شب قدر ، شبی است که قرآن نازل شده و طبق اعتقاد مسلمین، این شب با نعمت و رحمت فراوان خدا فرا میرسد ، گناهان آمرزیده شده و دعاها پذیرفته می شود.
🌷@Faraasoo🌷
Mahmood Karimi - Khodaya Bebakhsh (320).mp3
12.73M
خدایا ببخش 😭😭😭
بندهات به غیر از تو کسی رو نداره 😭😭😭
این شبها حلالمون کنید
التماس دعا خیر
〰〰〰🍃🌸🍃〰〰〰
" آری به خدا سوگند سخن خدا را شنیدهبودند و خوب آن را حفظ داشتند، ولی زرق و برق دنیا چشمشان را خیره کرده و زینتش آنها را فریفته بود."
#مخالفان_امام_علی_(ع)
#دنیاپرستی
#شهادت
#شب_قدر🌙
〰〰〰🍃🌸🍃〰〰〰
@Faraasoo
〰〰〰🍃🌸🍃〰〰〰
▪️در پست بعد بخوانید...👇👇👇
♨️ثمره لجاجت با حق، ننگ و هلاکت
در دوران کوتاه حکومت #علوی، شیاطین و دشمنان در سه گروه صفآرایی کردند و نقاب از چهره افکندند.
ناکثین،قاسطین، مارقین:
دسته اول روحیه مال و مقامخواهی داشتند، طمعکار و پیرو تبعیض، دسته دوم اهل مکر، تقلب و نفاق و دسته سوم به خاطر تعصبهای ناروا و جهالت خطرناک بودند.
اگر چه این سه گروه در زمان حضرتش از بین رفتند، اما آثار و خط فکری آنها هنوز برجای ماندهاست. میتوان گفت در هر زمانی اگر حکومت اسلامی درگیر این کج اندیشیها باشد، با مانعی سخت برای پیشرفت اسلام روبروست.
در بررسی علل این لجاجتها به طور خلاصه موارد قابل تأملی وجود دارند:
دنیاطلبی
ریاستخواهی
کینههای پنهان
جهل و نادانی
و در آخر عدالتگریزی.
مولا علی (علیهالسلام) در شماتت اینان میفرمودند: " آری به خدا سوگند سخن خدا را شنیدهبودند و خوب آن را حفظ داشتند، ولی زرق و برق دنیا چشمشان را خیره کرده و زینتش آنها را فریفته بود." این بیان کوتاه عصاره تمام تحلیلها در مورد سه نبرد مولایمان است.
انگیزه مخالفان #دنیاپرستی بود! و متاسفانه این #خطر همانند خورهای به جان انقلاب بزرگ اسلامی پیامبر(ص) افتاد و آسیبهای جبرانناپذیری بر امت اسلامی وارد آورد.
«دنیاپرستی» مهمترین عامل #انحراف، پس از پیامبر اسلام(ص) و اساس تمام رویگردانیها از حق، فتنهها و بحرانها همین رذیله بود. همانکه پیامبر اکرم (ص) آنرا اصل بر نافرمانی و آغاز گناهان نامید: «حب الدنیا اصل کل معصیة و اول کل ذنب.» همانکه امام علی (ع) آنرا اساس فتنهها و ریشه مشکلات خواند: «حب الدنیا راس الفتن و اصل المحن ». دنیاپرستی خود را در پوسته خودپرستی، مال دوستی، ریاستخواهی و ... نشان میدهد. تمام این موارد مهمترین علل مخالفتها با حق در تمام طول تاریخ است.
آفت دنیاپرستی تنها محصور به درگیریهای دوران حکومت مولا و سرانجام، شهادت خونینشان در محراب نبود، بلکه همین آفت، کار را تا آنجا رساند که امام حسین(ع) را شهید کردند و میراث حکومت الهی را به دست یک مشت هرزه و فاسد دادند.
اگر آنروز، دنیاپرستان به خود آمده و دین را به دنیا نمیفروختند بدون شک این زنجیره حوادث دردناک به وقوع نمیپیوست.
به تعبیر رهبر معظم انقلاب: «وقتی که خواصِ طرفدار حق در یک جامعه، با اکثریت قاطعشان آنچنان میشوند که دنیای خودشان برایشان اهمیت پیدا میکند، از ترس جان، از ترس از دست دادن مال، مقام و پست، از ترس مفقودشدن و تنها ماندن حاضر میشوند حاکمیت باطل را قبول کنند و در مقابل باطل نمیایستند، از حق طرفداری نمیکنند و جانشان را به خطر نمیاندازند. وقتی اینطور شد اولش با شهادت حسین بن علی (ع) با آن وضع آغاز میشود و آخرش هم به بنیامیه و شاخه مروانی و بعد بنیعباس و بعد از بنیعباس هم سلسله سلاطین در دنیای اسلام تا امروز میرسد.»
امام علی(ع) درخصوص برخورد با مخالفان با تمسک به دو اصل، #اخلاقمداری و عدم دستگیری مخالفان قبل از اظهار عملی مخالفت، با سیاست گفتوگو و #مدارا، سعی در هدایت و کنار زدن پردههای جهل و نادانی آنان داشت. بهطوری که ایشان با این اقدام تلاش میکردند تا زمینههای انحراف آنها و کسانی که به دلیل ناآگاهی و بیخبری تحت تأثیر افکار آنها قرار گرفتهاند را از بین ببرند. از این رو حضرت تا زمانی که مخالفان دست به قیام نزدند با کمال بزرگواری با آنان برخورد کرد. اما پس از آن ناگزیر برخوردی قاطعانه با آنها داشت.
#مارقین
#ناکثین
#قاسطین
✍ گلستانی
@Faraasoo
🧕🏼وَ لاتَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِالْأُولى(احزاب،آیه ۳۳)
💠 و مانند دوره جاهلیت پیشین با آرایش و خود آرایی از خانههایتان خارج نشوید.
🔰دین ما به آراستگی و زیبایی بسیار اهمیت میدهد اما آموزههای قرآنی در مسائل مختلف توصیه میکند از افراط و تفریط بپرهیزیم...
💠در پست بعد بخوانید 👇👇
@Faraasoo🌺〰️〰️🌺
🎊🖼قابهای توخالی🖼🎊
🔻قابهایی که روی دیوار اتاق، خانه یا محل کارتان نصبشده را نگاه کنید، هر تصویر و نوشته حسهای متفاوتی را به ما میرساند که میتواند چشمنواز یا دلخراش باشد.
علاوهبرآن امروزه قابهایی به کوچکی دستهایمان، نمایشگر صحنهها و مطالبی هستند که میتواند در ذهن، قلب و روح ما بنشیند بدون اینکه در برنامه کلی زندگیمان لحظهای مورد توجه باشد. تصاویری از راست و دروغها که تاروپود زندگی ما را در هم میپیچد و در بطن آن رخنه میکند.
🔻 هرگاه در دریای بیانتهای #مجازی وارد شبکههای اجتماعی میشویم با انبوه مطالبی روبهروییم که تشخیص صحت یا کذب #محتوای آنها سخت است اما تأثیرشان در ناخودآگاه ما آنچنان است که در تمام قوانین و سبک زندگیمان، آرام و نرم رخ نشان میدهند.
پساز مدتی میبینیم دیگر، منِ واقعی نیستیم، چون بهجای دریای آرام در منجلابی خوفناک افتادهایم. میان انبوهی از محتواهای مختلف رها شدهایم، دستوپا میزنیم اما راه نجات، دور و سخت به نظر میرسد. خیال خام دریایی بودنمان به باتلاقی مبدل شده است که گل و لای آن دستوپای پاکیزه زندگی، عشق و خانواده را به قعر میکشد، نمیگذارد روی آب شنا کنیم و خود را از غرقابی که در آن ماندهایم نجات دهیم.
🔻نمیتوان گفت: #ورود به فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ممنوع⛔
در عصر ارتباطات و زندگی اینترنتی امروز، چنین حرفی احمقانه است اما باید بگوییم وقتی به دنیای عجیبوغریب مجازی وارد میشوید حواستان باشد درون دریا شنا کنید نه اینکه در باتلاق ولنگاری دستوپا بزنید.
🔻صفحههای شخصی افراد، امروز به بهانههای مختلف مثل: پول، کار، خودنمایی و ... به باتلاقهای مجازی تبدیلشده که ورود به آن برای زندگیهای حقیقی بسیار خطرناک است.
🔻#اینفلوئنسرها و تأثیرگذاران مجازی برای جذب بیشتر #فالوور رو به سوی اعمال و رفتارهایی میآورند که بنیانهای یک #خانواده و اجتماع را متزلزل میکند و سبکهای زیبا در یک خانواده اصیل ایرانی را به چالشهای متضاد با عرف و شرع میکشاند.
🔻اتفاقی که در این بین برای افراد مختلف به ویژه #نوجوانان و جوانان میافتد این است که برای رسیدن به سکوهای پرتاب افتخار بهجای #ارزشها و زیباییهای حقیقی به سوی پرتگاه بیارزش #تبرج و خودنمایی سوق داده میشوند و هر روز بیشتر از دیروز خود را به منصه ظهور میگذارند. حتی به این بهانه ارزشهای انسانی خود مانند: #حیا، غیرت، عفت، پاکدامنی و ... را هم از دست میدهند.
🔻 دین ما به #آراستگی و زیبایی بسیار اهمیت میدهد اما آموزههای قرآنی در مسائل مختلف توصیه میکند از #افراط و #تفریط بپرهیزیم و جانب #اعتدال را رعایت کنیم. افراط در آراستگی و نمایش آن جلوی چشم همگان و نامحرمان معنای خودنمایی پیدا میکند، همان گونه که در مقابل آن شلختگی، تفریط در آراسته بودن است.
🔻انسان کامل در تمام حوزههای شناختی و روانی، انسانی معتدل است که در میدانهای مختلف میانهرو باشد و از افراط و تفریط بپرهیزد.
🔻انسان بهطور غریزی موجودی #کمالگراست و برای آن به آراستگی و نمایش زیباییهای خود نیاز دارد. اسلام هم به این امر مهم بها میدهد اما بر ما واجب میداند که زیبایی ظاهری را فقط برای #محارم خود به نمایش بگذاریم و در جایگاه #فردی اجتماعی از زیبایی باطنی خود چون: #اخلاق، حیا، محبت، پاکدامنی، آگاهی و دانش بهره ببریم.
🔻در پایان انسان عاقل و کامل کسی است که قاب و نقش حقیقی وجودش را با انگارههای مجازی و قابهای تو خالی مقایسه نکند و #آرامش زندگیاش را دستخوش طوفانها نگرداند. هر گاه در مسیر زندگیتان احساس کردید لحظهای پای #اراده و ایمانتان سست شد، این دامی پهن شده از جانب #شیطان است پس تا دیر نشده راه #نجات و صواب را پیدا کنید.
💎گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب:
اگر این مقوله زیباسازی در رسیدن به سرووضع و لباس، مشغله اصلی زندگی بشود انحراف و انحطاط است، این امر فینفسه اشکال ندارد اما وقتی تبرج و خودنمایی در آن باشد ممنوع است، چراکه دنبالهاش به گناه و بعد از آن تزلزل خانوادهها میرسد. ۷۷/۲/۷
✍میم.صادقی
📚#تحریریه_فراسو
#فضایمجازی
#اینفلوئنسر
#تبرج
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺إِنَّ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ زَيَّنَّا لَهُمْ أَعْمَالَهُمْ فَهُمْ يَعْمَهُونَ (نمل، آیه۴)
💠همانا آنان که ایمان به عالم آخرت نمیآورند (پس از اتمام حجت) ما اعمالشان را در نظرشان جلوه دهیم و آنها به کلی گمراه و سرگشته شوند.
🫂مواظب باش از بغل خدا نیفتی بندهی زیبای خدا!
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 💠
💎فرمایش رسول مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) درباره حافظان بیت المقدس
🔻پیامبر (صلىاللهعليهوآله):
لا تَزالُ عِصابَةٌ مِن اُمَّتی یُقاتِلونَ عَلی أبوابِ دِمَشقَ و ما حَولَهُ و عَلی أبوابِ بَیتِ المَقدِسِ و ما حَولَهُ لایَضُرُّهُم خِذلانُ مَن خَذَلَهُم ظاهِرینَ عَلَی الحَقِّ إلی أن تَقُومَ السَّاعَةُ
◻️ پیوسته گروهی از امّت من بر دروازههای دمشق و پیرامونش و بیتالمقدّس و پیرامون آن مبارزه میکنند و یاری نکردن آنان زیانی به آنها نمیرساند. آنان تا روز قیامت پشتیبان حقّ اند.
📚 مسند أبی یعلی، ج ۱۱، ص ۳۰۲
@Faraasoo🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲نقش شبکههای مجازی بر ازدواج🎎
مقام معظم رهبری:
ایمان و حیا و اخلاق #جوانان مایهی اقتدار است، [لذا] با آن دشمنند. اینهمه در فضای مجازی و در رسانهها فعّالیت میکنند، میلیاردها خرج میکنند برای اینکه بتوانند از #جوان_ایرانی، اخلاق را، ایمان را، پایبندی به شریعت را، حیا را سلب کنند و بگیرند؛ چرا؟ چون اینها مایهی اقتدار کشور است. با جوان مؤمن متشرّعِ باحیای باایمان که در مقابل این وسایل شهوتانگیز نمیلغزد و میتواند خودش را نگه دارد، و برای کشور مایهی اقتدار است؛ دشمنند.
۱۳۹۶/۰۲/۲۰
💠در پست بعد بخوانید 👇👇
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
🎭 آیا وکیلم؟ ... کلیک... 🎭
#قسمت_اول
🔰 #ازدواج یکی از برجستهترین و حیاتیترین رویدادها در زندگی هر فردی است. چرا که نقطه شروع تشکیل #خانواده و مرحله جدیدی از زندگیست. خانواده سازنده #هویت و شخصیت انسان است، همان نهادی که به خاطر ارتباطش با دیگر نهادهای اجتماعی نه تنها متأثر از تغییرات جامعه، که بسترساز تحولات در جامعه هم میباشد. از این روست که میبینم به این مهم در اسلام توجه بسیار شده است.
🔸اسلام دین فطرت است و آموزههای آن در همه ابعاد، سازگار با طینت انسانی است. از منظر دین اسلام، بنای مقدس خانواده اصلیترین و مؤثرترین زیرساخت مادی و معنوی تربیت فرد سالم و شایسته و به دنبال آن، ساختن جامعه سالم و صالح است. به همین دلیل بخش قابل توجه و برجستهای از احکام فقهی، توصیههای اخلاقی ـ تربیتی و مباحث معرفتی قرآن کریم، سنت و سیرت پیامبر و ائمه ـ علیهمالسلام ـ به موضوع ازدواج و خانواده اختصاص یافتهاست.
🔸از قدیم الایام ازدواج راه و روش خاص خودش را داشت و مسیرش همواره از طریق خانواده و #سنت میگذشت. صرفنظر از دوام و پایداری یک ازدواج، اکثریت نزدیک به صد، از همین طریق قدم در عرصه نو زندگی میگذاشتند. مسیری که تطابق بالایی با موازین اعتقادی، اخلاقی و عرفی داشت و طبیعتا برآیندش برای طرفین آرامش و #امنیت بود. خانواده نوپا با همان چهارچوبها در اکثر موارد بستر مناسبی برای پرورش نسلی سالم و صالح و به تبع ساختن جامعهای بالنده، متعهد و معتقد میشد.
🔸در سالهای اخیر ورود تکنولوژیهای جدید اطلاعاتی و ارتباطی مانند #اینترنت و #موبایل به زندگی اقشار مختلف، اثرات بسیاری بر نگرش، هویت و سبک زندگی گذاشتهاست.
🔸پیشرفتهای فناوری #اطلاعات و #ارتباطات و به طور کلی اینترنت و مظاهر عینی آن در قالب ابزارهای نوین ارتباطی، تحولی بسیار عظیم در سطوح مختلف زندگی اجتماعی و فعالیتهای روزمره افراد جامعه ایجاد کرده است.
📝 ادامه دارد...
#ازدواجوشبکههایمجازی
#سنت
#هویت
✍ گلستانی
📚 #تحریریه_فراسو
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
💎عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
🌺عید سعید فطر بر همه شیعیان مبارک🌺
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
💠امام علی علیهالسلام:
🌸إنَّما هُوَ عِیدٌ لِمَن قَبِلَ اللَّهُ صِیامَهُ و شَکَرَ قِیامَهُ
امروز تنها عید کسی است که خداوند روزه اش را پذیرفته و شب زنده داری اش را سپاس گزارده است. ( نهج البلاغه ، حکمت 428)🍀🍀
🌻عید سعید فطر بر عاشقان مولیالموحدین(ع) مبارک باد🌻
#طراحی_فراسو
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠رهبر معظم انقلاب:
تبریک عرض میکنم عید سعید فطر را خدا را شکر میکنیم که یک بار دیگر، یک ماه رمضان دیگر و یک عید فطر دیگر را نصیب ما کرد.
🌸🍀این عید با سعادت به همه شیعیان جهان مبارک🍀🌸
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
💎رهبر معظم انقلاب:
آن کسی که با فضای مجازی سر و کار دارد، باید خودش مراقبت کند، و آن کسی که فضای مجازی را در اختیار دارد، بایستی مراقبت مضاعف بکند که بی عدالتی انجام نگیرد.۱۴۰۰/۰۸/۰۲
📱نمیتوانیم شهروندان اصیل دنیای دیجیتال را از ورود به فضای مجازی منع کنیم...
🔶️ در پست بعد بخوانید...👇👇
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
🔶️شهروندان اصیل دنیای دیجیتال👨💻👩💻
#قسمت_اول
🔷️وقتی مک لوهان دربارهی وسایل #ارتباطجمعی و تبدیل شدن جهان به دهکدهای کوچک در آینده حرف زد، گمانمان هم نمیرفت روزی خودمان از ساکنین این دهکده باشیم.
سالهای قبل از دهه ۸۰ شمسی هیچکدام فکر نمیکردیم روزی بتوانیم کره زمین را در میان دستان خود جای دهیم. از اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی به بعد که #اینترنت به یک #شبکه جهانشمول تبدیل شد و تمامی فعالیتهای بشر را تحت تاثیر خود قرار داد، کشور ما #ایران هم آرامآرام با این تکنولوژی جدید و عصر #دیجیتال آشنا شد و اکنون تا جایی در این تکنولوژی عظیم پیش رفتهایم که بهراحتی در فضای مجازی با مردم سرزمینهای دیگر در آنسوی کره خاکی تبادل #اطلاعات میکنیم.
🔷️امروز بیشترین کاربران فضای مجازی از نسلی هستند که میتوان گفت اصیلترین ساکنان این #زیستبوم جدید به شمار میآیند. #جوانان، نوجوانان و کودکان از دهه ۸۰ شمسی به بعد که درواقع دنیای قبلاز اینترنت و موبایل را نمیشناسند.
نسل آیندهساز میهن ما که بهعنوان #نسل هزاره سوم* شناخته میشوند در این فضای عظیم و پر پیچوخم میتواند دستخوش آسیبهای مخرب شود یا از امکانات و فواید آن بهره ببرد.
🔷️در دنیای حقیقی قبل از اینترنت، والدین برای حفظ #امنیت فرزندانشان نمیتوانستند مانع خروج آنها از خانه شوند، چراکه این فرزندان برای زندگی در آینده بهتر و روشن به پیشرفت هرچه بیشتر و کسب سواد و آگاهی لازم، نیازمند بودند. بهترین راه، #آموزش فرزندان برای مقابله و دفاع از خود در برابر بحرانها و آسیبهای احتمالی بیرون از خانه بود، تا هم از امکانات بهره ببرند و هم در امان و سلامت باشند.
🔷️حالا فرزندانمان اگرچه بیشتر در خانهها هستند اما با آسیبهای جدید و پرخطری رو به رویند که میتواند تمام زندگی آنها را تحتالشعاع خود قرار دهد. نمیتوانیم جوانان و نوجوانانی را که از بدو تولد در عصر دیجیتال نفس کشیدهاند و #شهرونداناصیل آن هستند، از ورود به #فضایمجازی منع کنیم بلکه باید آنها را با روشهایصحیح استفاده از این امکان ارزشمند آشنا کنیم تا هم از مزایای این فضا، بهره کافی و وافی را ببرند و هم از طوفانهای سهمگین آن در امان باشند.
🔷️مزایا و آسیبهای فضای مجازی گاهی در دو طیف جدا از هم و گاهی در تقابل با هم قرار دارند. برای بررسی این آسیبها و مزایا ابتدا باید با انواع آنها آشنا شویم تا به #راهکارهایصحیح، دست پیدا کنیم.
🔶️ آسیبهای فضای مجازی: ۱)گرایش به فردگرایی، ۲)اختلالات روحی_روانی همچون انزوا، اضطراب و افسردگی، ضعف اعتمادبهنفس، اعتیاد به اینترنت، ۳)محتواهای غیراخلاقی و غیرقانونی، ۴)جرایم مختلف مجازی، ۵)ایجاد بحران در هویت ملی و دینی جوانان، ۶)توقف رشد مغز و کیفیت یادگیری و... .
🔶️ فواید فضای مجازی: ۱) سهولت در ارتباط با دیگران در هر جای دنیا، ۲)دسترسی آسان به مطالب و اطلاعات مورد نیاز، ۳)افزایش خودباوری و هویت فردی با تعاملات مثبت در فضای مجازی، ۴)استفاده از امکانات مختلف و کارآمد با تسهیل در بدست آوردن آنها و ... .
📝ادامهدارد...
⭕*نسل هزاره سوم به متولدین از سال ۲۰۰۱ میلادی (دهه ۸۰ شمسی)به بعد گفته میشود که دنیای قبل از اینترنت را به خاطر ندارند.
✍میم.صادقی
📚#تحریریه_فراسو
#جوانان
#ارتباطمجازی
#آسیبهاوفواید
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺😍 عید سعید فطر مبارک😍🌺
💠🌸طاعات و عباداتتون مقبول درگاه احدیت🌸💠
@Faraasoo 🌺〰️〰️🌺