فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 💠
💎فرمایش رسول مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) درباره حافظان بیت المقدس
🔻پیامبر (صلىاللهعليهوآله):
لا تَزالُ عِصابَةٌ مِن اُمَّتی یُقاتِلونَ عَلی أبوابِ دِمَشقَ و ما حَولَهُ و عَلی أبوابِ بَیتِ المَقدِسِ و ما حَولَهُ لایَضُرُّهُم خِذلانُ مَن خَذَلَهُم ظاهِرینَ عَلَی الحَقِّ إلی أن تَقُومَ السَّاعَةُ
◻️ پیوسته گروهی از امّت من بر دروازههای دمشق و پیرامونش و بیتالمقدّس و پیرامون آن مبارزه میکنند و یاری نکردن آنان زیانی به آنها نمیرساند. آنان تا روز قیامت پشتیبان حقّ اند.
📚 مسند أبی یعلی، ج ۱۱، ص ۳۰۲
@Faraasoo🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲نقش شبکههای مجازی بر ازدواج🎎
مقام معظم رهبری:
ایمان و حیا و اخلاق #جوانان مایهی اقتدار است، [لذا] با آن دشمنند. اینهمه در فضای مجازی و در رسانهها فعّالیت میکنند، میلیاردها خرج میکنند برای اینکه بتوانند از #جوان_ایرانی، اخلاق را، ایمان را، پایبندی به شریعت را، حیا را سلب کنند و بگیرند؛ چرا؟ چون اینها مایهی اقتدار کشور است. با جوان مؤمن متشرّعِ باحیای باایمان که در مقابل این وسایل شهوتانگیز نمیلغزد و میتواند خودش را نگه دارد، و برای کشور مایهی اقتدار است؛ دشمنند.
۱۳۹۶/۰۲/۲۰
💠در پست بعد بخوانید 👇👇
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
🎭 آیا وکیلم؟ ... کلیک... 🎭
#قسمت_اول
🔰 #ازدواج یکی از برجستهترین و حیاتیترین رویدادها در زندگی هر فردی است. چرا که نقطه شروع تشکیل #خانواده و مرحله جدیدی از زندگیست. خانواده سازنده #هویت و شخصیت انسان است، همان نهادی که به خاطر ارتباطش با دیگر نهادهای اجتماعی نه تنها متأثر از تغییرات جامعه، که بسترساز تحولات در جامعه هم میباشد. از این روست که میبینم به این مهم در اسلام توجه بسیار شده است.
🔸اسلام دین فطرت است و آموزههای آن در همه ابعاد، سازگار با طینت انسانی است. از منظر دین اسلام، بنای مقدس خانواده اصلیترین و مؤثرترین زیرساخت مادی و معنوی تربیت فرد سالم و شایسته و به دنبال آن، ساختن جامعه سالم و صالح است. به همین دلیل بخش قابل توجه و برجستهای از احکام فقهی، توصیههای اخلاقی ـ تربیتی و مباحث معرفتی قرآن کریم، سنت و سیرت پیامبر و ائمه ـ علیهمالسلام ـ به موضوع ازدواج و خانواده اختصاص یافتهاست.
🔸از قدیم الایام ازدواج راه و روش خاص خودش را داشت و مسیرش همواره از طریق خانواده و #سنت میگذشت. صرفنظر از دوام و پایداری یک ازدواج، اکثریت نزدیک به صد، از همین طریق قدم در عرصه نو زندگی میگذاشتند. مسیری که تطابق بالایی با موازین اعتقادی، اخلاقی و عرفی داشت و طبیعتا برآیندش برای طرفین آرامش و #امنیت بود. خانواده نوپا با همان چهارچوبها در اکثر موارد بستر مناسبی برای پرورش نسلی سالم و صالح و به تبع ساختن جامعهای بالنده، متعهد و معتقد میشد.
🔸در سالهای اخیر ورود تکنولوژیهای جدید اطلاعاتی و ارتباطی مانند #اینترنت و #موبایل به زندگی اقشار مختلف، اثرات بسیاری بر نگرش، هویت و سبک زندگی گذاشتهاست.
🔸پیشرفتهای فناوری #اطلاعات و #ارتباطات و به طور کلی اینترنت و مظاهر عینی آن در قالب ابزارهای نوین ارتباطی، تحولی بسیار عظیم در سطوح مختلف زندگی اجتماعی و فعالیتهای روزمره افراد جامعه ایجاد کرده است.
📝 ادامه دارد...
#ازدواجوشبکههایمجازی
#سنت
#هویت
✍ گلستانی
📚 #تحریریه_فراسو
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
💎عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
🌺عید سعید فطر بر همه شیعیان مبارک🌺
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
💠امام علی علیهالسلام:
🌸إنَّما هُوَ عِیدٌ لِمَن قَبِلَ اللَّهُ صِیامَهُ و شَکَرَ قِیامَهُ
امروز تنها عید کسی است که خداوند روزه اش را پذیرفته و شب زنده داری اش را سپاس گزارده است. ( نهج البلاغه ، حکمت 428)🍀🍀
🌻عید سعید فطر بر عاشقان مولیالموحدین(ع) مبارک باد🌻
#طراحی_فراسو
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠رهبر معظم انقلاب:
تبریک عرض میکنم عید سعید فطر را خدا را شکر میکنیم که یک بار دیگر، یک ماه رمضان دیگر و یک عید فطر دیگر را نصیب ما کرد.
🌸🍀این عید با سعادت به همه شیعیان جهان مبارک🍀🌸
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
💎رهبر معظم انقلاب:
آن کسی که با فضای مجازی سر و کار دارد، باید خودش مراقبت کند، و آن کسی که فضای مجازی را در اختیار دارد، بایستی مراقبت مضاعف بکند که بی عدالتی انجام نگیرد.۱۴۰۰/۰۸/۰۲
📱نمیتوانیم شهروندان اصیل دنیای دیجیتال را از ورود به فضای مجازی منع کنیم...
🔶️ در پست بعد بخوانید...👇👇
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
🔶️شهروندان اصیل دنیای دیجیتال👨💻👩💻
#قسمت_اول
🔷️وقتی مک لوهان دربارهی وسایل #ارتباطجمعی و تبدیل شدن جهان به دهکدهای کوچک در آینده حرف زد، گمانمان هم نمیرفت روزی خودمان از ساکنین این دهکده باشیم.
سالهای قبل از دهه ۸۰ شمسی هیچکدام فکر نمیکردیم روزی بتوانیم کره زمین را در میان دستان خود جای دهیم. از اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی به بعد که #اینترنت به یک #شبکه جهانشمول تبدیل شد و تمامی فعالیتهای بشر را تحت تاثیر خود قرار داد، کشور ما #ایران هم آرامآرام با این تکنولوژی جدید و عصر #دیجیتال آشنا شد و اکنون تا جایی در این تکنولوژی عظیم پیش رفتهایم که بهراحتی در فضای مجازی با مردم سرزمینهای دیگر در آنسوی کره خاکی تبادل #اطلاعات میکنیم.
🔷️امروز بیشترین کاربران فضای مجازی از نسلی هستند که میتوان گفت اصیلترین ساکنان این #زیستبوم جدید به شمار میآیند. #جوانان، نوجوانان و کودکان از دهه ۸۰ شمسی به بعد که درواقع دنیای قبلاز اینترنت و موبایل را نمیشناسند.
نسل آیندهساز میهن ما که بهعنوان #نسل هزاره سوم* شناخته میشوند در این فضای عظیم و پر پیچوخم میتواند دستخوش آسیبهای مخرب شود یا از امکانات و فواید آن بهره ببرد.
🔷️در دنیای حقیقی قبل از اینترنت، والدین برای حفظ #امنیت فرزندانشان نمیتوانستند مانع خروج آنها از خانه شوند، چراکه این فرزندان برای زندگی در آینده بهتر و روشن به پیشرفت هرچه بیشتر و کسب سواد و آگاهی لازم، نیازمند بودند. بهترین راه، #آموزش فرزندان برای مقابله و دفاع از خود در برابر بحرانها و آسیبهای احتمالی بیرون از خانه بود، تا هم از امکانات بهره ببرند و هم در امان و سلامت باشند.
🔷️حالا فرزندانمان اگرچه بیشتر در خانهها هستند اما با آسیبهای جدید و پرخطری رو به رویند که میتواند تمام زندگی آنها را تحتالشعاع خود قرار دهد. نمیتوانیم جوانان و نوجوانانی را که از بدو تولد در عصر دیجیتال نفس کشیدهاند و #شهرونداناصیل آن هستند، از ورود به #فضایمجازی منع کنیم بلکه باید آنها را با روشهایصحیح استفاده از این امکان ارزشمند آشنا کنیم تا هم از مزایای این فضا، بهره کافی و وافی را ببرند و هم از طوفانهای سهمگین آن در امان باشند.
🔷️مزایا و آسیبهای فضای مجازی گاهی در دو طیف جدا از هم و گاهی در تقابل با هم قرار دارند. برای بررسی این آسیبها و مزایا ابتدا باید با انواع آنها آشنا شویم تا به #راهکارهایصحیح، دست پیدا کنیم.
🔶️ آسیبهای فضای مجازی: ۱)گرایش به فردگرایی، ۲)اختلالات روحی_روانی همچون انزوا، اضطراب و افسردگی، ضعف اعتمادبهنفس، اعتیاد به اینترنت، ۳)محتواهای غیراخلاقی و غیرقانونی، ۴)جرایم مختلف مجازی، ۵)ایجاد بحران در هویت ملی و دینی جوانان، ۶)توقف رشد مغز و کیفیت یادگیری و... .
🔶️ فواید فضای مجازی: ۱) سهولت در ارتباط با دیگران در هر جای دنیا، ۲)دسترسی آسان به مطالب و اطلاعات مورد نیاز، ۳)افزایش خودباوری و هویت فردی با تعاملات مثبت در فضای مجازی، ۴)استفاده از امکانات مختلف و کارآمد با تسهیل در بدست آوردن آنها و ... .
📝ادامهدارد...
⭕*نسل هزاره سوم به متولدین از سال ۲۰۰۱ میلادی (دهه ۸۰ شمسی)به بعد گفته میشود که دنیای قبل از اینترنت را به خاطر ندارند.
✍میم.صادقی
📚#تحریریه_فراسو
#جوانان
#ارتباطمجازی
#آسیبهاوفواید
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺😍 عید سعید فطر مبارک😍🌺
💠🌸طاعات و عباداتتون مقبول درگاه احدیت🌸💠
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
〰〰〰🍃🌸🍃〰〰〰
🌐 نقش فضای مجازی بر ازدواج 💑
شما ببینید الان در فضای مجازی چه خبر است! چقدر «مُضِلّاتُ الفِتَن» در این #فضای_مجازی و در ماهوارهها و در این تشکیلات وجود دارد و جوان در معرض همهی اینها است.
۱۳۹۷/۰۶/۱۵
بیانات رهبري در دیدار اعضای مجلس خبرگان
در مورد فضاي مجازي
〰〰🍃🌸🍃〰〰
@Faraasoo
〰〰🍃🌸🍃〰〰
◽️در پست بعد بخوانید👇👇👇
🚫سوغات مسموم با زرورق طلایی🎁
#قسمت_دوم
🔷اینترنت و شبکههای مجازی با داشتن خصوصیات منحصر به فردی، چون:
👈دسترسی آسان👈 گمنامی کاربران👈 سهولت استفاده 👈 هزینه پایین، به یکی از عمومیترین ابزارهای ارتباطی در جهان بدل شدهاند.
میتوان گفت ظهور این تکنولوژیها و رسانههای جدید و دگرگونیها و تغییرات ناشی از آنها، بیشترین و عمیقترین اثر را بر #جوانان گذاشتهاست:
📍طولانی شدن دوره جوانی و نوجوانی🚫
📍رواج شیوههای جدید رفتار اجتماعی برای پر کردن فضای زندگی🚫
📍فردی شدن و کمرنگشدن شکافهای متداول اجتماعی🚫
📍اهمیت یافتن سبک جدید زندگی و «سیاست زندگی» برای جوانان🚫
📍از هم پاشیدگی شبکههای سنتی همسایگی و نوسازی شهری🚫
از جمله زمینههای اصلی هستند که شرایط جدیدی را پیش روی جوانان قرار دادهاند.
🔸 #تغییردرشیوهازدواج، سوغات این فناوری و شرایط جدید است. چرا که با ظهور نسلهای جدیدِ این فناوریها، ارتباطات انسانی بسیار آسان و گسترده شدهاست. زمینهها و ظرفیتهایی که با پیشرفت تکنولوژی حاصل شده، در کنار آثار مثبتی که برای رشد و تکامل مناسبات انسانی دارد، میتواند پیامدهای جبرانناپذیری بر همین مناسبات انسانی و سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و اجتماعی وارد سازد.
🔸شایان ذکر است براساس تحقیقات مراکز مختلف، حضور در شبکههای اجتماعی مجازی جزء مهمترین عوامل آسیبهایی مثل ⛔️طلاق ⛔️خیانت ⛔️تجاوز به عنف و برخی دیگر از آسیبهای اجتماعی است. متأسفانه در سالهای اخیر در کشور ما، نرخ ازدواج سیر نزولی و پدیده طلاق و خیانت، سیر صعودی داشته است؛
🔸وجود فضاهای مجازی به این شکل و حضور پررنگ افراد در آنها، باعث ایجاد #استانداردهایکاذب در زندگی و در نهایت #دگرگونیارزشها میشود. و متاسفانه پیامد این دگرگونی را در::
📌 بالا رفتن سن تجرد
📌 تضعیف بنیانهای معنوی ـ اخلاقی فرد و جامعه
📌 هدر رفتن انرژیهای جنسی ـ عاطفی در فضای مجازی
📌 ایجاد تدریجی احساس بدبینی به جنس مخالف در فضای مجازی
📌 کاهش رغبت به ازدواج و کاهش نرخ باروری
و...
به وضوح مشاهده میکنیم.
🔷 رفع موانع و مشکلات اقتصادی در مسیر ازدواج به موقع جوانان
🔷 اصلاح فرهنگی دیدگاههای غلط درباره ازدواج
🔷آموزش سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی از سنین پیش دبستانی
چند نکتهای است که برای اصلاح و هدایت این جریان به مسیر #صحیح در خور تأمل و توجه است.
#ازدواجوشبکههایمجازی
#استانداردهای_کاذب
#دگرگونی_ارزشها
✍ گلستانی
📚 #تحریریه_فراسو
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
💠رهبر معظم انقلاب:
امروز همهی ما بایستی در میدان فضای مجازی حرکت کنیم؛ هر کدام به نحوی و با سهمی که در این راه داریم.۱۴۰۰/۰۷/۰۵
🔰دور ماندن والدین از پیشرفتهای جدید باعث ایجاد شکاف نسلی بین آنها با فرزندانشان به خصوص جوانان و نوجوانان میشود.
در پست بعد بخوانید...👇👇👇
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
نجات شهروندان اصیل دنیای دیجیتال 👨💻👩💻
#قسمت_دوم
🔶️ هرگاه #والدین متوجه آسیبها و خطرات یک جریان میشوند نسبت به حضور فرزندانشان ابراز نگرانی کرده و درصدد یافتن راههای #نجات و محافظت از آنها برمیآیند.
🔷️ در چنین لحظهای والدین به سه دسته تقسیم میشوند:
👈والدین افراطگر، فرزندانشان را نسبت به موضوع کاملاً محدود کرده و مانع ورود آنها به جریان میشوند.
👈والدین تفریطگر، فرزندانشان را رها کرده و معتقدند بچهها باید آزادانه و بیهیچ قیدوبندی رو به جلو حرکت کنند.
👈 دستهی دیگر والدین #تعادلگرا هستند. آنها فرزندانشان را رها نمیکنند ولی مانع پیشرفتشان هم نمیشوند فقط پا به پای دلبندان خود جلو میروند. آرام و باطمأنینه به آنها راه و روش صحیح را نشان میدهند و در واقع چراغ راه میشوند تا نوجوان به سوی هدفش گام بردارد و در این راه به سرگردانی دچار نشود.
🔶️ در دنیای مدرنیته امروز دغدغهها و مخاطرهها هر روز نوعی جدید به خود میگیرد و والدین باید با قدرتی بالاتر برای مراقبت از سلامت روح و جسم نوجوانان تلاش کنند. برخی جریانها مانند #فضایمجازی به چراغی همیشه روشن نیازمند است تا نوجوان وقتی پا به عرصه آن میگذارد در ظلمت ناآگاهی نسوزد و آنچه باعث پیشرفت و تحقق اهدافش میشود را به دست آورد.
دراینمیان تنها والدینی موفقیت فرزندان خود را میبینند که با #تدابیرصحیح، راهبر آنها در این مسیر پر تلاطم باشند.
🔷️ راهکارهای بسیاری برای هدایت فرزندان در این زمینه وجود دارد، از جمله:
📌تعیین زمان مشخص برای استفاده فرزند از فضای مجازی.
📌مشارکت و همراهی بافعالیتهای او در فضای مجازی.
📌آموزش نوجوان و والدین قبلاز ورود به این فضا.
📌نوجوان باید بداند در فضای مجازی هرآنچه میبیند و میخواند، قطعاً و حتماً #صحیح نیست.
📌 #اطلاعات شخصی و خانوادگی خود را در فضای مجازی به دیگران منتقل نکند و در محافظت از آنها کوشا باشد.
📌و...
🔶️ تمام این راهکارها زمانی میتواند از قالب یک جمله بیرون بیاید و مورد استفاده قرار گیرد که:
✳️والدین با تکنولوژی جدید آشنا شوند و مهارتهای لازم را در استفاده از اینترنت و فضای مجازی کسب کنند.
✳️دور ماندن والدین از پیشرفتهای جدید باعث ایجاد #شکافنسلی بین آنها با فرزندانشان به خصوص جوانان و نوجوانان میشود.
✳️ گاهی چشمهای از مهارتهایشان را به نوجوان نشان دهند و با او در این فضا همراهی کنند.
✳️ سایتهای مفید و قابل استفاده را بشناسند و آنها را به نوجوان معرفی کنند.
✳️ گاهی با او درباره اتفاقات و خطرات صحبت کنند اما نصیحت نکنند.
🔷️ البته باید در نظر داشتهباشیم در این عرصه، خانوادهها بهتنهایی نمیتوانند موفق باشند و #مسئولین دولتی و فرهنگی هم باید با تمام توان اقدامات مهمی را انجام دهند.
🔰امروز داشتن #اینترنتملی برای کشور ما مسئلهای بسیار حائزاهمیت است.
🔰از طرفی باید بسترهای آموزشی و فرهنگی لازم برای نوجوانان و والدین فراهم شود تا هر کدام در جایگاه خود آگاهیهای لازم را کسب کنند و آموزش ببینند.
🔰همچنین #طرحهایی مصوب شود که فضای مجازی کشور ما بیاساس و #قانون در میان ولنگاریها دستوپا نزند و فضایی امن برای یک خانواده ایرانی باشد.
💠 رهبر معظم انقلاب: فضای عمومی مجازی در کنار مشکلاتی که ممکن است به وجود بیاورد، برکات بزرگی هم دارد؛ میتوانید افکار صحیح را منتشر و به معنای واقعی کلمه در آن جهاد کنید. ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
✍️ میم.صادقی
📚#تحریریه_فراسو
#آسیبها_فضایمجازی
#اینترنت_ملی
#امنیت
🌺〰️〰️〰️🌺
〰〰〰🍃🌸🍃〰〰〰
🌐 نقش فضای مجازی بر ازدواج 💑
شما ببینید الان در فضای مجازی چه خبر است! چقدر «مُضِلّاتُ الفِتَن» در این #فضای_مجازی و در ماهوارهها و در این تشکیلات وجود دارد و جوان در معرض همهی اینها است.
۱۳۹۷/۰۶/۱۵
بیانات رهبري در دیدار اعضای مجلس خبرگان
در مورد فضاي مجازي
〰〰🍃🌸🍃〰〰
@Faraasoo
〰〰🍃🌸🍃〰〰
◽️در پست بعد بخوانید👇👇👇🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰برای کاهش آثار مخرب فضای مجازی باید طریقه استفاده درست از این ابزار را به نوجوانان نشان داد.
📌موشن گرافی
💠امنیت نوجوانان در فضای مجازی👩💻👨💻
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
🏴بشکند دستی که ویران کرد این گلخانه را
😔در عزا بنشاند او، شمع و گل و پروانه را
🏴بشکند دستی که هتک حرمت این خانه کرد
😭شیعه را سوزاند و خون در قلب صاحبخانه کرد.
💠هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه مظلوم بقیع علیهم السلام به دست فرقه ضاله و ددمنش وهابیت تسلیت باد.🌺
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
〰〰🍃🌸🍃〰〰
💞 بررسی پدیده ازدواج💍 در سنین پایین
ازدواج به عنوان #بهترین_مسیر برای هدایت و کنترل غرایز جنسی، عواطف و احساسات همانقدر که میتواند #مطلوب باشد، #نابودکننده نیز میتواند باشد.
〰〰🍃🌸🍃〰〰
@Faraasoo
〰〰🍃🌸🍃〰〰
⚜ دو روی یک سکه
مقوله ازدواج به عنوان بستری برای ترقی و تعالی در تمام فرهنگها مهم و مورد توجه است. در مورد #زمان_مناسب ازدواج غالبا افراد و کارشناسان معتقد به سن خاصی نیستند و بیشتر به رشد شخصیتی افراد، میزان عاقل بودن و مسئولیتپذیری زوجین اهمیت میدهند.
باید توجه داشت که ازدواج به عنوان بهترین مسیر برای هدایت و کنترل غرایز جنسی، عواطف و احساسات همانقدر که میتواند #مطلوب باشد، #نابودکننده نیز میتواند باشد.
🌐 برای رسیدن به واقع امر این پدیده در جامعه سزاوار است نگاهی کوتاه به آمار داشته باشیم.
🔻 سهم ازدواج زیر ١٥ سال در سه مقطع ١٣٨٥، ١٣٩٠ و ١٣٩٥ در هر دوره به ترتیب ٤,٤ ، ٤.٦ و ٥.٦ درصد بوده است. در هر سه مقطع زمانی، بالای ٩٥ درصد این ازدواجها برای دختران بوده است.
🔻 مطابق با آمار اخیراً منتشر شده از سوی مرکز آمار، تعداد ازدواج دختران ۱۰ تا ۱۴ ساله در بهار ۱۴۰۰ با حدود ۳۲ درصد رشد، در قیاس با آمار مشابه خود در بهار سال گذشته به ۹۷۵۳ ازدواج رسیدهاست. این آمار فصلی ازدواج برای این بازه سنی از دختران، با توجه به آمارهای مشابه فصلی طی دو سال اخیر، بالاترین تعداد را نشان میدهد.
🔻و باز طبق آمار #جهانی در 10 سال گذشته ازدواج در #سن_پایین بسیار شدت یافته است. نوجوانان احساس میکنند که نیمه دوم و عشق زندگیشان را در همان ابتدای راه پیدا میکنند. البته نباید نادیدهگرفت که آمار #طلاق نیز بالا رفتهاست که این نشان میدهد، شاید خیلی از افراد #توهم پیدا کردن فرد مناسب را دارند.
علل #روند_افزایشی این ازدواجها را میتوانیم در خلال عوامل بسیاری از جمله: عشق، مذهب، امنیت، ثروت، خانواده، فشار از سمت گروه همسالان، اجبار، دلایل اقتصادی و یا سیاسی، پیشرفت اجتماعی و دلایل فرهنگی پیدا کرد.
💠 نگاهی گذرا به خصوصیات این پدیده میتواند به فهم و درک مثبت یا منفی جامعه نسبت به این ازدواجها کمک کند.
در یک سو
✅ توقع کم از زندگی- پذیرش سادهتر- گذشت از ایرادهای کوچک- رابطه صمیمانهتر و عشق و عاشقی پرشورتر- #تمرین_سازش - زمان کافی برای پیشرفت و فرزندآوری- کنترل میل جنسی- به دست آوردن شخصیت اجتماعی را می توان به عنوان #جنبههای_مثبت این اتفاق در نظر گرفت.
اما در طرف دیگر
⛔️ مشکلات مالی- مسئولیتهای بیشتر- یاس و نا امیدی از مدیریت زندگی- #قدرنشناسی_زوجین نسبت به هم (که ثمرهاش پشیمانی و نارضایتی است. این طرز تفکر بسیار خطرناک است، زیرا ممکن است زوجین بخاطر کسب موقعیتهای بهتر از هم طلاق بگیرند)- از دست دادن آزادی- بالغ نبودن که سبب ناسازگاری، اختلافات و دعواهای بچگانه و آزار دهنده میشود - بی تجربهگی در فرزندآوری و تربیت - وابستگی به والدین
#معضلات این ازدواجها است.
اما در نهایت باید دقت کنیم که این آثار چه مثبت چه منفی به هیچوجه مطلق نیستند و ممکن است که نسبت به افراد متفاوت باشد زیرا این موارد تا حد زیادی به #خصوصیات_شخصیتی هر فرد بستگی دارد. پس فکر نکنید که این نوع ازدواج یک کار مطلقا بد یا خوب است و سعی کنید قبل از این که کاری بکنید ابتدا👈 خودتان 👉 را به خوبی بشناسید.
#شناخت_صحیح راهگشای تصمیمات مناسب و نیل به آرامش خواهدبود.
#سن_مناسب
#بلوغ_عقلیواحساسی
#آرامش
📚 #تحریریه_فراسو
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
May 11
May 11
📲امروز فضای مجازی به عنوان یک نهاده تولیدی در اقتصاد مطرح میشود و در بخشهای کار، ابزار تولید و سرمایه که از عوامل سهگانه تولید هستند؛ میتواند حضور مؤثر داشته باشد...
🔶️ در پست بعد بخوانید ... 👇👇👇
@Faraasoo 🌸🌼🌸🌼🌸
👨💻دروازههای مجازی کار و ثروت💵💰
#قسمت_اول
🔻انسانها در هر برههای از زمان با تجارب مختلف و بسیاری روبرو میشوند که گاهی برایشان غیرقابلباور به نظر میرسد. دنیای مجازی و #اینترنت یکی از آنهاست؛ دو دهه قبل نمیدانستیم روزی با وسیلهای کوچک و فضایی بینهایت از بسیاری واقعیتهای فیزیکی دور میشویم و حقایق مجازی را درک میکنیم.
🔻از روزیکه اینترنت پا به عرصه وجود نهاد و انسانها توانستند #اطلاعات و علوم مختلف را از هر جای دنیا با هم به تبادل بگذارند دیرزمانی بیش نگذشته؛ توسعه و پیشرفت اینترنت و #فضایمجازی طی دو دهه، بسیار تعجببرانگیز است اما آنچه بیش از همه مایه شگفتی همگان شده تلفیق آسان زندگی بشر با این پدیده نوظهور میباشد. پدیدهای که میشود گفت: نه تنها یک #تکنولوژی جدید و پر کاربرد به حیات بشر، اضافه کرده بلکه زیستبومی جدید را به انسانها عرضه داشته است.
🔻این اتفاق بزرگ رویه زندگیهای شخصی و اجتماعی افراد را تحتالشعاع قرار داده و اکنون کسی بدون فعالیت در این فضا نمیتواند روندی رو به #پیشرفت در زندگی خود داشته باشد.
🔻فضای مجازی علاوه بر مسائل علمی، فرهنگی و اجتماعی؛ #نظاماقتصادی کشورهای مختلف جهان را هم تحت پوشش خود قرار داده است؛ در این میان کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست.
🔻با توجه به آمار جهانی، میانگین رشد اقتصادی جهان در فضای مجازی و تولید ناخالص داخلی کشورها به ۵/۵ درصد رسیده و #ایران در این میانگین سهم ۴/۴ درصد را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی اتفاق افتاده که باید توجه داشت در سالهای اخیر رشد اقتصادی کشور با توجه به تحریمها و شرایط کرونایی چندان خوشایند نبوده است.
🔻امروز فضای مجازی به عنوان یک نهادهی تولیدی در اقتصاد مطرح میشود و در بخشهای کار، ابزار تولید و سرمایه که از عوامل سهگانه تولید هستند؛ میتواند حضور مؤثر داشته باشد.
🔻شبکهها و فضاهای اینترنتی مختلف همچون پلتفرمها، پیچها و کانالها فضای مجازی را به یک #نهادهیتولیدی برای افزایش سرمایه شخصی و ملی تبدیل کردهاند اما مطلب حائز اهمیت و سخت این است که در چنین فضایی مواظب سرمایه خود باشیم تا به گناه و حرام ربا گونه، آلوده نشود؛ #ربا یعنی تولید و افزایش نقدینگی و سرمایه، بدون کار و زحمت. با توجه به اینکه در فضای مجازی روال کارها به پر دردسری فضای حقیقی نیست باید مراقب باشیم به اندازه زحمتی که میکشیم منفعت کسب کنیم و سود بیزحمت نبریم؛ مطابق با کار و محصولی که عرضه مینماییم از متقاضی پول، دریافت کنیم و از زیادهخواهی بپرهیزیم.
🔻این فضا فواید و آسیبهای بسیاری برای هر دو طرف #عرضهوتقاضا ایجاد میکند.
👤عرضهکنندگان محصولهای مختلف میتوانند در این فضا:
👌 محصولات خود را بهراحتی تبلیغ و آنها را به فروش برسانند.
👌افزایش بهرهوری که امروز کانون توجه رشد اقتصادی است از فواید این امکان میباشد.
👌باز شدن دروازههای جدید شغلی و اشتغالزایی مجازی هم از دسته فواید این اتفاق عظیم است.
👥️️متقاضیان هم با توجه به نیاز خود میتوانند:
👈 اقلام مورد نیاز را بهراحتی تهیه کنند.
👈 تبلیغات عرضهکنندگان را دنبال و با کیفیت کار و محصول آنها آشنا شوند.
👈 با هرجای ایران و جهان ارتباط برقرار کرده و از امکانات مختلف برخوردار گردند.
📝ادامه دارد...
✍️میم.صادقی
📚#تحریریه_فرا_سو
#فضایمجازی
#اقتصاد
#اشتغال
@Faraasoo 🌸🌼🌸🌼🌸