eitaa logo
🧏‍♀️🧏تربیت هوشمند💕کودک ونوجوان
5.1هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1هزار ویدیو
161 فایل
اصول روانشناسی وتربیت👨‍👩‍👧‍👦 هوش ویادگیری 🧠 خلاصه هر آنچه برای تربیت فرزند شاد وموفق لازم داری اینجاست😍 خدمات #مشاوره #کارگاههای_تربیتی #تست_هوش #تست_استعداد_سنجی #تفسیر_نقاشی_کودک تبلیغات ارزان پذیرفته میشود ارتباط با ما👇 @Psch_ad
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. نام بازی: "اَلَک دولَک" 🔹این بازی باید در محیط باز، انجام شود و در آن، نیازمند به دو چوب گِرد هستیم: اوّلی به اندازۀ حدود بیست سانتی‌متر و دومی حدود یک متر. 🔸به چوب کوچک، «اَلَک» و به چوب بزرگ، «دولَک» می‏ گوییم. 🔹بهتر است در هر گروه، حدّاقل پنج نفر حضور داشته باشند. 🔸در مرحلۀ اوّل، دو نفر سرگروه، از میان بچّه‏ ها، یارکشی می‏ کنند. پس از شکل گرفتن گروه ‏ها، یکی از دو گروه، به قید قرعه، بازی را شروع می ‏کنند. 🔹یک نفر از اعضای گروه اوّل، چوب اَلَک را روی دو آجر می‌گذارد و با تمام توان، چوب دولَک را محکم بر آن می‏زند تا به سمت جلو برود. 🔸 وقتی چوب اَلَک به پرواز در می‏ آید، گروه دوم باید تلاش کند تا آن را قبل از آن که به زمین برسد، بگیرد. 🔹در این مرحله، بازی دو حالت پیدا می‏ کند. اگر گروه دوم، موفّق می‏ شود اَلَک را بگیرد. 🔸 در این صورت، بازی در این مرحله، تمام می‏ شود و باید گروه اوّل، جای خود را به گروه دوم بدهد. 📚 برگرفته از کتاب :"بازی بازوی تربیت" ✍استاد_عباسی_ولدی عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ‼️🔴قابل توجه والدین عزیز 🔴‼️ 🟢ثبت نام ترم مردادماه 🤩🤩 دوره های آموزشی زبان کودک ونوجوان ♥️درکانال 👇 https://eitaa.com/joinchat/722665899Ce93abbdce7 💥💥💥💥 🟣👇 ، Family and friends starter هزینه دوره 😍 ، ، Family and friends 1 هزینه دوره 😍 💥💥💥💥 🔴🔴برای اطلاع از و دیدن ها به آیدی زیر پیام بدید👇👇 @Admin_No1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 🦋سلام دوست من🖐 تا زمانی که پناه دیگرانی! 🌿تا زمانی که تلخی زندگی دیگران را شیرین می‌کنی، 😍 بدان که "زندگی" می‌کنی.👌 🦋در جستجوی عشق نباش! خودت عشق باش و عشق خلق کن.♥️ 💫@primaryschool .
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴 اندکی تفکر..❗️ حواسمون به حق الناس باشه که خدا حتی از عزیزترین بندگانش هم طلب خواهد کرد‼️ عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 جان بالبی روانشناس بریتانیایی اولین نظریه پرداز دلبستگی بود. او دلبستگی را به عنوان “ارتباط روانی پایدار بین انسان ها” توصیف کرد. بالبی به درک اضطراب و پریشانی که کودکان هنگام جدا شدن از مراقبان اصلی خود تجربه می کنند، علاقه مند بود. برخی از اولین تئوری های رفتاری نشان می دهد که دلبستگی صرفاً یک رفتار آموخته شده است. این نظریه ها پیشنهاد می کردند که دلبستگی صرفاً نتیجه رابطه تغذیه بین کودک و مراقب است. از آنجا که مراقب به کودک غذا می دهد و تغذیه می کند، کودک وابسته می شود. بالبی مشاهده کرد که تغذیه از اضطراب جدایی نمی کاهد. در عوض، او دریافت که دلبستگی با الگوهای رفتاری و انگیزشی واضح مشخص می شود. هنگامی که کودکان می ترسند، به دنبال نزدیکی از مراقب اصلی خود هستند تا هم آسایش و هم مراقبت را دریافت کنند. .
. 🔴 بالبی معتقد بود که چهار ویژگی متمایز برای دلبستگی وجود دارد: 1⃣ حفظ نزدیکی: تمایل به نزدیک بودن به افرادی که به آنها وابسته هستیم. 2⃣ پناهگاه امن: بازگشت به شکل دلبستگی برای راحتی و امنیت در مواجهه با ترس یا تهدید. 3⃣ پایه امنیت: شکل دلبستگی به عنوان یک پایگاه امنیتی عمل می کند که کودک می تواند محیط اطراف را کشف کند. 4⃣ : اضطرابی که در غیاب شکل صحیح دلبستگی رخ می دهد. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e . .