🔻امام على ع: أفضَلُ الأَدَبِ أن يَقِفَ الإِنسانُ عِندَ حَدِّهِ ولا يَتَعَدّى قَدرَهُ
برترين ادب آن است كه انسان در حدّ خود بايستد و از اندازه خويش فراتر نرود
غررالحكم حدیث3241
☀️مقام معظم رهبری
اینکه گاهی تعبیر میشود که «مسئولین نوکر مردم هستند»، بعضی ایراد میکنند که آقا این کلمهی «نوکر» را نگویید. خب این کلمهی پیغمبر است دیگر، خادم یعنی نوکر. این کلام علاوه بر اینکه اهمیت و ارزش خدمت به مردم را نشان میدهد که از نظر شارع مقدس اسلام و پیامبر مکرم، چقدر «خدمت به مردم»، «برای مردم کار کردن»، «برای مردم زحمت کشیدن»، «به مردم سود رساندن» اهمیت دارد، چقدر اهمیت دارد؛ علاوهی بر این، درهم شکستن آن پندار غلط و انگارهی غلطی است که من و شما از ریاست و سیادت خودمان در ذهنمان نقش میبندد. وقتی من و شما در فلان اداره، در فلان جمعیت رئیس شدیم، یک انگارهای در ذهن ما به وجود میآید از وجود خودمان، از شخصیت خودمان، که گویی یک حاشیهی امنی باید داشته باشیم، یک اعتبار فوق متعارفی باید داشته باشیم؛ نه، روایت میگوید شما اگرچنانچه به هر دلیلی ریاست این جمعیت، ریاست این قوم، ریاست این ملت را در هر حدی بر عهده گرفتید، فوراً وظیفهای به گردن شما میآید و آن خدمت به اینها است.
ببینید این کجا و آنچه که در فرهنگهای رایج دنیا، در فرهنگهای مادی مطرح است کجا! که به مجرد اینکه کسی وارد این اتاق ریاست شد و روی صندلی ریاست نشست، کأنه یک حصاری از اعتبارات و عناوین دور او کشیده میشود که دیگر کسی حق ندارد به او اندک تعرضی بکند؛ نه، شما رئیسید خیلی خب، موظفید به خدمت کردن.
۹۲/۱۱/۱
@nahadpnuash
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 از امام سجاد تا امام عسکری علیهمالسلام؛ خط واحد مبارزه در مقابل وابستگان به قدرت
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: در روایات دیدهایم و خواندهایم که زندگی امامان اهلبیت (صلوات الله و سلامه علیهم) یکسره مجاهدت و مبارزه در راه خدا بوده است. از امام سجّاد (علیهالسّلام) تا امام یازدهم امام عسکری (علیهالسّلام) یک خطّ واحدی وجود دارد، یک رشتهی ممتدی که سرتاسر تلاش است و پیکار است و مبارزه است و جبههگیری در مقابل قدرت زمان است و جبههگیری در مقابل وابستگان به قدرت زمان است.
📖 «کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۳۳»
💻 @Khamenei_ir | #سخن_نگاشت
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | نامه امیدبخش امام عسکری علیهالسلام
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «عدهای از شیعیان فکر میکردند که امام عسکری (علیهالسّلام) از راه پدرانش منصرف شده. امام عسکری(علیهالسّلام) در نامهای به آنها میفرمایند: «نیّت و عزم ما همچنان مستحکم است. ما دلمان به خوشنیّتی و خوشفکری شما آرام است.»؛ ببینید چقدر این نیروبخش است برای شیعیان... این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و پیروانش.»
📖 کتاب «همرزمان حسین(علیهالسلام)، گفتار دهم، ص۳۴۶.
🌷 سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع)
💻 @Khamenei_ir
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂گول ظاهر افراد را نخورید🍂
🔸وكَذَلِكَ فَتَنَّا بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لِّيَقُولواْ أَهَـؤُلاء مَنَّ اللّهُ عَلَيْهِم مِّن بَيْنِنَا أَلَيْسَ اللّهُ بِأَعْلَمَ بِالشَّاكِرِينَ.
(انعام/۵۳)
⚡️داشتنِ ثروت و امکانات رفاهی و اجتماعی، نشانه ی برتری افراد نیست و نمیتوان چنین نتیجه گیری کرد که :
کسانی و جوامعی که ثروتمندتر و پیشرفته ترند، صالحترند.
✅بلکه این اختلاف شرایط، برای آزمایش و امتحان افراد است.
⚡️تفاوت هاى اجتماعى، گاهى وسيله ى آزمايش و شكوفا شدن خصلت ها و رشد آنهاست. اغنيا، با فقرا آزمايش مى شوند. «فَتنّا بعضهم ببعض»
🌱شخصى نزد امام كاظم عليه السلام از فقر خود شكايت كرد. حضرت فرمود: غنى ترين افراد به نظر تو كيست؟
گفت: هارون الرشيد.😳
پرسيد: آيا حاضرى ايمان خود را بدهى و ثروت او را بگيرى؟ گفت: نه.
فرمود: پس تو غنى ترى، چون چيزى دارى كه حاضر به مبادله با ثروت او نيستى.👌
#سبک_زندگی_قرآنی
#در_بهشت
@nahadpnuash
امام على عليه السلام:
حُسنُ الظَّنِّ راحَةُ القَلبِ، وسَلامَةُ الدّينِ
خوشگمانى موجب راحتی قلب و سلامتی دين است
غررالحكم حدیث4816
@nahadpnuash
🌎 سرتاسرِ اسلام
🎉 آن روزها که خبری از تلفن و تلگراف و... نبود، از یک شهر کوچک با همه دنیای اسلام ارتباط گرفتند...
🌹🌸🌸🌸 میلاد امام حسن عسکری(ع) مبارک باد. 🌸🌸🌸
💫
🌱 @nahadpnuash
هدایت شده از مرکز نیکوکاری منا دانشگاه پیام نور استان آ شرقی
امام حسن عسکری علیه السلام :
دو خصلت است که بالاتر از آنها چیزی نیست
ایمان به خدا و سود رساندن به برادران.
✳️ضمن عرض تبریک میلاد با سعادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام مرکز نیکوکاری منا دانشگاه پیام نور استان آ.شرقی پذیرای کمک های نقدی و نذورات و صدقات مستحب شما خیرین عزیز و عاشقان اهل بیت علیهم السلام جهت حمایت از دانشجویان کم توان مالی و نیازمندان هست.
#شماره_كارت_مرکز_نیکوکاری_منا :
6037997950216037
#مرکز_نیکوکاری_منا
@mennapnuash
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاه فرهنگی کشور
🔻رهبر انقلاب: مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی، از آغاز، ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش در کشور، و سیاستگذاری در این دو مقوله، و هدایت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفهای انقلاب، و برآوردن نیازهای فکری این دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور بوده است. ۱۴۰۰/۸/۲۳
📜 متن کامل حکم را بخوانید👇🏼
https://khl.ink/f/48989
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 از زلزله عبرت بگیرید.🍂
🔸یکی از درسهای زلزله اینه که :
👈یادمون میندازه که چقدر به خدای متعال نیازمندیم.
⚡️اراده و لطف الهی باعث شده که زمین همیشه آرام و منظم، حرکت طبیعی خودش رو داشته باشه و مثل یک گهواره، مارو روی خودش نگه داره.
⚡️ألَمْ نَجْعَلِ الْأَرْضَ مِهَاداً
آیا زمین را محل آرامش قرار ندادیم؟
(نبأ/۶)
⚡️ما به لطف و رحمت خدا بسیار محتاجیم.
چون اگر لحظه ای، اراده اش را نسبت به فعالیت منظم زمین تغییر دهد، زندگی مختل خواهد شد.🙈
✅و هرچه بیشتر نیاز خود را به خدای بزرگ درک کنیم، بیشتر به او پناه خواهیم برد و در نتیجه سعادتمند خواهیم شد.
#سبک_زندگی_قرآنی
#در_بهشت
@nahadpnuash
🚨 نویسندگی در زندان
💠 #ترجمه کتاب الاسلام و مشکلات الحضاره سید قطب را در همین #زندان (زندان سوم، سال ۱۳۴۶) شروع کردم، بیشتر کتاب را ترجمه کردم؛ اما حالت دلتنگی و ناراحتیِ ناشی ماندن مدتی طولانی در سلّولی کوچک و تاریک که حالت یکنواختی و تکرار بر آن حاکم فرما بود مانع از آن شد که کار ترجمه را به اتمام برسانم و مقدمه را بنویسم، این کار به صورت ناقص باقی ماند، تا اینکه در اثنای چهارمین زندان آن را تکمیل کردم، لذا کار کتاب در یک زندان آغاز شد و در زندانی دیگر به پایان رسید.
📘 #خون_دلی_که_لعل_شد، ص ۱۵۲
🆔 @nahadpnuash
🔻امام عسكرى (عليهالسلام): لا تُمارِ فيَذهَبَ بَهاؤكَ و لا تُمازِحْ فيُجتَرأَ علَيكَ
➖ #مجادله مكن كه احترامت از بين میرود و
➖ #شوخى مكن كه بر تو گستاخ میشوند.
📚تحف العقول : ۴۸۶
☀️بیانات مقام معظم رهبری
اگر یقین نبود و شک بر وجود انسان مستولی بود، اهداف برای انسان نامفهوم و مبهم است؛ هدفها که روشن نبود، حرکت، حرکت مستقیم و صحیح و مستمری نخواهد بود؛ لذاست که خدای متعال در مورد پیغمبر اکرم میفرماید: «آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَیْهِ مِن رَّبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ کُلٌّ آمَنَ بِاللهِ وَمَلآئِکَتِهِ [وَکُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لاَ نُفَرِّقُ بَیْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ وَقَالُواْ سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا غُفْرَانَکَ رَبَّنَا وَإِلَیْکَ الْمَصِیرُ]»
با بینه و یقین حرکت کردن تفاوت میکند با حرکتی که از روی تردید و شک باشد؛ لذا شما میبینید که در دعاها هم درخواست یقین از خدا میشود: «[اَللّهُمَّ اجْعَلْ غِناىَ فى نَفْسى] وَالْیَقینَ فى قَلْبى وَالاِْخْلاصَ فى عَمَلى وَالنُّورَ فى بَصَرى وَالْبَصیرَةَ فى دینى»
خب، آیا یقین چیزی است که وقتی پدید آمد، همیشه در دل انسان باقی بماند؟ یا باید آن را آبیاری کرد؟ نه، دومی درست است؛ یقین حاصل میشود لکن گاهی حوادث و عوارضی که برای انسان و در نفس انسان پیش میآید -از شهوت و غضب و اطماع و انواع و اقسام ضعفهای اخلاقی- یقین را در انسان تضعیف میکند و تردید و شک به وجود میآورد.
@nahadpnuash