🌖 صلی الله علیک یا باب الحوائج یا موسی بن جعفر روحی فداه
آن دَرگَهی که پایهاش از عرش برتر است
دولت سَرایِ حضرتِموسیَبنِجعفر است
عیسی نفس کشیده به لطف شفای او
موسی دچار حضرتموسیبنجعفر است
🌘اللّهُمَ صَلِّ عَلىٰ موسیَٖ بنِ جَعفَرﷺ اَلمعذَّبِ فی قَعرِ السُجون و ظُلَمِ المَطامیرِ ذِی السّاقِ المَرضُوضِ بِحَلَقِ القُیودِ والجِنازَة المُنادىٰ عَلیها بِذُّلِ الاِستِخفاف…
🌒 سالروز شهادت مظلومانه و جانسوز امام المسلمین ، باب الحوائج حضرت امام موسی کاظم روحی فداه بر همه شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد.
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
JPTR_Volume 11_Issue 2_Pages 179-202.pdf
212.4K
▫️متن مقاله علمی - تخصصی با موضوع " عقل و محدودیت قلمرو آن در آثار ملاصدرا"ا ثر شهاب الدین وحیدی مهرجردی (عضو هيئت علمي دانشگاه اديان و مذاهب)
✨منتشر شده در فصلنامه علمی – پژوهشی دانشگاه قم، سال يازدهم، شماره دوم
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
✨🌸 اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ 🌸✨
▫️▫️بخوان به نام پروردگارت كه آفريد▫️▫️
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْبَشِيرُ النَّذِيرُ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السِّراجُ الْمُنِيرُ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السَّفِيرُ بَيْنَ اللّٰهِ و َبَيْنَ خَلْقِهِ
🌺🍂مبعث، بهاری ترین فصل گیتی، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت و نوید تزکیه انسان های شایسته از زشتی ها و شکوفا شدن گل های ایمان و جاری کننده چشمه رحمت، پاکیزگی و عدالت در گلستان جان ها و انفجار نور و ظهور ارزش ها و نزول قرآن و تولد اسلام عزیز و پایه گذار حکومت صالحان در عرصه گیتی بر همگان مبارک باد 🍂🌺
💐27 رجب فرخنده سالروز بعثت نبی الرحمه، پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بر همه مسلمانان جهان مبارک باد💐
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
معرفت شهودی و علوم انسانی01.mp3
7.39M
◽️فایل صوتی نشست علمی - تخصصی با موضوع " معرفت عرفانی و نسبت آن با اسلامی سازی علوم انسانی " با ارائه دکتر محمد فنایی اشکوری ( بخش اول )
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
معرفت عرفانی و نسبت آن با اسلامی سازی علوم انسانی02.mp3
51.09M
◽️فایل صوتی نشست علمی - تخصصی با موضوع " معرفت عرفانی و نسبت آن با اسلامی سازی علوم انسانی " با ارائه دکتر محمد فنایی اشکوری ( بخش دوم )
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
علوم انسانی اسلامی و علم دینی از دید آیت الله مصباح.pdf
9.52M
✨متن مقاله تخصصی با موضوع " علوم انسانی اسلامی و علم دینی از دید آیت الله مصباح یزدی" نویسنده حجت الاسلام دکتر مهدی عبدالهی
▫️ منتشر شده در کتاب نقد، شماره 76، پاییز 1394، ص125-181
▫️در این مقاله تلاش شده است تصویری روشن و مستند از نگرش کلان حضرت استاد مصباح قدّس سرّه در خصوص علوم انسانی اسلامی ارائه شود.
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
20.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌖اجرای سرود " خمینی ای امام " در محضر امام خمینی ( رضوان الله علیه)
🍂 خمینی ای امام خمینی ای امام … 🍂
🍂 ای مجاهد ای مظهر شرف؛ ای گذشته ز جان در ره هدف 🍂
🍂 هر زمان میرسد از تو این ندا؛ ای اسیران و مستضعفان به پا 🍂
🍂 زیر بار ستم زندگی بس است؛ نزد طاغوتیان بندگی بس است 🍂
🍂 بود شعار تو به راه حق قیام؛ ز ما تو را درود ز ما تو را سلام 🍂
✨اغاز دهه فجر انقلاب اسلامی ایران مبارک باد
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
noormags-آیت_الله_مصباح_و_علوم_انسانی_در_بستر_قرب_الهی-1807729_1708684-pages-deleted.pdf
882.8K
◽️متن یادداشت علمی با موضوع " آیت الله مصباح و علوم انسانی در بستر قرب الهی " توسط دکتر محمد فنایی اشکوری (دانشیار گروه فلسفه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی)
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
میز گرد علوم انسانی اسلامی.mp3
33.74M
✨فایل صوتی میزگرد علمی - تخصصی با موضوع " علوم انسانی اسلامی " با حضور اساتید محترم : دکتر لگن هاوزن ، حجج السلام دکتر احمد حسین شریفی ، دکتر حمید پارسانیا و دکتر عبدالحسین خسروپناه
▫️ جامعه المصطفی العالمیه ؛ ۴ بهمن ۱۴۰۳
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
🌺 فرا رسیدن سالروز ولادت فرخنده و مسعود کشتی نجات امّت، سرور جوانان اهل بهشت، حضرت أباعبدالله الحسین (روحی له فداه) تبریک و تهنیت باد.
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ مرحوم ایت الله عبدالله فاطمی نیا : علاّمه طباطبایی از استادشان آیتالله میرزا علی قاضی رحمة الله علیه نقل نمودند که ایشان گفتهاند: تمام فیضها از مسیر حضرت أباعبدالله علیه السلام به عالم میرسد؛ و پیشکار ایشان هم حضرت أبوالفضل علیه السلام هستند.
📚 نکتهها از گفتهها، ج ۱ ص ۱۵۴
🌺اعیاد شعبانیه بر همه عاشقان و محبین اهل بیت سلام الله علیهم اجمعین مبارک باد🌺
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami
◽️ملاحظاتی در باب علوم اجتماعی◽️
✨خلاصه بحث ارائه شده توسط دکتر محمد فنائی اشکوری در نشست " فلسفۀ علوم اجتماعی "
1. علوم اجتماعی از دستاوردهای بسیار ارزشمند بشری است. بدون اینکه از اهمیت علوم طبیعی بکاهیم باید بدانیم که از جهاتی علوم انسانی و اجتماعی از اهمیت بیشتری برای حیات انسانی برخوردار است. به جهت پیچیدگی موضوع این علوم که انسان به عنوان موجودی آگاه و مختار است، مطالعه و تحقیق در این علوم بسیار دشوار است و به همین جهت است که این علوم به دقت علوم طبیعی نیستند و روشی که در علوم طبیعی بکار می رود برای این علوم کافی نیست. در اینجا به اختصار به برخی خطوط کلی دراین زمینه اشاره می کنیم.
2. اهمیت مبانی فلسفی در علوم اجتماعی
علوم اجتماعی نیازمند مبانی فلسفی استوار است که با استفاده از فلسفه اسلامی و فلسفۀ غرب میتواند تأمین شود. مفاهیمی مانند عدالت، آزادی، اراده انسانی و قوانین حاکم بر جامعه و سنت های الهی در تاریخ باید با نگاه دقیق فلسفی بازتعریف شوند تا علوم اجتماعی بتواند به درکی جامع از پدیدههای اجتماعی دست یابد.
3. نقش دین و اخلاق در علوم اجتماعی
علوم اجتماعی در جامعه اسلامی نمیتواند نسبت به ارزشهای اخلاقی و هدایت های دینی بیتفاوت باشد. این علوم باید در خدمت کمال انسانی و تحقق جامعه اخلاقی قرار گیرد، نه صرفاً توصیف واقعیتهای موجود. نسبیگرایی اخلاقی در علوم اجتماعی مدرن باید نقدشود.
4. استفاده از روش ترکیبی در علوم اجتماعی
یافته های عقلی و آموزه های دینی باید در تحلیل پدیدههای اجتماعی با هم هماهنگ شوند. ما در علوم اجتماعی به تفکر فلسفی و مطالعات تجربی نیازمندیم، اما در کنار آن بهره گیری از آموزه های دینی نیز می تواند افق های جدیدی را بگشاید. حتی می توان گفت علوم اجتماعی بدون بهرهگیری از آموزه های وحیانی نمیتواند به درک کاملی از مسائل پیچیده انسانی مانند ظلم، فقر یا تحولات فرهنگی دست یابد. بنا بر این، ادر علوم اجتماعی باید از روششناسی ترکیبی استفاده کرد که شامل سه عنصر است: عقل فلسفی، تجربۀ علمی و میدانی، و آموزههای دینی. این رویکرد در مقابل روششناسی تکبُعدی در علوم اجتماعی مدرن قرار میگیرد. در این علوم هم از رشو تبیین هم تفهم، هم برون نگری هم درون نگری، هم روش طبیعت گرایانه هم روش انسان گرایانه باید بهره برد و با روش واحد نمی توان همۀ مسائل این علوم را سامان داد.
5. نقد رویکرد پوزیتیویستی
علوم اجتماعی مدرن تاحد زیادی تحت تأثیر پوزیتیویسم و تجربهگرایی افراطی قرار دارد که سعی میکند پدیدههای انسانی و اجتماعی را صرفاً با روشهای کمی و مبتنی بر مشاهده تجربی تحلیل کند. این رویکرد به دلیل نادیده گرفتن ابعاد معنوی و اخلاقی انسان نارسا است. علوم اجتماعی نمیتواند بدون توجه به حقیقت انسان به عنوان موجودی دارای ابعاد جسمانی و روحانی و بهره گیری زا روش های دیگر معرفت، شناختی جامع از انسان و بعد اجتماعی او ارائه دهد.
6. نقد جامعهشناسی سکولار
جامعهشناسی سکولار به دلیل حذف نقش خدا و معنویت از تحلیلهای اجتماعی نارسا است. جامعهشناسیی که تنها بر عوامل مادی و زمینی تکیه میکند، نمیتواند همه علل ریشهای مشکلات اجتماعی را شناسایی کند. برای مثال، مسئله بیعدالتی تنها با تحلیل طبقاتی قابل حل نیست، بلکه نیازمند توجه به فطرت الهی انسان و تکلیف اخلاقی او است.
7. توجه به مفهوم «امت» در جامعهشناسی اسلامی
در فلسفه علوم اجتماعی مفهوم امت (به عنوان جامعه مبتنی بر ایمان و ارزشهای مشترک فطری و دینی) جایگاهی ویژه دارد. علوم اجتماعی باید به بازتعریف مفاهیمی مانند هویت جمعی، انسجام اجتماعی و مسئولیت مشترک بر اساس الگوی امت اسلامی نیز توجه کند.
۸. در علوم اجتماعی نباید صرفا بدنبال علم برای علم باشیم. افزون بر ارزش معرفتی این علوم باید از آنها به مثابه ابزاری برای نیل انسان به کمال حقیقی استفاده کرد و برای این منظور باید در پی تحقق ارزش ها و اهدافی مانند امنیت، عدالت، رشد معرفتی، رفاه، اخلاق و معنویت در جامعه بود و این علوم را در جهت تحقق این ارزش ها و اهداف هدایت کرد.
🔹گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس🔹
@OlomEnsaniEslami