🍁✨🍁✨🍁✨
📚 تازههای پژوهش و نشر «سمت»:
ارتباط نهج البلاغه با قرآن
نويسنده: دکتر مجید #معارف، دکتر حامد #شریعتی_نیاسر
چاپ اول، 1395
380 صفحه، 17000 تومان
چکیده:
معیت دائمی حضرت علی (ع) با قرآن موجب شده که نهجالبلاغه اشتراکات بسیاری از جهت سبک و اسلوب و نیز معانی و محتوا با قرآن کریم داشته باشد. مؤلفان کوشیدهاند با ارائه مثالها و شواهد متعدد از اتصال و نسبت این گنجینه معرفتی علوم با فرقان عظیم پرده بردارند.
این کتاب برای دانشجویان رشته علوم و معارف نهجالبلاغه در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع کمکدرسی «رابطه نهجالبلاغه با قرآن» تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقهمندان نیز از آن بهرهمند شوند.
اطلاعات بیشتر و خرید: 👇👇👇
http://www.samt.ac.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=200&p=,28,&showitem=11261
#ارتباط_نهج_البلاغه_با_قرآن
گروه تخصصی: #الهيات ( #علوم_قرآن_و_حديث)
نشانی فروشگاه: تهران، خ انقلاب، خ ابوريحان، شماره ١٠٧، تلفن: ٦٦٤١٧٨٥۴
🍁🍁🍁
🍁✨🍁✨🍁✨
استاد احمد عابدی.mp3
15.68M
🍀سخنرانی دکتر احمد عابدی
🍀به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام
در محضر اساتید
مکان: منزل دکتر مجید معارف
تاریخ8/5/1395
موضوع: معرفی چهار تن از یاران امام صادق علیه السلام
[ارسال از کانال علوم قرآن و حدیث]
📚 در آمدى بر تاريخ قرآن
💠 تأليف دكتر مجيد معارف به زبان فارسى مىباشد. ایشان در انگيزه تأليف این کتاب مىنويسند: كتابهاى زيادى در اين زمينه وجود دارد. چندين سال پيش كه مشغول تدريس بودم با كتاب «القرآن الكريم و روايات المدرستين» تأليف علامه سيد مرتضى عسگرى مواجه شدم و احساس كردم كه تكيه بر روايات تاريخى، آيات قرآن و محور قراردادن موضوع جمع كامل قرآن در زمان پيامبر (صلی الله علیه و آله)، مسألهاى است كه در كتابهاى ديگر، كمتر مورد توجه قرارگرفته، بدين جهت با محوريّت كتاب علامه و ضميمهى يادداشتهاى خودم كتاب در آمدى بر تاريخ قرآن را به رشته تحرير در آوردم.
✅ اما اين كتاب يك ترجمه مستقيم يا غير مستقيم«القرآن الكريم و...» به شمار نمىرود، زيرا در بسيارى از مباحث استقلال خود را حفظ كرده است. اما در مواردى كه قسمتهايى از تحقيقات علامه سيد مرتضى عسگرى عيناً نقل شده، منابع اين مطالب به صورت ايتاليك در پاورقى نشان داده است تا نسبت به نقل آنها اداى امانت گردد. فهرست مطالب در ابتدا و فهرست منابع، برخى از منابع مؤلف«القرآن الكريم و روايات المدرستين» در آخر كتاب آمده و در پاورقى به آدرس آيات، روايات، منابع و برخى نكات اشاره شده است.
👇👇👇👇
🆔 @ostadmaaref
در آمدی بر تاریخ قرآن-دکتر معارف.pdf
2.37M
#دانلود_کتاب
🆔 @ostadmaaref
پرسمان قرآنی- دکتر مجید معارف 28دی95.mp3
9.77M
🌺🌺🌺برنامه پرسمان قرآنی🌺🌺🌺
💠 کارشناس دکتر مجید معارف
📅 28 دی ماه 1395
👇👇👇
پرسمان قرآنی - دکتر مجید معارف 5 بهمن 95.mp3
10.01M
🌺🌺🌺برنامه پرسمان قرآنی🌺🌺🌺
💠 کارشناس دکتر مجید معارف
📅 5 بهمن ماه 1395
پرسمان قرآنی - دکتر مجید معارف 12 بهمن 95.mp3
10.25M
🌺🌺🌺برنامه پرسمان قرآنی🌺🌺🌺
💠 کارشناس دکتر مجید معارف
📅 12 بهمن ماه 1395
🆔 @ostadmaaref
پرسمان قرآنی دکتر مجید معارف -۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - Segment1(00_02_14.802-00_43_34.962).mp3
9.93M
🌺🌺🌺برنامه پرسمان قرآنی🌺🌺🌺
💠 کارشناس دکتر مجید معارف
📅 16 بهمن ماه 1395
🆔 @ostadmaaref
پرسمان-۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶.mp3
20.92M
🌱 #فایل_صوتی
☘ کیفیت متوسط
🍀 پرسمان قرآنی
📝 30 اردیبهشت 1396
🆔 @ostadmaaref
🌟معرفی # پایان نامه 🌟
🌟پیامهای فراعصری قصهی یوسف در حوزهی اعتقادی و اخلاقی🌟
پایاننامه . دولتی - سایر دستگاههای اجرایی - دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم - دانشکده علوم قرآنی تهران . 1389 . کارشناسی ارشد
موضوع: هنر و علوم انسانی > معارف اسلامی
استاد راهنما: عیسی متقیزاده، استاد مشاور: مجید معارف ،پدیدآور: فاطمه پورمحمد
اهداف و اهمیت قصه های قرآنی را باید در پیامهای نهفته در آنها جستجو کرد. از آنجایی که بیان پیام بصورت غیر مستقیم و در اثنای قصه ها، تاثیرات هدایتی و تربیتی قابل توجهی بر مخاطبان دارد، به همین جهت قرآن نیز از این شیوه به طرز شگفت انگیزی استفاده نموده است. هدف قرآن از نقل سرگذشت واقعی پیشینیان، ارشاد و هدایت انسانهاست تا از سرنوشت اقوام گذشته پند و عبرت گرفته و به آن دچار نشوند. پیام های قصه های قرآن از جمله قصه ی یوسف بدین جهت فراعصری می باشد که این پیام ها از محدوده ی زمان و مکان فراتر رفته و همه ی عصرها و نسلها را شامل می شوند. این پیام ها تمام انسانها را مخاطب قرار می دهند و مختص به مکان خاص یا جامعه ی خاصی نمی باشند. در این تحقیق، پیام های فراعصری اعتقادی و تعدادی از پیام های اخلاقی قصه ی یوسف بررسی شده است. پیام های اعتقادی( توحید، معاد و نبوت) اصول اعتقادی مشترک در میان تمام ادیان آسمانی می باشند. و همه ی انبیاء الهی از جمله حضرت یوسف(ع) مردم را به آن اصول دعوت نموده اند. اعتقاد به این اصول سبب می شود که انسان به قدرت بی کران الهی احساس نیاز نموده و از ضلالت و گمراهی نجات یابد و در مسیر حق گام بنهد. علاوه بر این زندگی انسان را هدفدار واز احساس پوچی می رهانند. پیام های اخلاقی( تقوا، صبر، توکل و...) اعتماد به نفس آدمی را تقویت نموده موجب می شود که او در مواجهه با مشکلات خود را نباخته بلکه همچون حضرت یوسف(ع) به مطمئن ترین پناهگاهها پناه ببرد. همچنین عمل به این پیام ها سبب عزت و سربلندی انسانها و اصلاح جوامع شان می شود. بنابراین در سایه ی آن می توانند به کمال و سعادت حقیقی خویش دست یابند
http://ganj.irandoc.ac.ir/articles/516888