گاه نوشت
خبر عجیب امروز😁 رادیو ارتش اسرائیل: یک تانک ارتش اسرائیل در حین عملیات در منطقه حائل در جنوب نوا
به قول یکی از رفقا
و ارسل علیهم طیرا زنابیر...🐝🚶
😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترس از قضاوت، انفعال، عقب گرد و نا امیدی، جنود شیطان اند که در قالب موجّه وزیبای «عدماحتمال تأثیر» تزیین می شوند،
حواسمان باشد در محاسباتمان، حضور جنود شیطان را مدنظر قرار دهیم؛
شیطان جوری آدم و حوا را قسمداد که منجر شد ادراکشان نسبت به میوه ممنوعه تغییر کند ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚 کدام مولوی؟!
🔹️ یک روز اردیبهشتی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳؛ خرده روایتهای بازدید امروز رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب - بخش یک
🔹️ در یکی از غرفهها، کتابی پژوهشی با موضوع جلالالدین محمد بلخی، مشهور و معروف به «مولوی» سر بحث دربارهی این شاعر قرن هفتمی را باز میکند. آقا ریز میشوند روی عنوان کتاب و بعد هم خطاب به غرفهداران و جمع میگویند: «این مولوی که حالا دارند معرفی میکنند با مولویِ صاحب مثنوی خیلی فرق دارد!» تعریضی به شناخت معوجی که این روزها دارد از مولوی ارائه میشود.
🔹️ لابلای رفت و برگشتی که در ادامه با آقای مختارپور رئیس کتابخانه ملی دارند، اشارهای به کتاب پرفروش از یک نویسنده ترک هم میشود که دربارهی مولوی نوشته شده و به تعبیر ایشان از ترویج کنندگان آن نسخه از مولوی است که با مولویِ صاحب مثنوی خیلی فرق دارد...
🖼 متن کامل روایت این برنامه سهشنبه ۲۴ اردیبهشت منتشر خواهد شد.
📚 #بهار_کتاب
khl.ink/f/56353
یا رب تو مرا به نفس طناز مده
با هر چه به جز تُست مرا ساز مده
من در تو گریزان شدم از فتنۀ خویش
من آنِ توام مرا به من باز مده
#مولانا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎨 لوح | اصرار بر ترویج زبان انگلیسی یک کار ناسالم است
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: اصرار بر ترویج زبان انگلیسی یک کار ناسالم است. در کشورهای دیگر جلوی نفوذ و دخالت و توسعهی زبان بیگانه را میگیرند. من نمیگویم که فردا برویم زبان انگلیسی را در مدارس تعطیل کنیم؛ نه، حرف من این است که بدانیم چهکار داریم میکنیم؛ بدانیم طرف میخواهد چگونه نسلی در این کشور پرورش بیابد. ۹۵/۲/۱۳
🗓 ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی
💻 Farsi.Khamenei.ir
از همه کس گذر کنم ، از تو گذر نمی شود
مشکل تو وفای من ، مشکل من جفای تو
کن نظری که تشنه ام ، بهر وصال عشق تو
من نکنم نظر به کس ، جز رخ دلربای تو
#مولانا
هدایت شده از اشاره
وقت خیلى کم است
و ما خیلى کار داریم؛
امروز و فردا نکنید.
امام صادق علیهالسلام فرمود: اگر پرده برداشته شود و آن سوى را ببینید، خواهید دید اکثر مردم به علت "تسویف" به کیفر اعمال بد مبتلا شدهاند.
@yakfiheleshareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشنو از نی چون حکایت میکند
از جداییها شکایت میکند...
هدایت شده از تا انتهای افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بایکوت ابدی
بارها تصمیم گرفتم بخاطر اینکه نوشابهها چیزی جز ضرر نیست، دیگر مصرف نکنم اما باز گاهی نفس غالب میشد و بیخیال مراقبت میشدم.
تا اینکه حوادث دردناک غزه و فلسطین رخ داد و کمی بعد متوجه شدم برندهای زیادی که در حال استفاده هستیم در انحصار شرکتهای صهیونیستی قرار گرفته است.
همین شد... دیگر تا امروز چه در اروپا چه در ایران، به هیچ برندی از این نوشابهها لب نزدهام که احساس میکردم بجای شربتی خنک و گوارا، خون میخورم...
مردم دنیا هر لحظه بیدارتر میشوند و باخبرم که بسیار وسواس گونه دیگر سمت این برندها نمیروند و آنها را برای خود حرام اعلام کردهاند.
امروز، خرید این برندها، مثل تغذیه کردن این غده سرطانی بر تن مجروح این کره خاکی است. تنها راه نجات نسل بشر، برای این ریشه دوانی، تحریم و بایکوت است تا خداوند به این حرکت مردمی هم برکت دهد و دنیا را از این بیماری مهلک که به جان بشر افتاده، نجات دهد.
نوشته بود: هیچ کس در این جهان آزاد نیست، تا فلسطین آزاد نیست...
و حقیقتا هم همین است. بسیاری در محاصره محصولاتی هستند که ناخواسته جز آن گزینه دیگری برای خرید ندارند چون انحصار همه چیز را در طول هفتاد سال از آن خود کرده است و خدا میداند چند شرکت و کارخانه را در این مسیر با خاک یکسان نموده و به خاک سیاه نشانده است...
✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای بندۀ طلبۀ خدمتگزارِ خودتان دعا کنید
@Farsna - Link
May 11
حدود ۲۶ ساعت است خواب به چشمانم نیامده، از شوق، از انتظار، از دلواپسی. انتظار به سر آمد، دلواپسی هنوز پابرجاست.
داشتم از پزشک همسرم تشکر میکردم، نیمه شب آمد بیمارستان و زحمت قدم نورسیده ما را کشید؛ انتظار به سر آمد!
- خانم دکتر می گفت قبلش هم نخوابیده و دلواپس آقای رئیسی، تا ساعت ۲ نیمه شب اخبار را دنبال می کرده؛ بعد هم که بیمارستان زنگزد سریع خودش را رساند.
- حدود ساعت یک نیمه شب بود، خواستم بروم آبی به دست و صورت بزنم. رفتم طبقه پایین و جز انتظامات ودونفر از کارکنان و خدمه، کسی نبود. نشسته بودند روبروی تلویزیون، با نگرانی اخبار را دنبال میکردند.
- الان - نزدیکساعت ۶- یکی نفر دیگر از خدمه را دیدم که مشتاقانه به همکارش گفت هواپیما(!) را پیدا کردند!
و...
این جا نقطه ی افتراق هویت رئیس جمهور با پرزیدنت است،
همان نقطه ی اجتماع دولت و ملت.
چرا دلواپسیم؟ مگر چه کرد با دل ما؟
برای فهمش لازم است به حقیقت انقلاب بنگریم، به حقیقت جمهوری اسلامی نظرکنیم و بعد، صدق و اخلاص و مجاهدت و مظلومیت سید را مرور کنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این چندثانیه را که می بینم بی اختیار اشک هایم جاری می شود...
شاید بشود گفت با اختلاف، پرکارترین وزیر امور خارجه تاریخ جمهوری اسلامی بود
حیف که قدر آدمها بعد رفتنشان دانسته میشود...
هدایت شده از سیدمجتبی بقایی
بیا و برگرد...
بعد از تو کی به این آدم هایی که اولین بار تو عمرشون یکی از مسئولین رو از نزدیک می دیدن سر بزنه...
خدانگه دار
هدایت شده از بر پا
نوبت من است نقاشی کنم
❤️دیدم اینها مردم خوبیند. بدهاشون هم از بدهای دنیا باز بهترند، خوبانم را دوست دارند، دلهایشان خواستنی است. بار سنگینی بلند کرده اند، کمک لازم دارند، همه رسانه های پیچیده دنیا ذهنشان را هدف گرفت، گفتم نوبت من است وسط بیایم. یک نقاشی رسانه ای میکشم، بزند به قلب همه شان. چطوری؟
❤️اینها رابطه شان با کارگزارانشان شکرآب شده بود، بی اعتماد شده بودند. رفتم یکی را انتخاب کردم ساده، سادهی ساده، با اخلاص، اهل "سکوت سکوت سکوت"، همیشه در مناصب حکومتی، ولی خادم امام رضا ع، این مردم امام رضا را یک طور دیگری دوست دارند، طلبه سید، مردم به ساداتشان احترام میگذارند، شاگرد بهشتی، که معروف بود به شهید مظلوم، اهل منبر و روضه. اینها بود اما کسی توجه نمیکرد، همه اینها را نگه داشتم تا به وقتش، دلسوز بود و کارآمد، تولید را رونق داد، کلی واحد تولیدی تعطیل را راه انداخت، آبرو میگذاشت که فساد نباشد، نمونه اش حذف ارز ترجیحی، فعال، مردمی، خستگی ناپذیر، مردمی، اینها بود اما کسی توجه نمیکرد، گذاشتم تا به وقتش.
❤️نشاندمش در بالگردی کوچک، بعد کنارش اینها را قرار دادم، یک امام جمعه سیدی دیگر، آذری زبان، مردمدار، بیشترین رای را برای خبرگان آورده بود، مشهور بود به مردمی بودن، کنارش یک مرد دیپلمات نشاندم، اما چه مردی، بهترین وزیر خارجه کل تاریخ ایران، اهل عزت، اهل اقتدار، اما باهوش، زیرک، وزیر خارجه کودکان غزه هم بود همزمان، بوی مقاومت میداد، بوی حاج قاسم، بوی غزه، بوی جنگ جهانی علیه مقاومت، کنارشان یک جوان گام دومی نشاندم، یک استاندار جوان، گام دومی، که نشان دهم معنای راهبرد رهبرشان را، آینده را، همیشه را، کنارشان چند تا سپاهی و رزمنده بی نام و نشان، که بشوند هشت نفر.
❤️هشت نفر، شب ولادت، ولادت، ولادت امام هشتم، هشتمین رئیس جمهور، بعد بین مه، گمشان کردم، مه، مظهر چیست؟ ندیدن، گم کردن، بعد در مه که گم شدند، کم کم توجه ها جلب شد، حالا نقاشی ام داشت شکل خود را نشان میداد.
❤️اینطرف دلهای سوخته و شکسته آن طرف ابزارهای نظامی که کار نمیکرد که بگوید ما کاره ای نیستیم، اینطرف گریه های پیرزن روستایی و کارگری که سر کار رفته و از آقای رییس، ببخشید خادم، هنوز خوب تشکر نکرده، آن طرف بزن و بکوب و رقاصی، اینطرف بدن سوخته و به هم ریخته، آن طرف بدنهای عریان سلیطه ها، این طرف انگشتر و نقش نام حسین، آن طرف روشنفکران همیشه سرگردان. نقاشی ام تمام.
❤️دست من چهل پنجاه سال است با شما است. مدد میدهم. روشم اینگونه است. تاریخ را با خون عزیزترینهایم پیش برده ام، کمکتان کردم مثل همیشه. با خادمین جمهوری اسلامی مهربانتر باشید. دشمن را تحقیر کنید و خودتحقیر نباشید، به راهتان شک نکنید، به قدرت من که همیشه قیام کنندگان در راه سعادت و حق را مدد میکند، شک نکنید.
❤️مردم این نقاشی را خدایتان کشیده، پر از رمز و راز است، پر از استعاره است. گریه کنید، اشک بریزید، اما وقت فکر کردن است. وقت عبرت است. عبرت.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای رسای کودکان غزه...
1️⃣
از رئیس جمهور مملکت و همراهانش «هیچ» خبری نیست! کشور در «بهت» و «ابهام» فرو رفته است. در سخنرانی برای «سلامت» آن ها «دعا» میکند، سپس با «آرامش» به مردم «اطمینان» میدهد که «هیچ» اختلالی در کار کشور به وجود نخواهد آمد. میگوید به مسئولان «توصیهها» شده و کارها «مرتب» و «منظم» به پیش میرود.
سدی محکم در برابر سیلاب احتمالی!
2️⃣
بعد از گذشت 16 ساعت، رسما اعلام میشود که رئیس جمهور شهید شده است. پیامی مینویسد. از رئیس جمهور تمجید میکند ولی بر خلاف پیامهای مشابه، فضا را «احساسی» نمیکند و بر انتخاب رئیس جمهور جدید تاکید میورزد.
3️⃣
در این گیر و دار، مجلس خبرگان قرار است شروع به کار کند. رئیس جمهور و امام جمعه تبریز غایبان بزرگ این مجلس هستند. در این شرایط در پیامی «محکم» و «ادیبانه»، نظام اسلامی را «تعریف» میکند و از دیگران «دعوت» میکند تا به «تجربه شکست خورده غرب» بنگرند و در «طرح جامع و استوار و گرهگشای حکمرانی اسلامی» تأمّل کنند. بعضی جملات را باید چند بار خواند تا دقیق متوجه شد!
همین قدر با قدرت و تهاجمی!
4️⃣
قرار است بر پیکر رئیس جمهورِ شهید و همراهان نماز بخواند. به تجربه حاج قاسم، همه منتظر و نگران جمله «انا لا نعلم منه الا خیرا» هستند. سه بار این جمله را تکرار میکند. همه گریه میکنند جز او!
فیلم های قبل و بعد نماز هم بیرون میآید: همچنان «آرام»، «محکم» و «مطمئن».
5️⃣
از ظهر همان روز، سران کشورهای مختلف به نوبت می آیند برای عرض تسلیت. ولی او برای «تسلیت و عزا» ننشته است. جلسات، «کاری» میشود! نقطه اشتراک و تاکید صحبتهایش، ادامه ارتباطات و تقویت آن است. با اطلاعات همیشگیاش در مورد کشورها و اخبارشان صحبت میکند. حتی برای «اسماعیل هنیه» درس تفسیر میگذارد که از دو وعده الهی یکیاش مانده و آن هم «نابودی اسرائیل» است و شما آن را خواهید دید!
با سران 7 کشور جلسه ی پشت سرهم دارد، شب هم به خانواده رئیس جمهور سر میزند.
6️⃣
سه روز گذشت. در هر کشور دیگری این سه روز میتوانست به «هر اتفاقی» منجر شود. ولی در ایران، «هیچ» اتفاقی نیفتاده است. همه چیز مرتب و منظم پیش میرود. مردم برای از دست دادن رئیس جمهورِ شهیدشان عزاداری میکنند و اشک میریزند.
پ ن: فقط یک چیز مانده: حرفهای نگفتهای که شاید «بعدا» بگوید...
یک سوال از شما: چند کتاب و فیلم می توان از این «روش مدیریت» تولید کرد؟ و در چه رشته های تخصصی می شود آن را تدریس نمود؟
✍ حسین محمدیمحب