هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
جناب استاد طالبی
سپاسگزاریم از حضورشما
ومطالب ارزشمندتون
خدا قوت
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
❥✺ ﷽ ✺❥
⏰ساعت:22/00
📆تاریخ:98/04/27
📚موضوع:(ارتش سری روشنفکران
*قسمت ششم)
🕹ارائه:جناب استاد ابو مهدی
📌اجرا:
مدافعان حریم ولایت علی
http://eitaa.com/joinchat/1074724878Ce32f7dde55
┅❅❥❈❥❅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
«تمام تاکیدی که بر دگرگونی اسلام میشود، بیجاست.» (141) وقتی سال 1382 اصلاحطلبان این جملهی فرید زکریا، تئوریسین برجستهی شورای روابط خارجی آمریکا را در کتاب آینده آزادی خواندند، ناگهان آب سردی بر سرشان ریخت. انگار آمریکاییها «مارتین لوتر اسلام» را که زادهی ذهن خودشان بود، کشتند. زکریا مانند ریچارد رورتی و ولیرضا نصر معتقد بود «راه دموکراسی» از «اصلاح مذهبی» نمیگذارد. (142) به اعتقاد او مطمئنترین راه برای «دموکراتیزاسیون» در ایران، «تقویت طبقهی متوسط سکولار» و «توسعه سرمایهداری لیبرال» است، چون این 2 فاکتور رابطه علت و معلولی با گسترش دموکراسی دارند. اگر اقتصاد لیبرال شود، جامعه لیبرال میشود و به تدریج شهروندان «لیبرال دموکرات» پدید میآیند. (143)
⚪️⚪️⚪️2⃣⚪️⚪️⚪️
خاستگاه این شهروندان بیشتر طبقه متوسطی است که در «نهادهای خصوصی اقتصادی» فعال است و منافع آن با «منافع سرمایهداران» گره خورده و به یکدیگر متکی هستند. (144) بنابراین، از درون معادلهی طبقه متوسط سکولار و سرمایهداری، یک «نیروی سازمانی» بیرون میآید؛ نیرویی که الزاماً سرمایهدار نیست، اما مانند طبقهی «خرده بورژوازی» در خدمت منافع سرمایهداری لیبرال است. به اعتقاد مثلث استراتژیستهای عملگرا، اصلاحطلبان باید با دست کشیدن از پروژههایی مانند «پروتستانتیسم اسلامی» اهداف سیاسی خود را با «نهادسازی مدرن» در جامعه پیش ببرند تا پایگاه اجتماعی خود را در توده مردم تقویت کنند. (145)
⚪️⚪️⚪️3⃣⚪️⚪️⚪️
بدین ترتیب، شورای روابط خارجی آمریکا ساختِ مدل جدیدی را برای پروژه «دموکراتیزاسیون در ایران» آغاز کرد. این مدل تحت تأثیر «فلسفه عملگرایی» (پراگماتیسم) شکل گرفت و دیدار ریچارد رورتی، بزرگترین فیلسوف زندهی آمریکا از تهران برای ارائه این «بستهی پیشنهادی» جدید برنامهریزی شد. او هم در عرصه اندیشه و هم در «جاسوسی آکادمیک» برای CIA، وارث جان دیویی به شمار میرفت (147)
⚪️⚪️⚪️5⃣⚪️⚪️⚪️