🔸🔶 و قُلْ رَبِّ أَدْخِلْني مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْني مُخْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَلْ لي مِنْ لَدُنْکَ سُلْطاناً نَصير
📎 ترجمه: و بگو: پروردگارا! مرا [ در هر کار و شغلی ] به نیکی وارد کن و به نیکی بیرون آور و برایم از نزد خود نیرویی یاری دهنده قرار ده
آیه 80 سوره اسراء
امام صادق عليه السلام:
إذا دَخَلتَ مَدْخَلاً تَخافُهُ فاقْرَأ هذهِ الآيةَ: «رَبِّ أدْخِلْني مُدْخَلَ صِدْقٍ و أخْرِجْني مُخْرَجَ صِدْقٍ و اجْعَلْ لي مِن لَدُنْكَ سُلْطانا نَصيرا»
هرگاه وارد جايى شدى كه مى ترسى، اين آيه را بخوان: «رَبِّ أدْخِلْني مُدْخَلَ صِدْقٍ و أخْرِجْني مُخْرَجَ صِدْقٍ و اجْعَلْ لي مِن لَدُنْكَ سُلْطانا نَصيرا»
ميزان الحكمه جلد3 صفحه 535
🔰 @p_eteghadi 🔰
1.mp3
1.94M
آیا آتش جهنم فقط همان روحیات درونی ماست؟
بخش اول: 6 دقیقه صوت
آیا عذابهای جهنم صرفاً ناراحتی روحی و از جنس حسرت و پشیمانی ناشی از حسد و تکبر و بداخلاقی ماست؟
#معاد_جسمانی #بهشت #جهنم
🔰 @p_eteghadi 🔰
بسم الله الرحمن الرحیم و صلی الله علی محمد وعلی اهل بیته الطاهرین
✅عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ عَنِ الصَّفَّارِ عَنْ إِبْرَاهِيمَ بْنِ هَاشِمٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ حَمْزَةَ بْنِ حُمْرَانَ قَالَ: قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ إِنَّ مَنْ أَجَابَ فِي كُلِّ مَا يُسْأَلُ عَنْهُ فَهُوَ الْمَجْنُونُ.
📚 معاني الأخبار ص۲۳۸ ح۲
امام صادق علیه السلام فرمود : همانا کسی که در مورد هر چیزی که از او #سؤال می شود جواب می دهد، #دیوانه است!
اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِیَةَ وَ النَّصْرَ
🔰 @p_eteghadi 🔰
❓آیا فقط هنگام شنیدن و ذکر کردن نام محمد از #القاب و اسامی #پیامبر صلی الله علیه و آله باید #صلوات فرستاده شود؟
پاسخ- مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ بِإِسْنَادِهِ عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ فِي حَدِيثٍ قَالَ: وَ صَلِّ عَلَى النَّبِيِّ كُلَّمَا ذَكَرْتَهُ أَوْ ذَكَرَهُ ذَاكِرٌ عِنْدَكَ فِي أَذَانٍ أَوْ غَيْرِهِ.
📚من لا یحضره الفقيه جلد١صفحه ٢٨۴
امام باقر صلوات الله علیه در حدیثی فرمودند :هر چه پیامبر صلی الله علیه و آله را ذکر و یاد نمودی یا ذکرکننده ای او را در نزد تو ذکر نمود چه در اذان و چه در غیر اذان بر او صلوات بفرست.
با توجه به این روایت و روایات متعدد دیگر هیچ تفاوتی بین القاب و اسامی پیامبر نیست و در موقع ذکر هر کدام از القاب و اسامی آن حضرت صلی الله علیه و آله باید صلوات فرستاده شود. إن شاءالله
🔰 @p_eteghadi 🔰
آیا بهشت و جهنم فقط همان روحیات درونی ماست؟ 2 b.mp3
2.4M
آیا آتش جهنم فقط همان حسادت و تکبر و بداخلاقی ماست؟
بخش دوم: 8 دقیقه
حرفهای شاعرانه و تحلیلهای فلسفی و عرفانی درباره معاد و آخرت، چقدر اعتبار دارد؟
حرفهای شیطانی درباره بهشت و جهنم کدام است؟
#معاد #بهشت #جهنم #معاد_جسمانی #عقاید_اسلامی
🔰 @p_eteghadi 🔰
﷽؛
🏷 مایه افتخار پیامبر(ص)
🔅 #پیامبر_اکرم_(ص) :
🔸 «ازدواج كردن، از سنّت من است. پس هر كه به سنّت من عمل نكند، از من نيست. ازدواج كنيد؛ زيرا من به افزونىِ شما بر ديگر امّت ها مى بالم».
🔹 «النِّكاحُ مِن سُنَّتي، فَمَن لَم يَعمَل بِسُنَّتي فَلَيسَ مِنّي ، وتَزَوَّجوا فَإِنّي مُكاثِرٌ بِكُمُ الاُمَمَ».
📚 سنن ابن ماجة : ج ١ ص ٥٩٢ ح ١٨٤٦
🔰 @p_eteghadi 🔰
آیا ساخت قرآن طلاکاری شده،اسراف نیست؟
در این باره چند نکته به نظرمی رسد
1. منظور از حرام بودن این کار آیا از نظر شرعی است که ممکن است بگوییم چون این کار با هزینه شخصی بوده است و از بیت المال چیزی هزینه نشده است و بلکه با فروش این اثر هنری ممکن است سود و منافعی هم عاید سازنده این اثر بشود پس اسرافی در کار نبوده و حرام شرعی نیست ، اما اگر از نظر اخلاقی و عرفی بگوییم ممکن است بگوییم در چنین شرایطی شاید این نوعی کج سلیقگی از ناحیه سازنده این اثر با آب و روکش طلا باشد و بگوییم اگر این کار اتفاق نمی افتاد بهتر بود و کار جالبی نیست . چون در جامعه ای که اولویت های زیاد دیگری مانند ساخت مراکز دینی و فرهنگی، رسیدگی به بچه های یتیم و بی سر پرست، وجود مساکین و فقرا ، وضعیت متوسط و زیر متوسط و حتی زیر فقر برخی از اقشار جامعه وجود دارد بی شک ارائه قرآن طلا کاری شده اولویت فرهنگی نخواهد بود .
2.بر اساس گفته سازنده این اثر حدود 150 گرم طلا برای روکشی این قرآن استفاده شده و تمام اینها هزینه شخصی بوده و پولی و طلایی از بیت المال هزینه نشده است که اگر این گونه باشد ممکن است بگوییم خلق چنین اثر هنری با این مقدار ارزشمند باشد .
3.همان طور که برخی از دوستان اشاره کردند این که ما تنها به ظواهر قرآن اهمیت بدهیم و بخواهیم با تزیین آن تقیید و ارادت و عمل خود را به آن نشان بدهیم این مناسب نیست ، چون قرآن کریم برای هدایت بشر به سوی کمال و این که انسان ها با عمل به دستورهای آن به رستگاری برسند نازل شده است .
4.ارائه آیات قرآن به صورت کتابت زیبا در لوح های زیبا و چاپ مناسب و زیبای قرآن و حفاظت از آیات و احترام به ظواهر قرآن نه تنها بد نیست بسیار هم لازم و شایسته است ولی اگر تکریم به تزئیین و اشرافی گرایی و بد بین کردن مردم برسد و از اولویت های فرهنگی و دینی خارج شویم و دچار افراط شویم این مناسب نیست .
در نتیجه این کار در شرایط فعلی از اولویت های دینی و فرهنگی نیست و ممکن است باعث تکدر خاطر برخی از اقشار مختلف جامعه شود .
🔰 @p_eteghadi 🔰
آیا این روایت از امام صادق (علیه السلام) که می فرماید: «هر يك از شما كه مى خواهد دعايش مستجاب شود درآمد خود را پاك كند و حقّ مردم را بپردازد. دعاى هيچ بنده اى كه مال حرامى در شكمش باشد يا مظلمه كسى به گردنش باشد، به درگاه خدا بالا نمیرود.» صحیح است؟ لطفا روایتی شبیه این روایت را ذکر نمایید.
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿
پرسمان اعتقادی
آیا این روایت از امام صادق (علیه السلام) که می فرماید: «هر يك از شما كه مى خواهد دعايش مستجاب شود در
چنین روایتی از حضرت امام صادق (علیه السلام) می باشد که می فرماید:«إذا أرَادَ أحدُكُم أن يُستَجابَ لَهُ فَليُطَيِّبْ كَسبَهُ و لْيَخرُجْ مِن مَظالِمِ الناسِ ، و إنَّ اللّه َ لا يُرفَعُ إلَيهِ دُعاءُ عبدٍ و في بَطنِهِ حرامٌ أو عندَهُ مَظلِمَةٌ لِأحَدٍ مِن خَلقِهِ؛
هر يك از شما كه مى خواهد دعايش مستجاب شود درآمد خود را پاك كند و حقّ مردم را بپردازد. دعاى هيچ بنده اى كه مال حرامى در شكمش باشد يا مظلمه كسى به گردنش باشد، به درگاه خدا بالا نمى رود.» (1)
لقمه حرام و در آمد آمیخته به حرام تاثیر های منفی زیادی در زندگی انسان ها دارد.
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: «مَنْ أَكَلَ لُقْمَةَ حَرَامٍ لَمْ تُقْبَلْ لَهُ صَلَاةٌ أَرْبَعِینَ لَیْلَةً؛ نماز کسی که لقمهاش حرام است تا چهل روز از ارزش چندانی برخوردار نیست.» و باز فرمود:« وَ لَمْ تُسْتَجَبْ لَهُ دَعْوَةٌ أَرْبَعِینَ صَبَاحاً؛ و تا چهل روز دعای او مستجاب نمی گردد.» و نیز می فرماید:« وَ كُلُّ لَحْمٍ یُنْبِتُهُ الْحَرَامُ فَالنَّارُ أَوْلَى؛ بِهِ و هر مقدار از بدن که پرورش یافته لقمه حرام باشد سزاوار آتش و سوختن است.»(2)
📚پی نوشت ها:
1. ر.ک: بحارالانوار، علامه مجلسی، تهران، دارالکتب الاسلامیه، ج31،ص 321.
2. همان، ج63، ص314.
🔰 @p_eteghadi 🔰