💥کارشناسانِ تصمیمساز (که ۳۰ سال، در پشت صحنهٔ سازمان برنامه و بودجه و مراکز حساسِ دیگر، برای این کشور برنامهریزی کردهاند) حق ندارند اپوزیسیون باشند. باید جُرم خودشان را بپذیرند و قبول کنند که الگوهایِ غربیشان جواب نمیدهد و عامل ناهنجاریهای اقتصادی و اجتماعی در این کشور است.
👇👇👇
@roeyaomat
رویای امت
💥کارشناسانِ تصمیمساز (که ۳۰ سال، در پشت صحنهٔ سازمان برنامه و بودجه و مراکز حساسِ دیگر، برای این کش
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«مُقصّر اصلیِ ناهنجاریهای اجتماعی، نهادها و ساختار سرمایهداری مدرن هستند. مُقصّر، علم مدرن است که تصمیمسازی میکند.
به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، کسانی که امکانات کشور در اختیار آنها بوده است، نباید اپوزیسیون باشند. منتها یکموقع تصمیمگیران اپوزیسیون میشوند؛ مثلاً وزیر میآید اپوزیسیون میشود!
اما یکموقع میبینید کارشناسهایی که ۳۰ سال برای کشور تصمیمسازی کردهاند (کسانی که در سازمان برنامه و بودجه بودهاند، یا در پشت بانک مرکزی یا مراکز حساس و تصمیمگیر دیگر بودهاند و نقش اصلی در برنامریزی را داشتهاند)، اینها اپوزیسیون میشوند؛ یعنی اسلام را میخواهند محاکمه کنند! مدلهای خودشان جواب نداده، میخواهند اسلام را محاکمه کنند!
چرا اسلام را محاکمه میکنید؟! چرا سهم جُرم خودتان را قبول نمیکنید؟ چرا حاضر نیستید بپذیرید که الگوهای شما جواب نمیدهد؟
من عرضم این است ملت بزرگوار ما باید به یک نقطهای برسند که آسیبشناسیشان عمیق شود. لذا برای رسیدن به عدالت، که حقشان است، برای "عبور از آسیبها" که حقشان است، نباید پشت شخصیتهای سیاسیای - که مدل جدیدی برای اداره ندارند و فقط میخواهند با مسائل سیاسی و مواضع سیاسی حلش کنند - قرار بگیرند. این انرژی متراکمِ عدالتخواهی در ملت حزباللهی و این انرژی متراکم حقطلبی در بسیاری از قشرهای مستضعف، که حق هم هست، نباید پشت سرش سیاسیون قرار بگیرد. آنها راهحلی ندارند و با سیاسیبازی میخواهند حلش کنند. چه مدلی دارید برای عبور از موانع؟ همهٔ جُرم بر دوش افراد و آدمهاست؟! البته من سهم آدمها را انکار نمیکنم و نمیگویم سهم تهذیب اخلاقی در اصلاح آسیبهای اجتماعی، کم است. هم بدنه مردم و هم مسئولین، اگر اهل اخلاق باشند، آسیبها بهشدت کم میشود. ولی این، کافی نیست. عرض کردم که شما اگر کارخانهای دارید که تولید مواد مخدر میکند، با این روش که آدمهای مهذب بالای سرش بگذارید، از آن طرفش که مواد صالح بیرون نمیآید!
نظام سرمایهداری اختلاف طبقاتی ایجاد میکند؛ ثروت متمرکز ایجاد میکند، تولید متمرکز ایجاد میکند، توزیع متمرکز ایجاد میکند، تولید و توزیع متمرکز، اختلاف طبقاتی ایجاد می کند. اهرمهای اجتماعی را جوری تنظیم میکنند که اموال ضعفا برود و در سازمان قدرت مصرف شود. [ریشه مشکلات، اینجاست.]»۹۶/۱۰/۹
@roeyaomat
هدایت شده از فریاد ابوذرها (۱۴ میلیون)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشر_حدأکثری
♨️ زنی که نماز جمعه را به هم ریخت‼️
⛔️ پس بگو چرا تریبون نماز جمعه تهران را بر استاد رحیمپور ازغدی، حرام کردن⁉️
👈🏻چون اگه ایشون این مباحث خودش رو ادامه میداد، مردم، علیاکبری ها رو از بالای جایگاه، پایین میکشیدن و چه بسا بلایی سرش میآوردن. از بس خطبهها و کلیگویی های بیاثر و آدرس غلط، از امثال ایشون شنیدن‼️
#سکوت_بر_فراز_منبر
#کلی_گوییها
#خطبههای_بیاثر
#شورای_سیاستزدایی_أئمه_جمعه
📣 کانال فریاد ابوذر ها
╭@aboozar72
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر محمدمنان رئیسی:
انقلاب اسلامی هنوز وارد عرصه معماری و شهرسازی نشده است.
🔻مدرسه تفکر و نوآوری نگاه در آستانه برگزاری دوره آموزشی ترویجی زیستشهرهای نوین مولد، گفتگویی با دکتر محمدمنان رئیسی از اساتید این دوره داشته است.
پرسشهای مورد بررسی در این گفتگو:
❓آیا عملکرد جبهه انقلاب در ماجرای ساخت خانههای ویلایی در شهر قم قابل قبول بود؟
❓چرا برخی مخالف افقیسازی هستند؟ از جهل مرکب مدیران تا منافع شهرداریها
❓تبعات و پیامدهای پنهان آپارتمانسازی و تراکمفروشی در شهر تهران چیست؟
🔻لازم به ذکر است دکتر رئیسی از اساتید دورهی زیستشهرهای نوین مولد، تاریخچهای از مسأله مسکن و شهرسازی در ایران ارائه خواهد داد و تجربه ۴ دهه سیاستگذاری در این حوزه را مرور خواهد کرد.
🎴علاقهمندان جهت آشنایی و شرکت در این دوره که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه(۱۰-۱۱ اسفندماه) برگزار خواهد شد میتوانند به لینک زیر مراجعه کنند:
http://www.negahschool.ir/product/zist-shahr/
⭐️⭐️⭐️
آگاهے براے سامانے دیگر
مدرسه تفکرونوآوری نگاه
🔰 @sch_negah
🌐 http://www.negahschool.ir
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
گفتیم نشنیدند و یا نخواستند بشنوند
پس بچشید مزه بازار آزاد و اقتصاد سرمایه داری را!!!!؟
می بینید می شنوید و حس می کنید، کمتر از یک سال ارزش پول ملی به یک سوم کاهش یافت و تورم غوغا کرد!!
حال بروید باز اموال عمومی را بفروشید باز بر تبل بخش خصوصی و حذف یارانه ها و ارز ترجیحی بکوبید، باز دائم بخش خصوصی بحش خصوصی بکنید ببینید چه چیز عاید مردم نگون بخت وامانده در این تبعیض و شکاف طبقاتی می شود!!!
باز مملکت را بهشت دلال ها، سوداگرها، سفته بازها و بورس بازها بکنید تا ببینیم انتهای این مسیر در پیش رو به کجا ختم می شود!
اینقدر بورس بورس بورس بکنید و ارز خارجی را مثل نقل و نبات بین مردم پخش کنید که ببینیم چه دسته گلی به سرتان زده می شود.
باز بروید بر #اقتصاد_بازار_آزاد تکیه کنید و پیمان سپاری ارزی شرکت های صادراتی را انجام ندهید و به شرکت ها اجازه دهید ارز خود را به قیمت دلبخواه بفروشند تا ببینیم تا کجا می خواهید مردم را ذبح سود و نفع یک عده قلیل بکنید!!!!؟
اینقدر با دلال، سوداگر و سفته باز مماشات کنید که کل کشور به غارت برود!
نیاز نیست مالیات بر عایدی سرمایه بگذارید یا مالیات بر ثروت بگذارید کافی است گوش محرومان و مستضعفین را بپیچانید و یارانه جعلی پنهانتان را از حلقومشان بیرون بکشید.
نیاز نیست غارت گران، گران فروشان و سودجوها را تنبیه و مجازات کنید دل رحم باشید بگذارید مملکت به تاراج برود!
این خواب مستانه #نئولیبرالیسم شما در نهایت از درونش #سرمایه_داری_وحشی بیرون می آید که همه کشور و مردم را در آتش خود خواهد سوزاند...!
🗒 اگر فکر می کنید این مطالب در آگاهی مردم و رسیدن آن به گوش مسئولان مفید است به کانال هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید و مطالب را بازنشر کنید👇
@hokmraniirani
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئو، که به همت خبرگزاری صدا و سیما تهیه شده است مربوط به تجربه چند سال قبل برای رهایی از سیستم آموزشی سکولاری هست که کمابیش بر رشتههایی نظیر معماری حاکم است.
کتاب خاکهای نرم کوشک، کتابی است جذاب درباره زندگی شهید برونسی، بنّای کم سوادی که با اخلاص مثال زدنی، پلههای معنویت را طی کرد و نهایتا در عملیات بدر به شهادت رسید.
در این ویدئو ملاحظه بفرمایید که چطور برای رهایی از سیستم آموزشی سکولار و آشنایی دانشجویان با مفاهیم و انگارههای معنوی، از زندگینامه این شهید عزیز استعانت گرفته شده است. حالا که سیستم آموزشی ما در بسیاری از رشتههای تخصصی به مفاهیم و مبانی آیینی ما کم توجه است میتوان با استفاده از چنین تجارب و راهکارهایی، مسیری برای نیل به مفاهیم و ارزشهای آیینی و بومی در دروس تخصصی گشود.
@baladetayyeb
تمدن اسلامی از کدام کوچه میگذرد ؟
اجرای احکام دینی ...دین سیاسی ...علوم انسانی دینی ...
رویا ها تمدن میسازند ...
و البته تمدن ها رویا
علوم دینی یا مدرن ...، قانون ، ارزشها یا ضد ارزش ها و هنجار ها ... معماری و فضاها ... ساختارها ... همه و همه در چهارچوب تمدن تعریف میشود.
اما تمدن چیست و چگونه اغاز میشود؟
تمدن ابتدا رویاست !
رویایی در ذهن و قلب هاست ، مانند یک اثر هنری زیبا که ابتدا در ذهن ، قلب و احساس خالق ان بوده سپس از سر انگشتان و نوک قلم سرریز شده و شکل و رنگ گرفته و قابل دیدن و لمس کردن شده .
تا زمانی که جامعه رویای مدرن دارد همان را ترسیم میکند و تا زمانی که این رویا نشکند و رویای قویتر و زیباتری جایش را نگیرد برای ساختن جهانی جدید تلاشی صورت نمیگیرد .
ما رویای صادقه ای داریم که خواهیم ساخت !
ما جهانی خواهیم ساخت که در ان پول خدایی نمیکند ، انسانها در یک فضای محدود توی هم نمیلولند و به جای برج و شیشه و سنگ ... مسکن (محل تسکین ) داشته باشند...،
میشود در زیست شهرها و باغ شهرها زندگی کرد ، میشود پدر برای کار هر روز اهل خانه را رها نکند ، میشود حرص مصرف نداشت ، میشود به جای محصولات فانتزی کارخانجات ، از دست رنج اهل خانه بهره برد که نه به هدف طمع و منفعت بلکه با روح و احساسات و محبت اهل خانه در آمیخته باشد میشود از حیاط خانه گل محمدی و سیب سرخ چید ، میشود صدای قه قه بچه ها را کنار حوز اب شنید ... .
میشود قطار رقابت نافرجام را در هیاهوی جهان مدرن نگه داشت تا چند قدم در کنار هم برداریم شاید جلوی قدم های ما گل لاله ای روییده باشد ... .
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
چرا معتقدیم در عصر ظهور و جامعه ارمانی پول جایگاهی ندارد ؟
پول را رسیدی از طلا یا کار یا کالا میدانیم.
طلا که خود پول است اما پول کاغذی یا دیجیتال (پول اعتباری) رسیدی از پول (طلا) است که به میزان و در ازای هر مقدار کالا و خدمتی که فرد به جامعه ارائه داده انرا دریافت میکند تا به میزان خدمت و تولیدش، خدمت و تولید دریافت کند در واقع پول خودش سند کار است، سند اینکه نشان میدهد واقعا فرد به جامعه خدمت کرده و مستحق دریافت خدمت متقابل است،
حال اگر جامعه ای آنقدر رشد کرد و صداقت و انصاف داشت که بدون نیاز به ارائه سند جامعه به او خدمات بدهد و خیالش راحت باشد که او نه اهل کم گذاشتن است و نه قصد سوءاستفاده دارد، ایا باز هم پول موضوعیت دارد.
پول در جامعه نا مطمئن، کم تقوا، نامتعادل و فاقد ایثار ... ضامن کنش اقتصادی افراد است.
خود پول در عین حال که در جوامع رشد نیافته امروزه ما که تقوا در ان مبنای جامعه نیست میتواند جلوی بروز سوءاستفاده ها را بگیرد اما خودش منشع فساد ها و نابرابری هاست چرا که هرکس صرف داشتن این اسناد (پول) میتواند بیش از انچه مستحقاست از مواهب جامعه بر خوردار باشد و خدمت چندانی به جامعه ارائه ندهد و گاه کاملا به عکس در مسیر تخریب و فساد باشد.
و همینطور افرادی که مستضعف هستند بی بهره از نعمات
فلذا جامعه ای به شکوفایی رسیده که پول کارکرد خودش رو در ان از دست داده است، یک جامعه اربعیینی، جامعه مهدوی.
✍️مهدی اخلاقی
#جامعه_اربعینی
#تورم
@roeyaomat
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
26.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ آیا ترندهای اصلی در اشتغال، کسبوکار و کشاورزی همین ترندهایی هستند که در گوگل و آکادمیهای بینالمللی و داخلی قابل دسترسی هستند؟
❓از مهمترین موانع تحقق گام دوم انقلاب، نسخه های منسوخ معماری و شهرسازی است؛ چگونه میتوان از این الگوها عبور کرد و از چه الگوها و تجارب جهانیای باید بهره جست؟
🔻 مهندس #سیدامیرحسینکمالی در دوره آموزشیترویجیِ زیستشهرهای نوینِ مولِّد به این سوالات و دیگر سوالات مهم این حوزه پاسخ خواهد داد.
#معرفیدوره
زمان برگزاری: چهارشنبه و پنجشنبه (۱۰ و ۱۱ اسفندماه) ساعت ۱۴ الی ۱۸
شیوه برگزاری: حضوری و مجازی(#آنلاین)
قم، بلوار الغدیر، کوچه ۱۰، ساختمان مفید، طبقه ۴
🎴ثبتنام از طریق:
http://www.negahschool.ir/product/zist-shahr/
⭐️⭐️⭐️
آگاهے براے سامانے دیگر
مدرسه تفکرونوآوری نگاه
🔰 @sch_negah
🌐 http://www.negahschool.ir
@zistshahr
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام سلولاش ریکاوری شده !
ماشاالله حزب الله
روحیه عالیه
خانم ها و آقایون به دقت و تا آخر این کلیپ رو ببینید
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
28.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸وابستهکردن اقتصاد به دلار درست از زمانی رقم خورد که نفتی که مال همه مردم است و به پالایشگاهی که متعلق به مردم است برای تبدیل به فراوردههایی که به مصرف خود مردم میرسد، با #دلار قیمتگذاری کردیم و وارد بودجه کردیم! این اتفاق از سال ۱۳۸۶ رقم خورده و جالب است که دقیقا از همان سال، #جنگ_تمام_عیار_اقتصادی آغاز شد!
🔸 با چه توجیهی این کار انجام شد؟!
#اصلاح_قیمت_انرژی (بخوانید #گران_کردن انرژی) که قطعا به ضرر عموم مردم و به نفع عدهای خاص است.
🔸امیرالمؤمنین علیهالسلام در نامه به مالک اشتر میفرماید: «باید که محبوب ترین کارها در نزد تو، کارهایی باشد که با میانه روی سازگارتر بود و با عدالت دم سازتر و خشنودی رعیت را در پی داشته باشد زیرا خشم توده های مردم، خشنودی نزدیکان را از بین ببرد و حال آن که، خشم نزدیکان اگر توده های مردم از تو خشنود باشند، ناچیز گردد.»
🔸اما متأسفانه در این سیاست، خشنودی خواص بر رنج آحاد مردم ترجیح داده شده است و این دقیقا همان سیاست #ناعادلانه ای است که #نئولیبرالیسم پیشنهاد داده و متاسفانه توانسته است در کشور اجرا کند.
#نه_به_نئولیبرالیسم
#نه_به_سرمایه_سالاری
🆔 @DrSaeedi
چرا عموم ما حزب الهی ها یا جریان انقلابی و حامی حکومت دینی هر بار به تله ای گرفتار میشویم یک بار به دام کمونیسم و یک بار در تله نئولیبراایسم، قدمای ما اسیر فرهنگ استیلایی باستان میشوند و ما از مدرنیته هر روز زخم برمیداریم.
یک پاسخ سطحی و دم دستی این است که ما مسلح به سلاح علم روز نیستیم.
پاسخ کمی تأمل برانگیزتر این است که ما با بنیانهای فکری، علمی و محاسباتی رقیب اشنایی نداریم، نمیدانیم او با چه فلسفه، منطق و دستگاهی به این خروجی ها رسیده و پارادایم های حاکم بر ان را نمیشناسیم.
اما به زعم من پاسخ دقیق تر این است که ما نقص در فهم الهیات خودمان داریم نقص در خداشناسی، هستی شناسی، انسان شناسی، روابط حاکم بر اینها و...
ما نتوانستیم اسما پروردگار را درک کنیم، ما واقف بر اذکار نیستیم یا حداقل شناخت کافی نداریم، طرح انبیاء در عالم را نمیشناسیم، فهم نمیکنیم، دقت نمیکنیم، در انها شنا نمیکنیم، به عمق انها نفوذ نمیکنیم.
هر کدام از اذکاری که به مومنین سفارش شده کلیدیست در دستان او که گره ها باید بگشاید، اسم رمز است.
پازل های یک طرح بزرگ، چرخ دنده های یک سیستم پیچیده...(منباب تقریب ذهن)
و احکام پایه ها، چهارچوب ها و فنداسیون این طرح است که روی ان باید بنایی ساخته شود...
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر بخشی: تنها پولی که در مقابل دلار ایستاده است ریال است...
چقدر این تعبیر درست است.
چقدر این حرف دقیق است و چقدر جای این تحلیلها در دانشگاه خالی است.
دانشگاه به محل تکرار حرفهای تکراری و دیکته شده تبدیل شده است و حقیقتا شجاعت ایشان در بیان این حقایق قابل ستایش است.
پن: کاش اینهایی که پشت دکتر بخشی عزیز پنهان شدند و در حال سفتهبازی در بازار سکه هستند از خدا بترسند!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
وقتی برای بسیاری از مسائل از جمله نوسان نرخ ارز، تورم، مسکن و... راه حل وجود دارد و دوستانی زجه میزنند و علت در ناکار امدی و تصمیات اشتباه دولت است، عده ای بالای منبر میروند و همه چیز را حواله به فشار های دشمن و توطئه او میکنند و از دولت طوری تعریف میکنند که انگار دولت هیچ تقصیری ندارد.
این اقایون به زعم خودشان در حال حمایت از دولت هستند اما در حقیقت خود باعث زمین خوردن دولت اند، چرا که از شنیده شدن انتقاد ها جلوگیری میکنند.
و همین طور مسئله نقش دشمن در فتنه انگیزی را به خاطر تحلیل های غلط در اذهان لوس و بی اثر میکنند.
@roeyaomat
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شش وزارتخانه اقتصادی دست لیبرالهاست، فقط یک وزارتخانه را به دست جریان حزب اللهی بدهید. فقط یکسال به پروفسور درخشان اجازه دهید تمام نیروهایش را برای حل بحران بسیج کند.
🔹روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس: یک بانک را بطور کامل به حوزه علمیه قم بدهید تا اقتصاد اسلامی را اجرا کند، آنوقت خواهید دید که مشکلات بانکی براحتی قابل حل است/ توزیع ۶۰ درصد نهاده دامی دست یک نفر است، هروقت بخواهد کشتی را روی آب نگه میدارد تا قیمت نهاده دامی بالا برود.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اندیشکده رهیافت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مصاحبه
🔰افزایش دستمزد منجر به افزایش تورم میشود یا رفاه؟
👤 #محسن_باقری مشاور کانون عالی شوراهای اسلامی کار پاسخ میدهد.
📲 تلگرام | اینستاگرام | ایتا | بله | روبیکا
🆔 @RAHYAFTT_IR
رویای امت
#مصاحبه 🔰افزایش دستمزد منجر به افزایش تورم میشود یا رفاه؟ 👤 #محسن_باقری مشاور کانون عالی شوراهای
افزایش حداقل دستمزد نه تنها تورم زا نیست و رفاه اور است که حتی باعث رونق اقتصاد نیز میشود، همچنین کاهش آسیب های اجتماعی، بزه، تسهیل ازدواج ...
هر چند مسئله یا سوال مهم تر قبل از پرداختن به قبیل موضوعات این پرسش است که اساسا اقتصاد برای کیست و برای چیست، ایا اقتصاد برای اقتصاد است؟!!
یا اقتصاد ابزاری برای تامین رفاه، معیشت، کرامت و تعالی جامعه است؟
@roeyaomat
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
آئین رونمایی از کتاب فریب بزرگ
یکشنبه ۱۴ اسفند
دانشگاه امام صادق علیهالسلام
#پوستر
💠 @profderakhshan
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
💥 «نگاه تجلیلآمیز به کارخانه متمرکز»، حرامتر است از «نگاه به زن نامحرم».
چرا؟ چون کارخانه در این الگو، نظام طبقاتی ایجاد میکند و ابزار پیدایش محرومیت اقتصادی، محرومیت سیاسی و محرومیت فرهنگی و ابزار اقامۀ ظلم اجتماعی است.
🔵 استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی:
«ما یک کارهایی را بهراحتی جزو گناهان میشماریم، امّا یک گناههایی را اصلاً گناه نمیدانیم. چرا؟ برای اینکه حساسیت ما در آنجا اصلاً بیدار نشده است.
ما نگاه به یک زن نامحرم و بیحجاب را بسیار زشت میدانیم، ولی نگاه تجلیلآمیز به یک کارخانه [با تعریف نظام سرمایهداری،] و عظیم دانستن آن را هرگز بد نمیدانیم! تولید در این کارخانه، «متمرکز» است و ابزار انگیزش مادی میشود و تمرکز را به نفع یک عدّه و بر علیه یک عدّۀ دیگر درست میکند و دلهای جمع زیادی را به طرف دنیا متوجّه میکند.
در نگاه به نامحرم، گناهی که واقع میشود، گناه فردی است، اما در اینجا، شما با آن تعظیم و آن نگاهِ تجلیلآمیز، یک سیستم اقتصادیِ مادی [و لوازم آن] را تأیید میکنید. در مواجهه با نامحرم، چشمتان را میبندید و رویتان را بر میگردانید و ثواب کسب میکنید، اما در اینجا چگونه میتوانید چشم را ببندید و بگویید ما باید تردید کنیم در اینکه «صرفهجویی در مقیاس تولید در اینجا چگونه به کار رفته است»؟
اصلاً فرض کنید کارخانه، به این عظیمی نباشد و آن را کوچک درست کنند، اما با این حال، نظامِ شبکهای که میخواهد آن را اداره کند، چه نحوه انگیزشی را در جامعه اصل قرار میدهد؟ و چه نرمافزاری دارد؟ میگوییم همین «تردید کردن» [در اینجا،] مثل چشم فروبستن [در آنجا] است و اجازه دادن به خود و دیگران برای فکر کردن است.
ممکن است کسی مظالم را جدای از آنچه که در تمدن موجود است ملاحظه کند و بگوید ظلمها بد است و کمکم برطرف میشود! اما باید به او بگوییم این نوع کارخانه، کارخانۀ تولید ظلم است و تولید محرومیتِ اقتصادی، محرومیتِ سیاسی و محرومیتِ فرهنگی میکند و جریان توسعۀ نیازمندیها با این ماشینی که دارد، یک عده را تحت فشار قرار میدهد؛ میتوانیم بگوییم این ماشین، اقامۀ فساد میکند، نه اینکه مثل نگاه به زن نامحرم [ صرفاً یک ارتکاب گناه فردی باشد.]
هر کاری که براساس یک معیاری، آن را «فاسد» فرض میکنیم، میتوانیم بگوییم «ارتکابِ» آن کار، بد است، اما «ترویج و اشاعۀ» آن بدتر است و «اقامۀ ناهنجاری و به پا داشتن فساد»، بهمراتب از دو سطح قبلی بدتر است. حال، اگر ما فقر، جهل، سلبِاختیار را ناهنجار با فطرت بشر بدانیم، باید بگوییم این ماشین (یعنی کارخانه با تولید متمرکز) اینها را در مقیاسهای بسیار بزرگ به وجود میآورد، اقامه فساد میکند، اخلاق جامعه را مادی میکند، بستر پرورشی را عوض میکند و استغنای از دین را [تدریجاً] به پذیرش اجتماعی میرساند... .
[اساساً باید دید] اقامۀ کفر در عالَم چگونه انجام میگیرد و بستر پرورشی جامعه چگونه با جهانبینی، ناهنجار میشود.
☑️ @AndisheMonir
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
آغاز عملیات اجرایی اولین شهر مولد کشاورزی در شهر دلوار با حضور وزیر جهاد کشاورزی
🗓۱۴۰۱/۱۲/۱۲
🔹 سیدجواد ساداتینژاد در ۵۱ مین سفر استانی خود به استان بوشهر که همزمان با سفر استانی هیات دولت به این استان است، در مراسم آغاز عملیات اجرایی شهر مولد کشاورزی کشور در شهر دلوار حضور یافت و کلنگ این شهر مولد کشاورزی به زمین زده شد.
🔹گفتنی است؛ در این سفر سیدحسین حسینی رئیس سازمان شیلات ایران و دیگر مسوولان، وزیر جهاد کشاورزی را همراهی میکنند.
______________________
پ ن: الحمدلله که تلاش های شبانه روزی جهادگران در مجموعه زیست شهر داره به ثمر میرسه و اولین شهرک های زیست شهر مولد در سرتاسر کشور در حال کلنگ زنی هست.
ان شاءالله هفته آینده هم در یکی دیگر از شهرهای کشور آیین کلنگ زنی خواهیم داشت که به شما عزیزان اطلاع رسانی خواهد شد.
@zistshahr
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🌿بسم رب الحکیم🌿
📶⚠️ خلاصهٔ علل تورم دلار و ریال بر اساس تحقیقات بنده و نقش نیولیبرالیسم
⭕️ علل (بی)سیاستی:
1⃣ آزاد بودن خرید و فروش دلار حتی برای مصارف غیر واقعی
2⃣ آزاد بودن خروج سرمایه دلاری از کشور (به مقاصد ترکیه و کانادا و غیرهم)
3⃣ عدم الزام صادرکنندگان به برگرداندن ارز حاصل از صادرات تا همین اواخر
4⃣ دلاریسازی قیمتهای داخلی از سرچشمهٔ تولید (شرکتهای تولیدکننده مواد خام: پتروشیمی، پالایشی، فلزات، معادن) که باعث سرریز تورم قیمت دلار به قیمتهای ریالی میشود.
5⃣ کسری بودجهٔ دولت به دلیل عوامل بالا و همین طور کاهش درآمد دولت از شرکتهای دولتی پس از خصوصیسازی بیشتر آنها. دولت مجبور میشود این کسری را با خلق نقدینگی جبران کند که در شرایط رشد اقتصادی اندک به تورم میافزاید.
6⃣ حذف یارانههای کالاهای اساسی به بهانهٔ هدفمندی یا مبارزه با قاچاق
☝️همانطور که روشن میشود کسری بودجهٔ دولت تا حدی معلول تورم دلاری است نه علت آن!
⭕️ اما علل ایدئولوژیک تورم، مشخصاً شامل عناصر زیر از ایدئولوژی #نیولیبرالیسم است که بر بازار آزاد تأکید میکند:
1⃣اعتقاد به آزاد گذاشتن بازار ارز و تقبیح مدیریت تقاضای ارز به اسم «سیاست دستوری»
2⃣ گرایش به آزادی ورود و خروج سرمایه
3⃣ گرایش به آزادی قاچاق کالا و عدم توصیه به جلوگیری از آن
4⃣ توصیه به خصوصیسازی شرکتهای دولتی که درآمدهای دولت را کاهش میدهد و آن را به جیب طبقهٔ سرمایهدار سوءاستفادهگر میریزد و دولت را با کسری بودجه مواجه میکند. این طبقه با تصاحب شرکتهای دولتی با این که هزینههایشان ریالی است و مالیات ناچیزی میدهند قیمتها را دلاری میکنند.
5⃣ عدم توصیه به أخذ مالیات از احتکار و سوداگری در بازار کالاها
6⃣ توصیه به حذف یارانهها
↩️ خلاصه ایدئولوژی #نیولیبرالیسم با هر نوع سیاستگذاری دولت برای مدیریت بازار به نفع عموم جامعه مخالف است و در شیپور بازار آزاد میدمد. نتیجهٔ آزادی بازار هم این است که کسانی که موقعیت، نفوذ، ذکاوت یا توانایی بیشتری دارند صرفاً با انگیزهٔ سود شخصی به هر طریقی دنبال افزایش ثروت شخصی خود باشند ولو این روند منجر به فشار تورمی بر اکثریت، استثمار قشر کارگر، فرار مالیاتی، فاصلهٔ شدید طبقاتی، گسترش فقر، معضلات اجتماعی، افول انسانیت و شکلگیری یک نظام اولیگارشیک گردد!
💡در حقیقت نیولیبرالیسم با تأکید بر بازار آزاد و آزادسازی اقتصاد و تقبیح دولت و تقدیس مطلق #مالکیت_خصوصی، باعث شکلگیری یک طبقهٔ کوچک چپاولگر در بخش خصوصی میشود. این طبقهٔ خصوصی نهایتاً دولت را نیز به چنگ خود در میآورد و بر تمام شؤون جامعه مسلط میشود طوری که دیگر هیچ کس را یارای مقابله با آن نیست. آنگاه جامعه بیدار میگردد که چه طور به اسم بخش خصوصی، یک اقلیت بیرحم چپاولگر بر آنها مسلط شدهاند و دولت و تمام ابزارهای سرکوب را نیز به دست خود گرفتهاند!
❗️در جوامعی مثل امریکا که این سیر تکمیل شده است، حتی صنایع تسلیحاتی و سیاستهای دفاعی و امنیتی نیز به دست اولیگارشی حاکم افتاده چنان که برای منافع خود و نه جامعه جنگ راه میاندازند تا با فروش اسلحه به دولت از محل مالیات عمومی بر ثروت خود بیافزایند. همزمان دستگاههای امنیتی هم با هر کسی که بخواهد دروغهای آنها را افشا کند برخورد میکند! همین طبقه رسانهها را تصاحب کرده تا جریان اخبار و اطلاعات را هم کنترل کنند!
👹 خلاصه: نیولیبرالیسم یک ایدئولوژی شیطانی است که ماحصل آن تسلط یک طبقهٔ چپاولگر پولپرست بیاخلاق بر جامعه و جهان است!
#مقاله
@criticalknowledge
اختراع بی شعور!
ساعت یک اختراع برای سنجیدن زمان است، یک زمان سنج
اما چرا بی شعور است برای اینکه نه فصل میفهمد و نه تغییر شب و روز را در طول سال ، عقربه ان وقتی روی عدد 12 قرار میگیرد باید ظهر باشد اما هیچ وقت درست عمل نمیکند یا زود تر اوغات ظهر را اعلام میکند یا دیرتر
تغییر مداوم ساعت اذان این مسخرگی را نشان میدهد.
یا تایم شروع به کار کارمندان، کارگران و... در طول سال همیشه در اختلال با طول روز است، اگر فرض کنیم ساعت هفت تایم شروع به کار است در زمستان همراه با طلوع افتاب مشغول به کار میشویم و در تابستان دو ساعت بعد طلوع افتاب .
عقب، جلو کردن ساعت ها در شش ماهه سال هم نتوانسته این نقص بزرگ را حل کند.
حتی تایم خواب و سیستم بیولوژیک بدن بهم میخورد.
حالا اگر کسی بتواند نوعی زمان سنج طراحی یا اختراع کند که ملاک و تقسیم بندیش 24 ساعت و 60 دقیقه و... نباشد بلکه به صورت طیفی از سحر تا طلوع افتاب، از طلوع افتاب تا ظهر که همراه با اذان است، از ظهر تا عصر، از عصر تا غروب افتاب تا مغرب و از ان تا نیمه شب را نشان دهد، احتمالا باید به این دست اورد بزرگ گفت تکنولوژی اسلامی.
البته در گذشته ساعت افتابی بوده که طول روز را متناسب تغیرات ان نشان میداده اما مشکلات ان این است که وابسته به افتاب است و زیر سایه، در هوای ابری و شب کاربرد ندارد.
پ ن: این مدل زمان بندی مکانیکی بی روح با اوقات شرعی، سبک زندگی اسلامی و انسانی ناسازگار است.
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
منطق سرمایه داری +جنگل است قویتر ها حق زندگی، حکمرانی و... دارند، با این تفاوت که نزاع بقا همیشه در یک سطح ادامه دارد، قدرتمندان بر قدرتشان افزوده نمیشود و درندگان در دریدن اصراف نمیکنند.
امام علی ع: دو تشنه هرگز سیراب نمیشوند، تشنه علم و تشنه ثروت.
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از چرخه حیات
بازگشت به بهشت
▫️اگر میخواهید به عنوان یک #باغبان_جهادی ، #چرخه_حیات را نجات دهید و بدون زحمت و هزینههای زیاد شخمزنی و استفاده از کود و سم شیمیایی، یک باغ دیم و بدون آبیاری ایجاد کنید، حتما مستند «بازگشت به بهشت» را تا آخر ببینید؛ نکته طلایی در پایان مستند مشخص میگردد!
▫️لینک دانلود:
https://www.aparat.com/v/2M3up
#کاشت_یک_میلیارد_درخت
#ایران_سرسبز
#ایران_قوی
#درختیاری
@LC360IR