معرفی کتاب تو زودتر بکش
اثر رونین برگمن
تلمود می گوید: "اگر کسی آمد که شما را بکشد ، شما او را زودتر بکشید." این غریزه برای اتخاذ هر اقدامی ، حتی شدیدترین اقدام برای دفاع از مردم یهود ، در دی ان ای اسرائیل پیچیده است. محافظت از ملت در برابر آسیب از ابتدای دولتش در سال 1948 به عهده جامعه اطلاعاتی و خدمات مسلح این کشور بوده و در زرادخانه گسترده آنها یک سلاح وجود دارد که برای خنثی کردن جدی ترین تهدیدها به آن اعتماد کرده اند: ترورهای هدفمند بارها و بارها ، در برابر دشمنان بزرگ و کوچک ، گاهی در پاسخ به حملات علیه مردم اسرائیل و گاهی پیشگیرانه استفاده شده است.
در این کتاب جذاب ، روزنامه نگار و تحلیلگر نظامی رونن برگمن - که توسط دیوید رمنیک به عنوان "بهترین گزارشگر تحقیقی [اسرائیل]" مورد ستایش قرار گرفته است - روایتی ناخوشایند از برنامه های کشتار هدفمند ارائه می دهد: موفقیت ها ، شکست ها ، و هزینه های اخلاقی و سیاسی که بر مردان و زنانی که مأموریتها را تصویب و اجرا می کردند ، تحمیل شد.
برگمن همکاری بسیار نادر بسیاری از اعضای فعلی و سابق دولت اسرائیل از جمله نخست وزیران شیمون پرز ، ایهود باراک ، آریل شارون و بنیامین نتانیاهو و همچنین شخصیت های سطح بالا در خدمات نظامی و اطلاعاتی این کشور را به دست آورده است: IDF (نیروهای دفاعی اسرائیل) ، موساد (مخوف ترین آژانس اطلاعاتی جهان) ، قیصریه ("موساد درون موساد" که به اهداف با بالاترین ارزش حمله می کند) و شین بت (سرویس امنیت داخلی که بزرگترین کمپین ترور هدفمند تاکنون ، به منظور جلوگیری از آنچه که زمانی توقف ناپذیر به نظر می رسید: تروریسم انتحاری).
کتاب تو زودتر بکش با در بر گرفتن گزارش های قبلی ، موارد گزارش نشده و پشت پرده از اقدامات کلیدی ، و بر اساس صدها مصاحبه در حال ضبط و هزاران پرونده که برگمن در طول دهه های گزارش خود به آنها دسترسی انحصاری داشته است ، ما را در به قلب مخفی ترین فعالیت های اسرائیل می برد. برگمن در این کتاب ، حوادث مهم و سوالات اخلاقی چالش برانگیز و اساسی را در زمینه مبارزات هدفمند اسرائیل که به ملت اسرائیل ، خاورمیانه و کل جهان شکل داده است ، ردیابی می کند.
@pavaragi
الیس الصبح بقریب؟
شبی که گذشت میهمان سلحشوران دفاع مقدس بودم. به اتفاق آقای رضایی دوست خوبم در مراسم شب خاطره کارکنان ایثارگر مرکز مدیریت حوزه شرکت کردم. پایگاه بسیج شهدای روحانی مرکز با پشتیبانی بینقص معاونت منابع انسانی و پشتیبانی به خوبی مراسم را اداره کرد. مکان مناسب (باغموزه دفاع مقدس)، نور کافی، سیستم صوتی خوب، خاطرهگویان بهویژه نویسندهی کتاب پایی که جا ماند، همه چیز درجه یک بودند. مجری مسلط برنامه هم به اعتبار برنامه افزوده بود.
حضور در این مراسم و شنیدن سخنان اثرگذار رزمندگان دفاع مقدس کافی بود تا این سؤال را از خودم بپرسم.
من برای دفاع مقدس چه کردم؟
بلافاصله سؤال دیگری سبز شد: چه کاری میتوانم برای دفاع مقدس کنم؟
برای من که سلاحم قلمم و دم دستیتربن قالب نگارشیام، یادداشت است، اولین چیزی که بهیادم آمد نگارش یادداشت برای دفاع مقدس بود.
همان لحظه مشغول به نوشتن شدم، اولین سوژهام سوژهیابی برای دفاع مقدس بود. بهیاد روزگاری افتادم که به جلسهای با مسئولین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم درباره نیازسنجی پژوهشی دفاع مقدس دعوت شده بودم. آقای لقمانپور مدیر کلی فعلی آن مجموعه نیز حضور داشت. آن زمان موضوع مطالعه، شناسایی نیازهای پژوهشی عرصه دفاع مقدس بود که عمدتاً در قالب کتاب، مقاله و پایان نامه تعریف میشود. امروز اما سوژهام بیشتر برای یادداشت نویسی بود. از مفاهیم دفاع مقدس تا شهدای دفاع مقدس تا معارف دفاع مقدس و تا هر آنچه که در تشخیصم میتواند به این مضوع اشاره کند.
مفاهیمی چون؛
سیزده سالههای تخریبچی
پوتین بیت المال، که نمیبایست روی مین هدر برود، نو بود و حیف، بدن نازنینش مگر حیف نبود؟!
فرماندهای که روح بلندش اجازه نداد دشمن را از پشت تیر بزند، این حتی اگر به قیمت جانش تمام شود!
صدیقه طاهره (س) و توسل به او مرا به یاد این جمله سردار دلها میاندازد که:«هر وقت در سختیهای جنگ، فشارها بر ما حادث میشد و هیچکاری از ما بر نمیآمد، پناهگاهی جز زهرا نداشتیم. در کربلایپنج در آن غروبی که مضطر بودیم، سرمان را بر دژ گذاشتیم و عاجزانه او را صدا کردیم....»
پلاکهایی که در عملیات با رمز یا زهرا از گردن در آورده می شود، چرا، چون زهرا بینشان است، چرا بدن ما نشان داشته باشد؟!
دربهای قمقمههای آبی که در عملیات با رمز قمر بنیهاشم، هرگز باز نشدند!
خود پلاک سوژهای است برای خودش. دربارهاش مثنوی میتوان نوشت. از پلاکهایی که جابجا شدند تا پلاکهایی که زیر خروارها خاک در شلمچه پیدا شدند. تا پلاکهای خونی...
از شهید کاوه، زین الدین، همت باکری و...
به دوروبرم نگاه میکنم شهدای گمنامی را میبینم که در تصورم، میشناسمشان اگر چه عنوانی ندارند. سردار و فرمانده لشکر و گردان نبودند، اما در پست تک تیرانداز، آرپیچی زن، تخریبچی و...خدمت میکردند. با نامهای محمد، مهدی، علی اکبر، علیرضا، حسین، مهدی و...
به یاد این مناجات برادر شهیدم میافتم که خدایا من تنها یک آرزو دارم آن هم عروسی زیبای ابدیت در حجله گاه شهادت است که با مرگ من، عقد زندگی خوانده میشود. اقتلنی یا ثقاتی ان فی قتلی حیاتی....
و آن دیگری که وصیت کرده بود؛ خود را مجهز کنیم برای فتح فلسطین عزیز!
و امروز؛ آیا وقت آن نرسیده است؟ الیس الصبح بقریب؟
✍️ محمد صدرا مازنی
@pavaragi
پژوهش در مدارس علمیه ویژگی نظام آموزشی حوزه – معاونت پژوهش حوزههای علمیه
https://pazhuhesh.ismc.ir/news/main-news/%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%87-%D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C/
برای مطلبی گوگل را جستجو میکردم، این نوشته توجهم را جلب کرد، در آغاز نمیدانستم که مطالب خودم را میخوانم! تا اینکه متوجه شدم مصاحبهای از بنده در سال ۹۴ است.
@pavaragi
حجتالاسلام والمسلمین مازنی به عنوان دبیر شانزدهمین دوره جشنواره ابقاء شد
با تأیید اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره)، حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدصالح مازنی، دبیر دوره قبل جشنواره علامه حلی(ره) به عنوان دبیر دوره شانزدهم جشنواره ابقاء شد.
در جلسه امروز شورای سیاستگذاری جشنواره که به ریاست حجتالاسلام والمسلمین مقیمیحاجی، معاون پژوهش حوزههای علمیه برگزار شد، دبیر دوره شانزدهم جشنواره تعیین شد.
اعضای این شورا، ضمن تجلیل از خدمات اثربخش حجتالاسلام والمسلمین مازنی در دوره گذشته، دبیری ایشان را تا پایان دوره شانزدهم این جشنواره تمدید کردند.
در ادامه این جلسه، پیرامون برنامههای دوره شانزدهم و زمانبندی دوره هفدهم جشنواره بحث و تبادلنظر شد.
@jhelli_ir
@pavaragi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ویدیوی نجات خرس قطبی، کاربران را فریب داد
#بیشتر_بدانیم
🔹️چند روز قبل ویدیویی از نجات خرس قطبی در شبکههای اجتماعی فراگیر شد و تحسین کاربران را بدنبال داشت.
🔹️کلیپ ۱۵ ثانیهای نجات خرس قطبی در تیکتاک و اینستاگرام مدام دستبهدست میشود و فقط در تیکتاک بیش از ۱۲۵ میلیون بازدید داشته است.
⛔️ اما واقعیت این است که این ویدیو توسط هوش مصنوعی ساخته شده و بقدری به واقعیت نزدیک است که اگر با دقت تماشا نکنید، ممکن است آن را باور کنید!
⚠️ اگر با هوش مصنوعیهای مولد تصویر و ویدیو آشنا باشید، میدانید مدلها معمولاً انگشتهای دست و پا را غیرواقعی میسازند.
🔻 در این ویدیو به انگشتان دست خرس قطبی نگاه کنید تا به غیرواقعی بودن آن پی ببرید.
جهش فناورانه ایران نیازمند یک «تکانه» است ✌️
در ایتا | در بله | در ویراستی
@pavaragi
صبح امروز (۷ آذرماه) از برپایی نمایشگاه کتب فقهی و کلامی در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) باخبر شدم. [بازدید از این نمایشگاه فرصتی برای اطلاع از آخرین دستاوردهای عرصه فقه و کلام است. نظیر این نمایشگاه تخصصی باید در همهی عرصههای دانشی برگزار شود.]
مصمم بودم تا از آن بازدید کنم، از قرار اطلاع آخرین روز نمایشگاه بود. بهرغم تراکم برنامهها بعد از اقامه نماز مغرب و عشا راهی محل نمایشگاه شدم. اولین غرفه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) بود، سید میانسالی غرفه را اداره میکرد. پرسیدم؛ آیا اثری در حوزه روشپژوهی بهویژه روش تحقیق در مؤسسه منتشر شده است؟ سید بزرگوار پاسخ دادند؛ چند سال قبل واحدی به نام پژوهشهای گفتاری در مؤسسه فعال بود، و محتواهایی نیز جمع آوری شد، اما متأسفانه منتشر نشد. از آمادگی معاونت پژوهش برای مذاکره در خصوص این محتوا و بررسی انتشار یا تکمیل آن مباحث گفتم.
این سؤال را از اغلب غرفهها پرسیدم، به غرفهی آثار آیت الله علیدوست رسیدم، چندی قبل کتابی از ایشان بهنام روششناسی اجتهاد را از نمایشگاه کتابی که در حاشیه نشستی در پژوهشگاه فقه در تهران برگزار شده بود، تهیه کردم. مسئول غرفه میگفت؛ مجلد دومش زیر چاپ است. خبر خوبی بود!
✍️ محمد صدرا مازنی
@pavaragi
زیارت عاشورای پنجشنبه های اداره، گاهی باخودش غافلگیرانههای دلچسبی دارد! صبح امروز حوالی ساعت شش صبح پیامکی از دوست خوب و همکار فاضلم جناب آقای فاخری که امامت جماعت مسجد اداره را نیز برعهده دارد، بهدستم رسید؛ [سلام علیکم، صباح الخیر، امروز ساعت هفت تا هشت آقای هاشم الحیدری در مسجد مرکز مدیریت سخنرانی دارند.از حضرت عالی جهت حضور در جلسه دعدت می شود. ایدکم الله].
مصمم شدم در مراسم شرکت کنم.
هاشم الحیدری معاون فرهنگی حشدالشعبی و دبیرکل جنبش عهدالله عراق که معروف به سید حسن نصرالله عراق است.
سخنرانیاش را به زبان فارسی ارایه کرد. به یاد مصاحبهای از شهید ابومهدی المهندس افتادم که میگفت؛ همانطور که عربی زبان قرآن است زبان فارسی هم، زبان انقلاب است!
هاشم الحیدری به تعبیر حضرت آقا در دیدار با مداحان اشاره کرد و گفت! حضرت امام توانستند با جهاد تبیین شاه را ساقط کنند و با جهاد تبیین توانستند دین انقلاب را به پیروزی برسانند.
میگفت؛ به نظرم در عرصهی جهاد نظامی خوب عمل میکنیم؛ در وعدههای صادق، سپاه قدس، حشدالشعبی و... موفقیم، اما در عرصهی تبیین، خیر! از نظر ایشان مهمترین جهاد تبیین، تبیین جوهر ولایت فقیه است.
میگفت؛ حضرت آقا در ۱۹ بهمن سال ۱۴۰۰ مطرح کردند جهاد تبیین یک فریضه فوری است. من به عنوان یک طلبه و سرباز وقتی رصد می کنم، نشنیدم کسی روی منبر در روز و شب عاشورا و ایام محرم و صفر بحث پیشرفت را مطرح کند.ما از منبرها بیشتر نقد میشنویم.
با این سؤال بحثش را ادامه داد؛ آیا ما مبانی فکری خط امام را مطرح کردیم؟ به نگاه او ما در وظایف طلبگی برای تبیین درست ولایت فقیه ضعیف عمل کردیم.
میگفت؛ سید حسن نصرالله به من مژده دادند که تو شهید میشوی، ولی به خاطر ولایت نباید از اهدافمان کوتاه بیاییم. نباید متوقف بشویم!
نکتهی مهم دیگرش این بود، آیا اگر در کوفه بودیم، موضوع منبر ما چه بود؟ مسلم دو ماه و چهار روز از ورودش به کوفه تا شهادت به عنوان نائب امام زمانش گذشته بود. اگر ما آنجا بودیم وظیفه داشتیم نایب امام زمان را معرفی کنیم.
در منبرهای فاطمیه (س) و شهادت امامان (ع) نباید فقط از تاریخ بگوییم، مظلومیت حضرت زهرا و امام علی و امام حسین علیهم السلام لازم است گفته شود، ولی این مباحث کافی نیست! باید درباره نائب امام زمانمان سخن بگوییم.
من از خارج میگویم؛ هدف اول دشمنان خدا حتی در عراق (که بزرگترین سفارت کشورها در جهان، سفارت آمریکا در عراق است)، ولایت فقیه است.
دشمنان خسته نمیشوند. بعضی از ما خسته شدیم، اما آنها خسته شدند! آنها در راه باطلشان برای از بین بردن ولایت خسته نشدند.
همچنین گفت؛ مردم مقاومت ۴۲ سال به خاطر امام و ولایت ایستادگی کردند. سید حسن نصرالله سرباز ولایت بود. قبل از لبنان ایشان به دفاع از انقلاب [در جنگ ایران و بعثیها]، حضور داشت.
یکی از نکات مهم هاسمالحیدری اشاره به تنازعات داخلی و انتقال آن به خارج مرزها بود. می گفت؛ ما به جناحهای داخلی کار نداریم، متاسفانه بعضی از آقایان حتی در ایام اربعین نزاعهای جناحی را به خارج ایران منتقل میکنند. این کار غلط است! این کار حتی باعث ایجاد دوقطبی در جریان مقاومت میشود.
گفته بود؛ حتی سید مقاومت خود را موظف به جهاد تبیین کرده بود! تبیین چه چیزی؟ تبیین پیشرفت انقلاب ایران. سید حسن نصرالله یک ساعت و نیم فقط درباره پیشرفت انقلاب گفت، انگار در نقش رئیس جمهور ایران بود! آیا مجبور بود؟ خیر! چرا سید در هر روز عاشورا به نام و بدون تقیه و مدارا با امام خامنهای بیعت میکردند. این جور کارها در خارج مرزها مثل لبنان بسیار سختتر است. دفاع و بیعت از رهبری در عراق قطعا سختتر از ایران است، اما این را وظیفه میدانیم.
گفته میشد از او حفاظت میشد، اما دیدیم که با هشتاد تن بمب او را به شهادت رساندند.
ما اگر نفس داریم در جبهه مقاومت به خاطر انقلاب است.
تبیین پیشرفت نظام مسئله دینی است، اما متأسفانه حتی در کوچه پس کوچههای قم هم مطرح نشد.
بعد اشاره به مشکلات کرد و اینکه؛ مشکلاتی که در ایران هست از گرانی و نظایر آن همه جا هست. آیا باید منتظر باشیم همه چیز ارزان شود تا تبیین کنیم.
به نظر او معیشت مردم ایران، قطعا نسبت به کل مردم اروپا بهتر است و بعد اشاره کرد؛ خیریهای در یک کشور اروپایی اعلام کردند یک وعده غذا رایگان پخش میکنند، ۱۲ کیلومتر صف ایستادند تا یک وعده غذا بخورند.
آنگاه اشاره جالبی به سخن آقا درباره شهید رئیسی داشت؛ وقتی درباره شهید رئیسی حضرت آقا گفت دلم برای شهید رئیسی سوخت، به خاطر عموم نگفت، بلکه برای خواص گفت.
دست آخر چند جملهای هم به زبان عربی گفت و سخنش را با این عبارت به اتمام رساند؛ دفاع از ولایت فقیه قطعا من اوجب الواجبات.
✍️ محمد صدرا مازنی
@pavaragi
🔵 معاونت پژوهش حوزههای علمیه بهمناسبت هفته پژوهش برگزار میکند:
📃مسابقه یادداشت علمی ویژه طلاب و اساتید حوزههای علمیه.
✅ ضوابط شرکت در مسابقه
1️⃣ حجم یادداشت از 750 تا 1000 کلمه باشد.
2️⃣ متن یادداشت با فونت B Lotus با اندازه 14 تنظیم شود.
3️⃣ عموم شرکت کنندگان لازم است ضمن درج کامل مشخصات به شرح نمون برگ، نام واحد آموزشی محل تحصیل را در ابتدای یادداشت درج نمایند.
4️⃣ شرکت کنندگان عضو کانون لازم است؛ شناسنامه یادداشت (استان، شهرستان، نام واحد آموزشی، زمان، نام کانون علمی، نام دبیر کانون، نام استاد کانون، نام نویسنده، عنوان یادداشت) را در ابتدای یادداشت درج نمایند.
5️⃣ شرکت کنندگان میتوانند نمون برگ یادشده را از طریق @Khademolhoseyn دریافت دارند.
📆 مهلت ارسال آثار ۳۰ آذر
📎برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نمونبرگ شرکت در مسابقه به کانال رهنامه پژوهش به آدرس @rahnameh واقع در پیامرسان ایتا مراجعه فرمایید.
@pavaragi
‼️‼️توجه ؛ توجه ‼️‼️
🔆انجمن علمی مدرسی معارف اسلامی با همکاری معاونت علمی دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران تقدیم می کند :
💢کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی
(مناسب برای تمام پژوهشگران، دانشجویان و طلاب)
♨️حضوری-آنلاین
✅مدرس: دکتر جواد حقگو دانشیار و پژوهشگر برتر دانشگاه تهران
🕔 زمان دوره: یک روزه
📆شروع دوره: هفته اول دی ۱۴۰۳
♨️سرفصلهای اصلی دوره:
تکنیکهای انتخاب عنوان علمی؛
مساله نویسی در تحقیق؛
تنظیم پیشینه پژوهشی؛
تفاوت مساله با سوال
جایگاه مفروضات در تحقیقات علوم انسانی؛
مبانی نظری تحقیق ؛
آشنایی با انواع تکنیکهای گرداوری داده؛ سازماندهی و فصل بندی پژوهش؛ آشنایی با انواع شیوه های رفرنس نویسی؛ آشنایی با برخی منابع دیجیتال فارسی و انگلیسی؛
آشنایی با انواع مقاله و رویدادهای علمی(چرخه تولید علم)
کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش(مقدماتی) و .....
❇️با اعطای گواهی رسمی
🔶جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید
@Teimouri66
🌐https://eitaa.com/ANGOMANELMI_MODRRESI_MAAREF_UT
🔸سلسله نشست های علمی🔸
🔶🔸 معاونت پژوهش حوزههای علمیه به مناسبت هفته پژوهش برگزار میکند:
🔶🔸 موضوع: سیر تطور آموزش پژوهش حوزه های علمیه در سده اخیر
🎤 ارائه دهنده: جناب حجتالاسلام و المسلمین محمدصالح مازنی
⏱ زمان: پنج شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۹ ساعت ۱۳
🌐 مشاهده از طریق تلویزیون اینترنتی حوزه
http://livehowzeh.ir/tv
🔹🔹🔹🔹🔹
https://pazhuhesh.ismc.ir/
@Riismc | معاونت پژوهش
@pavaragi