eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
722 عکس
203 ویدیو
498 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
animation(1).gif
326.5K
شماره5⃣ عنوان: سرقت علمی محتوا: تعریف؛ حکم فقهی و مجازات؛ مصادیق؛ موارد مجاز؛ راه‌های پیشگیری. 📚حجت الاسلام"محمدصادق فاضل" ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره9⃣2⃣ تفاوت یافته با نتیجه یافته با نتیجه چه تفاوتی دارد؟🤔 پاسخ: یافته یک دستاور و نوآوری که در مقاله به‌دست می‌آید اما نتیجه هم جواب سوال اصلی است. توضیح این‌که سرتاسر مقاله به یک سؤال پاسخ می‌دهد و همان پاسخ در نتیجه ذکر می‌شود. اما در برخی موارد در کنار پاسخ به سؤال اصلی، یک مطلب جدیدی کشف می‌شود که به آن یافته می‌گویند. برای نمونه: سه تن از طلاب در پژوهشی به این سؤال پاسخ می‌دهند که «بر اساس آیات و روایات، چه کسانی یا چه چیزهایی در روز قیامت از انسان شکایت می‌کنند؟» ایشان در پاسخ به سؤال اصلی نوشتند: «بر اساس آیات قرآن کریم و روایات امامان معصوم، قرآن، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)، رهبران آسمانی، مسجد و عالمانی که از علمشان استفاده نشود، در قیامت از انسان شکایت می‌کنند» اما ایشان وجه اشتراک بین این شاکیان بوده است. بنابر این در چکیده اشاره کردند که «یافته تحقیق حاضر این است که هر کسی که بر انسان حقی داشته باشد، اگر حق او ادا نشده باشد، می‌تواند به پیشگاه خداوند شکایت کند.» 📚خانم کلیجی، معاون پژوهش مؤسسه آموزش عالی الزهرا (سلام الله علیه) بابل. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سلام علیکم ضمن تشکر از همراهی بزرگواران؛ با توجه به أهمیت هم در زمینه حضور و مشارکت حداکثری و هم در زمینه انتخاب أصلح، برآن هستیم که وظیفه خود را در این زمینه نیز انجام دهیم و تبلیغات میدانی داشته باشیم لذا از تا ۳۰ خردادماه ۱۴۰۰، می‌شود. إن‌شاءالله شاهد انتخابات پُرشور و انتخاب أصلح باشیم به برکت اهدا صلواتی بر محمد و آل محمد و با تبلیغ جهادی در راستای تواصی به‌حق. (فرصتی است برای مرور محتواهای بارگذاری شده در کانال)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(شماره 8⃣) نتیجه ۱.بخش پایانی مقاله علمی شما، "نتیجه" است؛ ــــــــــ ۲. بدون بیان ادله و شواهد در پایان مقاله در بخش نتیجه، بیان می‌شود؛ ــــــــــ ۳.نتیجه بر خلاف چکیده، تعریف و بیان مسأله، ضرورت تحقیق، ذکر ادله و دیدگاه‌های رقیب نیست؛ ــــــــــ ۴.نتیجه مقاله پژوهشی حتی الامکان نشان می‌دهد که مطالعه نظاممند چه در خود داشته است و چه مشکلی را حل کرده است؛ ــــــــــ ۵.مقاله، مستند و مستدل از تحقیق است که به تفصیل بیان می‌شود و در پایان آن می‌توان نتایج تحقیق را بدون استدلال، استناد و ارجاع گزارش کرد؛ ــــــــــ ۶.امانتداری و صداقت دو در نگارش نتیجه است. بر این اساس، باید صرفاً به آنچه در مقاله آمده است، بسنده کرد و از طرح هرگونه ادعایی که در متن مقاله مورد بحث استدلالی قرار نگرفته‌اند، خودداری نمود. ــــــــــ ۷.نتیجه مقاله، در حقیقت است که در مقدمه پژوهش، طرح شده است.این نتایج، یافته‌های مستدل و مستندی است که در متن مقاله، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅معرفی خلاصه سازهای آنلاین متن فارسی خلاصه سازی خودکار متن، یعنی روشی که یک متن طولانی توسط یک برنامه رایانه ای با حذف عبارات، کلمات و جملات اضافه کوتاه شود.به عبارت دیگر، “خلاصه سازی” متن به فرایندی اطلاق می شود که طی آن یک متن بزرگ (ضمن رعایت شرایط خاصی) به متن کوچکتر تبدیل می شود. تاکنون رویکردهای مختلفی برای خلاصه سازی خودکار متون ارائه شده است.  1⃣سامانه نور: بر اساس جمله است و کلمه‌ها یا حروف را نمی‌شمارد. ابتدا باید متن را وارد کنید و سایت تصمیم می‌گیرد که کدام جمله‌ها را حذف کند. البته حدس بنده این است که جملاتی که کلمات مهم تر دارند را نگه می‌دارد. آدرس https://ai.inoor.ir/سرویس-خلاصه-ساز/ ــــــــــــــــــــ 2⃣سامانه متنک: از جمله ویژگی های متنک می توان به تشخیص وشناسایی متون،پردازش متن،حذف متن تکراری، و API برای استفاده در سایر سیستم ها اشاره کرد. آدرس http://www.matnak.com/ ــــــــــــــــــــ مُبلّغ پژوهش باشیم؛ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید. @Pajouheshyar
📚دوره تکمیلی نشریه‌نگاری 🔹اساتید دوره: جناب آقای رمضانعلی بذرافشان جناب آقای محمدعلی روزبهانی سرکار خانم فائزه اسکندری 🔹سرفصل‌های دوره: _سواد دیجیتال _آشنایی با قالب‌های مطبوعاتی _آشنایی با قالب‌های ارائه محتوا در مطبوعات _آشنایی با ویرایش فناورانه _آشنایی با کاربرد نرم‌افزارها در تولید محتوا _آشنایی با گرافیک رایانه‌ای در مطبوعات _روش‌های جذب مخاطب _و ... 🔹شرایط و مقررات: شرکت در این کارگاه برای صاحبان امتیاز، مدیران مسئول، سردبیران، اعضای هیات تحریریه و معاونین فرهنگی، الزامی است. صدور گواهینامه منوط به حضور در تمام ساعات دوره است. شرکت برای سایر طلاب فعال فرهنگی درصورت وجود ظرفیت، بلامانع است. واریز هزینه ثبت‌نام به مبلغ ۲۰هزارتومان به شماره حساب ۰۱۱۰۶۲۲۹۹۲۰۰۲ 🕰زمان دوره: دوره مقدماتی: ۱۵ تیر تا ۲۱ تیرماه به صورت آفلاین دوره تکمیلی: ۲۲ تیر تا ۲۱ مرداد ماه به صورت آنلاین آدرس ثبت‌‌نام: poll.whc.ir/319774 ثبت نام الکترونیکی از ۲۰ خرداد الی ۱۲ تیرماه ☎️تلفن: ۰۲۵۳۲۱۴۴۴۴۳ ــــــــــــــــــــ به درخواست مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم به آدرس @hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
✅منابع شایسته تحقیق: در کل، وجود ویژگی‌های زیر در یک منبع، سبب مطلوبیت و اولویت آن می‌شود: 1⃣اثر دست اول باشد؛ 2⃣شخصیت نویسنده، اعتبار و شهرت بیشتری داشته باشد؛ 3⃣نویسنده، اهل تعصب یا مسامحه و کم دقت نباشد؛ 4⃣آخرین ویرایش اثر باشد؛ 5⃣اثر، اتقان بیشتر و استدلال بهتری داشته باشد؛ 6⃣اثر، جامعیت داشته باشد؛ 7⃣محققان بعدی در تحقیقات خود به‌آن، ارجاع داده باشند. 📚خود آموز مقدمات پژوهش، حسن اسلام پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره0⃣3⃣ اصول تفکر نقاد برای آن‌که افراد، مهارت تفکر نقاد را به کار ببرند، بهتر است با مراحل آن آشنا شوند. به منظور تقویت مهارت تفکر نقاد روش‌های زیر توصیه می‌شود: ۱.پیش از تصمیم‌گیری یا انجام هر اقدامی به خود فرصت تفکر دهید؛ به هنگام تصمیم‌گیری یا انجام عملی، تأمل کنید؛ بدین منظور بهتر است با عجله تصمیم نگیرید و فوراً اقدام نکنید، بلکه به خود فرصت دهید تا بتوانید فکر کنید. بهترین کار، تأْمل و تفکر است. یعنی برای مدتی تصمیم‌گیری را به عقب بیاندازید تا در این فرصت بهتر، بتوانید فکر کنید؛ ــــــــــ ۲.جوانب مختلف موضوع را روشن کنید؛ ــــــــــ ۳.بر ابعاد مختلف موضوع، تمرکز کنید؛ ــــــــــ ۴.نکات مبهم و متناقض را بیرون بکشید؛ ــــــــــ ۵.درباره هر یک از ابعاد مختلف موضوع، پرسش کنید؛ ــــــــــ ۶.افکار، عقاید، فرضیه‌ها و احتمالات دیگر را نیز مورد توجه قرار دهید؛در این مورد، احتمالات و فرضیه‌های دیگری را مطرح می‌کند. این فرضیه‌ها با «شاید»، «ممکن است» و… مطرح می‌شوند و فرد آنها را مورد آزمایش و بررسی قرار می‌دهد تا درستی و نادرستی آنها روشن شود؛ ــــــــــ ۷.اطلاعات، جمع‌آوری کنید؛ در این زمینه می‌توانید با دیگران مشورت کنید و از آنان، راهنمایی بخواهید و یا از آنان بخواهید که شما را به افرادی معرفی کنند که در مورد موضوع مورد نظر شما اطلاعات بیشتری دارند؛ ــــــــــ ۸.ارزیابی کنید؛ آنچه را که به‌دست آورده‌اید، بررسی کنید و ابعاد مختلف موضوع را بسنجید. پیامدهای مختلف هر یک از ابعاد موضوع را ارزیابی کنید. برای این کار، روش تفکر «اگر… _ آن گاه …» بسیار کمک‌کننده است. 📚برگرفته از جزوه مهارت روش نقد تولید کانال ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
نرم افزار اندروید "مهارت روش نقد" در این نرم افزار پیرامون مفهوم و ضرورت نقد،تفکر نقادانه و آموزش مهارت نقد،مباحثی مطرح شده است. ان شاءالله مثمر ثمر واقع شود. برای مهارت روش نقد پایه ۸ حوزه آدرس دریافت از کافه بازار ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره1⃣3⃣ (شماره8⃣) آموزش نرم افزار پژوهیار ✅جلسه اول کیفیت خوب با حجم تقریبی یک گیگابایت کیفیت متوسط با حجم تقریبی ۱۲۸ مگابایت ـــــــــــــ ✅جلسه دوم کیفیت خوب با حجم تقریبی ۸۸۴مگابایت کیفیت متوسط با حجم تقریبی ۱۳۱مگابایت ـــــــــــــ ✅جلسه سوم کیفیت خوب با حجم تقریبی ۸۳۸مگابایت کیفیت متوسط با حجم تقریبی ۱۱۹مگابایت 🕰مدت تقریبی سه جلسه: ۱۷۸دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.