📸 دعوت به مقاومت، راز عصبانیت استکبار از جمهوری اسلامی ایران
🔻همهی سخنِ جمهوری اسلامی ایران که دنیای استکبار را نگران و خشمگین کرده است، دعوت به این مقاومت است: مقاومت در برابر دخالت و شرارت آمریکا و دیگر قدرتهای متجاوز و به دست گرفتنِ سررشتهی آیندهی دنیای اسلام با تکیه بر معارف اسلامی... ۱۴۰۰/۴/۲۸
📷 دیدار جانبازان حزبالله لبنان با رهبر انقلاب اسلامی در تاریخ ۹۷/۴/۲۲
🗓 ۲۳ مرداد، روز مقاومت اسلامی گرامی باد
📜 khl.ink/khat | #عکس_نوشت
❌ این انیمیشن بسیار زیبا روایت گری از داستان عاشورا براساس اسناد تاریخی دارد
👤 #کلیپ زیبای «موشن گرافیک فوق العاده داستان عاشورا» توسط گروه وتر در یوتیوب👇👇
https://youtu.be/fgs-4CuK9_U
💬 این کلیپ زیبا رو فقط از طریق یوتیوب میتونید ببینید پس فرصت رو از دست ندین و با سابسکرایب به تعظیم شعائر اهلبیت کمک کنید...👆
🔸 نظرتون رودر مورد این سبک کار برای ما به اشتراک بگذارید...
☑️ کانال مداحی اهلبیتمدیا
🆔 @AhleBeytMedia
🌐 Www.AhleBeytMedia.ir
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی تایلندی‼️
مداحی نوجوان تایلندی در حسینیه معلی ؛ نگاه کن به این چشمای بادومی که یکیش اشک و یکیش خونی
🔴 توئیت تاریخی اردشیر زاهدی !
این توئیت رو بزنید تو دهن شاه دوستان و پهلوی پرستان و سلطنت طلبها
به مناسبت سالروز جدایی بحرین از ایران
اللهم عجل لولیک الفرج
#حاج_قاسم
#بحرین_عروس_ایران
#خیانت
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دختر ایرانی که به اجبار شوهر دادند!
🔸اتفاقی عجیب و تاریخی که شاید اصلا درموردش چیزی نشنیده باشید!
🔴🔵 تشرف سید بحرالعلوم و ارزش گریه بر امام حسین علیه السلام
🌕 سید بحرالعلوم (ره ) به قصد تشرف به سامرا تنها براه افتاد. در بین راه راجع به این مساله , که گریه بـر امـام حسین (ع ) گناهان را مى آمرزد, فکر مى کرد. همان وقت متوجه شد که شخص عربى که سـوار بـر اسـب اسـت بـه او رسـید و سلام کرد. بعدپرسید: جناب سید درباره چه چیز به فکر فرو رفته اى ؟ و در چه اندیشه اى ؟ اگر مساله علمى است بفرمایید شاید من هم اهل باشم ؟
🔹 سـیـد بـحرالعلوم فرمود: در این باره فکر مى کنم که چطور مى شود خداى تعالى این همه ثواب به زائریـن و گریه کنندگان بر حضرت سیدالشهداء (ع ) مى دهد, مثلا در هرقدمى که در راه زیارت بـرمـى دارد, ثواب یک حج و یک عمره در نامه عملش نوشته مى شود و براى یک قطره اشک تمام گناهان صغیره و کبیره اش آمرزیده مى شود؟ آن سوار عرب فرمود: تعجب نکن ! من براى شما مثالى مى آورم تا مشکل حل شود. سـلـطـانـى بـه همراه درباریان خود به شکار مى رفت . در شکارگاه از همراهیانش دور افتاد و به سـخـتى فوق العاده اى افتاد و بسیار گرسنه شد. خیمه اى را دید و وارد آن خیمه شد. در آن سیاه چـادر, پیرزنى را با پسرش دید. آنان در گوشه خیمه عنیزه اى داشتند (بز شیرده ) و از راه مصرف شیر این بز, زندگى خود را مى گرداندند. وقـتى سلطان وارد شد, او را نشناختند, ولى به خاطر پذیرایى از مهمان , آن بز را سربریده و کباب کردند, زیرا چیز دیگرى براى پذیرایى نداشتند. سلطان شب را همان جا خوابید و روز بعد, از ایشان جدا شد و به هر طورى که بود خود را به درباریان رسانید و جریان را براى اطرافیان نقل کرد. در نـهـایت از ایشان سؤال کرد: اگر بخواهم پاداش میهمان نوازى پیرزن و فرزندش راداده باشم , چه عملى باید انجام بدهم ؟ یکى از حضار گفت : به او صد گوسفند بدهید. دیگرى که از وزراء بود, گفت : صد گوسفند و صد اشرفى بدهید. یکى دیگر گفت : فلان مزرعه را به ایشان بدهید. سـلطان گفت : هر چه بدهم کم است , زیرا اگر سلطنت و تاج و تختم را هم بدهم آن وقت مقابله به مثل کرده ام . چون آنها هر چه را که داشتند به من دادند. من هم باید هرچه را که دارم به ایشان بدهم تا سر به سر شود.
🔹 بعد سوار عرب به سید فرمود: حالا جناب بحرالعلوم , حضرت سیدالشهداء (ع ) هرچه از مال و منال و اهـل و عـیـال و پـسر و برادر و دختر و خواهر و سر و پیکر داشت همه را در راه خدا داد پس اگر خـداونـد بـه زائرین و گریه کنندگان آن همه اجر و ثواب بدهد, نباید تعجب نمود, چون خدا که خـدائیش را نمى تواند به سیدالشهداء (ع )بدهد, پس هر کارى که مى تواند, انجام مى دهد, یعنى با صـرف نظر از مقامات عالى خودش , به زوار و گریه کنندگان آن حضرت , درجاتى عنایت مى کند.در عین حال اینها را جزاى کامل براى فداکارى آن حضرت نمى داند. چون شخص عرب این مطالب را فرمود, از نظر سید بحرالعلوم غایب شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرماندهای که غذاش با بقیه فرماندهها فرق داشت!