eitaa logo
قدم در راه...
86 دنبال‌کننده
129 عکس
17 ویدیو
116 فایل
اگر #عمل کنیم، شاید در راه ایم.... @SamanMasoomi
مشاهده در ایتا
دانلود
رفیقان! سوره‌ی شعراء را از ابتدا تا انتها، به یاد سردار شهید، سرباز قاسم سلیمانی، بخوانیم! و ببینیم که خداوند، چندین بار در این سوره، تکرار می‌کند که: «إِنَّ فِي ذلِكَ لَآيَةً وَ ما كانَ أَكْثَرُهُمْ مُؤْمِنِينَ؛ وَ إِنَّ رَبَّكَ لَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ» خداوند فریاد می‌زند که من را در این صحنه ببینید!ببینید و بازگردید! مومنانی همچون سردار، کم‌اند! اما خداوند، عزتش را به این مردان، اعطا می‌کند! «يَقُولُونَ لَئِنْ رَجَعْنَآ إِلَى الْمَدِينَةِ لَيُخْرِجَنَّ الْأَعَزُّ مِنْهَا الْأَذَلَّ وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَٰكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَعْلَمُونَ» (منافقون: ٨) منافق نباشیم! باید بدانم، و باید بدانیم، که مومن، قلیل است! ما طوری رفتار نمی‌کنیم که با اسم عزیز خداوند، در تناسب است! و برای همین، در حد خود، یا همچون فرعون، و یا همچون زیردستانِ فرعون، قلبی نخواهیم داشت و دیوانه خواهیم بود! (غافر: ۳۵ تا ۳۷) سردار نیستیم! ولی چرا تلاش نکنیم، شبیه او باشیم!؟ چرا فکر می‌کنیم، اگر کسی پولی به ما ندهد، می‌میریم؟ چرا فکر می‌کنیم، آبروی ما، دست مردم است؟ چرا رئیس اداره را می‌پرستیم؟ چرا یادی از خدا نمی‌کنیم؟ باور کنیم که خدا، از سلطان حسین، بالاتر است! از رییس کارخانه، از مدیر موسسه، از استاد دانشگاه، بالاتر است! وای بر من با این مقایسه‌ها... و از همه سخت‌تر، این که باور کنیم «کسی نیستیم» حاکم نیستیم! حق فرمان‌روایی نداریم! حق فریاد زدن نداریم! خون ما رنگین‌تر نیست! و آنچه در کنار ماست را، نداریم! وای چه قدر فرعونیت از زبانمان فوران می‌کند، وقتی می‌گوییم «تنها چیزی را می‌پذیرم، که خودم آن را بفهمم!!» نکند همچون کفاری شویم، که می‌گفتند، تنها بر وحی که بر خودِ من نازل شود، ایمان می‌آورم! بت پرستی، شاخ و دم ندارد! بت، لازم نیست، از جنس سنگ و چوب باشد! بلکه اصلِ بت‌پرستی و بت‌تراشی، ندیدن خداست! و اگر خدا چیزی را ندهد، یعنی هیچ نیست! دارایی‌ها و نداری‌های ما، تنها نام‌هایی هستند، که ما یا گذشتگان‌مان، تراشیده‌ایم! سردار با شکستنِ یکی از بزرگ‌ترین مستکبران و بت‌های زمانه‌ی ما، آمد، تا نشان دهد، این قدرت‌ها، جز نامی بدون استناد به خداوند، چیزی نیستند! چه ترسی و چه طلبی و چه جدالی داریم، بر سر اسمائی که خود تراشیده‌ایم؟! چرا ساخته‌ی خود و‌ پدرانمان را بپرستیم؟ «...أَتُجَادِلُونَنِي فِيٓ أَسْمَآءٍ سَمَّيْتُمُوهَآ أَنْتُمْ وَآبَآؤُكُمْ مَا نَزَّلَ اللَّهُ بِهَا مِنْ سُلْطَانٍ! فَانْتَظِرُوٓا إِنِّي مَعَكُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ» (اعراف: ٧١)
*این یک _ _ است!* مکتبِ سردار عزیز اسلام یاور مظلومین به‌خاک‌افتاده در برابر خداوند فلذا استوار در برابر مستکبرین قاسم سلیمانی هویتی که باید همچون او، باشیم...
✅ الگوی شایسته 🔸️ چنین شخصیتی عالمی است که خود را در ، بی‌درنگ به میدان می آورد و در این راه سرزنش و زخم زبان دیگران را به چیزی نمی گیرد. در واقع تکریم حضرت آقای مصباح، تکریم «راه‌حق» و نشان دادن «مصداق» و «الگوی شایسته» است. 🔺️بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه) ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
FaMo_23_991105.3gpp
18.4M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۲۳ ◀️ درس ۱۹: ماهیت
FaMo_24_991114.3gpp
21.83M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۲۴ ◀️ درس ۲۰: حکم حیث ذات ماهیت ◀️ درس ۲۱: اعتبارات سه‌گانه‌ی ماهیت
درس ۲۱: «انسان از حیث ذات» موجود نیست. «انسان از حیث ذات» معدوم نیست. ❌ 👆 ارتفاع نقیضین است ❌ «انسان» «موجود به نحو ذاتی» نیست. «انسان» «معدوم به نحو ذاتی» نیست. ☝️ارتفاع نقیضین نیست! فقط نحو از بودن و نبودن را نفی کرده است! و هیچ اشکالی ندارد، که به نحو دیگری، مثلا بالغیر (به حیثیت تقییدیه) موجود باشد! چنان که در علیت نیز، خواهیم گفت، مثلا درباره‌ی یک شخصِ موجود از انسان (سامان): نباید گفت: «سامان، بالذات» موجود نیست. «سامان، بالذات» معدوم نیست. ❌ چراکه 👆 ارتفاع نقیضین است ❌ بلکه باید گفت: سامان، «موجود بالذات» نیست. همچنین: سامان، «معدوم بالذات» نیست. اما: سامان، «موجود بالغیر» است. پس سلبِ «وجود ذاتی» و «عدم ذاتی» از یک فرد، با پذیرش موجودیت آن، سازگار است.
FaMo_25_991119.3gpp
16.25M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۲۵ ◀️ درس ۲۲: تقسیمات علیت
FaMo_26_991126.3gpp
18.99M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۲۶ ◀️ درس ۲۳: تصوراتی درباره‌ی علیت
FaMo_27_991203.3gpp
20.34M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۲۷ ◀️ درس ۲۴: ملاک و میزان احتیاج به علت ◀️ درس ۲۵: جبر علّی معلولی
الامام علی عليه السلام: لَاتأمَنَنَّ‌ على‌ خَيرِ هذهِ‌ الاُمّةِ‌ عذابَ‌ اللّهِ‌ لقولهِ‌ تعالى‌: «فَلا يَأْمَنُ‌ مَكْرَ اللّهِ‌ إِلاَّ الْقَوْمُ‌ الْخاسِرُونَ‌» (اعراف: ۹۹) ولا تَيأسَنَّ‌ لِشَرِّ هذهِ‌ الاُمّةِ‌ مِن رَوحِ‌ اللّهِ‌ لِقولهِ‌ تعالى‌: «إِنَّهُ‌ لا يَيْأَسُ‌ مِنْ‌ رَوْحِ‌ اللّهِ‌ إِلاَّ الْقَوْمُ‌ الْكافِرُونَ‌» (یوسف: ۸۷) امام على عليه السلام: بهترين فرد اين امّت را [هم] از عذاب خدا ايمن مدان؛ زيرا خداوند متعال مى‌فرمايد:«تنها زيانكارانند كه خود را از مكر خدا ايمن مى‌پندارند» و براى بدترين فرد اين امّت [نيز] از رحمت و لطف خدا نوميد مباش؛ زيرا خداوند متعال مى‌فرمايد:«تنها كافرانند كه از رحمت خدا نوميد مى‌شوند».
👆این‌طوری باشیم، چطوری می‌شیم؟!؟
FaMo_28_991210.3gpp
23.39M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۲۸ ◀️ درس ۲۵: سنخیت علّی معلولی ◀️ درس ۲۳: علیت صدرایی
تصور رایج از بازیگران صحنه‌ی «دَهِش» مربوط به درس ۲۳
FaMo_29_991217.3gpp
15.61M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۲۹ ◀️ درس ۲۴: علیت صدرایی
FaMo_30_991224.3gpp
9.83M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۳۰ ◀️ درس ۲۶: امتناع دور و تسلسل
FaMo_31_000102.3gpp
23.04M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۳۱ ◀️ درس ۲۷: علت غایی
FaMo_32_000108_lq.mp3
25.55M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه 32 ◀️ درس 28: جبر و اختیار
FaMo_33_000114.3gpp
17.08M
؛ با کتاب برگرفته از آثار جلسه ۳۳ ◀️ درس ۲۹ و ۳۰ و ۳۱: تقدم و تأخر
إن شاء الله ادامه جلسات، بعد از ماه مبارک رمضان...
روز ۱ از ۲۹ روز، مبارکِ ماه خدا، !
: «همین است دیگر!» «همین خوبه! مگر قراره چی بشه؟» «انتظار زیادی داری!» تا در این👆 دست حال و هواها هستیم، در خوابیم...
روز 2️⃣ از 9️⃣2️⃣ روز، مبارکِ ماه خدا، !
: اگر بتوان با یک سال تلاش، خانه‌ای 🏡 خرید، ولی به یک آب‌نبات 🍭 راضی شویم، در غفلت و خواب به سر می‌بریم. فرق خدا و غیر خدا چه مقدار است؟ قطعا بیش از فرقِ یک خانه و یک آب‌نبات! به غیر خدا، خواب و غفلت است. به چه چیزی رضایت داده‌ای؟