ساینس صورت علمی ایدئولوژیست 👇
غرب خدا ، دین و سپس حقیقت را رها کرد و نفس اماره را محور پرستش قرار داد ، نفس اماره که به دنبال رهایی از هرگونه قید و بندیست چه شریعت چه عقل و ... فلذا این رهایی از دین ، حقیقت و عقل را ازادی نامید و از زاویه این مدل ازادی فرد انگارانه خود محور به جهان ، انسان و مسائلش نگریست که این گرایش «لیبرالیسم» نام گرفت .
ایدئولوژی یعنی شناخت از زاویه یک ایده یا نگاه خاص
و این نگاه تکبعدی و کاریکاتوری برخواسته از نفس اماره روح حاکم بر تمام اندیشههای مدرن شد ، یعنی مسائل با این پیشفرض مطرح و پاسخ داده میشوند فلذا گزاره های به دست امده نه علم به معنای کشف حقیقت بلکه صورتی هستند از همان ایدئولوژی یا ایدئولوژی ها
#فلسفه_علم
✍️مهدی اخلاقی
@ommat_Dream
رویای امت
ساینس صورت علمی ایدئولوژیست 👇 غرب خدا ، دین و سپس حقیقت را رها کرد و نفس اماره را محور پرستش قرار د
پیرو سوال و ابهامی که برای بعضی از مخاطبین عزیز پیش آمده بود🙏
هدایت شده از کشاورزی به سبک نیاکان🇯🇴🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمارتیا کومار سن از هند برنده جایزه نوبل 1998
موضوع طرح آمارتیاکومار👈خورده مالکی بهره وری بیشتری دارد
@keshavarzi_313
رویای امت
ایدئولوژی، فوتبال ، ساخت جامعه 👇👇👇 https://eitaa.com/ommat_Dream
هوالحکیم
ایدئولوژی ، فوتبال ، ساخت جامعه
در فوتبال یا هر ورزش دیگری قبل از اینکه یک بازی داشته باشیم با یک شکل ، فرم ، چهارچوب و ساختار و سپس بسیاری از باید و نباید ها طرفیم ، بایدها و نباید ها بار ارزشی دارند و ساختارها ظرف تحقق ان ارزش ها هستند .
وقتی ارزش های مشخصی انگیزه مارا برای تحقق یک ورزش شکل میدهند در واقع با یک ایدئولوژی یا با کمی تسامح با یک مکتب طرفیم که حالا برای تحقق و عینیت یافتن در پی راهبردها(اهداف) ، ساختارها (ظرف تحقق) و احکام (قیدها) متناسب ان برخواهیم امد ، یعنی یک نگاه و رویکرد خاص متناظر به ارزش های خاص و باید ها و نباید هایی (شریعت) که بر مبنای آن یک نوع از بازی را طراحی میکنیم .
برای مثال اگر در ذهن تصور کنیم که میخواهیم یک ورزش گروهی با هویت جمعی داشته باشیم که اعضا هدف مشترکی را دنبال کنند و در ذیل این حرکت هیجان ، سرگرمی ، لذت و رقابت مدام تامین باشد و این کار را با جدییت پیش ببریم باید برای اینکار قوانین و مقررات خاصی با یک شکل خاص از بازی طراحی کنیم که مبتنی بر آن خواسته ها و اهداف باشد ، در واقع ساختارمندش میکنیم، پس ابتدا یک سری ارزش و باور و نگاه است و بعد تبدیل به یک ساختار منسجم می شود که بتوانیم آن خواسته ها را عملی کنیم و روی زمین بنشانیم
کار گروهی ، هدف مشترک به اضافه هیجان و لذت و رقابت ما را به ورزش های توپی میرساند که صورت های مختلفی پیدا میکند از جمله فوتبال ، والیبال ،بسکتبال و ... و قطعاً بهینه ترین صورت و ساختار فراگیرتر از بقیه خواهد شد مانند فوتبال .
توپ وسیله ارتباط اعضا و همچنین نقش دارایی مشترک را دارد که مشترکن باید انرا حفظ و به سمت هدف مشترک پیش ببرند ، وضع قوانین محدود کنند جهت افزایش هیجان است مانند استفاده نکردن از دست در فوتبال ... .
در صورتی که اگر طور دیگری فکر میکردیم و نگاه دیگری به ورزش داشتیم مثلا آن را برای مقابله با دشمن ، افزایش توان رزم و دفاع میخواستیم و فقط یک بازی و سرگرمی صرف نمیخواستیم چیزی مانند همین ورزش های رزمی میشد ... اگر ابراز و نمایش قدرت فردی به همراه روح حماسی یک ارزش بود احتمالا چیزی جز کشتی نمیشد ...
نتیجه اینکه قبل از همه ی اینها ما مکتب ها و ایدئولوژی های مختلف برخواسته از یکسری از ازش ها و نیاز ها و خواسته ها داریم که فوتبال، کشتی، بکس ،پرورش اندام ، کنگفو، دو و ... هر کدام ظهورات این مکتب هاست.
حالا شما همین را بسط دهید در ساختار های اجتماعی ، بشر غربی که از عالم ملکوت بریده و در ملک به دنبال لذت ، منفعت و قدرت است فلذا او انسان را اینطور میشناسد که منفعت طلب است و حریص و در عین حال دارای نیاز های غریزی و راحت طلبی و ... و باید و نباید هایی در نظر گرفته ، که بر اساس همین نگاه و شناخت شروع به ساخت زندگی اجتماعی برای این انسان میکند که منجر به ساختار ها و قواعد خاصی میشود که ان خواستهها را برآورده کند.
در بازی فوتبال تعدادی بازیکن داریم اینها کنش گران هستند که اگر تطبیق بدهیم با زندگی اقتصادی جامعه میشوند مردمی که واکنش های اقتصادی نشان میدهند و دادوستد میکنند و توپ (پول یا ثروت ) را دست به دست میکنند ، یک داور داریم که بازی را مدیریت میکند که حکم مسئول و مدیر جامعه را دارد و ان کسانی که در دانشگاهها به ظاهر کار علمی میکنند حکم آن تحلیل گرانی را دارند که بیرون از بازی نشسته اند و تحلیل میکنند که مثلا اگر این طور عمل میشد نتیجه بهتری به دست می امد این عزیزان تحلیلگر فقط فوتبال دان هستند و قضاوتی در ورزش دیگری نمیتوانند داشته باشند ... .
با توجه انچه گفته شد بانک، بورس، بیمه ... بر مبنای آن مکتب ساخته شده و اهداف آن را پیاده میکند و نمیشود انتظار دیگری از آن داشت ، همینطور ساختارهای اجتماعی ، شهرسازی و ... .
یک ماشین را ساخته اند برای چمن زنی نمیشود با اون بار جابجا کرد.
و از تحلیلگران و فوتبال دانان نمیتوانیم انتظار تحلیل مسابقات کشتی یا ورزش های رزمی را داشته باشیم ، اینها فقط در همان پارادایم ، قدرت ارائه پیشنهاد ، انتقاد و ارائه برنامه دارند .
فلذا برای ساخت یک جامعه بر مبنای نگاه دینی و ارزش های ان به یک نظام کارشناسی جدید و تحلیل گران متعهد به ان و دانش پارادیمی نیاز داریم .
#فلسفه_علم #فوتبال #ایدئولوژی
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منظور از آزادسازی تولید خودرو را در این کلیپ میتوانید ببینید.
ساختن آخرین مدل اتوبوس در روستایی در پاکستان
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از دبیرخانه هماندیشی ها
2_out.mp3
32.83M
🎤 #گزارش_صوتی
📌 جلسه هماندیشی پیرامون
"پرسشهای بنیادی و اساسی درباره هوش مصنوعی"
┄┄┅┅✿❀🌹❀✿┅┅┄┄
🔰 ارائه دهنده: حجت الاسلام حسن کربلایی
┄┄┅┅✿❀🌹❀✿┅┅┄┄
▫️مرکز علوم نوین اسلامی(معنا)
▫️پژوهشکده مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت
🌐 @maana_hamandishi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 دو مطالبهی رهبر انقلاب از دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور:
👈 بیست هزار مگاوات از برق کشور باید برق هستهای باشد / روی نیروگاههای کمظرفیت کار کنید
✏️ رهبر انقلاب: الان حدود هزار مگاوات ما از برق هستهای داریم استفاده میکنیم و طراحی برای بیشترش هم هست اما هدف بیست هزار مگاوات است؛ از حدود هشتاد نود هزار مگاواتی که کشور در مثلاً آیندهی متوسط در میان مدت احتیاج دارد حتماً بیست هزار مگاواتش باید هستهای باشد. هم صرفهی مالی دارد هم صرفهی زیستی دارد هم صرفهی محیطی دارد؛ این را بطور جدّی و به صورت برنامهریزی شده دنبال بکنید.
✏️ روی نیروگاههای توان پایین، کمظرفیت کار بشود.
شنیدم در دنیا معمول این است که بیشتر روی نیروگاههای با ظرفیت پایین کار میکنند، صد مگاوات، دویست مگاوات حتی کمتر از صد مگاوات.
ما برای بخشهای مختلف به این ظرفیتها یعنی نیروگاههای کم توان و کم ظرفیت احتیاج داریم. ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
رویای امت
📩 دو مطالبهی رهبر انقلاب از دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور: 👈 بیست هزار
دموکراسی غربی در نظر ،ادعای وفاق اکثریت را دارد اما در عمل به الیگارشی سرمایه تبدیل میشود .
ما به دنبال قرداد اجتماعی در معنای لیبرال ان نیستیم ، ما به دنبال وفاق و تحقق اراده و مشارکت اجتماعی بر محور پرستش الله هستیم .
#حرکت_امت
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از دولت قوی
💥 کتاب #تربیت_ولایی از استاد میرباقری منتشر شد.
📗 خرید با تخفیف ویژه:
👉 https://b2n.ir/p08738
▫️سلوک با توحید و ولایت
▫️سلوک با بلاء و ابتلاء
▫️ایّام و مواقف سلوک
▫️سلوک اجتماعی و تمدّنی
▫️سلوک طلبگی
📜 چند اشاره:
🔸 خداوند میفرماید نگاهتان را به عالَم اصلاح کنید! خدای متعال میداند چه کسی با ثروت به بندگی میرسد و چه کسی با فقر. چه کسی با بیماری و چه کسی با صحّت. چه کسی با آبرو و چه کسی با ریخته شدن آبرو.
🔸 یکی از ابزارهای شیطان، کمک به پیدا شدنِ حالات خوش معنوی است.
🔸 در ازدواج و زندگی، به هر اندازه که توقّعتان بالا باشد، رنجتان افزایش پیدا میکند.
🔸 انسان باید خانوادهاش را هم تربیت کند و به ولیّ خدا برساند.
🔸 سلوک یکی از مرجع تقلید با همسر بداخلاق.
🔸 اگر ما بهجای حضرت یونس در شکم ماهی بودیم، بهجای تسبیح، از خدا گلایه میکردیم!
🔸 قبل از عالم دنیا، مؤمنین به امر خدا وارد آتش شدند و امتحان پس دادند.
🔸 پیری، مرگ و برزخ هم مراحلی از سلوک هستند.
🔸 هنگام گناه کردن، در واقع از عهد برائت بیرون رفتهایم. توبه یعنی تجدید لَعن!
🔸 تا خدا بر پیغمبرش صلوات نفرستد، هیچکس چیزی به دست نمیآورد.
🔸 بعضی روشهای سلوکی، انسان را از تعادل خارج میکند.
🔸 اگر میخواهیم منازلُالسّالکین و منازلُالعارفین بنویسیم، باید منازل سیر در ولایت الهیّه را بنویسیم.
🔸 «ارتباط بین انسان با خدا، ارتباط انسان با ولیّ خدا، ارتباط انسان با جهان، ارتباط انسان با انسان و ارتباط انسان با خودش»، بر محور «ولایت» اتّفاق میافتد.
🔸 ورود به وادی ولایتِ باطل، آن سیئۀ مُحیطهای که تمام اعمال انسان را هَبط و نابود میکند.
🔸 معرفتالنَّفْس در پرتو معرفتُالامام واقع میشود.
🔸 راهکار رهایی از غربزدگی این است که تربیت، بر مدار تولّی و تبرّی شکل بگیرد.
🔸 خشوع در مقابل علم سکولار، یک رذیلۀ اخلاقی است.
🔸 طلبه از آغاز باید مراقبت کند و اهتمام داشته باشد که در هیچ آستانی، جز آستان قرآن کریم و معارف اهلبیت(ع)، بار نیندازد!
🆔 eitaa.com/tamaddonnovin
☎️ 09104646212
🆔@Asre_jadid_57
هدایت شده از دولت قوی
⭕️ تمدّنِ غرب، تمدّنی نیازآفرین!
👤 جناب اصغر طاهرزاده
♦️ شهید آوینی از قول روژه گارودی در کتاب «هشدار به زندگان» این نکته را آورده که: «اقتصادِ آزاد، به شیوهٔ غربی، برای رفع احتیاج بازار نیست بلکه برای ایجاد بازارِ احتیاج است»!
♦️ آوینی میگوید: مصرف بیشتر برای تولید بیشتر، ضرورت حتمی اقتصاد امروز است؛ چرا که اگر کالاهای تولیدشده مصرف نشوند امکان توسعهٔ تولید، یعنی امکان توسعهٔ اقتصادی، وجود نخواهد داشت. بنابراین، برای تولید بیشتر که ضرورت توسعهٔ اقتصادی است باید مردم را به مصرف هرچه بیشتر ترغیب کرد و بدین علت است که تبلیغات یکی از ارکان اساسی توسعه به شیوهٔ غربی است.
♦️ روژه گارودی نیز همین مسئله را با بیانی دیگر مورد توجه قرار داده است و میگوید: تبلیغات تجاری، به شیوهٔ غربی، بیش از آن که مایهٔ تباهی طبیعت باشد موجب هلاکت انسان است. تصور این که مردم دنیا حتی برای لحظهای به نیازهای حقیقیِ خویش و الگویی متناسب با حوائج واقعی انسان بازگردند، برای یک اقتصاددان وحشتناکترین چیزی است که ممکن است اتفاق بیفتد. اگر حتی برای یک لحظه چنین اتفاقی در دنیا بیفتد و مردم فقط برای یک لحظه، درست به اندازهٔ نیاز واقعی خویش مصرف کنند، ادامهٔ روند کنونیِ توسعهٔ صنعتی دچار مخاطرات و بحرانهایی خواهد شد که تصور آن بسیار دشوار است.
📕 فرزندم اینچنین باید بود ج۱
#غرب_شناسی
#چرخهٔ_تولیدِ_نیاز_و_ارضاء
#اضطراب_آفرین
#سیاست_اقتصادی
#فرهنگ_اقتصادی
🆔@Asre_jadid_57