🔹 شناخت خداوند و عبادت او
◀️ «اَيّهَا النّاسُ! إِنّ اللّهَ جَلّ ذِكْرُهُ مَا خَلَقَ الْعِبَادَ إِلاّ لِيَعْرِفُوهُ، فَإِذَا عَرَفُوهُ عَبَدُوهُ فَإِذَا عَبَدُوهُ اسْتَغْنَوْا بِعِبَادَتِهِ عَنْ عِبَادَةِ مَا سِوَاهُ».
▪️امام حسين (علیه السلام) فرمودند: «اى مردم! خداوند بندگان را آفريد تا او را بشناسند، آنگاه كه او را شناختند، پرستش كنند و آنگاه كه او را پرستيدند، از پرستش غير او بىنياز شوند».
📚 (بحار الانوار، ج ۵ ص ۳۱۲ ح۱ )
🕌پژوهش مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا سلام الله علیها
@peyrovanzahra
#با_حسین_آشنا_شویم
فرصتی طلایی برای بهره مندی از کتابخانه و مطالعه کتاب به صورت غیر حضوری!
کتابخانه دیجیتال نور، بزرگترین کتابخانه اینترنتی علوم اسلامی و انسانی، اقدام به عرضه فهرستی از کتابهای منتخب و مرتبط با سید الشهداء علیه السلام نموده است.
تخفیف ویژه در خرید شارژ نورلایب تا پایان دهه محرم 1400
کتابهای متنوع در جهت آشنایی با ابعاد زندگانی سید الشهداء علیه السلام
پاسخگویی به شبهات و سئوالات در زمینه قیام عاشورا
ارائه منابع مهم، معتبر و متقن
ارائه کتابهای مقتل و تاریخ وقایع عاشورا
و....
مطالعه اطلاعات بیشتر:
noorlib.ir/Specials/36
آشنایی با فروش ویژه ایام عزای حسینی:
www.noorsoft.org/fa/News/View/111115
خرید نرم افزارهای نور با تخفیف:
www.noorshop.ir
از #نورشاپ بصورت غير حضوري خرید کنید!
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در ارائه محصولات نرم افزاری علوم اسلامی و انسانی
www.noorsoft.org
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
╔═📕🌸════╗
@howzehpajohesh
╚════🌼📘═╝
#معرفیپایگاهاینترنتی
#تخصصی
#امامحسین(سلام الله علیه)
پایگاه تخصصی امام حسین(علیهالسلام)
به طور #اختصاصی به موضوعات مرتبط با امام سوم شیعیان، حضرت سیدالشهدا علیهالسلام میپردازد و #معرفیجهانی آن حضرت و دفاع از مکتب ایشان را به عنوان #هدف خود قرار داده است.
با توجه به این هدف، «کربوبلا» #مخاطبین خود را تمام انسانهای حقجو، اندیشمند و متفکری میداند که بدون هیچ عنادی، تشنه دستیابی به سرچشمه معرفتند و با جان و دل، حق و حقیقت را قبول میکنند.
#خطمشیپایگاه
1️⃣ارائه مقالات تخصصی؛
2️⃣اطلاعرسانی روزانه اخبار؛
3️⃣درج سخنرانیهای معرفتی؛
4️⃣انتشار اشعار آیینی و عاشورایی؛
5️⃣بانک تصاویر موضوعی و دلنوشته های ادبی.
از جمله امکاناتی است که سعی شده در این پایگاه به آنها پرداخته شود.
#همچنین سامانه «پرتال هیئات»، محلی برای ثبت اطلاعات هیئات سراسر کشور به شمار میآید که بستری مناسب جهت اطلاعرسانی کلیه مراسمهای مذهبی و برنامههای هیئات در طول سال محسوب میشود.
آدرس اینترنتی پایگاه
karbobala.com
💢سرگذشت حضرت رقیه علیها السلام در منابع تاریخی
✍️حضرت رقیه علیها السلام فرزند امام حسین علیه السلام امام سوم شیعیان است. این اثر در پی سرگذشت این دختر خردسال در منابع تاریخی و رسیدن به نتیجه ای روشن درباره زندگی و ذکر نام حضرت است.
👈این که سرگذشت حضرت رقیه علیها السلام در منابع تاریخی چگونه امده و به دنبال ان درباره نام، نام مادر، تاریخ ولادت و وفات حضرت، سن و محل دفن ایشان تحقیق شده است. این پژوهش به دنبال کشف سرگذشتی روشن درباره ایشان است.
👈نگارنده در این تحقیق که با شیوه کتابخانه ای انجام گرفته، به این نتیجه رسیده که نام ایشان فاطمه، مادرش ام اسحاق دختر طلحه بن عبدالله تیمیه بوده و در سال پنجاه و هفت هجری در مدینه دیده به جهان گشوده است. پس از عاشورا در جمع اسیران حضور داشته و در چهار سالگی در صفر سال شصت و یک هجری چند روز پس از دیدن سر مبارک پدرش، در خانه یزید وفات کرده و همان جا به خاک سپرده شده است.
👈ذکر نام رقیه در منابع تاریخی به قرن دوم برمی گردد که از منابع ان می توان به کتاب مقتل الرقیه به نقل از کتاب منتخب التواریخ اشاره کرد.
💢مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/15827
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
◀️ خلاصه کتاب
داستان نامیرا جایی آغاز میشودک عبدالله بن عمیر مردی از قبیله «بنیکلب» در روزهای پیش از عاشورا با همسرش در راه نخیله است که تشنه میمانند. آنها در راه با «انس بن حارث» که در بیابان در انتظار قافلهی امام حسین علیهالسلام نشسته است روبهرو میشوند. «انس» به قافلهی عبدالله آب میدهد. کمی بعد قافلهی عبدالله با کاروانی مواجه میشود که مورد حمله راهزنان قرار گرفته است. عبدالله و سوارانش به کاروانیان کمک میکنند و راهزنان را فراری میدهند. پس از آن عبدالله میفهمد بار کاروان متعلق به «سلیمان» کاروان سالار و شریکش «عباس» است. «سلیمان» که در حملهی دزدان زخمی شده و امیدی به نجات خودش نمیبیند کاروان را به عبدالله میسپارد و او را قسم میدهد اموال «عباس» را که در «حجاز» کشته شده، به همسرش «ام ربیع» برساند.
با این حال «سلیمان» زنده میماند و «امربیع» را ملاقات میکند و رازی را برای او آشکار میکند. رازی که «امربیع» باید آن را به پسرش بگوید. اندکی بعد ربیع تصمیم میگیرد همراه مادرش، «بنیکلب» را به مقصد شام ترک کند. آنها در مسیر شام به راهزنان برمیخورند و ربیع در درگیری با آنها زخمی میشود. «عمرو بن حجاج» به «بنی کلب» میرود، آنان را از دست راهزنان نجات میدهد.
«عمرو» میخواهد ربیع و مادرش را به بنیکلب برساند. ربیع قبول نمیکند. «عمروبن حجاج» تصمیم میگیرد آنها را به خانه خودش در کوفه ببرد. او در خانه دختری به نام سلیمه دارد. ربیع و سلیمه به هم دل میبازند. هردوی آنها بین حقانیت امام حسین علیهالسلام و یزید تردید دارند. ...
@peyrovanzahra
📌 فرصت مجدد ثبت نام در سلسله کارگاه آموزشی پژوهش محور «حکمرانی و تمدن» فراهم گردید.
🕑 مدت زمان هر جلسه ۲ ساعت و برای شرکت کنندگان محترم ۱۲ ساعت گواهینامه آموزشی صادر می گردد.
🔷 «افرادی که قبلا تحت عنوان (مدرسه تابستانی تمدن اسلامی) ثبت نام نموده اند، نیازی به ثبت نام مجدد نمی باشد و اطلاعات ثبت شده است»
📌 لینک ثبت نام
http://ici.isca.ac.ir/sabt
📌 لینک حضور
https://b2n.ir/isca1400
هم اکنون؛ سومین شب از برنامه حسینیه مجازی پژوهشکده اسلام تمدنی
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی شفیعی با موضوع بررسی نقش زنان در واقعه عاشورا .
لینک ورود:
b2n.ir/ici1400