🛠 نکات کاربردی و پیشرفتهی ورد
🧭؛ Select (انتخاب):
🛠 برای انتخاب کردن کلمه، عبارت و یا یک پاراگراف داخل متن، میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید.
🧭 کار کردن با موس سادهترین راه است، برای انتخاب عبارت میتوانید نشانگر موس را در ابتدای عبارت قرار داده و کلیک چپ موس را پایین نگه دارید و حال نشانگر موس را به انتهای عبارت انتخابی خود بکشید و سپس کلیک چپ موس را رها کنید، بدین ترتیب عبارت مورد نظر شما Select میشود.
🛠 روش دیگر برای انجام Select، استفاده از کلیک موس است، اگر دو بار پشت سر هم بر روی یک کلمه، کلیک کنید، کل کلمه برای شما انتخاب می شود و اگر سه بار پشت سر هم کلیک نمایید، کل پاراگراف برایتان انتخاب میشود.
🧭 به خاطر داشته باشید که با فشردن کلید میانبر Ctrl+A، می توانید کل سند را انتخاب نمایید. 👏
🛠 روش بعدی استفاده از ابزار Select می باشد، که در قسمت Home و سمت راست آن در گروه Editing قرار دارد.
🔑با انتخاب شماره (۱) از زیر منوی Select، تمامی متن اعم از تصاویر، جداول، متن و… را انتخاب می کنید.
🔑با انتخاب شماره (۲)، Shape و Objectهای موجود در متن را میتوانید انتخاب کنید.
🔑گزینه سوم برای انتخاب کلماتی است که دارای فرمت یکسان هستند.
🔑با انتخاب گزینه (۴) و کلیک بر روی تک تک Objectهای ورد، به لیست Selection انتقال می یابند.
#ورد
#تایپ_تحقیق
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
┏━━━•┈┈••❥⚙❥━━┓
🧭 @pajohesh_esfahan
┗━━━❥🛠❥••┈┈•━━┛
📥 بعد از اینکه دو نوع "چکیدهی تمام نما" و "چکیدهی راهنما" رو خدمتون توضیح دادم الان نوبت این هست که چکیدهی نوع سوم رو معرفی کنم.
🎈 چکیدهی «تمام نما - راهنما» یا تلفیقی
📥 اين نوع چكيده، مناسب تر از چكيده ي تمام نما و چكيده ي راهنماي محض هست.
🎈 قسمت هايي از اين چكيده به سبك تمام نما نوشته مي شه در حالي که از بخش هاي ديگر اون که اهميت کمتري دارند، چكيده ي راهنما تهيه مي شه.
📥 در اصل بخشهایی از این نوع چکیده، از نوع آگاهیدهنده و بخشهای دیگر سند مثل جداول، نمودارها، فرمولها که دارای اهمیت زیاد نیستند، توصیفی نوشته میشن.
🎈 زمانی میشه از این نوع چکیده استفاده کرد که بشه توسط اون، بیشترین اطلاعات رو در کمترین خطوط ارائه داد.
#چکیده_نویسی
@pajohesh_esfahan
┗━━🎈📩🎈━━━┛
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀 یه جمله ی معروفی از شهید آقا مهدی زین الدین هست که قطعا شنیده اید: هرگاه شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله علیه السلام یاد می کنند...
🪴 امشب این کلیپ به دستم رسید و متوجه شدم آقا مهدی زین الدین در عین اینکه یه نابغهی جنگی بوده، یه نابغهی علمی هم بوده و در زمان خودش رتبه ۴ کنکور تجربی کشور شده و بورسیه فرانسه!
🥀 لذا قسمت شد این شب جمعه، خود این شهید بزرگوار رو یاد کنیم.
🕊شادی روح شهید والا مقام مهدی زین الدین یک حمد و سوره قرائت بفرمایید.
🔖 فرزندان ایران را بشناسیم.
#فرزند_ایران
#مهدی_زینالدین
#شخصیت_شناسی
┏━━━━▫️🪴▪️━┓
@pajohesh_esfahan
┗━━▪️🪴▫️━━━┛
🔹به نظرم آشنایی با درخت حافظه یکی از مفیدترین پارامترها برای یک پژوهشگر باشه👌
🔸درخت حافظه از قویترین تکنیکهای یادداشتبرداری هست که در حفظ مفاهیم و به یادآوری سریع و انتقال اطلاعات از حافظه کوتاهمدت به بلندمدت، بسیار کارآمد و مفید هست. حتی می شه از این درخت برای تخلیه افکار نامنظم هم استفاده کرد.💯
🔹شکل جای گیری مطالب در درخت حافظه به گونه ایست که یادآوری و دوره مطالب رو بسیار آسان می کنه که در چند پست اون رو یاد خواهم داد.👌
🔸در این روش مطالب بصورت فهرست وار نوشته نمی شن بلکه شکل شاخه ای دارند، به این گونه که موضوع اصلی و درجه اهمیت مطالب و ارتباط بین اونها بصورت کاملا مشخص نشان داده می شه.
🔹مزیت دیگر این روش این هست که به راحتی می شه مطالب جدید رو به درخت حافظهی تکمیل شده اضافه کرد، بدون اونکه نظم مطالب از بین بره. 💯
🔸مهم تر از همه اینکه شکل ظاهری درخت حافظه در به خاطر آوردن مطالب کمک بسیاری می کنه. 💯
🔹اگه شما شکل درخت حافظه رو به خاطر بیاورید و اون رو در ذهن تون ترسیم کنید، مطمئنا مطالب ذکر شده در اون و ترتیب جای گیری اونها رو نیز به خاطر خواهید آورد 👈 چون در این روش برای درک مطالب و ارتباط اونها با یکدیگه قسمتهای بیشتری از مغز فعال می شه و یادآوری، آسان تر خواهد شد.
🔸درخت حافظه علاوه بر یادداشت برداری در موارد زیر نیز کاربرد داره:
↩️خلاصه کردن مطالب
↩️تنظیم مطالبی که از منابع مختلف گردآوری شده
↩️بررسی مسائل دشوار و پیچیده
↩️ایجاد طرحی کلی از موضوع مورد مطالعه
#پژوهش
#درخت_حافظه
#روش_مطالعه
@pajohesh_esfahan
⊰᯽⊱──❀ ⃟⃟ ❊──⊰᯽⊱
📨 در ♧ پست~ قبل ♧، گفتم در یک مقدمهی خوب باید چه بنویسیم و حالا میخوام در مورد این صحبت کنم که چه زمانی باید نوشتن مقدمه رو شروع کنیم؟
🔖 اصولاً زمان قطعی و مشخصی برای نوشتن مقدمه نمیشه تعیین کرد، اما چون برای نوشتن این بخش باید بهطور کامل با قسمتهای مختلف پژوهش و مسائل مطرح شده در اون آشنا باشید، بهتره که نوشتن مقدمه رو در مراحل پایانی کار شروع کنید.
🗳 اینطوری پس از تحلیل و بررسی کامل موضوع، میتونید مقدمهای جامعتر، مفیدتر و بهتر بنویسید. 👈 دقت کنید: اولین چیزی که اساتید میبینند چکیده و مقدمهی اثر شماست.
📨 بنابراین هرچه بیشتر زمان بذارید و دقت کنید، نتیجهی بهتری خواهید گرفت. 👌
#مقدمه_نویسی
┈➤ @pajohesh_esfahan
صرفا جهت اطلاع 😉
#پژوهش
#بدون_تعارف
╭••─── 🌱🌱───••
╰┈➤ @pajohesh_esfahan
💯 و باز هم معرفی یک سایت کاربردی دیگه
🔹 باید بگم: این سایت هم برای پژوهشگران خوب هست، هم برای تمام افرادی که طالب و مشتاق معارف و آموزه های دینی هستند.
💯 سایت 👈 دانشنامه ی اسلامی، سایت بسیار عالی و مفیدی که در مورد هر موضوع دینی ای که مدنظرتون باشه، اطلاعات متقن و منبع دار در اختیارتون قرار میده!
🔹 برای اینکار، می تونید موضوع مورد نظرتون رو در قسمت جستجو تایپ کنید و پیرامون اون موضوع، اطلاعات مکفی رو در یک دسته بندی منظم مشاهده و مطالعه کنید.
💯 البته این سایت یک ویژگی بسیار عالی تر داره و اون اینکه هر آیه ای از قرآن که مدنظر تون باشه رو می تونید همراه با انواع ترجمه و تفسیر و معانی کلمات به فارسی و انگلیسی و صوت آیه و ...، مشاهده و مطالعه بفرمایید. 👌
🔹 لذا افرادی که نتونستند نرم افزار نویسیار رو از این 👈 پست، دانلود و نصب کنند این سایت، نیاز پژوهشی شون رو مرتفع می کنه.
💯 وارد {سایت دانشنامه اسلامی} 👉 بشین و در قسمت جستجو به عنوان مثال واژه ی محبت رو سرچ کنید و ببینید چه مطالب خوبی براتون میاره! 🤷♂
🚫 انتشار پست بدون آدرس کانال، ممنووووع.😷
#راهبرد_جستجو #سایت_پژوهشی
𖧌🔖"𝐉𝐎𝐈𝐍↴
➤@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵