eitaa logo
اسطوره های واقعی
3.4هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
61 فایل
سلام علیکم. لطفا پیشنهادات، انتقادات،پیام ها، کلیپ ها و مطالب خود را به ایدی زیر ارسال نمایید.خیلی متشکرم. معصومی مهر @Masoumi81 ایدی ثبت نام دوره ها و تبلیغات در ۷ کانال اصلی و بیش از 60 گروه @z_m1392
مشاهده در ایتا
دانلود
شعر خوانی شهید علم الهدی سید حسین علم الهدی بسیاری از اشعار مولوی را حفظ کرده بود و در هر فرصتی که با دوستان بود اشعاری را میخواند و همه را به فکر کردن درباره ی آن دعوت میکرد .از جمله وقتی که خبر شهادت معمار زاده ،اولین شهید اهواز رسید سید حسین و جمعی از دوستان سوار بر وانت شدن تا در مراسم او شرکت کنند .در بین راه سید حسین اشعاری از مولوی را خواند و از بچه ها خواست که درباره ی آن صحبت کنند او این شعر را خواند : خون شهیدان را ز آب اولی تر است این خطا از صد ثواب اولی تر است در درون کعبه رسم قبله نیست چه غم ار غواص را پاچیله نیست
برخی بزرگواران تمایل دارند که مطالب بیشتری درباره شهید علم الهدی بدانند منتهی چون قرار است ما هر هفته درباره یک اسطوره صحبت کنیم، لذا فقط به معرفی چند کتاب دیگر درباره این شهید والا مقام می پردازیم و علاقه مندان را به این کتب ارجاع می دهیم.👇👇👇👇
کتاب «گزارش به خاک هویزه»👇👇👇 این کتاب بر اساس خاطرات سردار یوسف شریفی که در دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری تولید شده از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد. به گزارش انتشارات سوره مهر، این کتاب نوشته «سید قاسم یاحسینی» خاطرات سردار یوسف شریفی، بسیجی و همرزم شهید حسین علم‌الهدی در شش ماه اول جنگ است. سید قاسم یاحسینی درباره این کتاب گفت: «سردار شریفی که معاون شهید حسین علم‌الهدی در روزهای اول جنگ بود، برای نخستین‌بار ناگفته‌های بسیاری را از شهید علم‌الهدی درباره فعالیت‌ها و چگونگی شهادتش درهویزه روایت می‌کند». وی افزود: این کتاب روایت سالم و صادقانه از روزهای آغازین جنگ، روزهایی که حتی نمی‌شد در خاک و خانه خودت سرت را از خاکریز یا پنجره‌ای بالا بیاوری است. او در بیان اهمیت شهر هویزه در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران گفت: هویزه در یک منطقه مرزی بین ایران و عراق است و تفاوت آن با سایر مرزهای ایران در این است که تمام مرزنشینان مرزهای خوزستان شیعه دوازده امامی هستند و شهر هویزه هم از قبل ها مرکز شیعه‌نشین این منطقه بوده است. در کتاب «گزارش به خاک هویزه» همچنین عکس‌ها و اسنادی از روزهای حضور راوی در جبهه‌های دفاع مقدس منتشر شده است.
کتاب«لحظه‌های آشنا»👇👇 ( مجموعه خاطراتی از شهید سید حسین علم‌الهدی) پدیدآورندگان : به‌اهتمام: هادی سعادتی , به‌اهتمام: علی‌اكبر ترابی، ناشر: هویزه، محل نشر: قم آن‌چه در این مجموعه گردآمده 114خاطره کوتاه درباره زندگانی «شهید سید حسین علم الهدی» است که از قول خانواده و دوستان و آشنایانش روایت شده است .نامبرده در اوایل نوجوانی به مبارزان علیه رژیم طاغوت پیوست و سرانجام در 16دی ماه 1359 در حماسه هویزه به شهادت رسید .عکس‌هایی از این شهید در پایان کتاب به چشم می‌خورد .
کتاب «سید حسین» 👇👇👇 این کتاب خاطرات شهید علم‌الهدی است که به کوشش حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحمید علم‌ الهدی، برادر شهید گردآوری گردیده و محمود مطهری نیا آن را بازنویسی کرده است و انتشارات هویزه منتشر کرده. کتاب «سید حسین» بازنویسی جدید خاطرات شهید سید حسین علم الهدی بر اساس کتاب «لحظه های آشنا» می باشد این کتاب شامل فصل های سال‌شمار زندگی شهید علم‌الهدی، کودکی و نوجوانی، دانشجوی مبارز، پاسدار انقلاب، تا پرواز، نامه به خواهر، نامه به خواهر درباره اقبال لاهوری، بیانات حضرت آیت ‌الله خامنه‌ای در مزار شهدای هویزه و عکس‌ ها، می باشد.
برخی آثار دیگر👇👇👇 دل نوشته، کتابچه حاوی مطالب جالب و ارزشمندی است که می ‌تواند الگوی مناسبی برای نسل جوان و آشنایی با شهید علم ‌الهدی باشد. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 کتاب هویزه بود و خطر بود، شهر هزار آینه سروده شاعران معاصر درباره حماسه هویزه، 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 اون روزها شامل خاطرات بازمانده هویزه از علی اصغر خدابخشی 🌹🌹🌹🌹🌹 دانشجوی دانشگاه فردوسی شامل دوران جوانی شهید علم الهدی، 🌹🌹🌹🌹🌹 نوجوان سیاسی با موضوع خاطرات ایشان از مبارزه با رژیم پهلوی، درگیری با ساواک، تحمل سختی ‌های زندان، شکنجه، انفجار سیرک مصری ‌ها در خوزستان و همچنین فعالیت ‌های فرهنگی و آموزشی 🌹🌹🌹🌹🌹 کتاب مادرفداکار مشتمل بر خاطراتی از مادر شهید سیدحسین علم ‌الهدی، خانم بتول علم‌ الهدی.
در اینجا به بررسی زندگانی شهید علم الهدی خاتمه می دهیم و از روح ایشان استمداد می جوئیم که ما را در شناساندن اسطورهای کشورمان موفق گرداند.ان شاءالله.
با توجه به اینکه 20 دی شهادت امیرکبیر بود، لذا ان شاءالله از فردا به بررسی شخصیت این اسطوره کشورمان می پردازیم.
اسطوره های واقعی
با توجه به اینکه 20 دی شهادت امیرکبیر بود، لذا ان شاءالله از فردا به بررسی شخصیت این اسطوره کشورمان
دوستان مطالب خود را راجع به زندگانی امیر کبیر به ایدی بنده ارسال نمائید. @hrmasoumi متشکرم.
سلام و عرض ادب🌺🌹 ان شاءالله از امروز 24 دی تا جمعه 30 دی 1401 به بررسی زندگی امیر کبیر بعنوان دومین اسطوره خواهیم پرداخت.
اسطوره شماره 2 میرزا محمد تقی خان فراهانی مشهور به امیرکبیر  (متولد ۱۱۸۶ خورشیدی - شهادت ۲۰ دی ۱۲۳۰ در کاشان)
کلیاتی درباره امیر کبیر👇👇👇
میرزا تقی‌خان فراهانی (متولد ۱۱۸۶ – درگذشتهٔ ۲۰ دی ۱۲۳۰) مشهور به امیرکبیر، یکی از صدراعظم‌های ایران در دوره ناصرالدین‌شاه قاجار بود. اصلاحات امیرکبیر اندکی پس از رسیدن وی به صدارت آغاز گشت و تا پایان صدارت کوتاه او ادامه یافت. مدت صدارت امیر کبیر ۳۹ ماه (۳سال و ۳ماه) بود. وی موسس مدرسه دارُالفُنون بود که برای آموزش علوم و فنون جدید، به فرمان او در تهران تأسیس شد. همچنین انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه از جمله اقدامات وی به حساب می‌آید. امیرکبیر پس از این که با توطئه اطرافیان شاه از مقام خود برکنار و به کاشان تبعید شد و در حمام فین کاشان به دستور ناصرالدین‌شاه به شهادت رسید. جسد امیرکبیر ابتدا در کاشان دفن شد ولی چند ماه بعد با تلاش عزت‌الدوله، همسرش، به کربلا منتقل شد. 💐💐💐💐💐💐 لینک کانال اسطوره های واقعی @ostorehayevagheei 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لطفا تا می توانید این پیام را نشر دهید.
سلام علیکم. لینک شروع اسطوره ها👇👇👇👇 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 اسطوره شماره 1 شهید محمد حسین علم الهدی https://eitaa.com/ostorehayevagheei/924 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 اسطوره شماره 2 میرزا محمدتقی فراهانی مشهور به امیرکبیر https://eitaa.com/ostorehayevagheei/1033 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درسِ عبرتی از زندگی سیاسی امیرکبیر از زبان رهبر انقلاب 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 اسطوره شماره 2: میرزا محمدتقی فراهانی مشهور به امیرکبیر 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 کانال اسطوره ها @ostorehayevagheei
هدایت شده از باقیات الصالحات
سلام و تحیت. این روزها بدلیل سرمای فوق العاده ، خیلی توصیه شده که در مصرف گاز صرفه جویی شود ما هم به نوبه خودمان از شما عزیزان تقاضا داریم که جهت رعایت حال خیلی از هموطنان به این توصیه توجه کنید. البته طبق معمول یکسری هم هستند که می خواهند از مساله گاز یک سوژه برای کشور درست کنند و اغتشاش ایجاد کنند. البته خانم ما هم هرچی سرما بیشتر میشه فیتیله پکیچ را کمتر می کند و به تن همه ما در منزل 3،4تا لباس گرم و 2،3 تا شلوار پوشانده و ما هم طبق معمول تابع دستورات هستیم.
بخش اول سرگذشت و شخصیت امیرکبیر ميرزاتقي‌خان فراهاني، که بعدها لقب اميرکبير گرفت، سياستمدار و صدراعظم عهد ناصرالدين شاه قاجار بود که به يکي از مشهورترين شخصيت‌هاي تاريخي دوران سلطنت قاجاريه و كل تاريخ ايران تبديل شد. نام اصلي‌اش محمدتقي است و در روستاي هزاوه از توابع فراهان اراک ديده به جهان گشود. پدر ميرزا تقي‌خان، کربلايي قربان، از خانواده‌اي پيشه‌ور در هزاوه بود. کربلايي قربان نخست آشپز ميرزا عيسي قائم‌مقام اول بود. پس از او همين شغل را در دستگاه پسرش، ميرزا ابوالقاسم قائم‌مقام ثاني، داشت. قائم‌مقام در نامه‌هايش جسته‌وگريخته به نام او اشاراتي دارد. مادر ميرزاتقي‌خان فاطمه سلطان نام داشت که در همۀ اسناد عهد صدارت امير از وي به «والدۀ اميرنظام» تعبير شده است. چون اميرکبير از کار صدارت معزول و به کاشان تبعيد شد، مادرش را نيز همراه خود برد. اميرکبير دوران کودکي را در خانوادۀ قائم‌مقام به خانه‌شاگردي سپري کرد. داستان معروف فراگرفتن درس به هنگام خدمت به فرزندان قائم‌مقام، که بارها در منابع به آن اشاره شده، مربوط به همان ايامي است که به خانه‌شاگردي مشغول بوده است. 💐💐💐💐💐💐 لینک کانال اسطوره های واقعی @ostorehayevagheei 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لطفا تا می توانید این پیام را نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مروری بر زندگی صدراعظم مقتول؛ امیرکبیر اسطوره ای که به شهادت رسید. از دارالفنون تا حمام فین کاشان 💐💐💐💐💐💐 لینک کانال اسطوره های واقعی @ostorehayevagheei 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لطفا تا می توانید این پیام را نشر دهید.
هدایت شده از باقیات الصالحات
سلام علیکم🌹🌹🌹🌹 پیشنهادی داده شده مبنی بر اینکه بخشی از هزینه دوره های رایگان ما تامین شود تا بتوانیم دوره های رایگان را بیشتر گسترش دهیم و در نتیجه افراد بیشتری را سر سفره معارف دینی مهمان کنیم. پیشنهاد این است که بیائیم کانالی را ایجاد کنیم تا خود دوستان محصولات و خدمات خودشان را با قیمت مناسب در کانال عرضه کنند و بخشی از سود آنرا برای گسترش دوره ها صرف کنند. خیلی مطمئن نیستیم با ایجاد این کانال چه اتفاقی می افتد ولی به یاری حق کانال را ایجاد کردیم و امیدواریم که نتیجه کار هم برای فروشنده، هم برای خریدار و هم برای گسترش دوره های رایگان دینی مفید فایده باشد. لذا از شما عزیزان دعوت می کنیم که وارد کانال فروشگاه شوید و هم استفاده کنید و هم استفاده برسانید. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لینک کانال فروشگاه @froshgahebaghyatosalehat عزیزانی هم که محصول یا خدماتی برای ارائه دارند لطفا به ایدی زیر پیام دهند. @tablighvaforosh متشکرم🌹🌹
تاسیس مدرسه دارالفنون توسط امیرکبیر از اقدامات مهم دیگر امیرکبیر تاسیس مدرسه «دارالفنون» است. او در دوران صدارت خود دریافت که کشور ایران از علوم جدید بی‌بهره و تا حدودی عقب افتاده است. او برای حل این مشکل دو راه پیش رو داشت؛ اول اینکه شاگردانی که قصد تحصیل دارند را با هزینه هنگفت به اروپا اعزام کند و دوم اینکه معلمانی را از اروپا به ایران بیاورد تا از این طریق شاگردان بیشتری هم آموزش ببینند. او در نهایت موفق شد مدرسه دارالفنون را در هفت شعبه تاسیس کند. امیرکبیر، عزیز خان مکری، داماد خود را به‌عنوان اولین رئیس دارالفنون انتخاب کرد. در این مدارس علوم مهندسی، پزشکی، داروسازی و معدن به جوانان آموزش داده می‌شد. اولین دانش‌آموزان این مدارس شاهزادگان قاجار بودند و بسیاری از معلمانی که در این مدارس تدریس می‌کردند از کشورهای اتریش، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه به ایران آمده بودند. 💐💐💐💐💐💐 لینک کانال اسطوره های واقعی @ostorehayevagheei 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لطفا تا می توانید این پیام را نشر دهید.
راه اندازی روزنامه وقایع اتفاقیه یکی دیگر از اقدامات امیر کبیر بود. 👇👇👇
انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه توسط امیرکبیر 18 بهمن‌ماه سال ۱۲۲۹ اولین شماره روزنامه در ایران با نام روزنامچه اخباردارالخلافه طهران منتشر شد و از شماره دوم به وقایع اتفاقیه تغییر نام داد. روزنامه وقایع اتفاقیه به همت میرزا تقی‌خان امیرکبیر و با رضایت ناصرالدین‌شاه و به‌فرمان او انتشاریافته است؛ چرا که اگر خود شاه به این پدیده بی‌علاقه بود بعد از درگذشت امیرکبیر انتشار آن را متوقف می‌کرد. امیرکبیر تلاش کرد این روزنامه موجبات افزایش آگاهی عمومی را فراهم سازد. 💐💐💐💐💐💐 لینک کانال اسطوره های واقعی @ostorehayevagheei 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لطفا تا می توانید این پیام را نشر دهید.
محتوای روزنامه وقایع اتفاقیه در روزنامه وقایع اتفاقیه اخبار داخلی شامل خبرهای مربوط به پایتخت (اخبار دارالخلافه)، دربار و سفرهای ناصرالدین‌شاه، عزل و نصب‌ها و اعطای مقام‌ها، نشان‌ها و امتیازات چاپ می‌شد. در برخی شماره‌های آن، اعلان‌های رسمی دولتی در یک ورق جداگانه چاپ و همراه روزنامه، توزیع می‌شد که به آن اشتهارنامه می‌گفتند. در برخی شماره‌ها نیز اخبار و رویدادهای شهرستان‌های ایران به چاپ می‌رسید (اخبار ولایات). در بخش اخبار خارجی، بیشتر اخبار مربوط به دگرگونی‌های سیاسی و اقتصادی کشورهای اروپایی به چاپ می‌رسید؛ مقالاتی از روزنامه‌های اروپایی برگرفته می‌شد و با ترجمه روان فارسی در روزنامه منتشر می‌شد. بسیاری از این ترجمه‌ها کار صنیع‌الدوله بود. روی‌هم‌رفته روزنامه از زبان نوشتاری ساده‌ای بهره می‌برد که تا زمان جنبش مشروطیت در نوشته‌های این دوره کمتر به چشم می‌خورد. در بیشتر شماره‌های روزنامه، قیمت اجناس موردنیاز مردم به نرخ رسمی دولتی چاپ می‌شد (نرخ ارزاق)؛ در برخی شماره‌های آن اعلان فروش کتاب‌های تازه چاپ‌شده منتشر می‌شد. این روزنامه به خبرهای مربوط به کودکان و نوجوانان نیز توجه داشت. ازجمله می‌توان به انتشار اخبار مدرسه دارالفنون، گزارش‌های بیماری‌های کودکان و آبله‌کوبی ایشان، خبرهایی پیرامون کودکان فرنگی، گزارش‌های مربوط به حوادث کودکان، کودکان بزهکار و حتی اخبار و آگهی‌های کتاب کودک، اشاره کرد. 💐💐💐💐💐💐 لینک کانال اسطوره های واقعی @ostorehayevagheei 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لطفا تا می توانید این پیام را نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطاب امیرکبیر به نمایندگان کشورهایی که می خواستند ایران را وابسته کنند: به نظر شما مردم کسانی هستند که راه سفارتخانه را بهتر از راه خانه می شناسند ولی از نظر ما مردم کسانی هستند که.... 💐💐💐💐💐💐 لینک کانال اسطوره های واقعی @ostorehayevagheei 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 لطفا تا می توانید این پیام را نشر دهید.