eitaa logo
پژوهش یار
11هزار دنبال‌کننده
705 عکس
198 ویدیو
495 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
پژوهش یار
آموزش روش آسان جهت ادغام کردن دو ردیف مثلا اگر می‌خواهید نام و نام خانوادگی لیستی را در یک ردیف داشته باشید 1⃣ابتدا اطلاعات را به Excel انتقال دهید 2⃣و سپس از فرمول زیر و طبق گیف، اقدام نمایید. =A2 & " " & B2 ⚠️فرمول فوق را حتما در ردیف شماره ۲، کپی و اعمال نمایید. و پس از ادغام می‌توانید لیست را به Word یا سند دیگری، انتقال دهید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
روش تهیه عنوان برای مقاله یا پایان‌نامه با الگوی ۱۳ سؤالی مؤلّف: حجةالإسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 8⃣2⃣) نویسندگی به چه عناصری، وابسته است🤔 1⃣یک عنصر، «استعداد» و قابلیت است. ــــــــــ 2⃣عنصر دوم، شوق و ذوق و علاقه است. ــــــــــ 3⃣عنصر سوم، آشنایی با آثار مکتوب و قلم‌های گوناگون و انواع کتب‌ و تألیفات در زمینه‌های مختلف است. ــــــــــ 4⃣عنصر دیگر، «آموختن» است؛ آموختن قواعد نویسندگی، دستور زبان، صنایع لفظی و معنوی، رموز جاذبه‌های قلمی، روش‌ها و شیوه‌های قلم‌زنی. ــــــــــ 5⃣عنصر دیگر، تمرین و مهارت است و هم چنین پیگیری در دراز مدت و استمرار در تجربه‌آموزی و کسب مهارت‌های قلمی. به طور خلاصه می توان گفت: توجه به شکل و محتوا و قالب و مضمون، بسیار مهم است. هم چنان که سؤال از «چه‌گونه بنویسیم»، مهم است،سؤال از «چه بنویسیم» هم اهمیت دارد و در هر دو زمینه، نیازمند آموزش و تجربه‌اندوزی و تمرین هستیم. «معاصر زمان بودن»، یک اصل لازم برای مبلّغ دین است و این نکته، هم در زمینه های مهارتی و فنّی است و هم در زمینه محتوا و درون مایه. 📒فصلنامه علمی تخصصی محفل شماره دوازدهم گفتگو راز و رمز نویسندگی/ حجت الاسلام والمسلمین جواد محدثی آدرس گفتگو در این‌جا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
2⃣ طلبه فاضلی هستند با استعداد انجام پژوهش‌های عربی مکالمه عربی ترجمه متون عربی و تبدیل متن از فاسی به عربی. در صورت تمایل جهت ارتباط با ایشان و اقدامات مقتضی به پُل ارتباطی کانال، مراجعه شود.
عنوان کتاب: نوشتن در جزایر پراکنده معرفی اجمالی: این کتاب به جستارهایی در اخلاق پژوهش می‌پردازد. این نوشتار، سه موضوع محوری «توجه به سنت و جامعه علمی»، «امانت داری در پژوهش» و «امانت داری در پژوهش»را به تفصیل، بررسی کرده است. فصول: 1⃣«فلسفه اخلاق پژوهش و مسایل آن» 2⃣«دو رهیافت به اخلاق پژوهش» 3⃣چالش نوشتن در جزایر پراکنده از نظر فقر علمی یا ضعف اخلاقی 4⃣«چو دزدی با چراغ آید» بررسی سرقت علمی در سطح دانشگاهی ✅نویسنده در این نوشتار از ۸۸ منبع فارسی و ۴۸ منبع انگلیسی، بهره جسته است. ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 9⃣2⃣) استناد به منابع دست دوم و رعایت حلقه‌های استنادی مقدمه: اقسام منابع: 1⃣منبع ج: منظور از منبع ج، همان اثری که ما در حال نوشتنش هستیم. 2⃣منبع ب: منظور از منبع ب، اثری که ما داریم آن را می‌خوانیم و ممکن است استنادهایی به دیگر منابع داشته باشد. در واقع، منبع ب، می‌تواند منبع واسط باشد بین ما و آثاری که خود منبع ب مورد استناد قرار داده است. به این منبع واسط، گاهی منبع دست دوم یا ثانویه هم اطلاق می‌شود. 3⃣منبع الف: منظور از منبع الف، اثری که در منبع ب مورد استناد قرار گرفته است و ما به خود آن منبع مستقیماً دسترسی نداریم که گاهی به آن منبع دست اول هم گفته می‌شود. ⁉️حال سؤال این است که: 🔶اگر "ب" به "الف" استناد کرده‌ بود، برای استناد به "الف"، آوردن نام "ب" ضروری است🤔 🔷چگونه باید استناد کرد(روش استناد «نقل در نقل»)🤔 📒پاسخ و اطلاعات بیشتر در این‌جا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
meshkat.apk
16.94M
به‌مناسبت سالگرد ارتحال علامه مصباح یزدی(رحمةالله‌علیه) رایگان شد... نرم‌افزار اندروید مشکات با توجه به هماهنگی انجام شده از سوی معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه کشور با انتشارات مؤسسه امام خمینی (رحمة‌الله علیه)، مقرر گردید، هم‌زمان با سالگرد ارتحال حضرت آیت الله علامه مصباح یزدی(رحمة‌الله علیه)این انتشارات، کتب منتشره خود را در قالب در فضای مجازی، منتشر نماید. ــــــــــــــــــــ از معاونت محترم پژوهش حو‌زه‌های علمیه کشور و هم‌چنین از مؤسسه امام خمینی(رحمة‌الله‌علیه) صمیمانه متشکریم💐 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به‌مناسبت سالگرد ارتحال علامه مصباح یزدی(رحمةالله‌علیه) 1⃣همایش بین المللی علوم انسانی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (رحمة‌الله‌علیه) 2⃣راهنمای سیر مطالعاتی آثار آیت الله مصباح یزدی 3⃣آثار نوشتاری 4⃣آثار گفتاری 5⃣زندگینامه 6⃣نگارخانه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) حرف تازه که تمام نشده است... حوزه علمیه، یک دستگاه تولیدی و یک کارخانه عظیم انسانی است؛ باید ، تولید کند؛ باید ، تولید کند؛ و ، تولید کند؛ ، تولید کند؛ ، تولید کند و حرف تازه‌ای بزند؛ حرف تازه که تمام نشده است. ...بعضی‌ها نگویند که هر چه حرف تازه است، در دین است؛ دیگر چه حرف تازه‌ای می‌خواهید؟ بله؛ ما همان دین را درست نشناختیم! باید حرف‌های تازه دین را در بیاوریم. 📒۱۳۷۰/۱۱/۳۰ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عناوین پژوهشی براساس متن وصیت نامه سردار شهید سلیمانی.pdf
126.5K
7⃣1⃣ به‌مناسبت سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی(رحمة‌الله‌علیه) عناوین پژوهشی بر اساس متن وصیت نامه شیهد سپهبدحاج قاسم سلیمانی (رحمةالله علیه) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به‌مناسبت سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی(رحمةالله‌علیه) 1⃣وصیت‌نامه 2⃣تازه‌ها 3⃣چندرسانه‌ای 4⃣به روایت دیگران ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(شماره 0⃣3⃣) آیا داشتن استعداد نویسندگی، امری ضروری است🤔 در صورتی که چنین است، چه گونه می‌توان آن را شناسایی و شکوفا کرد🤔 : البته که ضروری است. در هر صنعت و فن و هنری، تا استعداد نباشد، توفیقی حاصل نمی‌شود؛ مثل زراعت و بذرافشانی که اگر در زمین، استعداد و قابلیت نباشد، بذرها هدر می‌رود و چیزی به بار نمی‌آید. ، «شناختن»، «به کار انداختن» و «تقویت» این استعداد است. خود شخص باید استعداد را در خودش حس کند. کشف این استعداد به این است که اگر فراگیری اصول و روش‌ها و تمرین عملی، جواب داد و شخص، شکوفایی را در خودش حس کرد، نشانه وجود استعداد است. گاهی خود شخص ممکن است به وجود این گنج در خودش توجه نداشته باشد و کسی دیگر که از بیرون و حاشیه به او نگاه می‌کند، این استعداد را در او ببینید، یادآوری کند، تشویق و بسترسازی کند و کمک کند تا آن استعداد، از قوّه به فعلیت برسد. نمونه‌های فراوانی وجود دارد که کسانی و استعدادهایی، توسط دیگران کشف شده اند، نه توسط خود شخص. راه شکوفا کردن هر استعدادی، تمرین و ممارست است، به خصوص زیر نظر استاد با تجربه که بتواند او را از بیراهه رفتن یا راه دور رفتن، برحذر دارد و با آموختن روش‌ها به او، راهی میان‌بُر و ثمربخش، پیش پای او بگذارد، تا با صرف کمترین وقت و تلاش، بازدهی‌های بیشتر و سریع‌تری داشته باشد. 📒فصلنامه علمی تخصصی محفل شماره دوازدهم گفتگو راز و رمز نویسندگی/ حجت الاسلام و المسلمین جواد محدثی آدرس گفتگو در این‌جا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
8⃣3⃣ کلیاتی درباره شیوه نگارش مقاله و رساله علمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سلسله نشست‌های نقد و معرفی کتب انتشارات حوزه علمیه خراسان 1️⃣جلسه اول: کتاب "آینه خودیابی" ✍️ کتاب: دکتر احد فرامرز قراملکی، استاد حوزه و دانشگاه، استاد تمام دانشگاه تهران، رئیس انجمن اخلاق ایران ♻️استاد : دکتر محمدمهدی رکنی، استاد دانشگاه، مؤلف و پژوهشگر ⚖️استاد : حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر نوایی استاد حوزه و دانشگاه، مؤلف و پژوهشگر 📆زمان: سه شنبه ۲۱ دی‌ماه ۱۴۰۰ ⏰ساعت ۹:۳۰ : بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، تالار شیخ طبرسی (رحمة‌الله‌علیه) آدرس حضور : 👇 https://pajuhesh.lms2.hozehkh.com/ws/jaxca4r2545 📒معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان: @howzehpajohesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ایده پذیرش طلبه-@pajouheshyar.pdf
436.1K
دوازده ایده پذیرش حوزه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
قابل توجه اساتید ،دانشجویان و طلاب محترم، ثبت نام« اعتباری کتاب» آغاز شد. 🕰زمان ثبت نام: ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ ساعت ۹ صبح 🔴قبل از ثبت نام به زیر، توجه شود: 1⃣نمایشگاه کتاب به صورت ، برگزار می‌شود و خرید کتاب از ناشران به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه فروش (کلیک نمایید) صورت می­‌گیرد. 2⃣یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به متقاضیان، اختصاص‌ می‌یابد، ✅لذا برای ثبت نام، نیاز به واریز وجه نیست. 3⃣ یارانه اعتباری خرید کتاب برای و ۲۵۰ هزار تومان است که از این مقدار ۶۰ درصد، معادل ۱۵۰ هزار تومان، آورده دانشجویان و طلاب است و ۴۰درصد، معادل ۱۰۰ هزار تومان، سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است. 4⃣سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای ۵۰۰ هزار تومان است که از این مقدار، ۵۰ درصد، معادل ۲۵۰ هزار تومان، آورده عضو هیئت علمی است و ۵۰ درصد،معادل ۲۵۰ هزار تومان، سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است. 5⃣با توجه به محدودیت بودجۀ اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، با متقاضیانی است که اقدام نموده اند. 🚨بدیهی است پس از و اعتبار استان، امکان ثبت نام متقاضیان جدید نخواهد بود. ضمنا هر کد ملی ، مجاز به دریافت یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) است. 📖ثبت نام و جزئیات بیشتر از این‌جا ⬅️⬅️این نمایشگاه از سوم بهمن‌ماه آغاز می‌شود و تا دهم بهمن‌ماه ١٤٠٠ به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#یارانه_اعتباری_خرید_کتاب قابل توجه اساتید ،دانشجویان و طلاب محترم، ثبت نام«#یارانۀ اعتباری #خرید ک
با توجه به مشکلی که دیروز برای ثبت‌نام طلاب و اساتید محترم حوزه علمیه خراسان وجود داشت، طبق پیگیری معاونت محترم پژوهش حوزه علمیه ، و از امروز می‌توان وارد سامانه شده و جهت دریافت بن کتاب، ثبت نام کرد. به‌نوبه خود، تشکر می‌کنیم.
پژوهش یار
#از_باب_تعامل ✅#باز_ارسال #تولید_کانال #پذیرش_حوزه دوازده ایده پذیرش حوزه ــــــــــــــــــــ کان
پیشنهاد تهیه_تولید محتوای مناسب پذیرش در موضوعات مختلفی هم‌چون: 1⃣چیستی و چرایی طلبگی؛ 2⃣مزایای طلبگی؛ 3⃣معرفی حوزویان موفق اعم از طلاب، اساتید، مبلّغان، مسئولان و... ؛ 4⃣معرفی بستر فعالیت‌های متناسب با طلبگی. : 🔹مصاحبه 🔸بروشور 🔹چندرسانه‌ای 🔸نرم‌افزار تلفن همراه هم‌چنین پیشنهاد می‌شود در شبکه‌های اجتماعی داخلی، جهت پاسخ‌گویی، مشاوره در زمینه تحصیل طلبگی و...، ایجاد شود. ⚠️ضمنا این موارد، محصور به زمان خاص نباشد و یک در همه ایام باشد و محتوا، مدام تولید و نشر داده شود. ✅ این اقدام (تهیه محتوا) از سوی: ۱.مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور ۲.یا مراکز استانی حوزه‌های علمیه کشور با تقسیم کار جهت تولید محتوا برای هر استان ۳.و یا مدارس علمیه به این‌صورت که هر چند مدرسه، جهت تولید محتوا، کار کنند و در نهایت، محتوا پس از تایید نهایی، نشر داده شود.