نظام تقديم 85.mp3
8.3M
🔈 #شرح_و_بررسی_کتاب_آن_سوی_مرگ
🔇 جلسه دوازدهم
🔔 @Aminikhaah_Media
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | رهبر انقلاب: گریه در مجالس عزاداری، گریه اراده و عزم است. ۹۸/۱۱/۲۶
💻 @Khamenei_ir
مولودیخوانی_محمود_کریمی_برای_میلاد.mp3
12.99M
🔊 مولودیخوانی محمود کریمی برای میلاد حضرت زهرا(س)
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
🚩 ثبت نام اعتکاف در مسجد مقدس جمکران از ۲۷ بهمن ماه آغاز می شود
🔹معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران گفت: ثبتنام متقاضیان برای اعتکاف در این مسجد شریف از ۲۷ بهمن ماه در سایت مرکزی اعتکاف انجام میشود.
🔹 متقاضیان میتوانند برای ثبت نام به پایگاه اطلاع رسانی ستاد مرکزی اعتکاف به نشانی www.etekafqom.com مراجعه کنند.
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #نماهنگ_ویژه
"in the name of god"
آهنگساز: امید روشن بین
نویسنده و کارگردان:مهدیار عقابی
تهیه کننده: سید هادی میرباقری
به مناسبت بزرگداشت چهلم شهادت سردار پر افتخار اسلام شهید #حاج_قاسم_سلیمانی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥باورتون میشه که شکر در نعمت از صبر در بلا، ثواب بیشتر داره
🎤حجت الاسلام #پناهیان
#سخنران
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مصادیق و شیوه های صله رحم
🎤حجت الاسلام #رفیعی
#سخنران
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
امام على عليه السلام:
انسان، به زيورى زيباتر از جوانمردى آراسته نشده است
ما تَزَيَّنَ الإنسانُ بزِينَةٍ أجمَلَ مِن الفُتُوَّةِ
غررالحكم حدیث 9659
امام على عليه السلام:
در دگرگونيهاى احوال و زمانه است كه گوهر مردان شناخته مى شود
في تَقلُّبِ الأحْوالِ عُلِمَ جواهِرُ الرِّجالِ
ميزان الحكمه جلد2 صفحه43
📎 توییت سفیر چین در تهران:
یک شهروند ایرانی برای ارائه خدماتی تهیه و آماده سازی قهوه و ارسال به تیم پزشکی داوطلبانه در شهر ووهان ماند و حاضر به بازگشت به ایران نشد
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
333.mp3
1.47M
☀️ #تنفس_صبح
📖 هر روز تلاوت یک صفحه از قرآن کریم
📃 صفحه 333
🎙 قاری: #منشاوی
🔊 بشنویم🔻
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
🔺سحرگاه امروز؛ تصویری از سنگ جدید مزار شهید سپهبد قاسم سلیمانی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای امام زمانت یوسف باش...
🎤حجتالاسلام #پناهیان
#سخنرانی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
abdolrezahelali-@yaa_hossein.mp3
4.14M
#میلاد_حضرت_فاطمه_زهرا (س)
🎵خدا می دونه باور منه
🎤عبدالرضا #هلالی
#سرود
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 فاطمه زهرا (س)...
🎤آیت الله #تقوایی
#سخنرانی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قرائت وصیتنامه #حاج_قاسم_سلیمانی توسط فرزندان ایشان
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
نظام تقديم 86.mp3
7.63M
🔈 #شرح_و_بررسی_کتاب_آن_سوی_مرگ
🔇 جلسه سیزدهم
🔔 @Aminikhaah_Media
#زنان_ضعیفات_الدین_نواقص_الایمان_و_العقول
🤔#پرسش
❔ توهین پیامبر اسلام به زنان
قابل توجه بانوان مسلمان و ناآگاهی که تصور می کنند اسلام والاترین حقوق و احترام را به ایشان عطا کرده:
#متن_عربی_حدیث: قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : «مَا رَأَيْتُ ضَعِيفَاتِ اَلدِّينِ نَاقِصَاتِ اَلْعُقُولِ أَسْلَبَ لِذِي لُبٍّ مِنْكُنَّ
#ترجمه: رسول خدا فرمود: نديدم سست عقيده كمعقلتر از شما زنان كه در ربودن عقل صاحبان خرد از شما تيز پنجهتر و تردستتر باشد.
📓منبع: من لا يحضره الفقيه - الشيخ الصدوق - ج۳ - ص۳۹۰
💠#پاسخ💠
👌در این شکی نیست که در منطق اسلام ، فرقى ميان مرد و زن نيست، هر دو در پيشگاه خدا يكسانند و هر دو مى توانند راه قرب الى اللّه را تا بى نهايت ادامه دهند و به تعبير ديگر، راه تكامل براى هر دو به طور يكسان گشوده است.
❕لذا خطابات قرآنى در اين زمينه شامل هر دو، به طور مساوى است. در يك جا مىخوانيم: «هر كس كار شايسته اى انجام دهد، خواه مرد باشد يا زن، در حالى كه مؤمن است، او را به حياتى پاك زنده مى داريم و پاداش آنها را به بهترين اعمالى كه انجام مى دادند، خواهيم داد. ( نحل 97)
❕در جاى ديگر مى فرمايد ؛
«به يقين مردان و زنان مسلمان، مردان با ايمان و زنان با ايمان، مردان مطيع فرمان خدا و زنان مطيع فرمان خدا، مردان راستگو و زنان راستگو ... خداوند براى همه آنها مغفرت و پاداش عظيمى فراهم ساخته است». ( احزاب 35)
❕آيه شريفه «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ» ( حجرات 13) نيز معيار را قرب به پروردگار قرار مى دهد، از هر كس كه باشد بى آنكه جنسيّت مرد و زن، در آن دخيل باشد.
❕در روايات اسلامى نيز اين حقيقت به خوبى نمايان است. در حديثى كه «مرحوم كلينى» در كتاب «كافى» آورده، مى خوانيم ؛
❕«خواهر رضاعى پيامبر خدمتش رسيد، هنگامى كه پيامبر او را ديد بسيار شاد شد و ملحفه (روانداز) خود را براى او گسترد و او را بر آن نشاند، سپس با وى گرم صحبت شد هنگامى كه او از خدمت پيامبر بيرون رفت، برادرش آمد (اين خواهر و برادر فرزندان حليمه سعديه بودند كه مادر رضاعى پيامبر بود) ولى پيامبر آن احتراماتى را كه براى خواهرش قايل شد، براى او قايل نشد (هر چند به او نيز محبّت كرد). بعضى سؤال كردند كه اى رسول خدا احترامى را كه به خواهر گذاشتى به برادر نگذاشتى با اينكه او مرد است .پيامبر فرمود ؛
«اين به خاطر آن است كه آن خواهر نسبت به پدر و مادرش از آن برادر نيكوكارتر بود »
📚الکافی ج 2 ص 161
❕جالب اينكه اصحاب روى امتياز مرد بودن تكيه كردند و پيامبر نه تنها آن را امتياز نشمرد، بلكه خواهرش را به خاطر ارزشهاى الهى انسانى بر او مقدّم شمرد.
👌داستان «نسيبه» و شجاعت او در ميدان «احد» كه بدون توجّه به خطرات براى رزمندگان لشكر اسلام، آب مى آورد و حتّى هنگامى كه به او حمله كردند، دفاع جانانه اى در برابر لشكر نمود تا آنجا كه سيزده زخم بر تن او وارد شد و سرانجام در «يمامه» در جنگ با «مسيلمه» شهيد گشت، معروف است. در حديث آمده است كه پيامبر در روز «احد» درباره او فرمود ؛
«مقام اين زن، امروز از مقام فلان و فلان (بعضى از افراد سرشناس لشكر) برتر است»
📚سفینه البحار ماده نسب
❕داستان «شطيطه نيشابورى» معروف است، آن هنگام كه «محمّد بن على نيشابورى» اموال فراوان و هدايايى براى امام موسى بن جعفر عليه السّلام از سوى مردم نيشابور با خود خدمت آن حضرت آورد، امام عليه السّلام از ميان 30 هزار دينار و 50 هزار درهم و قطعهاى لباس، تنها يك درهم و قطعه پارچه اى را كه متعلّق به زن با ايمانى به نام «شطيطه» بود، پذيرفت و بقيه را بازپس فرستاد .
📚بحار الانوار ج 48 ص 73
👌از اين حديث به خوبى روشن مى شود كه ارزش انسانى بين زن و مرد تفاوتى ندارد. از اين رو، گاهى زنان در اين امر بر مردان پيشى مى گيرند ، لذا می بینیم که امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« یک زن صالحه از هزار مرد غیر صالح برتر است»
📚وسائل الشیعه ج20 ص172
👌بی شک روایاتی که زنان را ضعیفات الدین یا ناقص الایمان ، یا ناقص العقل معرفی می کند ، چون بر خلاف سنت قطعی و آیات قرآن است ، قابل پذیرش نمی باشد .
❕امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« حکم روایتی را که موافق قرآن و سنت بود را بگیر و ترک کن حکم روایتی را که مخالف با کتاب و سنت است »
📚الکافی ج 1 ص 67
👌و فرمود ؛
« روایتی که از ما نقل می شود ، اما موافق کتاب خداوند و سنت پیامبرش نیست را تصدیق نکن »
📚وسائل الشیعه ج 27 ص 123
🔸ادامه 👇
🔸 ادامه 👇
👌روایت مورد استناد معاند هم در هر کتابی نقل شده است به صورت مرسل نقل شده و سلسله سند آن به نحو کامل بیان نشده است و این روشن ترین گواه بر ضعیف بودن نقل مذکور است .
👌مضمون فوق در نهج البلاغه خطبه 80 هم آمده است که زنان « ناقص العقل» و « ناقص الایمان » معرفی می شوند که مضمون آن چون خلاف سنت و آیات قرآن است ، قابل پذیرش نیست ، اگر چه اکثر سخنان علی علیه السلام در نهج البلاغه صحیح است اما هیچ منعی نیست که برخی از مضامین آن ضعیف باشد .
❕البته با نگاه دقیق تر ، می توانیم بگوییم که حتی اگر نقل های مذکور ، صحیح هم باشد ، باز هم مضمونی خلاف قرآن ارائه نمی دهد تا گواه بر ضعف آنها باشد .
👌تعابیر ضعیفات الدین ، نواقص الایمان ، نواقص العقول ، که در نقل های فوق آمده است ، چنین نیست که شامل تمامی زنان شود ، بلکه زنان کم خرد و بی تجربه و بی توجه به فرامین الهی را شامل می شود که به واسطه تربیت ناصحیح و عدم آموزش لازم ، توانایی تسلط بر احساسات خود را ندارد و #غالبا احساسات بر حکم عقلی آنها پرده می افکند و اینان چون به فرامین الهی توجه ندارد ، از دین و ایمان ضعیفی برخوردار است .
❕مثلا ما در بسیارى از آیات قرآن حتى #مذمتی از نوع انسان می بینیم چنان که می فرماید ؛ «به یقین انسان حریص و کم طاقت آفریده شده! هنگامى که بدى به او رسد، بى تابى مى کند و هنگامى که خوبى به او رسد بخل مى ورزد و مانع دیگران مى شود.» (معارج 19-20) و در جاى دیگر مى خوانیم: « انسان به یقین بسیار #ظالم و جاهل بود» (احزاب72) و در جاى دیگر او را، «کفور مبین» (کفران کننده آشکار) نامیده است (زخرف 15) و در جاى دیگر از انسان به عنوان موجودى که هرگاه به نعمت مى رسد طغیان مى کند، یاد شده است (علق 6-7)
👌بى شک، انسان در #طبیعتش نه «کفور مبین» است نه «ظلوم و جهول» و نه طغیانگر، بلکه این بحثها درباره انسانهایى است که تحت تربیت رهبران الهى قرار نگرفته اند و به صورت گیاهان خودرو، در آمده اند. نه راهنمایى و نه بیدارگرى دارند و در میان #هوس ها غوطه ورند ، به همين دليل در قرآن از مقام انسان با تقوا و مطيع فرمان الهى، مدح و تمجيد فراوان شده و اصولا بنى آدم به عنوان گل سر سبد جهان آفرينش معرّفى گرديده است ؛«وَ لَقَدْ كَرَّمْنا بَنِي آدَمَ وَ حَمَلْناهُمْ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ رَزَقْناهُمْ مِنَ الطَّيِّباتِ وَ فَضَّلْناهُمْ عَلى كَثِيرٍ مِمَّنْ خَلَقْنا تَفْضِيلًا» ( اسراء 70)
❕آنچه در كلمات پیامبر گرامی یا على عليهما السلام وارد شده هرگز درباره همه زنان نيست، بلكه اشاره به گروه خاصى دارد كه سرچشمه مفاسدى در درون خانواده يا داخل اجتماع مى شدند. مخصوصاً با توجّه به اينكه بخشى از سخنان مولا على عليه السلام در اين باره بعد از جنگ #جمل بيان شده است.
👌سردمدار جنگ جمل، همان جنگى كه بنا به روايتى هفده هزار قربانى از مسلمانان گرفت #زن بود كه آتش افزور يا يكى از آتش افروزان جنگ هم او بود.
❕بنابراين نظر این روایات به اين گونه زنان است. شاهد اين سخن ديدگاه قرآن نسبت به زنان است که مى فرمايد: «و از نشانه هاى خدا اينكه همسرانى از جنس خودتان براى شما آفريد تا در كنار آنان آرامش يابيد و در ميانتان محبّت و رحمت قرار داد. به #يقين در اين نشانه هايى است براى گروهى كه تفكر مى كنند». ( روم 21)
👌اگر همه زنان نواقص العقول يا شر و بد و ضعیف الدین و ایمان باشند اين آرامش از كجا پيدا مى شود.
❕در جاى ديگر مى فرمايد: « آنها #لباس شما هستند و شما لباس آنها (هر دو زينت هم و سبب حفظ يكديگريد)». ( بقره 187)
👌هر گاه همه زنان داراى صفات منفى باشند چگونه مى توانند سبب زينت همسرانشان و مايه حفظ آنها گردند.
❕بنابراین نقل های فوق ، شامل همه زنان نمی شود ، بلکه کسانی از آنها را شامل می شود که به واسطه تربیت ناصحیح توانایی تسلط به احساسات و عواطف خود را ندارند و سرچشمه مفاسد و گرفتاری هایی در جامعه بشری یا خانواده می گردند ، اینان چون احساسات بر عقل آنان چیره می شود « نواقص العقول » معرفی شده اند و چون به فرامین الهی بی توجه اند « ضعیفات الدین » یا « نواقص الایمان » معرفی شده اند که دارای دین و ایمان ضعیفی هستند .
#پرسمان_اعتقادی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹مداحی حنیف طاهری در محضر رهبر انقلاب
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
#کیفیت_تولد_حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها
🤔#پرسش
❓آیا راست است که حضرت زهرا در شکم مادر با خدیجه #صحبت می کرد و وقتی به دنیا آمد سجده خداوند را کرد و چهار زن بهشتی او را به دنیا آوردند و نطفه او از میوه های #بهشتی شکل گرفته است ❗️آیا چنین مطالبی در کتب شیعه و سنی آمده است یا غلو است ؟ ایشان قبل از #مبعث به دنیا آمدند یا بعد از آن❓
💠#پاسخ💠
1⃣صحبت کردن حضرت زهرا سلام الله علیها در #شکم مادر؛
👌علمای شیعه و سنی این #مطلب را روایت کرده اند.
❗️شیخ صدوق و علامه #مجلسی روایت می کنند که امام صادق علیه السلام فرمود:
« هنگامی که رسول خدا با خدیجه ازدواج کرد زنان مکه از خدیجه کناره گیری کردند و نزد وی نمی رفتند و به او سلام نمی کردند و به هیچ زنی اجازه نمی دادند که با او معاشرت و تماس داشته باشد .این برخورد زنان سبب ناراحتی و اندوه خدیجه شد .وقتی خدیجه به فاطمه حامله شد فاطمه در رحم با مادر همدم بود و با مادرش سخن می گفت و او را به #صبر توصیه می کرد... »
📚امالی صدوق ص593
📚بحار الانوار ج6 ص247 و ج43 ص2
📚روضه الواعظین ج1 ص143
👌این مضمون را #طبری از علمای اهل سنت نیز نقل می کند.
📚ذخائر العقبی ص44
2⃣حاضر شدن چهار زن #بهشتی بر بالین خدیجه برای وضع حمل فاطمه مرضیه سلام الله علیها؛
❗️در ادامه روایت بالا امام صادق علیه السلام فرمود:
« زمانی که هنگام وضع حمل خدیجه شد ، او کسی را نزد زنان قریش و بنی هاشم فرستاد که بیاید و در امر تولد فرزند او را یاری کنند .آنان در جواب گفتند چون تو سخن ما را درباره ازدواج با محمد نادیده گرفتی و با آن مرد #فقیر و یتیم ازدواج کردی پس ما نزد تو نخواهیم آمد و تو را یاری نخواهیم کرد .خدیجه از شنیدن این جواب غمگین شد در همان حال چهار زن گندمگون و بلند بالا که خدیجه فکر می کرد از زنان بنی هاشم هستند نزد او حاضر شدند .انان گفتند ما فرستاده خداییم تا تو را در امر زایمان کمک کنیم . ما خواهران تو هستیم .من ساره هستم و این بانو آسیه دختر مزاحم است و این مریم دختر عمران و آن دیگری کلثوم خواهر موسی بن عمران است..»
📚 همان #منابع از کتب شیعه و سنی
3⃣#سجده کردن و اظهار شهادتین؛
❗️طبری از علمای اهل سنت نقل می کند:
« فاطمه وقتی به دنیا آمد بلافاصله روی زمین قرار گرفت و پیشانی به سجده قرار داد و انگشت #مبارکش را بالا برد»
📚ذخائر العقبی ص44
❗️امام صادق علیه السلام فرمود:
« فاطمه پس از تولد زبان گشود و فرمود شهادت می دهم که معبودی جز خدای یگانه نیست و شهادت می دهم که پدرم رسول خدا و برترین پیامبران است و همسرم علی برترین اوصیاء و فرزندانم برترین بازماندگان و سرور #مردمان هستند »
📚همان منابع سابق الذکر از کتب شیعه
4⃣شکل گرفتن #نطفه حضرت زهرا سلام الله علیها از میوه های بهشتی؛
👌پیامبر #گرامی فرمود:
« هنگامی که به آسمان عروج کردم جبرییل دستم را گرفته و وارد بهشت نمود و خرمایی بهشتی به من داد پس خرما را خوردم و در اثر آن نطفه ای در صلب من پدیدار گشت و فاطمه از آن نطفه ایجاد شد .پس فاطمه حوریه ای به شکل انسان است و من هرگاه مشتاق بوی بهشت می شوم بوی دخترم فاطمه را #استشمام می کنم»
📚امالی صدوق ص461
📚عیون الاخبار ج1 ص116
📚مناقب ج3 ص335
📚الاحتجاج ج2 ص409
📚روضه الواعظین ج1 ص149
📚بحار الانوار ج43 ص4
❗️این مضمون را علمای اهل #سنت هم نقل کرده اند؛
📚مستدرک حاکم ج3 ص156
📚ذخائر العقبی ص36
📚تاریخ بغداد ج5 ص87
📚در المنثور ، ذیل آیه 1 سوره اسراء
5⃣تاریخ #تولد ایشان؛
👌امام باقر علیه السلام فرمود:
« فاطمه در سال #پنجم بعد از بعثت پیامبر متولد شد»
📚الکافی ج1 ص457
🔶امام صادق علیه السلام فرمود:
« فاطمه در بیستم جمادی الاخر سال پنجم بعثت #متولد گردید و در این هنگام پیامبر چهل و پنج ساله بود»
📚دلائل الامامه ص9
📚بحار الانوار ج43 ص9
#پرسمان_اعتقادی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁