eitaa logo
حامیان استاد رائفی پور
66.1هزار دنبال‌کننده
34.1هزار عکس
23.3هزار ویدیو
998 فایل
🌹 سلام دوستان ما به نهادی وابسته نیستیم و #آتش_به_اختیار فعالیت می کنیم در راستای #جهادتبیین از کانال استاد لفت میدی؟😔🖐 @masaf ⏰ شمارش معکوس ظهور ⏰ @Ad_asia_doreyahood ادمین تبلیغات
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KayhanNews75979710412150504836110.pdf
8.49M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱‌۴۰۱ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌷امیرالمؤمنین عليه السلام: سبب زياد شدن نعمت، شكرگزارى است. 📗 غررالحكم حدیث ۵۵۴‌۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یارانه کمک‌معیشتی ۴۰۰ و ۳۰۰ هزار تومانی رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی: ◽️حذفی برای ارز ترجیحی در کار نیست بلکه عادلانه سازی و مردمی‌سازی این نوع ارز صورت خواهد گرفت. ◽️ما برای سه دهک اول ۴۰۰ هزار تومان و نسبت به سایر دهک ها[به جز دهک دهم] ۳۰۰ هزار تومان کمک معیشتی نقدی در نظر گرفته‌ایم. ◽️همه مردم از نان، دارو و بنزین برخوردار هستند و به هیچ وجه قیمت آن تغییر نخواهد کرد.
۱۰ درصد جمعیت از کمک‌های حمایتی بی‌نیاز هستند وزیر اقتصاد: ◽️۳۰ درصد از جمعیت یارانه ۴۰۰ هزار تومانی(سه دهک اول) و ۶۰ درصد دیگر، یارانه ۳۰۰ هزار تومانی [به ازای هر نفر] دریافت خواهند کرد.. ◽️۱۰ درصد از جمعیت بی نیاز از کمک‌های حمایتی دولت شناسایی شدند. ◽️اما یارانه نان و دارو به همه افراد و دهک‌ها پرداخت می‌شود و تمایزی در این دو حوزه وجود ندارد.
مبلغ کمک معیشتی به حساب‌های مردم واریز شد و فعلا قابل برداشت نیست تا زمان آغاز هدفمندی یارانه ها مدیرکل روابط‌عمومی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: 🔹در روز‌های آینده اطلاعات بیشتری به مردم ارائه خواهد شد و زمان استفاده از این یارانه جبرانی از سوی دولت در آینده اعلام خواهد شد، اما تا آن زمان این مبالغ قابل برداشت و استفاده نیست. 🔹کسانی که به هر نحوه دهک‌بندی خود اعتراض دارند می‌توانند از طریق سامانه جامع رفاه ایرانیان در وزارت کار اعتراض خود را ثبت کنند. https://hemayat.mcls.gov.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️با حذف صبحانه چه بلایی سرمون میاد!!! 🍎
یارانه خانوارهای متوسط ۳ برابر شد ◽️با واریز یارانه جدید به حساب اقشار کم‌درآمد توسط دولت سیزدهم، میزان یارانه دریافتی آنها نسبت به قبل بیش از ۳ برابر می‌شود. ◽️خانوارهای تک‌نفره پیش از این ماهانه حدود ۱۰۰ هزار تومان یارانه دریافت می‌کردند که با رقم پرداختی توسط دولت سیزدهم (۳۰۰ هزار تومان) رقم دریافتی آنها ۳ برابر خواهد شد. ◽️یارانه خانوارهای دونفره اقشار متوسط پیش از این ماهانه حدود ۱۹۴ هزار تومان بود که هم‌اکنون به ۶۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت و بیش از ۳ برابر خواهد شد. ◽️یارانه دریافتی خانوارهای سه نفره نیز حدود ۲۷۴ هزار تومان بود که هم‌اکنون به ۹۰۰ هزار تومان افزایش یافت و ۳.۳ برابر شده است. ◽️یارانه خانوارهای چهارنفره که پیش از این ۳۵۴ هزار تومان بود به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده و ۳.۴ برابر شده است. یارانه خانوارهای پنج‌نفره به بالا نیز بیش از ۳.۵ برابر شده است. ◽️در صورتی که یارانه ۴۵.۵هزار تومانی با این یارانه ادغام شده باشد، یارانه یک خانوار ۴ نفره به جای ۳.۴ برابر، ۲.۸ برابر خواهد شد که تقریبا همان ۳ برابر میشود.
ثبت‌نام یارانه‌بگیران جدید بزودی آغاز می‌شود وزیر کار: ◽️به زودی سامانه سازمان هدفمندی یارانه‌ها کار خود را دوباره شروع می‌کند و همه به هر دلیلی که یارانه نمی‌گیرند می‌توانند در این سامانه ثبت‌نام کنند. ◽️بعضا ممکن است افراد، متمول و از دهک دهم باشند که وضع مالی شان خوب است، آنها جواب مثبت دریافت نخواهند کرد ولی کارگران اگر یارانه‌بگیر نیستند، یارانه‌شان برقرار خواهد شد.