✅ خداوند در طول اعصار، برای فهم مردم و افزایش بصیرت، آنها را امتحان میکند.
مهمترین امتحان، امتحان ولایت مداری و در مقابل آن، منافق شناسی است! چون آخرین مرحله امتحان، و سختترین حمله دشمن، عملیات نفاق است.
هر وقت مردم در امتحان منافق شناسی قبول شدند، خداوند حجتش را به آنها برمیگرداند تا برای ایجاد تمدن بزرگ اسلامی راه را به آنها نشان دهد.
😭 حضرت زهرا سلام الله علیها در همین امتحان تنها ماند و جریان نفاق توانست، با ظاهر سازی برای بعضی و ترساندن بعضی و دادن وعده به بعضی دیگر، مردم را از ولایت دور کند. و با دادن آدرس غلط، سوار بر بیبصیرتی مردم شد و دنیا و آخرتشان را خراب کرد.
امام زمان عجل الله فرجه منتظر بصیرت ماست! و از بی بصیرتی ما رنج میبرد!
✍ حق جو
#مقاومت
#بصیرت_شرط_فرج
#فاطمیه
@pbsb14 💥 💥 💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال:
🔰چگونه بدونيم علاقه و تصميم به ازدواج با يه دختر از روي علاقه و احساس نيست؟
✍️️پاسخ:
✅این سوال بسیار مهم و پایهای است. به ملاکهای زیر توجه کنید:
ازدواج نیاز به برخی مقدمات دارد. اگر کسی بدون در نظر گرفتن این مقدمات علاقهمند به کسی شود و اقدام به خواستگاری کند، چنین روندی به احتمال زیاد از روی احساس و سطحی است. به برخی از این مقدمات توجه کنید:
آیا شما شناخت دقیقی از خود، توقعات و هیجانات خویش دارید؟
تعریف شما از ازدواج چیست؟ اهدافتان کدام است؟
به اندازه کافی مسولیتپذیر هستید؟ آیا عهدهدار کارهای خود هستید؟
آیا اگر ذهن شما درگیر ازدواج شده است، به همان اندازه به این موضوع به صورت کامل فکر کرده اید؟
آیا نگاه شما به ازدواج و مسولیتهای آن واقع بینانه است؟ با برخی محدودیتهای ان اشنا هستید؟
آیا برای انتخاب همسر دارای ملاکهای منطقی هستید؟
_ از مهارتهای لازم زنانه و مردانه برای مدیریت منزل، شغل و تربیت بچهها و نیز مهارتهای اجتماعی برای تعامل صحیح با همسر و خانواده همسر برخوردار هستید؟
دومین ملاک برای تشخیص این است که اگر بدون وجود دلیلهای منطقی و استدلالی محبت کسی در دل شما بیفتد، چنین علاقه و محبتی برای ازدواج احساسی و به دور از منطق است. روش درست و منطقی ایجاد محبت این است که انسان به دور از هرگونه محبت یا سوگیری، با در نظر گرفتن ملاکهای منطقی و خطوط قرمزش و میزان مطابقت آنها با شخص مورد نظر در دلش ایجاد محبت شود. به بیان دیگر باید عشق و محبت را از پنجره عقل به نظاره نشست. چنین محبتی معقول بوده و برای ازدواج خوب است.
ملاک بعدی که نشان دهنده احساسات اشتباه و سطحی است این است که برای از دست ندادن فرد مورد نظر به نقاط منفی یا ناهمسانیهای او با خودش توجهی نکند. مثلا هرچه پدر و مادر دلیل میآورندو میگویند که این مورد به فلان دلیل به درد تو نمیخورد، این حرفها را توجیه کرده و نشنیده بگیرد.
ملاک دیگر اینکه اگر علاقه یا محبت از روی منطق و شناخت ایجاد شده باشد، در صورتیکه کیس جدید با امتیازات بهتر و همسانی بیشتر پیدا شود، توانایی دل کندن از کیس قبلی ممکن خواهد بود و علاقه از مورد قبلی به مورد جدید منتقل خواهد شد.
ملاکهای دیگری نیز وجود دارد که میتوانید با مطالعه کتابهای مفید از آنها اطلاع کسب کنید. کتابهای زیر برای مطالعه مفید میباشند:
- مطلع مهر، تالیف دکتر بانکیپورفرد، انتشارات حدیث راه عشق
- آموزش پیش از ازدواج، تالیف آقای مهدی میرمحمدصادقی، انتشارات بهنشر
آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما
@pbsb14 💥💥💥
#مشاوره
🥀▪️🥀▪️🥀
☑️پرسش:
چرا حضرت علي علیه السلام بعد از مرگ حضرت زهرا سلام الله علیها از قاتلين انتقام نگرفتند؟
🔘پاسخ:
چند دليل را ميتوان بيان کرد:
1. 📌اول اينکه حضرت علي يار و همراهي براي قيام يا انتقام نداشتند . روزي اشعث بن قيس گفت: يا علي! چرا شمشير نکشيدي؟ علي(علیه السلام) به او فرمود: همه اهل بدر و پيش کسوتان مهاجر و انصار را به کمک خواستم ولي از آن همه مسلمان فقط چهار نفر پاسخ مثبت دادند: سلمان، ابوذر، مقداد و زبير و از اهل بيت خودم هم کسي نداشتم که با آن بتوانم حقم را بگيرم چون حمزه در احد به شهادت رسيد و برادرم جعفر هم در موته شهيد شد و کسي برايم نماند مگر دو نفر ذليل، خوار، عاجز و ناتوان، عباس و عقيل. به خاطر نبودن يار و ياور حقم را گرفتند.»(1)
پس حضرت ياوري براي انتقام نداشت.
2. 📌حضرت علي براي بقاي دين مامور به صبر بود. امام على(علیه السلام) در پاسخ به حضرت فاطمه(سلام الله علیها) فرمود: «اگر مىخواهى نام پدرت[رسول الله(صلی الله علیه و اله)] همچنان باقى بماند، بايد صبر كنيم». براساس روايتى ديگر، امام على(علیه السلام) فرمود: «به خدا قسم، اگر خطر نابودى دين و بازگشت كفر و پراكندگى مسلمانان در ميان نبود، اين گونه صبر نمىكردم». (2)
3. 📌مصلحت سنجي که حضرت علي داشتند و سعي ميکرد اوضاع جامعه اسلامي آرامش خود را داشته باشد اتفاقات مهم سياسي و ضد ديني در ان برهه به وجود امده بود لذا حضرت مصلحت ديد دست به قيام نزند اين تحولات عبارت بود از خطر مرتدين، ظهور پيامبران دروغين، خطر حمله روميان و... لذا حضرت علي علیه السلام مصلحت را در سکوت داست و دست به قيام نزد.
🔹در نهجالبلاغه نيز مىخوانيم كه آن حضرت فرمود: «من رداى خلافت را رها ساختم و دامن خود را از آن درپيچيدم و كنار رفتم، در حالى كه در اين انديشه فرو رفته بودم كه آيا با دست تنها و بدون ياور به پا خيزم و حق خود و مردم را بگيرم و يا در اين محيط پر خفقان و ظلمتى كه پديد آوردهاند، صبر كنم؟ محيطى كه پيران را فرسوده، جوانان را پيرو مردان با ايمان را تا واپسين دم زندگى به رنج وا مىدارد. عاقبت ديدم بردبارى و صبر، به عقل و خرد، نزديكتر است، لذا شكيبايى ورزيدم، ولى به كسى مىماندم كه خار در چشم و استخوان در گلو دارد، با چشم خود مىديدم ميراثم را به غارت مىبرند».(3)
📌 آرى، حضرت على(علیه السلام) درانتقام از ظالمان و غاصبان کاري نکرد، تا زحمتهاى 23 ساله پيامبر و خون شهدايى چون حمزه، جعفر طيار و... به هدر نرود. ايشان به جهت حفظ اسلام از انتقام خودداري کرد تا اصل اسلام باقى بماند.
پي نوشت:
1. بحارالانوار، ج 29 ص 465 ح 55
2. بحارالانوار، مجلسى، ج 32 ص 61
3. نهج البلاغه خطبه 3
@pbsb14 💥💥💥
#فاطمیه
#شهادت
#تاریخی
#سیره
#حضرت_زهرا
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 این کار به عهده شماست! بسم الله ..
👈🏼 الان جای #حلقه_میانی خالی است.
🔻بچههای دبیرستانی با این کار صاحب درآمد خواهند شد!
💪🏼 این راه قوی شدن ماست
#تصویری
@pbsb14 💥💥💥
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انیمیشن تماشایی| آزادی قدس نزدیک است
@pbsb14 💥💥💥