هدایت شده از خبرگزاری فارس
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا #رأی_بی_رأی خودش رأی است؟
🔹پاسخ به ۲ دسته شبهه برای تحریم انتخابات
@Farsna
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
اطلاع رسانی سخنرانی
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از امیربیان تهران
🇮🇷امروز همه ی ایران #قاسم_سلیمانی بودند🇮🇷
✅مردم، مدافعان قرارگاه حسین بن علی شدند
🇮🇷حافظان امنیت ایران با سلاح اثر انگشت☝️
#انتخابات
#انتقام_سخت
هدایت شده از فانوس قرن
⭕️ دوگانه حقیقی انقلابی و غیرانقلابی باید جایگزین دوگانه خیالی و غیرواقعی #اصولگرا و #اصلاح_طلب شود!
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
📝 نه به "النصر باالرُّعب"
🔰 محور نبرد حزباللهیها با حزباللابیها
🔻 اگر اصرار بر لیست وحدت؛ از باب دشواری انتخاب سی نفر از بین صدها نفر است چرا در شرایط متفاوت؛ فیالمثل در شهرهایی که فقط یک نماینده دارند هم باز همین شیوه تعقیب میشود؟
🔻 چهل و یک سال از انقلاب گذشته است و قبایل سیاسی عزم جزم دارند که سازماندهی سیاسی جامعه را روزبهروز به مدلهای غربی نزدیکتر و از مبانی دینی و انقلابی دورتر و دستیابی به اهداف گام دوم را دشوارتر کنند.
🔻 در صد و هفتاد و پنج حوزه انتخابیه (از مجموع 211 حوزه) مردم برای انتخابِ فقط یک نماینده پای صندوق میروند و در 22 حوزه دیگر برای انتخاب 2 نماینده.
🔻 معمول این است که در هر حوزهای بیش از چهار پنج کاندیدای جدی و اصلی وجود ندارد. آیا انتخاب یک نفر از بین چهار پنج نفر، کار دشواری است؟!
🔻 واقعا با چند روز وقت گذاشتن و حرفهای نامزدها را شنیدن و آنها را با سوالهای جدی راجع به کارنامه و برنامهشان مواجه کردن، نمیشود به نتیجه رسید؟!
🔻 مگر نه این است که به برکت جمهوری اسلامی در هر فامیل و محله و مسجد و محیطی کلی آدم تحصیلکرده و اهل بررسی و پژوهش وجود دارد.
🔻 چرا باید سازوکار ترجیحی ما این باشد که زیرساخت "اتّباع احسن" شکل نگیرد و مردم مستقیما با کاندیداها مواجه نشوند و در بسیاری موارد بدون آنکه حتی یک صفحه یا یک پاراگراف در مورد شخص موردنظر اطلاعات داشته باشند تنها به واسطه معرفی از سوی یک "اتاق تاریک" (چه اصلاحطلب چه اصولگرا) نامش را به صندوق بیاندازند؟
🔻 این شیوه "النصر بالرعب" که زیر زبان هر دو جناح مزه کرده و چند دوره است مد شده و از مردم میخواهد از ترس رای آوردن اصولگراها یا اصلاحطلبها به لیست مقابل رای بدهند چه نسبتی با جمهوریتی دارد که دویست و پنجاه هزار خون پاک به پایش ریخته است؟
🔻 مگر انتخابات نباید فرصتی برای ارتقاء فرهنگ سیاسی جامعه و آگاهتر شدن مردم و بالا رفتن قدرت تحلیل شان باشد؟
🔻 هزاران دانشکده، دهها هزار مدرسه، هفتاد هزار مسجد؛ چهل هزار پایگاه بسیج؛ دهها هزار فعال اجتماعی و فرهنگی و ... در کشور، چرا در این فرصت کمنظیر؛ "یستمعون القول فیتبعون احسنه" را بشارت نمیدهند؟
🔻 "جمهوری" اسلامی اینگونه ساخته میشود؛ نه با فرار به اتاقهای تاریک و الزام مردم به انتخابهای کور.
🔻 فضای انتخابات باید فضای شوق باشد و نه رعب.
🔻 البته در هر دو حالت، مردم داوطلبانه و با تصمیم خودشان رای میدهند ولی بسته به اینکه مبنای این تصمیمسازی؛ تمهید رشد جامعه باشد یا تحکیم انحصار قبایل سیاسی؛ نتایج متفاوتی به دست خواهد آمد.
🔻 فرق میکند مردم با شوقِ تحول مثبت به سمت صندوقها بیایند یا از بیمِ تغییر منفی.
🔻 جالب است همان بازی که در پایتخت برای تنظیم فهرست سی نفره نامزدها از بین صد تا دویست کاندیدای قابل اعتنا با محوریت جناحها شکل میگیرد، به شکل غیرمنطقی، بیکم و کاست در حوزههای انتخابیه دیگر برای ارائه فهرستهای چند نفره و حتی یک نفره! تقلید و تکرار میشود.
🔻 فقط خدا میداند که جوخههای ترور نرم این قبایل سیاسی تا کنون ملت را از چند هزار نفر از فرزندان انقلابی خود، محروم کرده است.
🔻 عادت شده است که در شهرستانهایی که یک یا چند نماینده انتخاب میکنند هم؛ پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی؛ لابیها گرد بیایند و تکلیف انتخابات را پیشاپیش یکسره کنند از ترس آن که مبادا مردم گیج بشوند و نتوانند به انتخاب درست دست پیدا کنند!! جناحها و قبایل سیاسی چرا این همه از آن که مردم بشنوند و فکر کنند و مقایسه کنند میترسند؟
🔻 ظاهر کار آن است که میخواهیم کار مردم را آسان کنیم ولی حقیقت این است که میخواهند با بیرون راندن مردم از دایره بررسی و تامل و تحلیل و مقایسه کار خود را آسان کنند.
🔻 این شیوهها شاید مناسب دموکراسی باشد ولی قطعا نسبتی با جمهوریت تراز اسلامی ندارد.
🔻 در جمهوریت دینی؛ انتخابات موضوعیت دارد و فقط پلی به پارلمان نیست.
🔻 در انتخابات مردم باید بشنوند و بپرسند و بیاموزند و بسنجند و برگزینند نه آنکه بترسند و آن چه اصلاحطلبان یا اصولگرایان دیکته میکنند بنویسند.
🔻 مدل فیل و الاغ؛ ارمغان استحمارگران است و خصوصا در گام دوم و با افق تمدنسازی؛ تقلید حریصانه از این مدل؛ نشانه انحطاط و ارتجاع است و نه انقلابیگری و تحولخواهی.
🔻 در انتخابات انقلابی رای با چشم باز و با معیار و آگاهی و تحلیل و مقایسه شکل میگیرد و نه از ترس رقیب و با چشم بسته و اعتماد کور به قبایل قدرت.
🔻 ماجراهای اخیر روشن کرد یک میدان نبرد اصلی حزباللهیها در سالهای آتی با حزباللابیها خواهد بود.
🔻 حزباللهیها طرفدار "جمهوریت دینی" مبتنی بر رای مسولانه و آگاهانه و بصیرانهاند و حزباللابیها (در هر دو طرف) به دنبال رای تزیینی، غیرمسولانه و کور.
🆔 @jalili_vahid
هدایت شده از مشتاق
🔻وقتی از ترس لولوهای موهوم رقیب، به لولوهای واقعی خودمان رای دادیم!
نتیجه نهایی شمارش آرا در تهران اعلام شد و هر 30 نفر لیست وحدت اصولگرایان پیروز شدند. این نشان میدهد بدنه انقلابی پذیرفت که به لیست وحدت بطور کامل رای بدهد تا اصلاح طلبان وارد مجلس نشوند اما نکته جالب اینجاست که نه تنها نفر سی و یکم، بلکه نفرات سی و دوم و سی و سوم نیز مجید انصاری یا اصلاح طلبان نیستند! وحید یامین پور و حمید رسایی و علی جعفری هستند که علیرغم شایستگی های بارز نسبت به برخی چهره های درون لیست اصولگرایان، چون سهیمه فرد یا حزب خاصی نبودند داخل لیست نرفتند و علیرغم شایستگی بیشتر، رای شان از چهره های تکراری و ناکارآمد لیست اصولگرایان هم کمتر است.
جالب تر اینکه مجید انصاری که سرلیست اصلاح طلبان بود از جوانان انقلابی کمتر شناخته شده مثل محمد صادق شهبازی نیز کمتر رای آورده است!
معنای همه این حرفها این است که بدنه انقلابی با فریب خوردن، و به جای اینکه با شناخت و آگاهی افراد اصلح را از بیرون لیست جایگزین کند، چشم بسته به همه لیست رای داد تا امروز برخی از چهره های پیر، ناکارآمد، تکراری و منفعل که هیچ وقت در بزنگاه های حساس پیدایشان نیست رای بیشتری از وحید یامین پور، صادق شهبازی، حمید رسایی و علی جعفری بیاورند.
اما آنچه ناراحت کننده است رای نیاوردن این افراد نیست، سطح تحلیل خطرناک برخی نخبگان و بدنه جریان انقلابی است که عادت کرده اند همواره از ترس "لولوهای موهوم رقیب"، به "لولوهای واقعی خودی" رای دهند.
شاید این انتخابات فرصت خوبی بود تا این چرخه معیوب برهم بخورد و افرادی مستقل، شجاع و کارآمد به جای برخی چهره های تکراری و بی خاصیت وارد مجلس شوند اما اشتباه عجیب و غیرقابل انتظار برخی بزرگان جبهه انقلاب در حمایت از رای دادن چشم بسته به لیست واحد، نتیجه اش این است که نه تنها اصلح ها قربانی رانت باز ها شدند، بلکه این چرخه معیوب بازهم ادامه خواهد داشت و احتمالا برای انتخابات های بعدی نیز عده ای «خود عقل کل پندار» پشت پرده نشین که هیچگاه به کسی نیز پاسخگو نیستند سهمیه های خود را به عنوان لیست اصولگرایان ارائه خواهند کرد و سپس همان بزرگان با توجیه اینکه اگر به همین سهیمه ها به طور کامل رای ندهید رقیب پیروز می شود! باز هم این چرخه باطل را ادامه و مشروعیت خواهند داد.
شوخی است اگر تصور کنیم تا وقتی قبیله ای لیست می بندند و قبلیه ای و چشم بسته به آن لیست ها رای می دهیم، مجلس کارآمدی شکل خواهد گرفت. تردید ندارم اگر عبدالحمید دیالمه نیز ۴۰ سال دیرتر به دنیا آمده بود و به خاطر استقلال نظرش، زیر سلطه احزاب و اشخاص نمیرفت، ابتدا با برچسب تندرو و وحدت شکن و نفوذی پذیرایی می شد سپس از همین لیست اصولگرایان نیز حذف میشد. سپس انقلابی ها نیز از ترس رای نیاوردن مجید انصاری، همان چهره های تکراری را انتخاب می کردند!
مشکل امروز جبهه انقلاب نداشتن دیالمه ها نیست، خودکشی از ترس مرگ و حذف دیالمه ها توسط خودمان است...
@Sabetitelegram ✅
هدایت شده از امیربیان تهران
📝 فراخوان نهضت تبلیغ مجازی نقطه اتصال (ویژه طلاب)
📌تبلیغ تکلیف است؛
ابزارها تغییر می کند، اما تکلیف برداشته نمی شود.
💠برای دریافت لینک فراخوان و عضویت، نام خود و شهرتان را به شماره 09197769466 ارسال کنید
🌐 t-amirebayan.ir/news/page/21
هدایت شده از موسسه امیر بیان علیه السلام 🇵🇸
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه کسی عماممو پرتاب کنه بره هوا میشم فداش ...
جمعی از طلاب فعال در عرصه تولید محتوای جهاد تبیین که در تصویر نیستن😊
#رجز_کمدی
#اینجا_ایرانه
#همخوانی_بصیرتی
#نه_دی
اگه حال کردید لطفا برای دیگران با لینک ارسال کنید کانالم بیاد بالا😄🙏
@salehparvar
❤️ موسسه امیربیان علیهالسلام
🆔 Eitaa.com/AmireBayan_ir
هدایت شده از سبقت / حبیب اله طاقدره
تبیین رهبر انقلاب
نسبت به دو مدل #کار_سیاسی
در کتاب «کار باید تشکیلاتی باشد»
❌ مجموعهای از خواص، با یک منفعت مشترکی که بین خودشان تعریف میکنند -ولو در خیلی از مسائل با یکدیگر همفکر هم نیستند؛ گاهی خیلی هم با هم مخالفند!- مینشینند با همدیگر قرارداد میگذارند...اما عضو مصلحتی دارد، نه عضو فکری. تفاوت اساسیش اینجاست.
کسی از روی ایمان کار نمیکند؛ از روی قرارداد کار میکند!
...اینها در واقع باشگاههای کسب قدرتند. این نه، هیچ وجهی ندارد.
✅ مجموعهای از صاحبان فکر سیاسی یا اعتقادی و یا ایمانی مینشینند و تشکّلی درست میکنند و میان خودشان و آحاد مردم کانالکشی میکنند و مردمی را با خودشان همراه میکنند، تا فکر خود را به آنها برسانند...
اینها در این مرکز مینشینند و افکاری را که خودشان به آن اعتقاد دارند و پای آن ایستادهاند...در این کانالها میریزند و این افکار به تکتک افراد میرسد و آن مردمی که اینها را قبول میکنند، با اینها پیوند پیدا میکنند.
«حزب جمهوری اسلامی» بر این اساس تشکیل شده بود و همینطور بود.
🧮 نتیجه این خواهد شد که وقتی انتخاباتی پیش آمد، تا از طرف مرکزیت... چیزی گفته شد، آن مردم از روی اعتقاد خودشان بر طبق آن عمل میکنند؛ یا حتّی بدون اینکه آن مرکزیت چیزی بگوید، چون معیارهایشان یکی است، با یکدیگر همفکرند.
⚠️ هدف... نباید بهدست آوردن قدرت باشد. هدف بایستی هدایت فکری مردم به سمت آن فکر درستی باشد که خود شما به آن اعتقاد دارید.
#انتخابات
⏳https://eitaa.com/htaghdareh