هدایت شده از طب سنتی و اسلامی🍎]
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 السلام علیک یا ابالفضل العباس
😭 یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ
🤲 اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
#نهم_محرم
🆔 http://Eitaa.com/ahadith
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
#حدیث
▪️امام سجاد علیه السلام میفرماید:
◽️أنَّ لِلعَبّاسِ عِندَاللّه مَنزِلَةٌ یَغبِطُهُ بِها جَمیعُ الشُّهداءِ یَومَ القیامَةِ.
💠عبّاس را نزد خداوند منزلتى است که در روز قیامت همه شهیدان بر آن رشک مى برند.
📘بحار الأنوار، ج ۲۲، ص ۲۷۴
@nahjol_balagheh
🔴🔵 ذکر توصیه شده امام زمان ارواحنا فداه برای توسل به حضرت عباس علیه السلام
🌺 حضرت حجة الاسلام و المسلمین ((آقاى حاج سیّدمحمد تقى حشمت الواعظین طباطبائى قمى )) داستانى را از ((آیت الله العظمى مرعشى نجفى قدس سره )) اینچنین نقل فرمود:
یکى از علماى نجف اشرف ، که مدّتى در قم آمده بود، براى من چنین نقل کرد که :
من مشکلى داشتم به مسجد جمکران رفتم درد دل خود را به محضر ((حضرت بقیة الله حجةّبن الحسن العسکرى امام زمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف )) عرضه داشتم و از وى خواستم که نزد خدا شفاعت کند تا مشکلم حل شود.
براى همین منظور به کرّات به مسجد جمکران رفتم ولى نتیجه اى ندیدم . روزى هنگام نماز دلم شکست و عرض کردم : مولاجان ، آیا جایز است که در محضر شما و در منزل شما باشم و به دیگرى متوسل شوم ؟ شما امام من مى باشید، آیا زشت نیست با وجود امام حتّى به ((علمدار کربلا قمربنى هاشم (ع ))) متوسل شوم و او را نزد خدا شفیع قرار دهم ؟!
از شدت تاثر بین خواب و بیدارى قرار گرفته بودم . ناگهان با چهره نورانى قطب عالم امکان ((حضرت حجّت بن الحسن العسکرى عجل الله تعالى فرجه الشریف )) مواجه شدم .
بدون تامل به حضرتش سلام کردم .
حضرت با محبت و بزرگوارى جوابم را دادند و فرمودند:
نه تنها زشت نیست و نه تنها ناراحت نمى شوم به علمدار کربلا متوّسل شوى ، بلکه شما را راهنمائى هم مى کنم که به حضرتش چه بگویى.
چون خواستى از ((حضرت ابوالفضل (ع )) حاجت بخواهى ، این چنین بگو:
🔴 یا ابا الغوث ادرکنى
🔵 اى آقا پناهم بده
📚 لاله هاى رنگارنگ ، ص ۱۱۴
🆔 @emame_zaman
🏴 شهادت پلیس شادگانی در تاسوعای حسینی
🔹 ستوانیکم مالک رسولی، فرمانده پاسگاه خنافره که دوم مرداد در ماجرای تنش آبی خوزستان در تیراندازی اشرار مسلح از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود، صبح امروز بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل شد.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir
@Basijnewsir
🔴ترامپ: خاورمیانه را نابود کردیم و میلیونها نفر را کشتیم
▪️ما 42 میلیارد دلار در هر سال هزینه کردهایم اما از آنجا هیچ چیز گیرمان نیامده است. ورود آمریکا به خاورمیانه بدترین تصمیم تاریخ ما بوده که خاورمیانه را نابود کرده و باعث از دست رفتن میلیونها جان شده است. من هرگز اعتمادی به اشرف غنی نداشتم. به نظر من او واقعا آدم فاسدی بود.
▪️اینکه از افغانستان خارج میشویم خوب است اما بایدن فاجعهبار عمل کرده و فکر نمیکنم تاکنون کشور ما تا این تحقیر شده باشد نمیدانم اسم آن را شکست نظامی بگذارم یا شکست روانی.
🇮🇷 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
✍امام صادق علیه السّلام فرمودند:
عموی ما، عباس بن علی علیهماالسلام، بصیرتی نافذ و ایمانی استوار داشت و همراه برادرش اباعبدالله علیه السلام جهاد کرد و نیکو از امتحان برآمد و به شهادت رسید.
📚 تنقیح المقال، ج ۲، ص ۱۲۸
نام تو که عشق ناب دارد عباس (ع)
خاصیت آفتاب دارد عباس (ع)
ماتشنه یک جرعه سخاوت هستیم
مشک تو هنوز آب دارد عباس(ع)
【 یا ابوالفضل العباس (ع) 】
💠: @momenane313🌷
27.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین حسنی سعدی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی(علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره).
۱۴۰۰/۰۵/۲۶
📥 دریافت نسخه با کیفیت از آپارات:
https://www.aparat.com/v/K6pqy
🚩 صفحه ویژه مراسمهای حسینیه امام خمینی
💻 @hoseinie_emamkhomeini
#خاطره
✍به وسیله یک فروند هواپیما C_130 از کرمانشاه به کرمان منتقل شدیم. حالا دیگر آسمان کرمان، پرنده های مهاجرش را در برگرفته بود... زمانی که هواپیما به فرودگاه رسید، شوق دیدار وجودم را فرا گرفت. قلبم تندتند می زد. قرار بود با کسانی رو به رو شوم که دوستشان داشتم و عاشقشان بودم.
وقتی پایم را از هواپیما روی زمین گذاشتم، حاج قاسم را دیدم که کنار هواپیما ایستاده بود و با همان چشمان نافذ و نگاه مهربان همیشگی اش اطراف را نگاه می کرد، گویی دنبال گمشده ای می گردد. حاجی بعد از سلام و احوالپرسی با بچه ها مرتب از آنها میپرسید: پس معروفی کجاست، معروفی کجاست؟
حاج قاسم دنبال من میگشت و من مات و مبهوت روبه روی او ایستاده بودم، ولی او مرا نمیشناخت، انگار برایش غریبه بودم! انگار معروفی دیگری شده بودم! نزدیک حاجی رفتم. درحالی که اشک شوق گونه هایم را خیس کرده بود، صدا زدم: حاجی! من معروفی ام!
یک لحظه جا خورد. شاید آنچه را که می دید باورش نمی شد. همدیگر را در آغوش گرفتیم. حاجی مثل ابر بهار اشک میریخت. حسابی شرمنده شده بودم. عطر محبت او مشام جانم را نوازش میداد. خیلی دلم دلم برایش تنگ شده بود. دلممیخواست ساعت ها سر بر شانه اش بگذارم و بگریم تا آرام شوم. میدانستم که حاجی هم خیلی رنج کشیده است. چهره او حکایت از درد و رنج عمیقی داشت که این سالها در فراق همرزمانش کشیده بود.
📚کتاب "بچههای حاج قاسم" خاطرات فرمانده جانباز و آزاده سپاه کرمان سردار حسین معروفی
✅کانال عاشقان شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی دردناک از حمله مجدد پلیس هند به عزاداران حسینی در کشمیر
🔺پلیس هند به مراسم عزاداری روز هشتم محرم الحرام در کشمیر حمله کرد. دسته عزاداران حسینی توسط پلیس موجب ناامنی خوانده شده و آنها را سودجو نامید.
◾️در حمله پلیس هند به مراسم عزاداری ماه محرم در جمون کشمیر تحت کنترل هند تعداد زیادی از مردم زخمی و عدهای دستگیر شدند.
◾️ویجی کمار رئیس پلیس سرینگیر کشمیر در واکنش به حمله نظامی هند به مراسم عزاداری در کشمیر گفته است: ما به رسومات دینی مردم احترام میگذاریم اما نخواهیم گذاشت امنیت شهر بهم بریزد و سودجویان به اهداف خود برسند.
◾️به گفته منابع آگاه، نگرانی مقامات دولتی هند از تبدیل شدن این اجتماعها به راهپیماییهای ضد دولتی و سر دادن شعارهای آزادی خواهانه سبب شده است که برگزاری مراسم محرم در کشمیر ممنوع شود.
#محرم #امام_حسین #تاسوعا
🇮🇷قرارگاه سایبری ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3604348939C1433b6e45c
🏴🌟
⭐️
🌀 #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: وفاداری علمدار کربلا ‼️
🍃🌻🍃
🔻 بعد از واقعه عاشورا، لشکریان عمرسعد، وسایل غارت شده شهدای كربلا را نزد یزید بردند. در میان آن وسایل پرچم بزرگی بود.
🔹 یزید و وزیران و مشاوران، همه نسبت به این پرچم بهت زده بودند چون همه جای چوبه پرچم، سوراخ شده و آسیب دیده و تنها جای یک دست بر روی چوبه آن سالم بود.
🔸 یزید از روی حیرت و تعجب پرسید: این پرچم را چه كسی حمل می كرد؟ گفتند: عباس بن علی (علیهما السلام) (ابوالفضل العباس).
🔹 یزید از روی تحیر و تعجب برای تجلیل از پرچمدار كربلا سه بار برخاست و نشست. سپس رو به حاضران كرد و گفت: "به این پرچم بنگرید كه بر اثر صدمات و ضربه ها، هیچ جایش سالم نمانده است؛ جز دستگیره پرچم. این نشان از وفاداری علمداری دارد که تحت هیچ شرایطی علم را رها نكرده است.
🔸 درس ولایتمداری قمر بنی هاشم در تمامی ماموریت هایی که بر عهده داشت اعم از علمداری، سقایی، حافظ خیام و جان اباعبدالله بودن الگوی همگان بویژه در شرایط سخت و دشوار امروز جامعه ماست.
🔹 درس ولایتمداری از عاشورائیان دشت کربلا را باید در ماندگاری بیش از چهل سال از انقلاب اسلامی دانست که رمز آن اتصال امت به امام بوده است.
🔺 به نقل از یکی از بزرگان: اگر امت بی امام خطر ندارد و اگر امام بی امت اقتدار ندارد اما قطعا امت متصل به امام شکست ندارد. این تجربه موفقیت آمیز، بیش از چهل سال است که انقلاب اسلامی ایران در اوج دشمنی ها و کینه توزی های دشمنانش، با خود به همراه دارد و با افتخار به پیش می رود.
✍#حسین_عباسیان
#روشنگری
#ثامن
#محرم
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🌟
🏴⭐️
🏴 بصيرت حضرت اباالفضل در روز تاسوعا و عاشورا
📝 رهبر انقلاب: بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او #بصیرت را بیشتر نشان داد.
▪️ در روز تاسوعا، مثل امروز عصری، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
▫️ نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند. میدانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان. انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است.٧٩/١/٢۶
🏴 #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
🔻دختر اشرف غنی: احساس پوچی میکنم
🔹️مریم غنی ، دختر اشرف غنی ، رئیس جمهور فراری افغانستان ، گفت که پس از خروج پدرش از کشور هنگام کنترل طالبان احساس پوچی و خلاء کرده است.
🔹️پدر خانم غنی با تسلط طالبان بر بخشهای وسیعی از خاک افغانستان از کشور خارج شد. به گفته سفارت روسیه در کابل، آقای غنی با چهار اتومبیل پر از پول از کشور رفته است.
🇮🇷 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران