✅ مواردی که در چله کلیمی (موسوی) پیشنهاد میشود انجام دهید که در مجموع خیلی زمانبر نمیباشند ولی بسیار مهم و پُر خیر و برکت هستند و نقش مهمی در سعادت دنیا و آخرت انسان دارند. لازم نیست همه آنها را انجام دهید بلکه هر کدام را که تمایل داشتید.
📝 در این چهل روز با خدا شرط میکنیم که هر روز:
۱- تلاش میکنیم کارهایمان را با اخلاص کامل(یعنی فقط برای خدا) انجام دهیم، مثلا به خانواده یا شخصی اگر کمک و خدمتی میکنیم حتی لحظه به لحظه زندگی مون فقط برای خدا باشد، نه برای حرف مردم و...
۲- ترک گناه: یعنی تمام تلاش و سعیمان را میکنیم که کامل واجبات را انجام دهیم و از گناهان دوری کنیم که از نمونه های مهم آن کنترل زبان و کنترل چشم است.
۳- خواندن دعای عهد هنگام صبح
۴- خواندن دعای فرج الهی عظم البلا...
۵- بعد از هر نماز در سجده ی شکر ، یک مرتبه دعای اللهم کن لولیک حجت بن الحسن...
و دعای کوتاه " اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر و اجْعَلْنِا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ "(خدایا در تعجیل در فرج مقرر کن و عافیت و نصرت به حضرت عنایت کن و ما را از یاری کنندگان او قرار ده) را با حضور ذهن و توجه به معنی و مفهوم آن از عمق وجودمان از خدا درخواست کنیم.
۶-دعای هفتم صحیفه سجادیه که رهبر انقلاب برای رفع مشکلات توصیه کردند.
۷- هر روز ۱۰۰ مرتبه صلوات با عجل فرجهم
۸-هر روز ۷۰ مرتبه استغفار
۹-هر روز دعای کوتاه افوض امری الی الله... که در تعقیبات صبح آمده را با توجه بخوانیم که یعنی کارهای خود را به خدا میسپاریم و توکل و نگاه مان به خداست.
۱۰-سوره یاسین اول هر روز بعد از نماز صبح
۱۱- شرط کنیم در صورت امکان نمازهای واجب را اول وقت بخوانیم و اگر هم مقدور است به جماعت در مسجد بخوانیم.
۱۲-خواندن نماز شب خصوصا سه رکعت آخر(نماز شفع و وتر) و اگر شب نتوانستیم بخوانیم در روز قضای آن را حتما بخوانیم.
۱۳- خواندن زیارت عاشورا
۱۴- حفظ آرامش و پرهیز از عجله و شتاب زدگی
۱۵- محاسبه نفس یعنی هر شب قبل از خواب، محاسبه کنیم چگونه در طول روز عمل کردیم کجاها بد رفتار کردیم یا اخلاص نداشتیم یا فکر یا کار بیهوده انجام دادیم و روی کاغذ بنویسیم و تلاش کنیم فردا آن را انجام ندهیم.
۱۶- کنترل ذهن و فکر : نگذاریم فکر های بیهوده و گناه به ذهن مان بیاید و ذهن مان را در کاری که انجام میدهیم متمرکز کنیم خصوصا در نمازها
و موارد خوب دیگر که خودتون میتونید اضافه کنید...
✅ بهتر است مواردی را که میخواهید انجام دهید روی کاغذ نوشته و مقابل دید تون قرار بدید تا ان شاء الله فراموش نشود.
✅ کارهای بالا را بهتر است با این نیت انجام بدهیم: خشنودی خدا ، ثواب الهی ، تعجیل در فرج و ظهور منجی بشریت امام مهدی(عج) و رسیدن به حوائج مهمی که مدنظر مون است در صورتی که تحقق آن به صلاح ما است. به نیابت از امام زمان(عج) و هدیه کنیم به جمیع مومنین و جمیع کسانی که موجب خشنودی خدا است که به آنها هدیه کنیم. ان شاء الله خداوند به بهترین نحو از ما قبول فرماید.
✅ برای انجام این چله و اقداماتی که میخواهیم انجام دهیم از الان نیت کنیم و از خدا و اهل بیت(ع) بخواهیم که به ما کمک کنند تا بتوانیم با موفقیت به نحو احسن آن را انجام دهیم.
✅ ترجیحا از روز چهارشنبه اول ذی القعده ختم رو شروع کنیم ولی اگر دیر این مطلب را دیدیم از همان زمان که متوجه شدیم شروع کنیم و زمان شروع آن را یادداشت کنیم و ادامه بدیم تا ۴۰ روز.
🔹 آیت الله ا جوادی آملی :
💠 مظهر اسمای الهی
🔸 حضرت معصومه (سلام الله علیها) دارای #حق_شفاعت است و کسی حق شفاعت دارد که در کنار عدالت الهی از #مظاهر_اسمای_حسنای_خدا باشد. خداوند اگر با عدل خودش با ما رفتار بكند بسیاری از ما آسیب می بینیم، ولی اگر رحمت او ضمیمه عدل او بشود این كار را شفاعت می گویند.
🔅یا فاطمةُ اشفعی لنا فی الجنه🔅
❓چگونه ایرانیان شیعه شدند؟
🔸نخست باید بپذیریم که استقرار و نفوذ یک مذهب در میان یک قوم، امری نه دفعی بلکه به صورت تدریجی است. ما نباید به دنبال تاریخ خاص و معینی باشیم. به نظر میرسد از زمانی که اولین ایرانی به تَشَیُّع گرایش یافته تا زمانی که تشیع در ایران فراگیر شد و اکثریت ایرانیان را شیعیان تشکیل دادند حدود ۱۰ قرن به طول انجامیده باشد. اتفاقاتی که طی ۱۰ قرن اولیه اسلام در ایران به وقوع پیوست و باعث فراگیری تشیع در ایران شد را می توان به اجمال اینگونه مرور کرد:
1️⃣ نخست آنکه «جناب سلمان» صحابه با وفای پیامبر و اهل بیت، فردی ایرانی و شیعی بود. در یمن نیز ایرانیانی وجود داشتند که متمایل به سمت اهل بیت بودند. یمن توسط حضرت علی (ع) و در زمان حیات رسول اکرم (ص) به اسلام ایمان آورد و اهل یمن از همان زمان با حضرت علی (ع) آشنا شدند؛ در حالی که ساحل خلیج فارس تا یمن تحت نفوذ ایران بود.
2️⃣ در دوره خلیفه دوم، وی تبعیضهایی بین عرب و عجم قائل شد که موجب آزردگی خاطر ایرانیان گردید.اما وقتی حضرت علی(ع) به حکومت رسید اعلام کرد که بین عرب و عجم تفاوتی نیست و عرب هیچ گونه فضلی بر عجم ندارد و این باعث شد تا ایرانیان به حضرت علی(ع) گرایش پیدا کنند.
3️⃣ پس از شهادت حسین بن علی(ع) ایرانیان متوجه شدند از اسلام دو قرائت وجود دارد: اسلام یزیدی و اسلام حسینی. بنی امیه با آن سابقه ظلمها و اعمال تبعیضها نمیتوانست در قلوب ایرانیان جایی داشته باشد و به صورت طبیعی ایرانیان به سوی امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) گرایش پیدا کردند.
4️⃣ در طول تاریخ، برخی از شاگردان امام جعفر صادق و سایر ائمه ـ علیهم السلام ـ در ایران حضور یافتند و به طور گسترده مکتب اهل بیت(ع) را تبلیغ کرده و ایرانیان را به مذهب آنان دعوت میکردند.
5️⃣ حضور حضرت امام رضا(ع) در خراسان عامل دیگری است. یکی از دلایلی که «مأمون» میخواست امام رضا(ع) را ولیعهد کند، مقابله با عربهایی بود که از برادرش «امین» حمایت میکردند. تحلیل وی این بود که با ولایت عهدی امام رضا(ع) هم ایرانیان شیعی را به سوی خود جذب خواهد کرد و هم شیعیان عرب؛ و این باعث تقویت قدرت وی و ضعف امین خواهد شد.
6️⃣ بسیاری از امام زادگان از ظلم «منصور دوانیقی» و دیگر خلفای ستمگر به ایران آمدند و پراکندگی آنان در سراسر ایران عامل دیگری در گسترش تشیع در ایران بود. همانطور که حضور «حضرت معصومه(س)» در قم، «حضرت شاه چراغ(ع)» در شیراز و «حضرت عبدالعظیم(ع)» در ری، از دلایل مهم روی آوری مردم ایران به سمت تشیع است.
7️⃣ در عصر سلاطین شیعه آلبویه موجبات تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) بیش از پیش فراهم شد و کتب مهم شیعی مثل تهذیب، استبصار، کافی و من لایحضره الفقیه در این زمان تألیف شد.
8️⃣ حلقه آخر این جریان، تاسیس دولت صفویه و اعلام تشیع به عنوان مذهب رسمی و حضور و دعوت از علمای شیعه از سراسر جهان اسلام است.
📤 برگرفته از: پایگاه شهید آوینی
AUD-20220424-WA0019.mp3
5.11M
🌹دعای #توسل با نوای دلنشین سید مهدی میرداماد
التماس دعا🤲
🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊
💠 دعای #فرج حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه)
﷽
🔆إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ
🔅اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ🔅
🔆أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
🔆فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
🔅يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ🔅
🔆اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ
🔆يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي
السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ🙏
بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ🌷
💐💐💐
﷽
#حدیث
💠امام جواد(علیه السلام):
🔴مَنْ زارَ قَبْرَ عَمَّتی بِقُم فَلَهُ الْجَنَّةُ
🔷کسی که قبر عمهام را در قم زیارت کند، بهشت برای او است.
📚کامل الزیارات/ص۵۳۶
767.9K
💠اُنس با #قرآن کریم
📖صفحه ۵۳و۵۴
✅نکات:
1⃣حاضر شدن #اعمال:
🔅یوم تجد کل نفس ما عملت من خیر محضرا وما عملت من سوء تود لو ان بینها وبینه امدا بعیدا ویحذرکم الله نفسه والله رءوف بالعباد﴿۳۰﴾
🔺روزى كه هر كسى آنچه كار نيك به جاى آورده و آنچه بدى مرتكب شده حاضر شده مى يابد و آرزو مى كند كاش ميان او و آن [كارها] فاصله اى دور بود و خداوند شما را از[كيفر]خود مى ترساند و[در عين حال]خدا به بندگان مهربان است❣
2⃣نتیجۀ محبت:#تبعیت
🔅قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ ﴿۳۱﴾
🔺بگو اگر خدا را دوست داريد از من پيروى كنيد تا خدا دوستتان بدارد و گناهان شما را بر شما ببخشايد و خداوند آمرزنده مهربان است❣
🔸پیام ها
1- هر ادّعايى با عمل ثابت مىشود
كار با سعى است نِى با ادّعا
ليس للانسان الّا ما سعى!
2- لازمهى ايمان به خدا،پيروى از اولياى خداست
3- هر كس در عمل سست است،در حقيقت پايهى محبّت او سست است
4- در راه اصلاح جامعه،از عواطف كمك بگيريم
5- عمل،سخن و سكوت رسول خدا، حجّت و قابل پيروى ست
6- پيامبر معصوم است،زيرا فرمان پيروىِ بىچون وچرا براى غير معصوم،حكيمانه نيست
7- اگر مىخواهيد خداوند شما را دوست بدارد،باید از رسول الله پیروی کنید
8- انسان مىتواند به جايى برسد كه رضاى او،رضاى خدا و پيروى از خدا باشد
9- امتياز دين الهى بر قوانين بشرى،وجود عنصر محبّت،الگوى عملى و صلاحيّتِ قانونگزار است
10- بهترين پاداشها،پاداش معنوى ست،محبوبيّت نزد خدا و دريافت مغفرت🌹
📚تفسیرنور/ج۱ ص۴۹۹
🌺🌼🌺🌼
🌺🕊🌺🕊🌺🕊🌺🕊
🕌زیارت امام #موسى_کاظم و امام #رضا و امام #جواد و امام #هادى(عليهم السلام) در روز #چهارشنبه
﷽
🔆السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلِيَاءَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَ اللَّهِ فِي ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ
السَّلامُ عَلَيْكُمْ، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكُمْ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، بِأَبِي أَنْتُمْ وَ أُمِّي
🔆لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللَّهَ مُخْلِصِينَ، وَ جَاهَدْتُمْ فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّى أَتَاكُمُ الْيَقِينُ فَلَعَنَ اللَّهُ أَعْدَاءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ أَجْمَعِينَ وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ
🔆يَا مَوْلايَ يَا أَبَا إِبْرَاهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ
يَا مَوْلايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُوسَى
يَا مَوْلايَ يَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ
يَا مَوْلايَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ
أَنَا مَوْلًى لَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ جَهْرِكُمْ، مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِي يَوْمِكُمْ هَذَا وَ هُوَ يَوْمُ #الْأَرْبِعَاءِ، وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ فَأَضِيفُونِي وَ أَجِيرُونِي، بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِين🌺
KayhanNews75979710412149514951155.pdf
7.93M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
37.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه با خانواده صالحیانپور ،خانواده میترا و ملیکا درباره کلیپی که در فضای مجازی شایع شد
آیا طبق گفته پرویز پرستویی، از پیکر ملیکا فقط یک پا و آنهم در مشما تحویلتان دادند؟ کامل ببینید و منتشر کنید
ممنون از سید بدون سانسور بابت همراهی و فیلمبرداری
@bdon_sansor
#حسین_دارابی 👇
🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
جوانهامهمترین افراد جامعه اند❤️
🔆 #پندانه
✍ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي
🔹روزی شاگرد یک راهب پیر هندو از راهب خواست که به او درسی بهیادماندنی دهد.
🔸راهب از شاگردش خواست کیسه نمک را نزد او بیاورد. سپس مشتی از نمک را داخل لیوان نیمهپری ریخت و از او خواست همه آن آب را بخورد.
🔹شاگرد فقط توانست یک جرعه کوچک از آب داخل لیوان را بخورد، آن هم به سختی.
🔸استاد پرسید:
مزهاش چطور بود؟
🔹شاگرد پاسخ داد:
خیلی شور و تند است، اصلاً نمیشود آن را خورد.
🔸پیر هندو از شاگردش خواست یک مشت از نمک بردارد و او را همراهی کند. رفتند تا رسیدند کنار دریاچه.
🔹استاد از او خواست تا نمکها را داخل دریاچه بریزد. سپس یک لیوان آب از دریاچه برداشت و به شاگرد داد و از او خواست آن را بنوشد.
🔸شاگرد بهراحتی تمام آب داخل لیوان را سر کشید. استاد این بار هم از او مزه آب داخل لیوان را پرسید.
🔹شاگرد پاسخ داد:
کاملا معمولی بود.
🔸پیر هندو گفت:
رنجها و سختیهایی که انسان در طول زندگی با آنها روبهرو میشود همچون مشتی نمک است.
🔹اما این روح و قدرت پذیرش انسان است که هرچه بزرگتر و وسیعتر میشود، میتواند بار آن همه رنج و اندوه را بهراحتی تحمل کند.
🔸بنابراین سعی کن یک دریا باشی، نه یک لیوان آب.