هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
33.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #تیزر_گفتوگو
💥 همانطور که فروپاشی شوروی فروپاشی ایدئولوژیک بود، فروپاشی آمریکا هم فروپاشی ایدئولوژیک خواهد بود.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از 🛠 آچار ؛ آقای اقتصاد انقلاب اسلامی 🇮🇷
از سر لطف است نه وظیفه...
شاید بد نباشه یکم سر این تیکه متن فکر کنیم؛
زن در خانه جز تمکین هیچ وظیفه شرعی دیگه ای نداره، حتی شیردادن بچه رو میتونه بگه: پول میگیرم، شیر میدم.
ببخشید آقای اسلام! حالتون خوبه؟! بابا شیر دادن که انحصار خانومه! یا چیزی مثل خانهداری معلومه که بیشتر از خانوما برمیاد! آخه چرا هیچکدوم از اینا رو تکلیف نکردی؟! آخه اینطوری میخوای به خانواده استحکام ببخشی؟!
(فرض کنید ماشینتون وسط بیابون خراب شده و زیر بارون موندید و خیلی شرایط سختیه...
بالاخره امداد خودرو میاد؛ حالا پول میگیره یا نمیگیره، ماشین شما رو بکسل میکنه؛ طبیعتاً تشکر میکنید و حالا چون زیر بارون هم مونده بودید، تشکر بیشتری میکنید و تمام!
ولی اگه یک سواریِ شخصی که مثلاً معلم و روحانی و ... هستش اینکارو میکرد، یک غریبهی غریبه اینکارو میکرد، برخوردتون فرق نداشت؟! ۱۰۰۰بار تشکر نمیکردید؟! ۱۰۰جا قضیه رو تعریف نمیکردید؟! بابا اصلاً شمارش رو میگرفتید، رفت و آمد میکردید و ...
خب چرا؟ چون وظیفش نبوده! اگه شما کاری رو طبق وظیفه انجام بدید، اثر پیوندی نداره! محبت نمیاره!)
جواب یک کلمست: محبت!
اگه وظیفه و تکلیفِ خانوم بود، آقا میگفت اینا وظیفشه ضعیفه!
با همین ساختار و سازکارهای عجیب و غریبه که محبت در رگ خانواده پمپاژ میشه!
خانوم من، کار خونه میکنی؛ آشپزی میکنی؛ لباس میشوری؛ جمع و جور میکنی؛ بچه رو تر و خشک میکنی؛ هرکاری که میکنی، داری لطف و محبت میکنی و من رو مدیون و طلبکار خودت میکنی!
تعبیر زنندهی زن ذلیل اشتباه در رفته! زن ذلیل یعنی من به واسطه خانمم، تن به کارهای ناحق بدم؛ نه وقتی من محبت و احترام خانومم رو نگه میدارم و معاملهای برخورد نمیکنم؛ نه وقتی حق خانومم رو میدم بدون اینکه چرتکه بندازم که مثلاً اون چقدر حقوقم رو داده؛ به اینا میگید زن ذلیلی؟! اینا اوج معرفت انسانه!
اینه اسلام! اومد یه زندگی مشترک تعریف کرد و بسته خانواده رو تشکیل داد و گفت دوطرف باید کارهایی بکنند که وظیفه هیچکدوم نیست! کل اون چیزی که واجب کرده، یکسری ملزومات زندگی بوده که گفته وظیفه حقی و قانونی و شرعیه، سرشون سفت و سخت هم هست اما همه و همش یک درصدِ زندگیه!
۹۹درصد بقیه رو تو تعاملات آورده!
نه وظیفه توئه خانوم، نه وظیفه توئه آقا ولی هم تو انجام بده خانوم، هم تو انجام بده آقا! چرا؟ تا پیوند زندگی افزایش پیدا کنه!
به خانوم میگه خواهش میکنم آشپزی کن ولی وظیفت نیستا، از اونطرفم به آقا میگه نگاه چه غذایی درست کرده، وظیفش نیستا، قدر بدون!
میگه وظیفه نیست و از اونطرفم کلی تشویق میکنه:
میگه خانوم یه لیوان آب بده دست شوهرت، ثوابش از یک سال عبادت بیشتره! با هر جرعه برات تو بهشت یک شهر میسازن و ۶۰خطات بخشیده میشه...
یدونه هم از اون روایتهایی که آقایون خیلی بدشون میاد و خانوما میگن بیشتر بگو:
یک روز پیامبر میرن خونه حضرت فاطمه(س) و میبینند که حضرت دارن غذا میپزن؛ آقا امام علی(ع) هم یه گوشه در حال پاک کردن عدس هستند؛ پاک کردن عدسا! خیلی هم کار شاقی نیست! ولی پیامبر ۱/۵ صفحه A4، با فونت بی نازنین، اندازه ۱۲، بولد، فاصله سطور یک، میان میگن: یا علی؛ یک ساعت خدمت کردن به همسر در کارهای خانه بهتر است از هزار سال عبادت! هزار حج! هزار عمره! آزاد کردن هزار بنده! هزار جنگ! رفتن به عیادت هزار بیمار! هزار...هزار! تا صبح هزار داره! (تازه این فقط یک تیکه روایته، همش رو نمیذارم تا آقایون متأهل زندمون بذارند؛ خانوما خودشون برن اینجا بخونن:) )
بابا بس کن! مگه رفتیم جنگ؟! یه عدس بودا!
بله یه عدس بود! میتونستم بگم واجبه، ولی نگفتم و تو هنر داشته باش و انجام بده! چون محبت میاره، اطاعت میاره! (إنَّ المُحِبَّ لِمَن يُحِبُّ مُطيعُ)
محبت زمانی رشد میکنه که معاملهای نباشه! بازاری نباشه! فقط تو نابازاره که محبت رشد میکنه و سیر صعودی میگیره!
چرتکه رو بنداز دور! وقتی به اندازه نیازی که دارم به شما محبت کنم، میشه همون معامله و بازار: کُلُّ شَیءٍ کالا و کُلُّ اَرضٍ بازار!
هیچ عقل و وجدان سالمی این رو نمیپذیره الا لیبرالیسم!
پس آهای لیبرالیسم! خوب بدون که اگه خودت رو به آب و آتیش هم بزنی، #آقای_انقلاب_اسلامی نمیگذاره که محبت رو کالا کنی!
بله بزرگواران! در یک جمله:
خانواده، دستاورد آقای انقلاب اسلامی!
🛠 آچــــــــــــــــــــــار: 🇮🇷
💠 @Achar_Ir
فناوری قناعت چه میکند ؟
در ادبیات روانشناسان و محققان فقر ، از دونوع فقر یاد میشود ،
نوع اول که #فقر مطلق هم گفته میشود این است که فرد ابتدایی ترین و حیاتی ترین امکان یا امکانات #زندگی را نداشته باشد ، مانند نانی برای سیر شدن ، لباسی برای پوشیدن ، سرپناهی برای خواب ارام شبانه بدون سرما ، گرما ، باران و ...
یعنی هر انسان امکان ادامه حیات طبیعی و زندگی حداقلی را داشته باشد و نبود این حداقل ، اسیب های زیادی به فرد و خانواده تحت تکفل ان میرساند هم اسیب های جسمی (سلامت) ، اسیب های اموزشی و مهارت اموزی و از همه مهمتر اسیب های روانی شخص را در شرایطی قرار میدهد که رفتارها و تصمیمات غیر منطقی و گاها احمقانه اتخاذ کند ، یعنی او را وارد یک سبک زندگی می کند که سبک زندگی و تفکر فقیرانه پیدا میکند و شخصیت او را نیز فرو میکاهد و این فقر فقط در امکانات مادی او محدود نمیشود بلکه ، شخصیت، روان و تفکر او نیز به فقر مبتلا میشوند و این جبریست که فقر برایش به وجود اورده و همین مسئله اورا در فقر بیشتر نیز نگه میدارد تا در یک باتلاق دست و پا بزند .
اما فقر دیگری هم داریم که مرحله بعد از این است و فرد نه اینکه حداقل ها را ندارد بلکه در مقایسه با داشته های دیگران و زندگی مطلوب مورد نظرش که عمدتاً برساختی اجتماعی ناشی از نابرابری و بی عدالتیست پیدا میکند حتی جوامع نابرابر بسیار بیشتر ، از جوامع فقیر دچار سرخوردگی ها ، افسردگیها ، خشونت ، بزه کاری و انواع ناهنجاری های اجتماعی میشوند ( کتاب ، نردبان شکسته و آرمانشهری برای واقع گراها) .
اینجاست که فناوری اجتماعی قناعت کارساز میشود و در حد یک مهارت یا فضیلت اخلاقی باقی نمیماند ، بلکه فرد کمتر دارا را از مقایسه خودش با دیگری بازمیدارد و به او ارامش میدهد تا دچار اسیب های گفته شده نشود ، همچنین به فرد دارا توانایی کنترل رفتارهای اسراف گرانه ، اشرافی و تفاخرمعابانه را میدهد و از بروز این رفتار ها جلو گیری میکند تا بروز این مشکل به حداقل برسد و احساس فقر قیاسی به جامعه دست ندهد .
در فقر ابتدایی وظیفه همه از جمله دولت ، سپس افراد متمول و در مرحله بعد تمام افراد جامعه است که به فرد نیازمند یاری برسانند تا از شرایط فقر برون بیاید و ادبیات قرانی و روایی ما پر است از این سفارش ها ، اما در مورد فقر ثانوی ، یعنی احساس فقر که ناشی از شکاف طبقاتیست در کنار ایجاد ساختارها و فرایند های عدالت محور توسط دولت باید نوعی تربیت اجتماعی نیز از جنس قدرت نرم در کنار قدرت سخت حکمرانی قرار گیرد تا جامعه به تعادل و البته #رشد هم پا برسد .
نتیجه اینکه قناعت از یک جهت به ما قدرت خویشتن داری در نبود زندگی مطلوب به لحاظ مادی را میدهد و هم بروز رفتارهای ناهنجار توسط افراد دارا را کنترل کند
همچنین امکان همیاری و #ایثار بیشتر بین انسانها را فراهم می کند و بیشمار حسن دیگر که میتوان ذکر کرد .
پ ن : بدترین برداشت از قناعت که توسط قلب های مریض اتفاق میافتد این است که گمان میکنند قناعت دارد مارا به فقر تشویق و به بی عدالتی راضی میکند.
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از چندرسانهای | foeq_ir
صوت کامل ارائه رویا؛ فناوری به حرکت در آوردن مردم.mp3
47.4M
🎙#صوت_کامل | ارائه حجت الاسلام #حسین_مهدیزاده با عنوان «رویا؛ فناوری به حرکت در آوردن مردم» در رویداد آرمان ۲ در حسینیه هدایت
🗓 ۱۵ بهمن ۱۴۰۲
فرهنگستان علوم اسلامی قم
ایتا|وبگاه|اندیشه منیر|انتشارات
_میگفت : چرا خدا اجازه این همه بدی میده که بعضیها انقدر جنایت کنن ...؟!
_ خدا اجازه خوبی و رشد کردن به بنده هاش میده
اینکه من جیبم خالی باشه بگم «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ» با اونیکه کل خانواده اش زیر بمباران تکه تکه شده .
اینکه من از خودم ، خانوادم ، ملتم دفاع کنم یا ندای مظلومیت و اشک کودکی رو چند هزار کیلومتر اونورتر بشنوم و حاظر به جانفشانی باشم، فرق دارد .
شهید چمران : مشکلات آدم های کوچک را متلاشی می کند و آدم های بزرگ را متعالی
چشم ها را باید شست و جور دیگر باید دید .
ما رأیت الا جمیلا
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از فرهنگستان علوم اسلامی
آیت الله میرباقری:
#انقلاب_اسلامی را نباید صرفاً در حدّ یک انقلاب ملّیِ ضدّاستبدادی یا ضدّاستعماری تعریف کنیم.
انقلاب اسلامی کانون گشایش درهای الهی بهسوی بشریت است. امام(ره)، انقلاب اسلامی را با هدف زمینهسازی برای ظهور، رهبری کردند و اگر ما هدفی کمتر از این برای انقلاب ذکر کنیم، درواقع، آن را تحقیر و تحریف کردهایم.
فرهنگستان علوم اسلامی قم
ایتا|وبگاه|اندیشه منیر|انتشارات
هدایت شده از رویای امت
پنجره ای که مدرنیته انرا بست !
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از بیکران ♾️ حسین ابراهیمیان
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🇮🇷ما تو جمهوری اسلامی به دنیا اومدیم 🇮🇷
+ببینید و افتخار کنید✌️😍
🔹انتشار بدید
#دهه_فجر
#پهلوی
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
.
رویای امت
. 🇮🇷ما تو جمهوری اسلامی به دنیا اومدیم 🇮🇷 +ببینید و افتخار کنید✌️😍 🔹انتشار بدید #دهه_فجر #پهلوی
چند تا استثنای انقلاب اسلامی با تمام انقلاب های دیگر در تاریخ جهان اینه که تنها حکومت در روی کره خاکی هستیم موجودیتش رو ابتدا به رای گذاشته و با نظر مردمش برسر کار امده ...
تنها انقلابی که مردمش بعد از چهل و خورده ای سال هنوز میلیونی و پرشور سالروز پیروزیش رو جشن میگیرند ، معمولاً انقلاب ها در همان چند سال اول جشن و حضور خیابانی مردم تمام میشود .
و تنها انقلاب دینی هستیم .
و تنها حکومت دارای نفت و تحت استعمار که استقلال و پیشرفت رو همزمان به ارمغان اورده ...و
هرکدام از اینها و بسیاری دیگر مدال های افتخاری هستند که فقط بر سینه جمهوری اسلامی می درخشند و هیچ جای دیگر تکرار نشده