♨️در سایه بحران برق؛ کویت درپی یک قرارداد ۱۵ ساله دیگر برای خرید گاز از قطر!
🔻تشدید بحران برق در کویت، این کشور ثروتمند حاشیه خلیج فارس را واداشته تا بار دیگر برای تأمین گاز مورد نیاز خود دست به دامن قطر شود.
🔻خبرگزاری رویترز به نقل از ۵ منبع گزارش داد شرکت انرژی قطر در حال مذاکره با شرکت نفت کویت برای یک قرارداد جدید بلندمدت تأمین گاز است؛ تا به تقاضای رو به رشد تولید برق در کویت کمک کند.
🔻این توافق در یک دوره ۱۵ ساله، سالانه سه میلیون تن سوخت را از راه دریایی، از پروژه میدان شمالی که انتظار میرود سال ۲۰۲۶ آغازبکار کند، به کویت میرساند.
🔻یکی از منابع گفت که انتظار میرود این توافق در سهماهه چهارم سال جاری رونمایی شود.
🔻یک منبع در شرکت نفت کویت گفت که کار در مورد ترتیبات این توافق همچنان ادامه دارد.
🔻کویت، از اعضای اوپک و یکی از تولیدکنندگان بزرگ نفت، در تلاش است تا وابستگی خود به گاز وارداتی را برای تامین تقاضای انرژی، به ویژه در تابستان که با افزایش شدید مصرف انرژی سیستمهای سرمایشی روبروست، افزایش دهد؛ اما درعین حال، بر افزایش تولید گاز به عنوان بخشی از راهبرد توسعه ۲۰۴۰ خود نیز تمرکز دارد.
🔻کویت این هفته با موج دوم قطعیهای برنامهریزی شده برق به دلیل اختلال در عرضه گاز مواجه شد؛ این درحالی بود که مقامات اعلام کرده بودند پس از موج نخست در ماه ژوئن هیچ قطعی دیگری وجود نخواهد داشت. دمای هوا در تابستان کویت معمولاً بیش از ۵۰ درجه سانتیگراد است، که استفاده از وسایل سرمایشی و تقاضای انرژی را افزایش میدهد.
🔻مقامات خواستار صرفهجویی ساکنان در ساعات اوج (۱۱ تا ۱۷) شدهاند.
🔻قطر، یکی از بزرگترین صادرکنندگان LNG در جهان، قصد دارد تولید میدان شمالی که اکنون ۷۷ میلیون تن در سال است را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۴۲ میلیون تن در سال افزایش دهد.
🔻کویت سال ۲۰۲۰ نیز، قراردادی ۱۵ ساله با قطر برای تأمین سالانه سه میلیون تن گاز طبیعی مایع امضا کرد؛ و اکنون، قرارداد جدید بدین معناست که فروش گاز قطر به کویت در اواخر این دهه به سالانه ۶ میلیون تن خواهد رسید.
◻️Reuters
#کویت #قطر
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️برای نخستینبار؛ اعدام یک شهروند شیعه عربستانی به اتهام عضویت در القاعده!
🔻دولت سعودی چند روز پیش حکم اعدام «عبدالمجید النمر» شهروند شیعه عربستانی را به اتهام ارتباط با گروه القاعده به اجرا گذاشت.
🔻اعدام عبدالمجید النمر ۵۹ ساله، جنجال گستردهای درپی داشت؛ به ویژه که اتهامات مطرحشده علیه او، افزون بر ناهمخوانی آشکار، مجازات آن طبق قوانین عربستان، به حد اعدام نمیرسد.
🔻عبدالمجید النمر، پسر عموی شیخ نمر باقر النمر است که او نیز سال ۲۰۱۶ اعدام شد؛ فهرست اتهامات علیه او شامل مواردی ازجمله تمجید از شیخ نمر النمر، اعتراض به بازداشت او، تلاش برای بیثباتی اجتماعی از طریق مشارکت در تظاهرات، شعار علیه دولت و حاکمان و... است.
🔻او سال ۲۰۱۲ در اعتراض به بازداشت شیخ باقر النمر، پس از ۲۹ سال از کار در در اداره راهنمایی و رانندگی استعفا داد.
🔻نکته جالب آن که عبدالمجید النمر پس از بازداشت در سال ۲۰۱۸، به ۹ سال زندان محکوم شد؛ اما دادگاه تجدیدنظر این حکم را نقض و به اعدام تغییر داد.
🔻اسناد منتشر شده از سوی فعالان حقوق بشر عربستان نشان میدهد که برخلاف بیانیه وزارت کشور که «ارتباط با القاعده» را از دلایل حکم اعدام النمر دانسته، در کیفرخواست پرونده او اما هیچ اشارهای به این موضوع نشده است.
🔻این اتهام همچنین از این جهت تعجب برانگیز شده که القاعده یک گروه افراطی سنی است که عقاید و باورهای آن هیچ همخوانی با عقاید شیعه ندارد؛ و بلکه کاملاً در تقابل با یکدیگر هستند.
🔻النمر همچنین به کمک و اعطای غذا به برخی افراد تحت تعقیب متهم شده بود؛ درحالی که او در مراسم عاشورا آشپز بوده و غذا را به رایگان در اختیار همگان قرار میداده است.
🔻از ابتدای سال ٢٠٢۴، دولت سعودی دهها حکم اعدام را در پیوند با پروندههای سیاسی اجرا کرده؛ که اکثر قربانیان آن از شیعیان بودهاند.
◻️Arabi21 | X
#عربستان
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️یک گام دیگر سمت به رسمیتشناسی؟ / پذیرش استوارنامه سفیر طالبان در ابوظبی
🔻وزارت خارجه طالبان شامگاه چهارشنبه از تعیین نخستین سفیر خود در امارات خبر داده، و افزوده وزارت خارجه امارات، استوارنامه بدرالدین حقانی را پذیرفته، و او به زودی در مراسمی رسمی، استوارنامه را رسماً به [محمد بنزاید] رئیس این کشور تقدیم خواهد کرد.
🔻از دیگر سو، تارنمای وزارت خارجه امارات نیز نوشت: سیف الشامسی، معاون امور مراسمات وزارت خارجه، رونوشت استوارنامه بدرالدین مولانا، سفیر "جمهوری اسلامی افغانستان" را دریافت کرد.
🔻دولت ابوظبی درحالی از حقانی به عنوان سفیر "جمهوری اسلامی افغانستان" نام برده که دولت طالبان این کشور را «امارت اسلامی افغانستان" میداند.
🔻از این رویداد به بزرگترین دستاورد دیپلماتیک طالبان پس از پذیرش سفیر این گروه در چین در ژانویه گذشته یاد شده است.
🔻بدین ترتیب امارات پس از چین، دومین کشوری است که نماینده دولت طالبان را در این سطح میپذیرد؛ اگرچه تاکنون هیچ کشوری -ازجمله چین و امارات- رسماً دولت طالبان را به رسمیت نشناخته است؛ اما برخی تحلیلگران بینالمللی میگویند پذیرش رسمی سفیر، گامی در هالهای از ابهام، در عرصه دیپلماسی بینالمللی است؛ و میتواند نشاندهنده تحول در روابط باشد.
🔻طالبان روابط اقتصادی برجستهای با امارات دارد؛ و بنابه گزارشها، دبی نقش مهمی در اقتصاد افغانستان -بهویژه در سایه تحریمهای گسترده - ایفا میکند؛ امارات سال ۲۰۲۲ هم برنده قرارداد اداره عملیاتی فرودگاه کابل شد.
🔻ژانویه گذشته نیز سراجالدین حقانی، وزیر کشور دولت طالبان، در نخستین سفر خارجی خود، در ابوظبی با شیخ محمد بنزاید، رئیس امارات دیدار کرده بود.
◻️ MOFA | العربي الجديد | الخليج أونلاين
#امارات
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️نگاهی به میراث فرهنگی و گردشگری سلطنت عمان (قلعه ها و دژهای) بخش سوم: استان باطنه جنوبی
🔻بخش سوم سلسله گزارشهای معرفی میراث گردشگری عمان، به استان باطنه جنوبی اختصاص دارد.
🔻قلعه رستاق در دامنه کوه سبز در حاشیه دشت باطنه در ولایت رستاق در استان باطنه جنوبی قرار دارد. این قلعه برای اولین بار بر روی ویرانه های فارسی در حدود سال 1250 میلادی ساخته شد.
🔻ولی بنای باشکوه کنونی در فاصله سال های 1624 تا 1649 میلادی توسط اولین امام یعربی ها بازسازی شد که علاوه بر طبقه همکف دارای دو طبقه دیگر، اقامتگاه ها، انبارهای اسلحه، اتاق های پذیرایی، دروازه ها، مسجد و... زندان ها، چاه ها و سایر تأسیسات می باشد.
🔻 ادامه این گزارش در پایگاه جامعه و فرهنگ ملل
#عمان
🔹 کانال مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudie
♨️افزایش مبادلات تجاریِ ۴ کشور عربی با رژیم صهیونیستی
🔻 تازهترین دادههای ادارهٔ آمار اسرائیل نشاندهندهٔ افزایش مبادلات تجاریِ ۳۶۷ میلیون دلاری اسرائیل با امارات، مصر، اردن، بحرین و مراکش در ماه ژوئن و نیز شش ماهه نخست سال، علیرغم جنگ ویرانگر غزه است.
🔻بنابه این گزارش، مبادلات امارات و اسرائیل در ماه ژوئن با افزایش ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۲۷۲ میلیون دلار رسیده است؛ همچنین مبادلات تجاری امارات و اسرائیل در شش ماهه نخست ۲۰۲۴ نیز به ۱.۶۶ میلیارد دلار رسیده؛ که ۷٪ نسبت به مدت مشابه ۲۰۲۳ افزایش نشان میدهد.
🔻بحرین هم با افزایش بیسابقهٔ ۷۴۰ درصدی در تجارت با صهیونیستها به حجم مبادلات حدود ۱۷ میلیون دلاری با اسرائیل رسیده است. تجارت دو رژیم در ۶ ماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۸۷۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۷۰.۵ میلیون دلار رسیده است.
🔻بنیاد موسوم به پیمان صلح ابراهیم، با اشاره به این گزارش نوشته روابط اقتصادی اسرائیل و کشورهای عربی علیرغم تداوم جنگ غزه، همچنان قوی است.
◻️arabi21 | X
#امارات #بحرین
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تحلیلگر سعودی: صهیونیسم بر ایرانیان شرف دارد/ فلسطینیان یا به اردن بروند یا شهروندی اسرائیل را بپذیرند
🔻ویدئویی جنجالی از «عبدالحمید البغین» کنشگر رسانهای و تحلیلگر سیاسی سعودی در شبکههای اجتماعی دستبهدست میشود؛ که در یک برنامه زنده تلوزیونی -ازجمله- میگوید قدس پایتخت اسرائیل، و مسجدالاقصی تحت اداره سعودی خواهد بود.
🔻عبدالحمید الغبین:
🔹پیش از هرچیز من افتخار میکنم که صهیونیست هستم؛ صهیونیسم صدمرتبه شرف دارد فارسها (ایرانیان)!
🔹همه قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهند شناخت.
🔹مسجدالاقصی به زودی همانند مکه و مدینه، زیرنظر و مدیریت دولت سعودی خواهد بود.
🔹فلسطینیها نیز یا باید اردن را به عنوان میهن خود برگزینند و یا شهروندی اسرائیل را بپذیرند؛ این بهترین راهکار است.
🔹بهترین کار عادیسازی (سعودی) با اسرائیل و پذیرش اسرائیل در جهان عرب است؛ تا در نتیجه یک کشور دوست باشد.
🔹ایران امت اسلام را نابود کرده؛ اما اسرائیل هیچکاری نکرده که به زیان جهان عرب باشد.
#عربستان
#عادیسازی
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️جنگ غزه و عمان؛ از تضعیف نقش میانجیگری در خاورمیانه تا روند فزاینده محبوبیت محور مقاومت
🔘اندیشکده امریکایی Stimson Center در یادداشتی، به تأثیر جنگ غزه بر عمان پرداخته؛ و تداوم آن را باعث تضعیف نقش میانجیگرانه این کشور در خاورمیانه دانسته است؛ این یادداشت افزوده:
🔻به نظر میرسد بخشهای مهمی از جامعه عمان به گونهای فزاینده با «محور مقاومت» به رهبری ایران علیه اسرائیل بهعنوان یک محور ضدآمریکایی همبستگی دارند.
#عمان
🖇️بیشتر بخوانید...
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
مطالعات خلیج فارس
♨️جنگ غزه و عمان؛ از تضعیف نقش میانجیگری در خاورمیانه تا روند فزاینده محبوبیت محور مقاومت 🔘اندیشکده
♨️جنگ غزه و عمان؛ از تضعیف نقش میانجیگری در خاورمیانه تا روند فزاینده محبوبیت محور مقاومت/1
🔻شمار اندکی از عمانیها، رفاه و آرامشی که از دهه ۱۹۷۰ در کشورشان حاکم بوده را، مسلّم میدانند. خاطرات جنگ ظفار که پیش از این دوران رخ داد، همچنان زنده است و بر اهمیت صلح در خانه و همسایگان تأکید دارد. این اندیشه به سنت چند دههای مسقط در تلاش به عنوان یک آشتیساز در خاورمیانه کمک کرده است.
🔻عمان به عنوان پل ارتباطی میان ایران و کشورهای عربی و غربی، و همچنین تسهیلگر مذاکرات بین جنبش حوثی یمن و مخالفان آن بوده است. طی بحران ۲۰۱۷-۲۰۲۱ میان کشورهای شورای همکاری خلیجفارس، مسقط به عربستان سعودی و امارات کمک کرد تا اختلافات خود با قطر را حل کنند. درحالی که قطر و مصر بازیگران کلیدی گفتوگوهای بین اسرائیل و حماس بودهاند، عمان نیز تلاش کرده اسرائیلیها و فلسطینیها را به سمت صلح سوق دهد.
🔻با اینحال، تلاشهای مسقط برای تبدیل شدن به یک بازیگر دیپلماتیک مؤثر در خاورمیانه به دلیل جنگ نزدیک به ۱۱ ماهه غزه، که به افزایش سطح ضدیت با آمریکا در جامعه عمان انجامیده، با چالش بیشتری روبرو شده است.
🔻عمان به دیگر کشورهای شورای همکاری خلیجفارس برای آتشبس دائمی در غزه پیوسته است. مسقط همچنین بر اهمیت خویشتنداری برای جلوگیری از جنگ فراگیر در خاورمیانه تأکید کرده است. عمانیها پویایی درگیریهای منطقهای را تهدیدی برای امنیت خود و چشمانداز توسعه و تنوع اقتصادیشان میدانند. عمان به ویژه نگران ناامنی در خلیجفارس، خلیج عمان، دریای عرب و اقیانوس هند است.
🔻در سفر اخیر نویسنده به این کشور، عمانیها در سطح جهانی، اسرائیل را به عنوان یک کشور متجاوز محکوم میدانند؛ و معتقدند تنها آمریکا اهرم کافی برای مهار آن را دارد؛ خودداری دولت بایدن از این کار باعث خشم و ناامیدی در عمان شده است. در آغاز سال ۲۰۲۴، اندیشکده «مرکز تحقیقات و مطالعات سیاسی عربی» دریافت که ۶۹ درصد از عمانیها نظرات منفی فزایندهای نسبت به سیاست آمریکا دارند و ۹۴٪ آنها واکنش ایالات متحده به جنگ غزه را «بد» یا «بسیار بد» میدانند.
📎ادامه دارد...
#عمان
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
مطالعات خلیج فارس
♨️جنگ غزه و عمان؛ از تضعیف نقش میانجیگری در خاورمیانه تا روند فزاینده محبوبیت محور مقاومت/1 🔻شمار ا
♨️جنگ غزه و عمان؛ از تضعیف نقش میانجیگری در خاورمیانه تا روند فزاینده محبوبیت محور مقاومت/2
🔻جنگ و تحکیم قدرت راست افراطی در اسرائیل، عمان را بر آن داشته در این مرحله، تصمیمی برای بهبود روابط با اسرائیل نگیرد. سلطان قابوس فقید، میزبان سه نخستوزیر اسرائیل بود، اما سلطان هیثم بن طارق که در سال ۲۰۲۰ جانشین او شد، از این رویه پیروی نکرده است.
🔻مسقط از راهکار دو کشوری حمایت میکند و آتشبس را تنها، راهی برای توقف موقت درگیری میداند. در این مرحله، با توجه به بحثهایی که نویسنده در مسقط داشته، عمان هیچ سودی در تعامل با دولت اسرائیل نمیبیند، مگر اینکه [اسرائیل] بخواهد با حسننیت به راهحلی عادلانه و واقعبینانه برای مسئله فلسطین دست یابد.
🔻اگرچه عمان از نظر جغرافیایی دور از اسرائیل و فلسطین است، اما عمانیها بیم دارند که با ادامه جنگ غزه، به ویژه اگر تنشها بین ایالات متحده و ایران ادامه یابد، چیزهای زیادی برای از دست دادن خواهند داشت. عمانیها معتقدند اسرائیل به طور هدفمند فرصتهای آمریکا و ایران را برای ادامه تعامل از طریق عمان خراب میکند.
🔻پس از آغاز ریاست جمهوری جو بایدن در ژانویه ۲۰۲۱، مسقط نقش پل ارتباطی بین ایران و ایالات متحده را که در زمان رؤسای جمهور پیشین دموکرات ایفا کرده بود، از سر گرفت؛ و ازجمله در مذاکرات سپتامبر ۲۰۲۳ برای مبادله زندانیان آمریکایی در ازای دسترسی ایران به ۶ میلیون دلار پول مسدودشده خود در کره جنوبی، مذاکرات غیرمستقیم درخواست آمریکا از ایران برای فشار بر حوثیها جهت توقف حملات در دریای سرخ، و نیز مذاکرات بین هیئتهای آمریکایی و ایرانی درباره توافق هستهای نقش داشته است.
🔻عمان سابقه همکاری با سایر کشورهای عربی برای کاهش تنشها در منطقه را دارد. در حالی که قطر نیز برای کاهش تنش بین ایران و غرب تلاش کرده، مسقط این کار [دوحه] را تکمیلکننده کار خود میداند. برای نمونه، توافق سپتامبر ۲۰۲۳ با ایران به دلیل تلاشهای عمان و قطر به همراه سوئیس که نماینده منافع آمریکا در تهران است، به دست آمد. عمان همچنین با عراق برای دستیابی به توافق ۲۰۲۳ ازسرگیری روابط ایران و عربستان در پکن، و با کویت برای کمک به احیای وحدت شورای همکاری خلیجفارس در سال ۲۰۲۱ همکاری کرد.
📎ادامه دارد...
#عمان
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
مطالعات خلیج فارس
♨️جنگ غزه و عمان؛ از تضعیف نقش میانجیگری در خاورمیانه تا روند فزاینده محبوبیت محور مقاومت/2 🔻جنگ و
♨️جنگ غزه و عمان؛ از تضعیف نقش میانجیگری در خاورمیانه تا روند فزاینده محبوبیت محور مقاومت/3
🔻رابطه مسقط با حوثیها تضمینگر عدم حمله این گروه به عمان بوده است. با اینحال، فقدان صلح در آبهای مجاور، چشمانداز رشد اقتصادی عمان را تهدید میکند. این امر به ویژه در مورد شهر بندری دقم در دریای عرب، که عمان در تلاش است تا آن را به پایتخت تجاری خود و تاج طرح توسعه چشمانداز ۲۰۴۰ تبدیل کند، اهمیت دارد. مقامات عمانی معتقدند که آتشبس غزه و دیپلماسی با حوثیها (در مقابل مداخله نظامی خارجی) واقعبینانهترین راه برای بازگرداندن امنیت دریایی است.
🔻مقامات عمانی میگویند از زمانی که حوثیها و سعودیها در آوریل ۲۰۲۲ به توافق آتشبس دست یافتند، کل شورای همکاری خلیجفارس از صلح نسبی در مرزهای یمن و عربستان سود برده؛ و دستکم یکی از عوامل ثبات در شبه جزیره عربستان است.
🔻افزایش احساسات علیه آمریکا، بریتانیا و به طور کلی غرب تهدیدی برای این موضوع است. ایدئولوژیها، روایتها و شعارهای ضدآمریکایی که از ایران و لبنان سرچشمه میگیرند در حال محبوبیت [در عمان] هستند و به نظر میرسد بخشهای مهمی از جامعه عمان همبستگی فزایندهای با تهران و «محور مقاومت» علیه اسرائیل دارند. برای نمونه، درحالی که سیاست رسمی عمان حملات دریایی حوثیها را تایید نمیکند، برخی عمانیها از عملیات [انصارالله] در خلیج عدن و دریای سرخ حمایت میکنند.
🔻به گفته دکتر عبدالله باعبود، تحلیلگر عمانی، عمان به مقابله با هرگونه تهدید علیه امنیت دریایی در اطراف شبه جزیره عربستان ادامه خواهد داد؛ زیرا این امر بر منافع اقتصادی آن تأثیر میگذارد. با این حال، اکثریت قریب به اتفاق مردم [عمان] به حمایت از هر چیزی که معتقدند نسلکشی در غزه را متوقف میکند، ادامه خواهند داد.
🔻به طور مشخص، مفتی اعظم عمان، شیخ احمد الخلیلی، به شدت از حماس و حوثیها حمایت میکند و با بسیاری از جنبهپهای سیاست ایالات متحده در جهان اسلام مخالف است. اگرچه اظهارات صریح الخلیلی بازتاب مواضع رسمی نیست، اما او محبوبیت و نفوذ بالایی در میان مردم عمان دارد.
🔻نمیتوان انکار کرد که دولت [عمان] در زمینه ابراز مخالفت با آمریکا و بریتانیا بر سر فلسطین، یمن و دیگر موضوعات، فشار از پایین به بالا را احساس میکند، هرچند که همچنان گفتوگو با هر بازیگری را که مایل به مشارکت با حسنیت است، دنبال میکند. مقامات عمانی حملات حماس به اسرائیل را در اکتبر گذشته به عنوان "مقاومت در برابر اشغالگری" توصیف میکنند و با ایران درباره لزوم بازداشتن اسرائیل از اقداماتی مانند ترور اخیر رهبر سیاسی حماس، اسماعیل هنیه، نگاهی همسو دارند.
🔻رهبری عمان عملگرا است و احتمالاً در زمینه امنیت، نگرش و گرایش به غرب خواهد داشت. بعید است که چین، ایران یا روسیه جایگزین ایالات متحده یا بریتانیا به عنوان منابع اصلی تسلیحات و تضمینهای امنیتی عمان شوند. اما هر چه جنگ غزه بیشتر ادامه یابد، مسقط ممکن است در نقش سنتی خود برای تسهیل گفتوگو میان دشمنان، با چالش بیشتری روبرو شود.
🔘پایان
◻️Stimson Center
#عمان
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️رپر آمریکایی کنسرت خود در دبی را به دلیل نقش امارات در جنگ سودان لغو کرد
🔻«مکلمور» رپر سرشناس آمریکایی، کنسرتی را که قرار بود اکتبر آینده در دبی برگزار شود، در اعتراض به «حمایت امارات از نیروهای پشتیبانی سریع»، (یکی از بازیگران اصلی جنگ داخلی کنونی در سودان)، لغو کرد.
🔻مکلمور در اینستاگرام نوشت: «وضعیت کنونی در سودان وحشتناک و نیازمند اقدام فوری است؛ درحالی که جامعه جهانی توجهی به آن ندارد... من فعالان سودانی را دنبال میکنم که تلاش میکنند صدایشان شنیده شود.»؛ وی افزود: تا زمانی که امارات تسلیح و تأمین مالی نیروهای پشتیبانی سریع را متوقف نکند، در آنجا کنسرت اجرا نخواهم کرد.
🔻این تصمیم مکلمور برای لغو کنسرت خود به دلیل سیاستهای دولت امارات، رویدادی نادر تلقی میشود، بهویژه که دبی سالانه میزبان شمار بسیاری کنسرت بینالمللی هنری و رویدادهای ورزشی است. وزارت امور خارجه امارات یا دفتر رسانهای دولت امارات هنوز به درخواستها برای اظهار نظر درباره این تصمیم مکلمور پاسخی ندادهاند.
🔻ارتش سودان بارها آشکارا از امارات به دلیل حمایت از نیروهای پشتیبانی سریع (RSF) انتقاد کرده است؛ اتهاماتی که کارشناسان سازمان ملل نیز آنها را تأیید کردهاند.
🔻دولت امارات همواره به دخالت و فتنهانگیزی در کشورهای آفریقایی متهم بوده است.
🔻مکلمور که میلیونها دنبالکننده در شبکههای اجتماعی دارد، در مناسبتهای مختلف، به حمایت از فلسطینیان و انتقاد از اسرائیل و حامیان آن پرداخته است.
◻️alaraby
#امارات
🟩مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies