🌹 #غریب_غرب ۲۴
📖حمید مثل میرزا با دختر خاله اش ازدواج کرده بود. ریخته گری را از پدر زنش یاد گرفته بود و حالا داشت توی کارخانه چیت گری کار میکرد. برای این کار کسی بهتر حمید نبود. میرزا هم سفارشش کرد که خیلی زود یاد بگیرد.
طوری پی رو به راه کردن مقدمات کارگاه ریخته گری بود که گویی هیچ کار دیگری ندارد. هادی را مامور کرد تا با هر مشقتی که هست ، تراشکاری یاد بگیرد . میگفت « استعدادش رو داری.
همه ی کارها رو به قدری زود انجام دادند که وقتی حمید از اصفهان برگشت ، هادی توانسته بود کارگاه تراشکاری جمع و جوری را رو به راه کند. همه چیز برای شروع کار در کارگاه ریخته گری آماده بود؛ کارگاهی در یک باغ های نزدیک ورامین.
سال ۱۳۴۱ علی تحیری فرمانده گردانی بود که از جنگ ایران و عراق و از کنار سواحل اروند رود به تهران برگشت. آن وقت ها مردم توی خیابان باغ شاه تظاهرات کرده بودند و به بهانه ی گرانی بلیت های اتوبوس علیه شاه شعار داده بودند.
تحیری را مامور کرده بودند تا مردم را پراکنده کند، اما وقتی نیروهای ارتش جلوی مردم صف بسته بودند به سرباز ها دستور داده بود که هیچ کس حق تیر اندازی به مردم را ندارد.
چند ماه زندان به خاطر این اعتراض به فرمانده یگان ویژه ی ارتش ، آن هم در بازدید شاه ، سابقه ی خوبی برای او نبود . وقتی که خبر دار شد ضد اطلاعات ارتش گزارش جدیدی را ضمیمه ی پرونده ی او کرده ، از ارتش فرارکرد. میدانست پشت بند گزارش ضد اطلاعات ، میفرستندش به ناکجا آباد.
_...نامبرده کسی است که اگر بین شاه و مردم مخیر شود، طرف مردم را خواهد گرفت و نه اعلی حضرت همایونی را.
سالهای فرار از ارتش سالهای شکنجه ی روحی او بود .پدر او را به جرم توده ای بودن از خانه ی خود رانده بود و نمیدانست ساواک اینطوری شایعه کرده تا اورا آسوده تر بیابد.
در آن سالها که از ترس ساواک مجبور بود خودش را توی این شهر و آن شهر گم و گور کند، تنها دخترش از دوری او مریض شده بود و از فرط بیماری و دست تنگی مرده بود. این اتفاق او را در مبارزه مصمم تر کرده بود.
علی تحیری اسم مستعار مصطفی را روی خودش گذاشته بود . وقتی میرزا خبر دار شد که او عشقش مخلوط کردن مواد شیمیایی و ساختن مواد انفجاری است، از او برای آموزش و ساخت این مواد کمک خواست. جوابی که میرزا از مصطفی شنید ، باعث شد تا حساب دیگری روی او باز کند.
_تخصص من به درد اونایی میخوره که سینه زن امام حسین (علیه السلام) باشند. حاضر شد با میرزا همکاری کند .گفت « با وجود من ، مشکل آموزشی ندارین . جز ماسوره و چاشنی که با منه ، میمونه مواد اولیه ای که باید خودتون تهیه کنین.»
#ان_شاءالله_ادامه_دارد...
@chekhabarazkoja
🌹 #غریب_غرب ۲۵
📖جور کردن مواد کار یک دیقه اش بود ،اما میخواست ببیند میرزا چند مرده حلاج است.میرزا کارهارا تقسیم کرده بود و کارگاه را به حمید و هادی سپرده بود.گفت« هر چی رو که بخوای ، میذارم توی کارگاه.»
عموی حمید از آن شاه دوست هابود. کت و شلوار خیلی مرتبی میپوشید و کراوات میزد و آرم شیرو خورشید را میچسباند روی یقه ی کتش.مینشست جلوی کارگاه و روحش خبردار نبود که آنجا نارنجک میسازند.
بهش گفته بودند «اینها که میبینی شکل گوشت کوبه ، یاتاقان قطاره» دلش خوش بود که بچه های برادرش کارخانه دار شده اند.
کار ساخت مواد انفجاری و نصب ماسوره ی انفجاری به عهده ی امیر کریم پور بود. با اینکه سنی نداشت توانست خیلی زود راه بیفتد. علی انیسی هم کمکش بود.
علی چون چهارشانه و قد بلند بود ، کت و شلوار دامادی حمید را میپوشید ، وبا ریش پرفسوری میرفت بازار تا مواد سفارشی مصطفی را بخرد؛ کلرات پتاسیم ، گوگرد ، گلیسیرین یا مواد شیمیایی دیگر. امیر و محمد را هم با خودش میبرد و میگفت «توی بازار مدام به من بگین آقای دکتر.»
وقت مخلوط کردن مواد با هم، حمید و هادی بیرون کارگاه می ایستادند تا اگر انفجاری شد ، علی و امیر را بیندازند توی حمام و در ها را ببندند و اگر کسی سوالی کرد بگویند که بوته ی ریخته گری ترکیده تا شب ، وقتی آب ها از آسیاب افتاد و سرو صداها خوابید ، برگردند و اگر آن دو نفر زنده مانده بودند کمکشان کنند . این روش را همه پذیرفته بودند تا همه چیز مخفی بماند و کار لو نرود.
حمید پوسته ی نارنجک ها را در کارگاه ریخته گری آماده میکرد تا هادی آنها را شبانه در کارگاه خودش تراش دهد و روزه کنداین طوری صبح اول وقت حمید میتوانست خرج و فتیله ی انفجاری آنها را بگذارد و کار را تمام کند .
بهار سال ۵۶ میرزا اولین سری نارنجک های ساخت گروه را در یکی از باغ های ورامین آزمایش کرد. حرف نداشت.
مو لای درز نقشه اش نمیرفت. با کمک نگهبان انبار اسلحه خانه ی پادگان ، کلید یدک ماشین یکی از مستشاران امریکایی را درست کرده بود.موقع بازرسی کسی جلوی این مستشار را نمیگرفت.
این جوری میرزا توانسته بود چند تا مسلسل و جعبه های قشنگ را از دژبانی خارج کند .بعد از آن بود که به لبنان و فلسطین رفت تا آموزش جنگ های چریکی ببیند .
بعد ها میگفت «این گروه ها گرفتار سیاسی بازی اند ، بیشتر مارکسیست هستند تا مسلمان . من هم چون نمیخواستم گرفتار عقیده اشون بشم برگشتم.»
#ان_شاءالله_ادامه_دارد...
@chekhabarazkoja
🌹 #غریب_غرب ۲۶
📖وقت برگشتن چند کلت کمری ، دوتا کلاشینکف و یک رادیو بی سیم قوی با خودش آورده بود که میگفتند هفت موج است و میتواند امواج بی سیم های اطراف را بگیرد و شنود کند .
توی این یکسال فرزند دوم میرزا هم به دنیا آمده بود . او آنقدر سر خودش را شلوغ کرده بود که فاطمه میگفت «حسین اصلا تو رو نمیشناسه . بیشتر به زندگیت برس. دست کم سراغ بچه ات رو بگیر.»
فرزند اولشان بعد از سه روز از دنیا رفته بود . به قول میرزا عمرش به دنیا نبود. اما این دغدغه ها تا به دنیا آمدن سمیه _حتی بعدها و در ایام جنگ _ادامه یافت.
وقتی فاطمه دل را از سر زدن های دیر به دیر او گاهی دوسه هفته یک بار میشد میگرفت دلداریشان میداد .میگفت « شما هیچ وقت از ذهن من بیرون نمیرین ، اما چ کنم که مسئولیت انقلاب سنگینه.»
روزها دغدغه ی اصلی میرزا ، انتخاب نوع روش در مبارزات مسلحانه بود. به چشم میدید که بعضی فرقه ها و گروه ها ، تفنگ به دست این و آن میدهند تا حتی بعضی اعضای هم گروه خودشان را به اسم ساواکی و به جرم اختلافات عقیدتی ترور کنند.
این کار به اصطلاح آنها، تصفیه ی افراد خائن بود و اگر کسی به هر دلیلی نمیخواست به باید ها و نباید های آن تن بدهد، عاقبتش مرگ بود . یکی از دلایل اصلی که میرزا به پیشنهاد این قبیل گروه ها برای دریافت سلاح یا همکاری جواب رد میداد ، همین بود.
با خودش فکر میکرد چطور میتواند حق زندگی را از دیگری بگیرد ؟ از انحراف هایی که میتوانست منجر به آدم کشی کورکورانه شود، واقعا میترسید. اصرار زیادی داشت که برای هر کاری اول اجازه ی شرعیش را از آقای خمینی یا نماینده های موثق او بگیرد.
این کار ها را خودش میکرد و به دیگران نمی سپرد و مجوز فعالیت هایش را از محمد حسینی بهشتی میگرفت . اگر آقای بهشتی در دسترس نبود یا در تبعید بود، میرفت سراغ کسان دیگری مثل آقای شاه آبادی یا یزدی.
وقتی دستش از همه جا کوتاه بود ، میرفت شاه آباد _اسلام آباد غرب_ و واسطه میفرستاد نجف تا از آقای خمینی بپرسد و جواب بیاود. آخرین راهش هم نوشتن نامه به عراق بود
وقت هایی که حکومت فضا را امنیتی میکرد یا ارتباط میرزا با علما به صلاح نبود یا همه ی کسانی که توانایی اجازه گرفتن داشتند ، زندانی یا تبعید بودند، به بیت آقای خمینی نامه مینوشت و به قاصدی مطمئن میسپرد تا جواب نامه را بی کم و کاست یا به صورت نامه برایش بیاورد.به خاطر همین اخلاقش سرباز های پادگان اسمش را گذاشته بودند « آقا شیخ». نیرو های سیاسی مبارز هم بهش میگفتند«فتوایی».
#ان_شاءالله_ادامه_دارد...
@chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
❤️ #قرار_عاشقانه❤️
🍃 #نهج_البلاغه_خوانی🍃
💐💐بسم الله الرحمن الرحیم💐💐
🍃 #خطبه_صد_و_سوم🍃
🍃 بخش دوم🍃
🍃ارزش عالم و بى ارزشى جاهل🍃
💫 دانا كسى است كه قدر خود را بشناسد، و در نادانى انسان اين بس كه ارزش خويش نداند. دشمن روى ترين افراد نزد خدا كسى است كه خدا او را به حال خود واگذاشته تا از راه راست منحرف گردد، و بدون راهنما برود، اگر به محصولات دنيا دعوت شود تا مرز جان تلاش كند اما چون به آخرت و نعمتهاى گوناگونش دعوت شود، سستى ورزد، گويا آنچه براى آن كار مى كند بر او واجب و آنچه نسبت به آن كوتاهى و تنبلى مى كند، از او نخواسته اند.💫
📚 ترجمه محمد دشتی/ص191
🌼 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌼
📡 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 ایمان ملت و رهبری آسمانی امام خمینی، تحمل دشمنیها را امکانپذیر کرد
🔻 رهبرانقلاب، در بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان:
🔹️ مسیر جهان تغییر یافت و زلزلهی انقلاب، فرعونهای در بسترِ راحت آرمیده را بیدار کرد؛ دشمنیها با همهی شدّت آغاز شد و اگر نبود قدرت عظیم ایمان و انگیزهی این ملّت و رهبری آسمانی و تأییدشدهی امام عظیمالشّأن ما، تاب آوردن در برابر آنهمه خصومت و شقاوت و توطئه و خباثت، امکانپذیر نمیشد.
📝 مطالعه متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=41673
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚡ مرور سریع بیانیه گام دوم انقلاب
🔻 رهبرانقلاب بهمناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ بیانیهای مهم و راهبردی صادر کردند.
🔍 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR مهمترین بخشهای این بیانیه را در این مطلب مرور میکند.
📥 نسخه PDF👇
⚫️ انقلاب اسلامی در اکثر اهداف موفق بوده است
✳️ من امروز بر این عقیدهام که مقتدرترین افراد در مصاف با آن همه توطئهها و خصومتها و جنگافروزیهایی که در جهان علیه انقلاب اسلامی است، معلوم نبود موفقیت بیشتری از افراد موجود به دست میآوردند.
✳️ در یک تحلیل منصفانه از حوادث انقلاب خصوصاً از حوادث ده سال پس از پیروزی باید عرض کنم که انقلاب اسلامی ایران در اکثر اهداف و زمینهها موفق بوده است و به یاری خداوند بزرگ در هیچ زمینهای مغلوب و شکست خورده نیستیم، حتی در جنگ پیروزی از آن ملت ما گردید و دشمنان در تحمیل آن همه خسارات چیزی به دست نیاوردند. امام خمینی(ره) ۳/۱۲/۶۷
@chekhabarazkoja