eitaa logo
پژوهش یار
11.1هزار دنبال‌کننده
705 عکس
197 ویدیو
495 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
animation.gif
326.5K
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 9⃣: 🔖لید نویسی 🔖مقدمه 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 2⃣ نرم‌افزار اندروید مهارت روش نقد دریافت از این‌جا 🔶پوستر نیز ملاحظه شود حمایت کانال رسمی معاونت آموزش حوزه علمیه خراسان جهت نشر و تبلیغ: http://eitaa.com/joinchat/1842216994C8e88b82cfe ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 3⃣ نرم‌افزار اندروید آشنایی با مفاهیم پژوهشی دریافت از این‌جا 🔶پوستر نیز ملاحظه شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 4⃣ نرم‌افزار اندروید پژوهش و حوزه دریافت از این‌جا 🔶پوستر نیز ملاحظه شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پژوهش یار
بسم الله الرحمن الرحیم امیرالمؤمنین امام علی(سلام الله علیه): إِنَّ اَلتَّفَكُّرَ يَدْعُو إِلَى اَلْبِرِّ وَ اَلْعَمَلِ بِهِ (📒الکافی،ج۲،ص۵۵) فرا رسیدن را خدمت همراهان محترم کانال پژوهش‌یار، تبریک عرض کرده و توفیقات روزافزون را از درگاه خداوند متعال، مسئلت می‌نماییم. همان‌طوری که مستحضر هستید، لازمه پیشرفت و موفقیت، در فعالیت‌ها ولو فعالیت‌های روزمره است؛ تفکر، شرط اصلی و حیاتی است. هم برای انگیزه‌بخشی و نشاط و هم برای رسیدن به موفقیت‌ها؛ نقطه مقابل آن، تعطیلی تفکر، ممات است و مصادیق فراوانی دارد از جمله، مصرف‌کننده همیشگی در زمینه‌های علمی و غیره، عادی‌انگاری، ولنگاری، به کم قانع شدن و ندیدن استعدادهای خود. إن‌شاءالله امسال نیز با همّت بیشتری در مسیر پژوهش بوده و به دین اسلام و این نظام اسلامی، خدمت نماییم. فعالیت سال جدید کانال پژوهش‌یار از ، آغاز خواهد شد إن‌شاءالله. ارسال هر گونه انتقاد و پیشنهاد نسبت به فعالیت‌های کانال، مزید امتنان خواهد بود. دامت توفیقاتکم
6⃣3⃣ اهداف مستندسازی مطالب محقق در ارجاع و استنادسازی، ممکن است یک یا چند هدف زیر را مدنظر داشته باشد: 1⃣افزودن به اتقان و غنای مطلب با ذکر پشتوانه‌های معتبر آن؛ ـــــ 2⃣جلب اعتماد خواننده از حیث روان‌شناختی؛ ـــــ 3⃣تجلیل از عالمان و محققان صاحب نظر و رعایت حقوق علمی و معنوی آن‌ها ـــــ 4⃣رعایت صداقت و امانتداری؛ ـــــ 5⃣گذاشتن ضعف سخن بر عهده خود صاحب سخن؛ ـــــ 6⃣زمینه‌سازی برای مراجعه بیشتر برای خواننده؛ ـــــ 7⃣زمینه‌سازی برای مراجعات بعدی خودش؛ ـــــ 8⃣پرهیز از اطاله کلام با مطالب کم ارتباط به بحث. 📒برگرفته از جزوه روش تحقیق حجةالاسلام دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
دسترسی به مجموعه کامل نشریات فعال حوزه علمیه آیت الله حق شناس رحمةالله‌علیه (امین الدوله - فیلسوف الدوله) 1⃣دو ماهنامه مقام امین از این‌جا ــــــــــ 2⃣دو ماهنامه لسان امین از این‌جا ــــــــــ 3⃣دو ماهنامه جواهر امین از این‌جا ــــــــــ 4⃣هفته‌نامه خلق کریم از این‌جا ــــــــــ 5⃣هفته‌نامه‌ تبیین امین از این‌جا ــــــــــ 6⃣هفته‌نامه متفکر امین از این‌جا ✅یکی از نقاط قوّت، همراهی و همکاری طلاب مدرسه در نشریات مذکور است حتی طلاب سال اول. به مجموعه و به‌ویژه به مدیر محترم این مدرسه، تبریک گفته و عرض خدا قوّت داریم.💐 می‌توان جهت الگوگیری با این مدرسه موفق، ارتباط گرفت و از تجربیات ارزشمند آن‌ها، بهره برد. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
8⃣3⃣ موارد عدم ضرورت ارجاع در موارد زیر، ضرورتی ندارد به منبع خاصی ارجاع داده شود: 1⃣هر گاه یک نظر مشهور را از یک صاحب نظر معروف به صورت اجمال، نقل کنیم؛ مثلا حرکت جوهری و اصالت وجود ملاصدرا یا تدوین منطق توسط ارسطو ـــــ 2⃣در صورتی که با مطالعه منابع دیگران، قدرت بیان ما، افزایش یابد یا از نظر واژه‌پردازی و تنوع عبارت، توان خود را به طور غیر مستقیم، تقویت کنیم. طبیعی است که این حداقل بهره‌ای است که هر خواننده، آگاهانه یا ناخودآگاه از مطالعه منابع، دریافت می‌کند. ـــــ 3⃣هر گاه با دیدن و مطالعه آثار دیگران، از چیدمان و چینش فصول و ابواب آن‌ها، بهره گیری کنیم (محقق به صورت طبیعی از ساختار و نظم مطالب دیگران، الگو می گیرد) 📒برگرفته از جزوه روش تحقیق حجةالاسلام دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
7⃣4⃣ اصول نگارش مقاله مروری ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی 🔹جلسه 🔟: 🔖تیتر و عنوان 🔖زیبانویسی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
آیت‌الله محی‌الدین حائری شیرازی (رحمةالله‌علیه): کمبود جامعه اسلامی ما امروز، کمبود تفکر است؛ کمبود پژوهش و تحقیق است؛ کمبود تأمل است. 📒کتاب تفکر_بخش تفکر، وجه تمایز دین انحرافی و سالم ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 1⃣1⃣: 🔖چگونه یک متن خلاقانه بنویسیم🤔 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
دوره کارگاهی «تشکیل پرونده علمی» جلسه 1⃣: چیستی پرونده علمی- کلیاتی درباره آشنایی با کتاب با ارائه استاد دکتر سیدمصطفی احمدزاده_عضو هیئت علمی پژوهشکده اسلام تمدنی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
دوره کارگاهی «تشکیل پرونده علمی» جلسه 2⃣: آشنایی با رده‌بندی کنگره با ارائه استاد دکتر سیدمصطفی احمدزاده_عضو هیئت علمی پژوهشکده اسلام تمدنی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تجربیات پژوهشی-دکتر سبحانی.pdf
125.5K
سلسله نشست‌های «تجربیات پژوهشی استادان و صاحب نظران» این جلسه: دکتر محمدتقی سبحانی 📒معاونت پژوهش پردیس فارابی دانشگاه تهران ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
base.apk
8.91M
نرم افزار نام: فرهنگنامه و دانشنامه قرآنی رمضان مشتمل بر بیش از ۱۳۰ مدخل اصلی، مربوط به مباحث اخلاقی، تربیتی، معنوی، عبادی و بیش از هزارن عنوان فرعی است. ساختار و امکانات: 1⃣استواری بر پایه نظام الفبایی در چینش موضوعات ـــــ 2⃣امکان دسترسی سریع و آسان به اطلاعات قرآنی مورد نیاز ـــــ 3⃣نمایش درختی موضوعات ـــــ 4⃣امکان اشتراک‌گذاری متن ـــــ 5⃣قابلیت جستجو در عناوین و محتوا 📒پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
دوره کارگاهی «تشکیل پرونده علمی» جلسه 3⃣: آشنایی با پایگاه‌های اینترنتی با ارائه استاد دکتر سیدمصطفی احمدزاده_عضو هیئت علمی پژوهشکده اسلام تمدنی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
دوره کارگاهی «تشکیل پرونده علمی» جلسه 4⃣: آشنایی با دائرة‌المعارف‌ها با ارائه استاد دکتر سیدمصطفی احمدزاده_عضو هیئت علمی پژوهشکده اسلام تمدنی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
عنوان: مؤلفه‌ها و بایسته‌های تحصیل پژوهش‌گرا استاد یزدان‌پناه 🕰 زمان تقریبی جلسه: ۳۵ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 9⃣2⃣) جهت ایجاد و یا تقویت انگیزه طلبگی و پی‌بردن به کارآمدی دروس حوزه، یکی از اساسی‌ترین اقدامات، مطالعه بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه‌الله) است. به‌عنوان اگر بیانات و دیدگاه ایشان درباره‌ی جایگاه فقه و روش اجتهاد فقهی را طلب بخوانند، دیگر چرایی تحصیل فقه و اصول و... برایش روشن و واضح می‌شود. هم‌چنین می‌توان به‌عنوان یک فعالیت تحقیقاتی، موضوعات خاص را به طلاب سپرد و درخواست داشت تا بیانات و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه‌الله) را مطالعه کند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#از_باب_تعامل(شماره 9⃣1⃣) #انگیزشی #پیشنهاد‌ویژه #فوق‌العاده‌کاربردی ۸۶ دلیل برای پژوهش کردن و تقوی
(شماره 9⃣3⃣) چرا پژوهش کنیم 🤔 توجه به چرایی پژوهش که شامل اهمیت، ضرورت، فواید ذاتی و بالعرض و آثار و ملازمات آن است،می تواند یک نگرش مؤثری در محقق ایجاد کند تا با انگیزه بیشتر و پایدارتری به کار تحقیق همت بگمارد. در این‌جا با یک نگاه حداکثری، زوایایی از فلسفه پژوهش را بدون تنظیم کافی، مطرح و سازماندهی آن را به خود اساتید محترم واگذار می‌کنیم. از این رو، به موارد زیر اشاره می‌شود: 1⃣ابداع روش‌های تدریس بهینه و کارآمد ـــــ 2⃣ایجاد و افزایش اعتماد فراگیران نسبت به استاد ـــــ 3⃣اجرای دستور قرآنی (اولم ينظروا في ملكوت السموات و الارض و ما خلق الله من شيء) ـــــ 4⃣احقاق حق و ابطال باطل و نجات از خلط حق و باطل ـــــ 5⃣ارتقای مسئله و رسیدن به مسائل جدید ـــــ 6⃣استفاده بهینه از معلومات خود ـــــ 7⃣افزایش قدرت بیان و روانی بیان ـــــ 8⃣افزایش قدرت قلم و افزایش گنجینه لغات و تقویت عبارت پردازی ـــــ 9⃣امکان تخصص حتی در پایه‌های پایین ـــــ 🔟امکان خود تعلیمی انتظام بخشی و انسجام‌بخشی معلومات ذهنی ـــــ 1⃣1⃣انتقال علم به نسل‌های دیگر و ماندگاری اندیشه ـــــ 2⃣1⃣ایجاد اعتماد به نفس و تقویت حس جسارت 📒برگرفته از جزوه روش تحقیق حجةالاسلام دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ادامه دارد... ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا