🔰 رهبر انقلاب: در همکاریهای نزدیک و مستمر دیدیم که شهید بهشتی حقا و انصافا شخصیت برجستهایست/ ادارهی شورای انقلاب به عهدهی مرحوم آقای بهشتی بود
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز: یاد شهید عزیز مرحوم آیتاللّه بهشتی را رضواناللّه تعالی علیه گرامی میدارم. همچنین همهی شهدایی که با ایشان شهید شدند و همچنین همهی شهدای قوهی قضائیه. شهید بهشتی رضواناللّه علیه حقاً و انصافاً شخصیت برجستهای بود. این سالهایی که از پیش از پیروزی انقلاب، از وقتی ایشان از خارج آمد تا وقت شهادتش ما با ایشان همکاریهای نزدیک و مستمر داشتیم، حقاً و انصافاً انسان میدید که ایشان یک شخصیت برجسته است.
🔺 در مجموعههایی هم که با هم کار میکردیم همین جور بود. در شورای انقلاب جمع، مرحوم آیتاللّه طالقانی را به ریاست شورای انقلاب انتخاب کردند، ولیکن همان جمع متفقاً معتقد بودند که ایشان یک نائب رئیسی لازم دارد و آن نائب رئیس، آقای بهشتی است و ایشان را انتخاب کردند. ادارهی شورای انقلاب به عهدهی مرحوم آقای بهشتی بود حتی در زمان حیات مرحوم آقای طالقانی. ۱۴۰۱/۴/۷
🏷 #بسته_خبری
#دیدار_قوه_قضائیه
🔰 روایت وقایع وحشتناک و تلخ سال ۱۳۶۰ توسط رهبر انقلاب: کدام کشور را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟ / امام مثل کوه دماوند سربلند به همراه مردم، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند و شرایط را ۱۸۰ درجه تغییر دادند
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز: ایام هفت تیر وضع اینجوری بود در داخل کشور در خود این خیابانهای تهران جنگ داخلی بود. منافقین ریخته بودند با هرچه دستشان میآمد از تیغ موکتبُری بگیرید تا هر چیز دیگری که در اختیارشان بود افتاده بودند به جان مردم و پاسدارِ کمیته و پاسدارِ سپاه؛ تهران جنگ بود.
🔹 تقریبا یک هفته قبل از هفتم تیر عدم کفایت رئیسجمهور وقت در مجلس احراز شده و برکنار شده بود. یعنی کشور بدون رئیسجمهور، وضع سیاسی اینجوری بود.
🔹 در یک چنین شرائطی یک استوانهای مثل بهشتی را از دست داد.
🔹 حدود دو ماه بعد از آن رئیسجمهور جدید و نخستوزیر را با هم در یک جلسه شهید کردند؛
اندکی بعد یا یک فاصلهی کوتاهی بعد از آن، چند نفر از فرماندهان ارشد جنگ از ارتش و سپاه در حادثهی هواپیما به شهادت رسیدند؛ شهید فلاحی، شهید فکوری، شهید کلاهدوز و امثال اینها.
🔹 یعنی شما اصلاً در ظرف کمتر از سه ماه این همه حادثهی تلخ، این همه حادثهی وحشتناک، این همه ضربهی مخرّب را کجا دیدهاید؟ خب شما کدام کشور را سراغ دارید، کدام دولت را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟
🔹 شما قوهی قضاییهی یک چنین نظامی هستید.
🔺 مردم ایستادند، امام مثل کوه دماوند سربلند ایستاد، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند، اوضاع را ۱۸۰ درجه تغییر دادند. ۱۴۰۱/۴/۷
🏷 #بسته_خبری
#دیدار_قوه_قضائیه
🔰 رهبر انقلاب: خدای سال ۶۰ همان خدای امسال است/ سعی کنیم خودمان را مصداق سنتهای الهی در راه پیشرفت قرار بدهیم
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه: قوانین الهی، سنتهای الهی تغییرپذیر نیست. این قوانین الهی قوانین متقنی است. خدا با کسی هم قوم و خویشی ندارد. اینکه ما بگوییم ما مسلمانیم و شیعه هستم و جمهوری اسلامی هستیم. پس ما هر کاری که دلمان میخواهد بکنیم، نه. ما با دیگران هیچ فرقی نداریم. ما در سال ۶۰ در مقابل این همه حادثه و شدت عمل توانستیم بایستیم روی پای خودمان دشمن را ناامید بکنیم، امروز هم میتوانیم. خدای سال ۶۰ همان خدای امسال است، خدای دورانهای سختی و دورانهای گوناگون یکی است. سنتهای الهی همه سر جایش است. خب؛ سعی کنیم خودمان را مصداق سنتهای الهی در راه پیشرفت قرار بدهیم سعیمان این باشد.
🔹 این آیهی شریفهی سوره حج تکلیف همهی ما را روشن کرده؛ «الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ» اقاموا الصلاة یعنی اقامهی نماز. این اشاره است به اینکه حکومت الهی و اسلامی باید تعبد را و توجه به خدا را توجه به معنویت را گسترش بدهد. اقامهی صلاة به این منظور است. باید روح تعبد در جمهوری اسلامی گسترش پیدا کند و اتوالزکاة، اتوالزکاة یعنی زکات بدهد، زکات هم معلوم است چیست لکن اشارهای، نکتهای که در این اتوالزکاةها یا اتوالزکاةهای متفرقه در قرآن است این است که در جامعهی اسلامی بایستی عدالت در توزیع مورد نظر باشد. این جور است. وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ. امر به معروف. حالا در صلات و زکات و اینها بالاخره یک کارهایی شده، أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ عقبیم. وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ. معروف چیست؟ معروف عدالت، انصاف، برادری، ارزشهای اسلامی، اینها معروف است. باید امر به معروف بکنیم.
🔺 «نَهَوْا عَنِ الْمُنكَر» از منکر نهی، منکر چیست؟ ظلم است، فساد است، تبعیض است، بیانصافی است، اینها، عدم اطاعت الهی است، اینها ظلم است، اینها منکر است. از اینها باید نهی بشود. ۱۴۰۱/۴/۷
🏷 #بسته_خبری
#دیدار_قوه_قضائیه
🔰 رهبر انقلاب: قوه قضائیه یک عامل مهم اقتدار در اداره کشور است/ آقای اژهای یک عنصر مؤمن، انقلابی و پرکار و با زوایای قوه آشنا است
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه: قوهی قضائیه یک عامل مهم اقتدار است در ادارهی کشور. بنده هم سفارشهایی کردم همیشه، چه در این دوره، در جلسات دو نفره، سه نفرهای که با جناب آقای محسنی داشتیم، چه در جلسات عمومی که بارها با عناصر محترم قوهی قضائیه ملاقات داشتیم، همیشه سفارشهایی کردم.
🔺 خوشبختانه جناب آقای محسنی رئیس قوه یک عنصر مؤمن، انقلابیاند، واقعاً ایشان مؤمناند، انقلابیاند، پرکارند، مردمی و دور از تشریفاتند. این خیلی مهم است. ایشان یک عنصر مردمی است که گفتند هم اینجا با مردم مأنوس میشوند، میروند بین مردم. ایشان با زوایای قوه آشناست. سالهای متمادی ایشان در قوه بودند. آن اجزاء گوناگون قوه را آشنا هستند و گوش شنوا هم دارد ایشان. از منتقدین و اینها میشنوند. هر چه که بگویند، گوش شنوا دارد ایشان میشنود. اینها خصوصیات ممتاز ایشان هست. ۱۴۰۱/۴/۷
🏷 #بسته_خبری
#دیدار_قوه_قضائیه
🔰 رهبر انقلاب: ساختارهای فسادزا در قوه قضاییه باید در هم شکسته بشود
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه: مسئلهی مبارزهی با فساد جدّی گرفته بشود. فساد وجود دارد... در داخل قوه اینجور نیست که فساد نباشد.
🔹 البته اکثریت قضات پاکدست، نجیب، مؤمن و زحمتکش، حقیقتاً شریف اینجورند در این تردیدی نیست اما در جمع هزار نفره اگر ده نفر هم آدم ناباب پیدا بشوند میتوانند آن بقیه را مورد آسیب قرار بدهند؛ از لحاظ آبرو و از لحاظ کار و اینها. باید دنبال همان ده نفر گشت.
🔺 و عمده همین است که با ساختارهای فسادزا مقابله بشود، گاهی اوقات در بخشی از جاها حالا چه در قوهی قضاییه چه در قوهی مجریه یا جاهای دیگر بعضی از ساختارها هست که به طور طبیعی فساد ایجاد میکند، آن ساختارها باید در هم شکسته بشود. ببینید بگردید این ساختارها را پیدا کنید آنها از بین برود. ۱۴۰۱/۴/۷
🏷 #بسته_خبری
#دیدار_قوه_قضائیه
اطلاعرسانی | سخنرانی استاد #رائفی_پور با موضوع تحولات روز کشور در شهر تبریز
زمان: چهارشنبه ۸ تیرماه، ساعت ۲۱:۳۰،
مکان: تبریز، امامزاده سید حمزه (علیهالسلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلام شهید بهشتی درباره ظهور امام زمان(عج) و حکومت جهانی
🎙 #استاد_پناهیان
🔵 به مناسبت هفتم تیر سالگرد شهادت شهید بهشتی و شهدای ۷۲ تن
💦خانه برزخی شهید بهشتی:
آیت الله جوادی آملی:
بنده سالیان متمادی و از قدیم الایام با شهید بهشتی دوست و هم بحث بودیم.
در مباحث خصوصی علامه طباطبایی با ایشان شرکت می کردیم.
بعد از شهادت ایشان روزی مقدار زیادی قرآن خواندم و به روح شهید بهشتی هدیه کردم وقتی خوابیدم در عالم خواب شهید بهشتی را دیدم با هم چند قدمی راه رفتیم به یک باغ سرسبز و کاخ مجللی رسیدیم شهید بهشتی گفت اینجا خانه من است و من اینجا زندگی میکنم از من جدا شد و به آن خانه مجلل برزخی رفت.
4_5998989347280389769.mp3
1.71M
❓چرا اجازه میدی زمانت بیخود بگذره؟
✅ گزیده ای از بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان قوه قضائیه
۱۴۰۱/۴/۷
🔸وقتی این حوادث اتفاق میافتاد -چه در شهادت شهید بهشتی، چه در حوادث بعدی- دشمن ذوق میکرد. سر شوق میآمدند و امیدوار میشدند که دیگر بساط این نظام انقلابی جمع شد؛ ولی ناامید شدند.
🔸آن روز ناامید شدند، در این چهار دهه هم مکرر این ناامیدی تکرار شده. دشمن در یک مقطعی به یک چیزی، به یک ضعفی، به یک کمبودی امید بسته در نظام جمهوری اسلامی و بعد ناامید شده؛ این بارها اتفاق افتاده، منتها مشکل دشمن این است که سرّ این ناامیدی را نمیتواند تشخیص بدهد. نمیتواند بفهمد که چرا؛ علت چیست که جمهوری اسلامی هر دفعه از زیر بار این همه فشار میتواند بلند بشود بایستد، سینه سپر کند راه خودش را ادامه بدهد، این را نمیفهمد.
🔸دشمن نمیتواند بفهمد که در این عالم به غیر از محاسبات سیاسی، محاسبات دیگری هم وجود دارد که همان سنتهای الهی هستند.
🔸قرآن کریم مملو از مضامینِ مربوط به سنتهای الهی است و جمع بندی آنها این است که اگر جوامع در مقابل دشمنان ایستادند و با توکل بر خداوند به وظایف خود عمل کردند، نتیجه آن پیروزی و پیشرفت است اما اگر دچار اختلاف، عافیتطلبی و سستی شوند، نتیجه آن شکست خواهد بود.
🔸ملت ایران در سال ۱۳۶۰ با قرار گرفتن در مدار یکی از سنت های الهی یعنی جهاد و ایستادگی توانست دشمن را ناامید کند. امروز نیز همان قاعده و قانون جاری است و خداوند سال ۱۴۰۱ همان خداوند سال ۱۳۶۰ است و باید تلاش کنیم خود را مصداق سنتهای الهی قرار دهیم تا نتیجه آن پیشرفت و پیروزی باشد.
🔸بر اساس آیات قرآن کریم، وظیفه حکومت اسلامی، اقامه نماز یعنی گسترش روح تعبّد در جمهوری اسلامی، ایتاء(دادن) زکات یعنی عدالت توزیعی در جامعه اسلامی و امر بهمعروف و نهی از منکر یعنی امر به ارزشهایی همچون عدالت، انصاف، برادری و نهی از ظلم، فساد و تبعیض است که به این اصل در قانون اساسی نیز تأکید شده و جزو وظایف قوه قضائیه هم قرار دارد.
🔸خوشبختانه رئیس قوه قضائیه آقای محسنی[اژه ای] فردی مؤمن، انقلابی، پُر کار، مردمی، بهدور از تشریفات، آشنا با زوایای گوناگون قوه و برخوردار از گوش شنوا در قبال منتقدان است.
🔸داشتن امنیت روانی یکی از حقوق عمومی مردم است. امنیت روانی یعنی هر روز یک شایعهای یک دروغی یک حرف هراسافکنندهای توی ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند حالا فضای مجازی هم اضافه شده.
🔸هر چند وقت یا چند روز یک بار گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای یک دروغی یک حرفی را یک آدم مشخصی یا نامشخصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند ذهن مردم را خراب میکند، یک دروغی را مطرح میکند شایع میکند، خب امنیت روانی مردم و افکار عمومی از بین میرود؛ یکی از وظایف قوهی قضائیه برخورد با این مسئله است.
-212394237_-1277480236.mp3
15.21M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه
🏷 #دیدار_قوه_قضائیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت روابط دوست دختر و پسری با عشق واقعی...
🔹استاد رحیم پور ازغدی
⭕️«سیروس مقدم» کارگردان مینی سریال ترور حاجقاسم
🔹روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی: «سیروس مقدم» کارگردان مینی سریال ترور حاج قاسم شد.
🔹مینیسریال «ترور» با موضوع ترور نافرجام «شهید حاج قاسم سلیمانی» به تهیهکنندگی «حامد عنقا» درصدد است تا بخشی از جایگاه رفیع و حساس این سرباز گرانقدر اسلام را به تصویر درآورد.
⭕️ ۲۴۰ هزار کشته حاصل حضور آمریکا در افغانستان
♨️ موسسه امور عمومی و بینالملل واتسون در دانشگاه براون در گزارشی نوشت است که هزینه جنگ آمریکا در افغانستان ۲.۲۶ تریلیون دلار بوده و در این ۲۴۱ هزار نفر به طور مستقیم در نتیجه این جنگ کشته شدهاند.
🔻طی ۲۰ سال در مجموع ۲ هزار و ۴۴۸ هزار نظامی آمریکا در این جنگ کشته شده و هزار و ۱۴۴ نفر از نیروهای ائتلاف ناتو نیز در این جنگ جان خود را از دست دادند.
🔴 در این گزارش آمده است که ۶۹ هزار نیروی افغانستانی نیز در این جنگ جان خود را از دست دادند و ۷۲ روزنامه نگار و ۴۴۴ نیروی کمکهای بشردوستانه نیز در این جنگ ۲۰ ساله کشته شدند.
💢 آمریکا در حالی با ادعا حقوق بشر و احیای حقوق مردم افغانستان در سال ۲۰۰۱ به این کشور حمله کرد که در پایان این جنگ جنگ، افغانستان در حال حاضر با بدترین بحران انسانی خود روبرو است.
‼️ اما آمریکا به رغم به بحران انسانی و فروپاشی اقتصادی در این کشور حاضر به آزادسازی ذخایر ارزی نشده و فشار بر مردم افغانستان را تشدید کرده است.