیعی و الگوی پیشرفت اسلامی در حاشیه نشست تخصصی تبیین نظریه تَعَرُّف/ ۱۴ مرداد ۱۳۹۷/ اردبیل
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#سند_توسعه_پایدار_۲۰۳۰
http://nro-di.blog.ir/1397/05/15
https://eitaa.com/olgou4
⚡️⚡️دوره جدیدِ مباحثات ساخت یابی فقهی..
بسم الله الرَّحمن الرَّحیم
احتراماً به اطلاع علاقه مندان گفتگوهای فقهی الگوی پیشرفت اسلامی می رساند که: دوره دوم مباحثات مهم ساخت یابی به زودی برگزار می گردد.
در دوره جدید این مباحثات، "ساخت یابی فقهی" و استظهاری نقشه الگوی پیشرفت اسلامی در مقایسه با "ساخت دوسویه گیدنز" و "جدول جامعه فرهنگستان" تبیین می شود.
شایان ذکر است که دوره اول مباحثات ساخت یابی به میزبانی مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام کرج در خرداد و تیر ۱۳۹۶ -در ۱۲ جلسه بحثی- برگزار گردید.
قم - دائره پژوهش- ۱۰ تیر ۱۳۹۸
http://nro-di.blog.ir/1398/04/10
#ساخت_یابی
#فقه_هدایت
@olgou4
⚡️پیوست ادبیات چیست؟
👌باب هفتم فقه البیان به تشریح بیان مبتنی بر انفتاح می پردازد. مفاهیم عالیه دین -که اصطلاحاً در قالب لغت مقصد بیان می شود- مبتنی بر کشف و بیان لغت افتتاح تبیین می گردد.
👌به عنوان مثال لغت رزق برای لغت ربوبیت، لغت افتتاح محسوب می شود و تشریح مفهوم ربوبیت برای مخاطب، بدون تشریح لغت رزق، تفقه را در دام مباحثات لفظی گرفتار می کند!
👌بنابراین برای تحقق انفتاح در قلب مخاطب، به ترتیب باید مراحل سه گانه زیر را طی نمود. مرحله اول کشف لغت افتتاح و لغت مقصد در میان روایات و آیات است. مرحله دوم معهود سازی لغت افتتاح در میان گوینده و شنونده است. فرآیند معهود سازی به سه شکل عهدحضوری، عهد ذهنی و عهد ذکری تحقق می یابد. مرحله سوم هم ، مرحله تولد لغت مقصد در فرآیند بحث است!
👌پیوست های ادبیات در محصولات مکتوبِ فقه هدایت، متکفل تبیین نظام معهودات یک روایت یا یک آیه می باشد. البته انفتاح در قلب مخاطب، یک بخش غیر بیانی هم دارد؛ که شرح انفتاح غیر بیانی در الگوی تفصیل خواهد آمد!
حجت الاسلام علی کشوری- ۱۱ تیرماه ۱۳۹۸ - نهاوند
#فقه_البیان
#بیان_مبتنی_بر_انفتاح
#پیوست_ادبیات
@olgou4
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
راه فهم فعل معصوم(ع) .mp3
3.46M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی دربارهٔ «راهِ فهمِ قول و فعلِ امام»، ۹۸/۴/۷
⚡️ اگر با امام(ع) به وسطِ صحنهها بروی و بارها را تحمل کنی، «علم امام» را به همان اندازه میفهمی.
⚡️ نمیتوانی بیرون از کربلا بایستی و کربلا را تحلیل کنی!
⚡️ راهِ فهمِ قول و فعلِ امام، فیلسوفبازی و فلسفهبافی نیست!
☑️ @mirbaqeri