eitaa logo
کانال ثامن ام ابیها زاویه حسن خان
123 دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
8.6هزار ویدیو
369 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌀 💢 موضوع: مخالفان چه کسانی هستند؟! ✍️ سید عليرضا آل داود 🍃🌻🍃 🔻 ‏امروز شبکه سازمان یافته ای که بر ضد طرح فعال شده است را بررسی میکردم! به نکات جالبی رسیدم: 1️⃣ این همان شبکه است که ۹۲ و ۹۶ با فریبکاری و دروغ از روحانی حمایت کرد و حاصلش شرایط اقتصادی، سختی های معیشتی، سو مدیریت در برق و آب و مرغ و نان شده است. ‏2️⃣ گرانترین واینر های اینستاگرامی و کانال های پروژه ای تلگرام پشت این کمپین هستند. 3️⃣ دقیقا شبکه منافقین در آلبانی همنوا با تعویض کنندگان بنفش جای جلاد و شهید ضد این طرح هستند. 4️⃣ برخی شرکت های دانش بنیان که تا امروز 13 هزار میلیارد تومان از بیت المال وام گرفته اند! با طرح مخالف هستند. ‏5️⃣ شبکه ای که بنزین را یک شبه گران کرد و اغتشاشات ۹۸ را راه انداخت پشت دروغ پراکنی بر ضد طرح قرار دارد. 6️⃣ دقیقا شبکه ای که بیشترین منفعت مالی از دلالی پهنای باند اینترنت را دارد، از همان پول های کثیف برای پروپاگاندای سیاه فعال شده است. ✅ ساده نباشیم... یکبار طرح را درست بخوانیم...
🔰خواهش بایدن از ایران! 🔻 در تصویری که از یادداشت بایدن رییس جمهور ⁧ آمریکا ⁩در دیدار با ⁧ مصطفی_الکاظمی ⁩ نخست وزیر ⁧ عراق منتشر شده است نشان می دهد که رئیس جمهور ایالات متحده از ایران خواسته است که حملات مقاومت علیه امریکایی ها متوقف شود. وی بروی کاغذ نوشته بود که: ‏"ایران ⁩ باید توقف حملات (به نیروهایی آمریکایی در خاک عراق) را مدنظر قرار دهد."
⭕️ چند توییت پیرامون بحث فضای مجازی 👤 علی مطهری، نماینده سابق مجلس: 🔹طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی مانند اکثر طرح‌هایی که مشمول اصل ۸۵ می‌شوند و مردم در جریان مذاکرات قرار نمی‌گیرند مصوباتِ دستوری خواهد داشت که از بالا دیکته می‌شود. نمونه آن، قانون اصلاح آیین دادرسی کیفری است که می‌گوید وکیل متهم سیاسی باید مورد قبول رئیس قوه قضاییه باشد. 👤 احسان مازندرانی: 🔹بدبختی فضای به اصطلاح مجازی در ایران آنگاه آغاز شد که تلگرام با مصرف پیروزی در انتخابات مجلس دهم و رياست‌جمهوری دوازدهم وارد کشور شد و پس‌از آن هم تبدیل به موریانه افکارعمومی شد. برای یک هفته دسترسی کاربران به فیک نیوز تلگرام با فیلترشکن و... را ببندید تا نتیجه را ببینید. 👤 سیامک قاسمی: 🔹طرح صیانت فقط آنجاش که گفته سرویس دهنده های بین‌المللی همانند فیس‌بوک و گوگل باید اینجا نماینده قانونی معرفی کنند، وگرنه قطع شان می‌کنیم. 🔹حتی به فرض محال معرفی نماینده، این شرکت ها به دلیل تحریم‌های بانکی و لیست سیاه FATF، باید با قاطر به نماینده‌هاشون پول برسانند. 🔺 مهدی پناهی، دبیر اقتصاد روزنامه قدس در واکنش به توییت سیامک قاسمی نوشت: 🔹طرح صیانت را نقد کنید اما فرافکنی نکنید. 1️⃣ زمانی که تلگرام با حمایت دولت متبوع شما وارد ایران شد، ایران هم در لیست سیاه فتف و هم تحریم‌ آمریکا بود! 2️⃣ همین الانم وزیرجوان به راحتی با اینستاگرام و توییتر همکاری دارد. 3️⃣ حقوق یک کارمند هم آنقدری نیست که بخواهد تحت تحریم دلار باشد! 👤 دانشطلب: 🔹آزادی اینستاگرام مثل این است که به اینترنشنال و منوتو و بی‌بی‌سی روی کانال‌های صداوسیما آنتن بدهید، علینژاد در اینستاگرام چهره رسانه‌ای شد و وضع حجاب را تغییر داد، به خاطر سلیمانی صفحات‌شان را بستند اما باز هم آزادی‌اش را محترم شمردند! تن دادن به تحمیل‌ها پیامدی جز فروپاشی دارد؟ 👤 مسعود براتی، مجری کارشناس برنامه عیار: 🔹در کمتر از ۲۴ ساعت اتفاق افتاد. 🔹اول صفحه اینستاگرام رئیس قوه قضائیه راه اندازی شد. منتقدان طرح صیانت آن را اقدامی هوشمندانه در مخالفت با طرح توصیف کردند. 🔹دوم اینستاگرام صفحه ایشان را بست. موافقان طرح آن را نشانی از نبود حاکمیت ملی در فضای مجازی توصیف می‌کنند.