eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
652 عکس
180 ویدیو
492 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خراسان رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3395 تارنما Pajouheshyar.com #خدمات نذرسلامتی و تعجیل ظهورامام زمان سلام الله علیه و سلامتی وپیشبردمنویّات حضرت آقا حفظه‌ الله ارتباط @javanenghelab
مشاهده در ایتا
دانلود
(‌شماره3⃣1⃣ ) پرونده علمی: عبارت است از یک مجموعه‌ای از مطالب که عینا از منابع مهم،کپی شدند و به همراه کپی شناسنامه آن منبع، صحافی می‌شوند تا محقق مجبور نشود برای جست و جوی مطالب در این منابع اصیل و نایاب یا نادر، همیشه در کتابخانه حضور پیدا کند. با تهیه پرونده علمی، محقق می‌تواند در هر زمانی از آن اطلاعات استفاده کند حتی اگر در مسافرت باشد و منبع مادر در دسترس او نباشد. تعریف بارش فکری: به یک حالت رهاسازی و آزادسازی ذهن از هر قید و بندی که به رگبار و طوفانی از سؤالات یا پیشنهادها یا راه حل‌ها منجر می‌شود، بارش فکری می‌گویند. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 1⃣) عنوان مقاله ۱.هر آغازی، مهم و آغازی‌ترین عنصر مقاله شما، عنوان است. ــــــــــ ۲.هزاران نفر، عنوان مقاله شما را می‌خوانند اما تنها عده کمی تصمیم می‌گیرند مقاله را بخوانند. ــــــــــ ۳.پختگی و شایستگی عنوان از خبرگی و توان علمی شما حکایت می‌کند. ــــــــــ ۴.ممکن است مقاله شما علیرغم دارا بودن ارزش علمی، تنها به خاطر عنوان نامناسب، از جستجوی محققان در مطالعات مرتبط، کنار گذاشته شود. ــــــــــ ۵.عنوان را ناظر به مسأله تحقیق خود انتخاب کنید.برای نوشتن عنوان مقاله، روی پرسش اصلی مطالعه خود، متمرکز شوید تا خواننده از اصل مسأله شما مطلع شود. ــــــــــ ۶.عنوان مقاله باید حتی‌الامکان در برگیرنده واژگان کلیدی تحقیق شما باشد. ــــــــــ ۷.باید از انتخاب عنوان عام و کلی پرهیز کنید. در هر شرایطی از اخذ انتخاب عنوان تکراری،پرهیز کنید. ــــــــــ ۸.عنوان باید رسا باشد. لذا از به کار بردن واژه‌های نامأنوس،اکیداً خود داری کنید. ــــــــــ ۹.اختصار در عنوان، در شرایط مساوی یک امتیاز محسوب می‌شود. البته نباید درستی و دقت رافدای اختصار و ایجاز کنید. معمولا تعداد کلمات عنوان، بین سه تا هشت کلمه است. ــــــــــ ۱۰.عنوان پیشنهادی مقاله خود را به عده‌ای از دوستان و استادان خود عرضه کنید. اگر برداشتآنها از عنوان شما متخالف بود، عنوان شما گویا نیست. ــــــــــ ۱۱.عنوان مقاله به هیچ وجه نباید بیش از آن چیزی است را از تحقیق شما به دست می‌آید، ادعاکند. ــــــــــ ۱۲.اخذ پاسخ مسأله در عنوان، شایسته نیست. از به کار بردن کلماتی که نشانه تعصب و یا باعثبرانگیختن احساسات است بپرهیزید. ــــــــــ ۱۳.در عنوان مقاله در ابتدای تحقیق می‌توانید یک"عنوان کاری" انتخاب کنید و پس از تأمل و دقت کافی در پایان مرحله نگارش مقاله می‌توانید آن را به "عنوان نهایی" تبدیل نمائید. 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ساختار مقاله پنج پاراگراف.pdf
258.6K
ساختار مقاله پنج پاراگراف ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماره 8⃣1⃣ این جلسه: اجزای بند و ارتباط بندها مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) 🕰مدت تقریبی آموزش : ۲۳ دقیقه ـــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
نرم افزار مقاله نویسی آسان و کاربردی : 1⃣آموزش مرحله به مرحله مقاله نویسی،همراه با ارائه نمونه فعالیت؛ 2⃣تعریف اصطلاحات پرکاربرد پژوهشی؛ 3⃣سیزده نکته کاربردی Word جهت تنظیم متن مقاله. ✅: ثبت درخواست مشاوره‌های پژوهشی؛ آدرس دریافت از کافه بازار: http://cafebazaar.ir/app/?id=maqale.nevesi.asan&ref=share ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 2⃣) چکیده مقاله ۱.چکیده،ریزنگاره(مینیاتوری) از مقاله است. شما باید تنها با استفاده از نسبت کوچکی از کلمات متن مقاله، خود را با تأکید بر جنبه‌های مهم و جدید آن، بیان کنید. ــــــــــ ۲.اکثر خوانندگان پس از مطالعه چکیده شما در منابع چاپی و یا الکترونیکی، در مورد مطالعه متن کامل مقاله یا ارجاع به آن، تصمیم می‌گیرند. در حقیقت چکیده نقش #جنس را برای مشتریان بازی می‌کند. ــــــــــ ۳.در عصر انفجار اطلاعات، در وقت محققان، یک اصل اخلاقی در پژوهش است که این کار با نگارش یک چکیده حرفه‌ای، میسر می‌شود. ــــــــــ ۴. یک چکیده، معمولا تصور شما از مسأله، دلیل نوشتن مقاله و بیان مشکلی که آن را حل کرده‌اید، نظریات گوناگون در اینباره، روش حل مسأله، بیان ادله و شواهد، نتایج و یافته‌ها، پیامدها و کاربردهای تحقیق است. ــــــــــ ۵.چکیده مقاله،معمولا بین ۱۲۰ تا ۲۵۰ است. در این بین، اکثراً همه کلیدواژه‌های مقاله به کار گرفته می‌شود. ــــــــــ ۶.توصیه می‌شود چکیدۀ مقاله محققان و به استانداردهای پژوهشی را به دقت مطالعه کنید. همچنین چکیده را در پایان نگارش مقاله خود بنویسید و حتماً پس از نگارش چکیده، آن را به استادان و اهل خبره برسانید. ــــــــــ ۷. چکیده مقاله شما به فهرست و یا مقدمه مقاله تبدیل نشود همچنین در آن به مآخذ ارجاع ندهید و هرگز در نوشتن چکیده از بیان خطابی استفاده نکنید. از ذکر مثال، توضیح مفهومی نیز کنید. ــــــــــ ۸.چکیده شما باید دقیقاً منعکس کننده محتویات مقاله باشد و نباید بین متن مقاله و چکیده وجود داشته باشد 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
راهنمای ثبت نام اولیه جشنواره علامه حلی.pdf
1.05M
راهنمای جشنواره علامه حلّی(رحمة‌الله‌علیه) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
💫گروه امامت پژوهی پژوهشکده معارف اهل‌بیت(سلام الله علیهم)برگزار می کند: به اعتقادی با رویکرد امامتی ⏳مهلت ثبت نام: تا پایان ادریبهشت ماه ۱۴۰۰ 📲شماره تماس : ۰۹۱۹۴۵۱۶۷۷۰ 🕰 از ساعت ۹ صبح الی ۱۴ 🔻 جهت مشاهده متن کامل و اطلاع از شرایط و مزایا به این‌جا،مراجعه فرمایند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش حوزه علمیه امام جعفرصادق(سلام الله علیه) شهرستان از توابع استان خراسان رضوی، کانال "پژوهش‌یار" را آموزشِ پژوهش به‌صورت آسان و کاربردی، راه‌اندازی نموه است. 🔺آموزش پژوهش در فضای مجازی؛ 🔺آموزش‌استفاده‌از ابزارهای‌پژوهشی؛ 🔺معرفی پایگاه‌های پژوهشی، 🔺معرفی شخصیت‌های علمی_پژوهشی. 🔹ارائه ایده فعالیت‌های پژوهشی؛ 🔹تعامل با مسئولان مراکز حوزوی و غیر حوزوی کشور در زمینه پژوهش؛ 🔹تولیدات علمی پژوهش و عرضه به صورت رایگان؛ 🔹و... . هیچ‌گونه تبادل و تبلیغی در کانال، صورت نمی‌گیرد و کلیه خدمات آن، (رایگان) است. عضویت برای عموم،آزاد است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سال‌روز بزرگ‌داشت ثقةالاسلام کلینی (رحمةالله‌علیه) محمد بن یعقوب کُلینی معروف به ثقةالاسلام کلینی (درگذشت ۳۲۹ق)، از محدثان مشهور شیعه و نویسنده الکافی، از کتب اربعه. او در زمان غیبت صغرا می‌زیست و با برخی از محدثان که از امام عسکری (سلام الله علیه) یا امام هادی(سلام الله علیه)، حدیث شنیده‌ بودند، ملاقات کرده است. ابن قولویه، محمد بن علی ماجیلویه قمی، احمد بن محمد زراری از شاگردان اویند. اطلاعات فردی لقب: ثقه الاسلام تاریخ تولد: حدود ۲۵۵ ق زادگاه: روستای کُلَین از توابع ری محل زندگی: ری، قم، بغداد تاریخ رحلت: ۳۲۹ق محل دفن: بغداد شهر رحلت:بغداد 📚جهت دسترسی به متن کامل و منبع‌ نوشتار به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 1⃣) زیاد بخوانید و چیزهای خوب بخوانید برای خوب نوشتن باید زیاد خواند و چیزهای خوب خواند. پیشنهاد می‌شود علاوه بر مطالعه نمونه کتب پرفروش و پرخواننده در حوزه موضوعی‌تان، کتب پرفروش و جذاب در دیگر موضوع‌ها هم مطالعه کنید تا سبک و رموز جذاب‌نویسی را فرابگیرید. برای خوب نوشتن باید زیاد نوشت و دست به قلم شد. نوشتن مقاله، بررسی و نقد کتاب، نوشتن فصلی برای یک کتاب همه و همه چیزهایی هستند که به نوعی پژوهشگر را برای نگارش کتاب آماده می‌کنند. ، نگارش مقاله برای نشریاتی که داوران و ویراستار(ان) آن بازخوردهای جامع و عمیق ارائه می‌دهند و در کنار بازخوردهایشان، راهنمایی‌های عملی و مشخصی برای اصلاح مقاله، ارائه می‌کنند، روش خوب دیگری است که مهارت خوب نوشتن را در پژوهشگر پرورش می‌دهند. 📚دکتر نظری ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ایده13 پذیرش+فرم خام اطلاعیه پذیرش.pdf
375K
ادامه ایده‌های پذیرش طلبه. ایده شماره 3⃣1⃣ ⚠️زمان اجرا،محدود است لذا رؤیت شود و در صورت تمایل، اجرا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شيوه_نامه_پژوهش_درسي_1399-1400(5).pdf
848.9K
شیوه‌نامه پژوهش درسی طلاب سطوح یک،سه و سفیران هدایت ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(شماره1⃣) : انتخابات، لیلة‌القدر نظام اسلامی این کتاب مجموعه نظرات، رهنمودها و مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی است که طی یک دوره‌ی ۲۲ ساله(۱۳۹۰-۱۳۶۸) و در مقاطع مختلف درباره‌ی انتخابات،بیان شده است. گردآورنده‌ی کتاب، پس از تعیین عنوان هر قطعه از بیانات، به ترتیب تاریخ آن‌ها را تنظیم و در قالب کتاب ارائه نموده است. در بخشی از کتاب به استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب آمده است: «برپایی نظام جمهوری اسلامی و مشارکت مردم در تمام برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌های اساسی آن، بر تمامی تصورات و برداشت‌های نادرست از اسلام و حکومت اسلامی، خط بطلان کشید.» کتاب پیش‌رو گردآوری بخش مبسوطی از بیانات و نظرات مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای(حفظه‌الله) است که مطالعه‌ی آن خصوصاً به اهالی سیاست و نخبگان جامعه می‌شود. : بیان روان،حکمت عیان، منطق مستحکم و دلالت‌های جامع در گفته‌ها و نوشته‌های معظم له، در بینش و داوری اهالی نظر و تأمل به ویژه فعالان عرصه‌ی سیاست و فرهنگ مؤثر و مفید فایده خواهد بود. : اهمیّت مشارکت و حضور مردم؛ مردم؛ انتخابگر همه‌ی ارکان نظام اسلامی؛ محوریت قانون در انتخابات؛ دو رویکرد تبلیغاتی در دموکراسی حقیقی و تقلّبی؛ فتنه‌گری اشخاص و دشمنان؛ انتخابات نماد مردم‌سالاری اسلامی مظهر اقتدار ملّی؛ بشریت؛ محتاج تشنه‌ی مردم‌سالاری دینی؛ کتاب «انتخابات لیلة القدر نظام اسلامی» محصول انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به موسسه انقلاب اسلامی (حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی) است. این کتاب در آستانه برگزاری انتخابات مجلس نهم، روانه کتاب‌فروشی‌ها شد. علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند با شماره تلفن‌ ۰۲۱_۶۶۴۸۳۶۹۵ تماس حاصل نموده و یا به نشانی پست الکترونیکی book@khamenei.ir مکاتبه نمایند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
جزوه ی قواعد خلاصه نویسی.pdf
258.3K
قواعد خلاصه نویسی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
نشریات جعلی را بشناسیم.pdf
2.77M
🚨نشریات را بشناسیم 👤 به قلم: دکتر مریم صراف‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 9⃣1⃣ اقدامات لازم در حین و بعد از جمع‌آوری داده‌های پژوهش 1⃣مطالعه تکمیلی داده‌ها(جمع‌آوری شده در فیش): .پیدا کردن محدوده کلی مطالب مرتبط با موضوع مقاله؛ #ب. یافتن دقیق محدوده مورد نظر و مرتبط با هر فصل به طور خاص؛ #ج. تفکیک مطالب به دسته‌های بی‌ارتباط‌ها، مرتبط‌های دور ریختنی، مشکوک‌ها، معمولی‌ها ، بسیار مفیدها و در نهایت، حذف زوائد و به‌دست آوردن داده‌های صد در صدی؛ #د. عنوان گذاری‌ها () 2⃣تحلیل محتوا(فهم نظام مند مفاد، اقوال، ادله و لوازم)؛ 3⃣ارزیابی و پردازش اطلاعات و قلم زنی فردی(به منظور خارج نمودن پرونده‌ی علمی از حالت کپی پیست و اختصاص دادن آن به نام خود)که شامل موارد زیر می شود: ◀️تشخیص شباهت‌ها و تفاوت‌ها بین مطالب، اقوال و استدلالات؛ ◀️تشخیص خلأها و نواقص و اشاره نمودن به آن‌ها و یا رفع آن ها در صورت توان؛ ◀️تشخیص صحت و سقم مطالب، اقوال و استدلالات؛ ◀️ایجاد شبهات و اشکالات جدید و پاسخ به آن‌ها؛ ⏹ایجاد ارتباط بین مطالب هر فصل که از منابع مختلف جمع آوری کرده‌ایم؛ ⏺اظهار نظر و یا تمایل فردی خود در مواردی به شرط مستند و مستدل بودن آن؛ ⏺افزودن توضیح و مثال در موارد لازم، خلاصه نمودن و کاهش حجم در موارد لازم و بیان عین عبارات یک منبع در مواردی اندک به خاطر اهمیت ویژه‌ی آن قول و آن عالم؛ ⏺استفاده نمودن از شواهد و مطالب موجود در پرونده ی علمی به نفع خود به سه روش: بازنویسی،خلاصه نویسی و نقل قول مستقیم که توضیح هر یک در کانال، ارسال آمده است. ⏺بیان آدرس و ارجاع مطالب مورد استفاده از منابع مختلف زیرا چنین چیزی، لازمه رعایت امانت‌داری و اخلاق در نگارش علمی است. 🚨نکته‌ی خیلی مهم در مورد شکل ظاهری مقاله: :در ابتدای مقاله، معمولا فصل اول به مفهوم شناسی اختصاص داده می‌شود (مفهوم لغوی و اصطلاحی، اقوال لغویون، تعریفات اصطلاحی و...)و سپس سؤالات فرعی دیگر به ترتیب در هر فصل، ذکر می‌شود(به صورت غیر سوالی ) : در ابتدای هر فصل، یک توضیح مقدماتی، مطرح کنید که در آن فصل در مورد چه چیزی می‌خواهید بحث کنید و سپس پاراگراف‌های پشتیبان مختلفی را(شامل اقوال مختلف و استدلالات و توضیحات جانبی) که وعده‌ی مطرح کردن آن‌ها را در ابتدای فصل داده بودید،ذکر کنید و در پایان هر فصل نتیجه ای از مباحث مطرح شده در آن فصل را بیان کنید ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
بسیار مهم و کاربردی به ویژه مورد 3⃣
✅قابل توجه ، و رشته‌های هنر، رسانه و فضای مجازی 🔹امکان ارائه وبیناری ‌های حوزوی، ‌های دانشگاهی، طرح‌ها و مقالات با موضوع "هنر، رسانه و فضای مجازی" در معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی 📃همراه با ارائه به پژوهش‌گران 🔸علاقه مندان می‌توانند اطلاعات مورد نظر را به نشانی honaroresaneh@eshragh.ir ایمیل نمایند. 📲جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره 025_31153195 تماس حاصل فرمایید و یا به شناسه @aam110 در ایتا پیام دهید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 0⃣2⃣ روش‌های تبیین مسئله محقق می‌تواند با استفاده از یک یا چند روش پیشنهادی زیر، مسئله تحقیق خود را بیان کند: 1⃣ روش اول: بیان خلاء علمی؛ نشان دهید که چه خلاء علمی وجود دارد که می‌خواهید آن را پُر کنید و دقیقا چه چیزی را نمی‌دانید. 2⃣ روش دوم: طرح مستقیم پرسش(ها)؛ سؤال یا سؤالاتی را که قرار است تحقیق شما به آن پاسخ دهد، به طور مستقیم مطرح کنید. 3⃣ روش سوم: مخالفت با پیشینه؛ تحقیق و اندیشه‌ای را که قبل از شما بوده، مطرح کرده، با آن مخالفت کنید. 4⃣ روش چهارم: ادامه یک سیر مطالعه؛ توضیح دهید که تحقیق شما در ادامه یک خط مطالعاتی بوده است و شما قصد دارید آن را تکمیل کنید. 📚حجة الاسلام محمدصادق فاضل ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷 عید سعید فطر،مبارک 🔺 رؤیت هلال ماه شوال المکرم در غروب چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ برای رهبر انقلاب، محرز شده است. 👈 بنابراین پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه اول شوال و عید سعید فطر خواهد بود. برگرفته از کانال رسمی معظم له @Khamenei_ir ــــــــــــــــــــ ⚠️مقلدین سایر مراجع عظام به حکم مرجع تقلید خود، مراجعه نمایند.
پژوهش حوزه علمیه امام جعفرصادق (سلام الله علیه) شهرستان از توابع استان خراسان رضوی، کانال "پژوهش‌یار" را آموزشِ پژوهش به‌صورت آسان و کاربردی، راه‌اندازی نموه است. : 🔸آموزش پژوهش در فضای مجازی؛ 🔸آموزش‌استفاده‌ از ابزارهای‌پژوهشی؛ 🔸معرفی پایگاه‌های پژوهشی؛ 🔸معرفی شخصیت‌های علمی_پژوهشی. ◀️ فعالیت‌های پژوهشی؛ ◀️ با مسئولان مراکز حوزوی و غیر حوزوی کشور در زمینه پژوهش؛ ◀️تولیدات علمی پژوهش؛ ◀️ مقاله‌نویسی آسان و کاربردی، مهارت روش نقد و...؛ ◀️و... ❌هیچ‌گونه تبادل و تبلیغی در کانال، صورت نمی‌گیرد ✅و آن، (رایگان) است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.