🔶معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گرمی به مناسبت هفته کتاب برگزار می کند:
📣مسابقه پویش پژوهشی "پاراگراف برتر"
✍نگارش تأثیرگذارترین بند از کتابی که مطالعه کرده اید.
📅مهلت ارسال: ۴ آذرماه
🆔ارسال آثار به آیدی:
@Aramgalbam
#پویش_پاراگراف_برتر
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#مدرسه_تخصصی_حضرت_ولی_عصر_عج_گرمی
@pajouhesh12
توجه🎊🎊 توجه 🎉🎉
⭕️معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه(سلام الله علیها)مشگین شهر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می کند.
🎨مسابقه نقاشی
با موضوع کتاب و کتابخوانی
ویژه فرزندان طلاب از ۴ الی ۱۰ سال
⏰مهلت ارسال آثار: مورخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
🖌عزیزان آثار دلبندشان را به شماره ۰۹۱۴۸۷۳۶۶۰۵ در پیام رسان ایتا ارسال کنند یا به صورت حضوری به معاونت پژوهش تحویل دهند. #هفته_کتاب_1403
@pajouhesh12
💢نمایشگاه کتاب ویژه ایام فاطمیه
🔹برپایی نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی و ایام شهادت حضرت زهرا
(سلام الله علیها) به منظور آشنایی طلاب با فضایل، مناقب و سیره اخلاقی حضرت زهرا(سلام الله علیها) در حاشیه نمایشگاه یاس کبود مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگینشهر
#_هفته_کتاب_۱۴۰۳
@pajouhesh12
💢 برگزاری دوره تکمیلی آموزش تولید محتوا براساس سئو
🔶دوره تکمیلی آموزش تولیدمحتوا با استاندارد سئو در استان اردبیل به صورت بر خط طی 4 جلسه برگزار شد.
🔹این دوره با حضور جناب آقای محمد نصاری رئیس محترم اداره تعاملات و ارتباطلات پژوهشی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و سرکار خانم ها غروی و پورطاهرزاده از اساتید متخصص در تولید محتوای سئو برگزار شد.
🔹در این دوره مباحث مختلف از جمله (ایجاد انگیزه در تولید محتوا با استاندارد سئو، تولید عنوان، مباحث مقدماتی تولید مقاله و فرآینده تولید متن مقاله با استاندارد سئو) تبیین شد و راهکارهای لازم جهت ورود طلاب به عرصه تولید محتوا در فضای مجازی ارائه گردید. #سئو_اردبیل #معاونت_پژوهش_حوزه_علمیه_خواهران_استان_اردبیل
@pajouhesh12
💢مرکز نشر هاجر ناشر تخصصی زن و خانواده به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می کند
🔹نشست علمی پژوهشی🔹
🔹روش شناسی نقد کتاب🔹
🔻با حضور:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن رضائی مهر(مدرس و محقق حوزه علمیه)
🔻زمان:
شنبه ٣ آذرماه ساعت ١۵
🔻لینک ورود به نشست:
https://vcm.whc.ir/b/f7m-sct-j1w-ovp
🔻لینک پخش زنده از ایتا:
https://eitaa.com/hajarpub_ir
#ناشر_تخصصی_زن_و_خانواده
#مرکز_نشر_هاجر
@pajouhesh12
🔻مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل برگزار کرد.
⭕️کارگاه«منبع شناسی و منبع یابی»
🔶معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل از برگزاری کارگاه پژوهشی «منبع شناسی و منبع یابی» ویژه طلاب سطح سه رشته فقه و اصول این مرکز آموزشی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی خبر داد.
🔹حکیمه نوری اظهار داشت: یکی از مهمترین بخش از کار پژوهشی یافتن منابع مرتبط و خوب با موضوع پژوهش است. منبع شناسی در حقیقت پشت سر گذاشتن یک مرحله پژوهش، یعنی آگاهی از کتابها و مقالات در زمینه موضوعی واحد است.
🔹نوری درباره اهمیت منبع یابی در پژوهش گفت: در حال حاضر با فراوانی آثار و منابع، دست یافتن به منابع معتبر و دست اول مشکل است و بدون در دست داشتن یک منبع شناسی سازمان یافته نمی توان ادّعا کرد که کار کامل و جامعی در زمینه پژوهش انجام گرفته است.
🔹وی تصریح کرد: با توجه به نیاز مبرم طلاب پایان نامه نویس به آشنایی با منابع مختلف فقهی مرتبط با پایان نامه، کارگاه منبع شناسی و منبع یابی در مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل برگزار شد.
🔹نوری افزود: هدف از برگزاری این دوره تسهیل در کار پژوهش طلاب جدیدالورود رشته فقه و اصول و آموزش نحوه منبع یابی برای این طلاب بود.
🔹معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) با اشاره به نحوه برگزاری دوره آموزشی منبع یابی اذعان داشت: دوره برگزار شده در یک جلسه آموزشی با حضور حجت الاسلام و المسلمین یوسف آقازاده پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه برگزار شد.
🔹نوری در پایان گفت: در کارگاه برگزار شده بانک ها و پایگاه های اطلاعاتی جمع آوری شده توسط حجت الاسلام و المسلمین رمضانعلی بذرافشان و 55 سایت دیگر مرتبط به رشته فقه و اصول معرفی شد. #هفته_کتاب
@pajouhesh12 👇👇
🔻مدیر مدرسه علمیه المهدی(عج) مشگینشهر:
⭕️ سبک همسرداری فاطمی معاصرسازی شود.
💢مدیر مدرسه علمیه المهدی(عجلاللهتعالیفرجه) مشگینشهر در تبیین ابعاد زندگی حضرت زهرا(س) در نقش همسری اظهار کرد: سبک همسرداری فاطمی معاصرسازی شود.
🔶به گزارش خانم کریمی معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها مشگین شهر، حجتالاسلاموالمسلمین علی رستموند در نشست علمی_پژوهشی با محوریت "خانواده فاطمی" که در مدرسه علمیه فاطمیه(سلاماللهعلیها) مشگینشهر برگزار شد، اظهار کرد؛ بین ایمان و عمل رابطه متقابل وجود دارد و حضرت زهرا(سلام الله علیها) یکی از شخصیتهایی است که به کمال انسانی رسید و بر همین اساس عمل به قوانین الهی در وجود ملکوتی آن بانوی بزرگ به نحو کامل تجلی یافته بود.
🔹وی افزود: از اساسیترین مسائلی که زهرای مرضیه(س)، در منطق رفتاری خود و مدیریت خانواده بر آن اهتمام می ورزید، توجه به پرورش روح توحید و خداپرستی در میان اعضای خانواده بود.
🔹مدیر مدرسه علمیه المهدی(عجلاللهتعالیفرجه) مشگینشهر در تبیین سیرهی رفتاری حضرت فاطمه (س) در زندگی مشترک بیان داشت: شوهرداری شایسته برای زن طبق راوایات مأثوره از اهل بیت(علیهم السلام) جهاد در راه خدا محسوب میشود و کرامت و سجایای اخلاقی صدیقهی کبری(س)در همسرداری مصداق بارز مضمون این احادیث است.
🔹حجتالاسلام رستموند تصریح کرد: سیره فاطمی در ابعاد خانواده نباید محصور در تاریخ شود، بلکه ضرورت دارد که سبک همسرداری فاطمی در جامعه مطرح و تبیین و به تعبیری معاصرسازی شود.
#هفته_کتاب
@pajouhesh12 👇👇
📚 دستخط رهبر انقلاب در تقریظ بر کتاب «مجید بربری»
📣 در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «مجید بربری»، روایت زندگی حُرّ مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
👇متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
📣 بسم الله الرّحمن الرّحیم
✏️ــ اینجا فطرتی پاک را، دلی روشن را، دستی خدمتگزار به ضعیفان را میبینیم که رشتهئی از انوار خورشید حسینی، آنها را در خط نورانی جهاد و شهادت، به کار میاندازد و دارندهی آنها را به اوج میرساند. مجید قربانخانی مصداق آیهی: فَمَن یُرد الله ان یهدیه یشرح صدره للإسلام است. او لایق این عروج بوده و دل با صفا و روح با مرام او ظرفیت آن را داشته است.. گوارایش باد و الحقنا الله به انشاءالله
تیر ماه ۴۰۲
✏️ــ خانوادهی این شهید عزیز را در اینجا از نزدیک زیارت کردم.
📥 نسخه پخش تلویزیونی | نسخه چاپی | معرفی کتاب | گفتوگو با نویسنده کتاب | روایت پدر شهید
💻 Farsi.Khamenei.ir
@pajouhesh12
💠 تفسیر موضوعی پیام قرآن (۱۰ جلدی)
🔹 پیام قرآن از تفاسیر موضوعی قرآن به زبان فارسی، اثر آیت الله مکارم شیرازی - نویسنده تفسیر نمونه - و گروهی از نویسندگان حوزه علمیه قم است.
🔸 در این اثر درباره هر موضوع، آیات مرتبط با آن جمعآوری و سپس به تفسیر آن آیات پرداخته و جمعبندی میشود.
🔹 در این اثر، تمام آیاتی که درباره یک موضوع در قرآن آمده، گردآوری شده و یک به یک تفسیر شدهاند. سپس در یک جمعبندی، رابطه این آیات با یکدیگر بررسی و از مجموع آنها، یک ترسیم کلی ارائه شده است.
❇️ برای دانلود این اثر بزرگ می توانید از لینک های زیر استفاده کنید:
♦️ جلد اول: (پیرامون علم و معرفت) 👈 دانلود
♦️ جلد دوم: (خداجوئی و خداشناسی: برهان نظم، برهان فطرت و آیات آن، خداشناسی در عوامل خلقت) 👈 دانلود
♦️ جلد سوم: (راههای معرفت و شناخت خدا: برهان تغییر و حرکت، برهان امکان و وجوب، برهان علیت، برهان صدیقین و....) 👈 دانلود
♦️ جلد چهارم: (صفات جمال و جلال: اسماء الحسنی و اسم اعظم، تقسیم صفات خدا، علم خدا، شاخههای علم و....) 👈 دانلود
♦️ جلد پنجم: (تعبیرات کلی درباره معاد: هفتاد نام قیامت در قرآن، دلائل معاد، آیات إحیاء ارض، تطوّرات جنین و...) 👈 دانلود
♦️ جلد ششم: (منزلگاههای قیامت، نشانههای رستاخیز، نامه عمل، تجسم اعمال، نعمتهای جسمانی بهشت، لذّات روحانی و...) 👈 دانلود
♦️ جلد هفتم: (نبوت عامّه: فلسفۀ بعثت انبیاء، تعلیم و تربیت، نجات از ظلمات، بشارت و انذار، اصول کلی دعوت انبیاء، تکامل ادیان و....) 👈 دانلود
♦️ جلد هشتم: (نبوت خاصه: دلائل صدق پیامبر، اعجاز قرآن از دیدگاه علوم روز، اعجاز قرآن در وضع قانون، اعجاز قرآن از نظر اخبار غیبی،و....) 👈 دانلود
♦️ جلد نهم: (امامت و ولایت: ولایت و امامت عامّه در قرآن، آیه اولی الامر، آیه صالح المؤمنین، آیه وزارت و آیات ۲۵ گانه، فلسفه انتظار، حقیقت انتظار و آثار سازنده آن، منتظران راستین و....) 👈 دانلود
♦️جلد دهم: (حکومت اسلامی: نقش مطبوعات در حکومت اسلامی، نیروهای مسلّح در حکومت اسلامی، رابطه اقلّیتهای مذهبی، حکومت اسلامی و سازمانهای اطلاعات، و....) 👈 دانلود
❇️ برای دانلود برگزیده این تفسیر شریف در سه جلد می توانید از لینک های زیر استفاده کنید:
➖ برگزیده پیام قرآن (جلد ۱) 👈 دانلود
➖ برگزیده پیام قرآن (جلد ۲) 👈 دانلود
➖ برگزیده پیام قرآن (جلد ۳) 👈 دانلود
📲 با انتشار این لیست، خادم قرآن باشیم
ا•┈┈••••✾•▪️•✾•••┈┈•ا
تسنیم، بزرگترین کتابخانه علوم اسلامی در بستر ایتا 👈 عضو شوید
🆔 @tasnim_pdf
@pajouhesh12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون نمایشگاه کتاب باران با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و دسترسی آسان به کتاب های خوب و خواندنی با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش و مرکز نشر هاجر برای دانش آموزان استان قم در حال برگزاری هست
@hajarpub_com
@pajouhesh12
🔶انتشار کتاب طلبه مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) خلخال
🔹معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) خلخال از چاپ و انتشار کتاب خانم زهرا امینی با عنوان «ارتقا هوش عاطفی(هیجانی) در مدارس» توسط انتشارات آزادی قلم خبر داد.
🔹معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها گفت : این کتاب در ۱۶۳ صفحه تألیف شده و شامل پنج فصل است :
فصل اول: آشنایی با هوش عاطفی
فصل دوم: ویژگیها و عوامل موثر بر هوش عاطفی
فصل سوم: هوش عاطفی در تعلیم و تربیت
فصل چهارم: ترویج هوش عاطفی در دانش آموزان
فصل پنجم:ترویج هوش عاطفی در دانش آموزان
#انتشار_کتاب
#طلبه_مولف
#هفته_کتاب_1403
#مدرسه_علمیه__الزهراء_سلام_الله_علیها_خلخال
@pajouhesh12
🔶مصاحبه با خانم معصومه حبیب نیا استاد پژوهشگر مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل
🔹یک بیوگرافی از خودتان به ما بگویید؟
معصومه حبیب نیا هستم. دارای مقطع سطح سه حوزه در رشته فلسفه و در حال گذراندن ترم آخر ارشد عرفان اسلامی در دانشگاه محقق هستم به عنوان یکی از اساتید حوزه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) شهرستان اردبیل مشغول به خدمتم، علاقه زیادی به مطالعه و دانستن و نوشتن در رابطه با امور اعتقادی و عرفانی دارم. حدود سه سال هست که شروع به نوشتن مقالات مختلف در حیطه موضوعات مورد علاقه ام کردم و تقریبا شش مقاله و یک کتاب تا کنون به چاپ رسانده ام و امیدوارم همچنان در این مسیر فعالیتم ادامه دار باشه. چون تحقیق و بررسی موضوعی، باعث افزایش اطلاعات و عمق پیدا کردن ادراک انسان نسبت به موضوع مورد بحثش میشه و این به شخصه برای بنده خیلی لذت بخش هست.
🔹چه اوقاتی از شبانه روز می نویسید؟
در طول روز معمولا هر وقت که فراغتی به دست بیارم مینویسم ولی در کل ذهنم درگیر با موضوع و مطالعاتی که کردم هست.
🔹چند مدت، قبل از نوشتن هر اثر تحقیق می کنید؟
چون زیاد به مباحث فلسفی، اعتقادی و عرفانی علاقه دارم ناخودآگاه هنگام مطالعه و تدریس پی به وجود رابطه ایی بین مفاهیم مختلفی می برم به همین منظور مطالعات عمیقتری میکنم تا مطمئن شوم که چنین ارتباطی هست یانه و درک این مطلب گاها خيلی زمان بر هست و حتی شده در مورد موضوعی بیشتر از ۶ ماه فقط مطالعه مفید انجام دادم و بعد شروع به نوشتن کردم.
🔹قانون خاصی دارید که هر روز بنویسید یا هر وقت که می توانید می نویسید؟
هر روز نمی نویسم اما متناسب با موضوعی که انتخاب کردم هر روز مطالعه دارم و ذهنم درگیر هست بعد از بدست آوردن اطلاعات کافی شروع به نوشتن میکنم که معمولا یکی دو هفته متناسب با فرصتی که بدست میآورم طول میکشه.
🔹بازار نویسندگی را در ایران چطور می بینید؟
خب پرداختن به بازار نویسندگی از دو جهت قابل بررسی هست ۱. اینکه چه اندازه افراد تحصیل کرده علاقمند به نویسندگی هستند از این جهت میشه گفت نسبت به فارغ التحصیلان رشته های مختلف، متاسفانه افراد انگشت شماری علاقمند به نوشتن مقاله یا کتاب هستند.
۲. از لحاظ درآمد و اشتعال زایی هم حوزه های مختلف علاقمندان خاص خودش را دارد و بازار در این خصوص متغییر است؛ مثلا، درصد طرفداران رمان و کتاب کودک نسبت به مباحث تخصصی علوم و رشته های دیگر بیشتر است، بنابراین بازار درآمدی مناسب تری هم دارد.
🔹حرف یا پیشنهادی برای طلابی که در ابتدای این راه هستند دارید؟
به خواهران بزرگوارم عرض می کنم درسته که در اوایل پرداختن به نوشتن مقاله سختی هایی وجود دارد، ولی وقتی ورود کردید و مهارت لازم را بدست آوردید از نوشتن و پرداختن به موضوعاتی که مورد علاقه تان هست لذت خواهید برد و جذابیت آنرا درک خواهید کرد.
#هفته_کتاب_1403
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_اردبیل
#مصاحبه_با_پژوهشگر_و_مولف_کتاب
@pajouhesh12 👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب:
✏️ حوزههای علمیه احتیاج به تحول دارند
✏️ اینکه حوزه خود را از لوازم حاکمیت دینی بر کنار بدارد این نامعقول است چرا که خداوند پیامبر(ص) را برای حاکمیت دین فرستاده است
✏️ چون حوزه موظف است جامعه را هدایت کند و جامعه هم دائما در حال پیشرفت است، پس حوزه بایستی خود را به روز کند. ۱۴۰۳/۸/۳۰
فیشهای تحول در حوزه از سال ۱۳۶۴ تا ۱۴۰۳؛
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1008
#تحول_حوزه
🌸 کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
#معرفی_کتاب
📚مبانی تطبیق قاعده نفی عسر و حرج بر مسائل فقهی خانواده
⬅️ قاعده نفی عسروحرج از قواعد عام و پرکاربرد در مسائل خانواده است. در #فقه اسلامی، از ظرفیتهای فراوان این قاعده برای تطبیق و اجرا در شئون مختلف و تعاملات گوناگون انسان با دیگران بحث شده، ولی در قوانین کشور خصوصاً قوانین مربوط به #خانواده، از همه این ظرفیتها استفاده نشده است.
🔻از طرفی، بیتوجهی به ضوابط اصولی و مبانی فقهی در توسعه مصادیق و جریان این قاعده، باعث خطاهای آشکار و تطبیقات ناروا گردیده و از طرف دیگر، غفلت از تغییرات عرفی و واقعیتهای اجتماعی، باعث تنگنظری و ایجاد محدودیت در تطبیق قاعده و کنار گذاشتن ظرفیتهای فقه در حلّ معضلات خانوادگی شده است.
🔸این پژوهش، ضمن بررسی مبانی فقهی و تبیین قلمرو قاعده #نفی_عسروحرج و نقش عرف در تشخیص مصادق حرج، به معیارهای تطبیق آن بر مهمترین مسائل فقهی خانواده همچون طلاق قضایی، سقط جنین، حضانت، قوامیت زوج، فرزندخواندگی و...پرداخته است.
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
📌 برای سفارش این کتاب کلیک کنید
#پژوهشکده_زن_و_خانواده
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir