eitaa logo
🧏‍♀️🧏تربیت هوشمند💕کودک ونوجوان
5.1هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1هزار ویدیو
161 فایل
اصول روانشناسی وتربیت👨‍👩‍👧‍👦 هوش ویادگیری 🧠 خلاصه هر آنچه برای تربیت فرزند شاد وموفق لازم داری اینجاست😍 خدمات #مشاوره #کارگاههای_تربیتی #تست_هوش #تست_استعداد_سنجی #تفسیر_نقاشی_کودک تبلیغات ارزان پذیرفته میشود ارتباط با ما👇 @Psch_ad
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🦋میخوای زندگیت خوب باشه ؟ همه چیز به میل خودت پیش بره؟ ♥️به خدا خوش بین باش‼️ یعنی چی؟ یعنی هر طور در مورد خدا فکر کنی ، خدا همون طور باهت رفتار میکنه.❗️ 🦋 اگر باور داری خداوند جز خیر برای تو چیزی نمی‌خواد ، جز خیر در زندگیت چیزی نمیبینی. 👌 ♥️و او را از جایی که گمان ندارد روزی می‌دهد؛ و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را می‌کند؛ خداوند فرمان خود را به انجام می‌رساند؛ و خدا برای هر چیزی اندازه‌ای قرار داده است. سوره طلاق آیه 3 💫@primaryschool .
🔅 مهربانان سلام🖐 لبخند خدا ♥️ در لحظه لحظه های زندگیتون جاری🙏 .
. 🔴 سوال این مادر عزیز و سوالات مشابه والدین در مورد ها مخصوصاً با تولد بچه دوم پاسخ رو در ویس زیر بشنوید👇 .
756.2K
رفتار مناسب در مقابل حسادت بچه ها⁉️ .
. 🔴 تولد فرزند جدید و کودکان‼️ ‍ به دنیا آمدن خواهر یا برادر جدید برانگیزاننده احساسات دوگانه ای در کودک بزرگتر است. وقتی کودکان خیلی کوچک هستند- زیر دو سال غالبا نمیتوانند ترسهای خود را در قالب لغات یا در بازی بیان کنند. عصبانیت، ناامیدی، عدم اطمینان به آینده و اعتقاد به اینکه والدینشان بچه جدید بهتری را بوجود آورده اند، همه و همه تنش درونی بسیار زیادی را برای کودک بزرگتر بوجود می آورند. و گهگاه منجر میشود که کودک پس از تولد خواهر یا برادر کوچکتر بدون دلیل خاصی، مشکلات جسمانی پیدا کند. اگر والدین بتوانند ترس ها و حسادت ها را درک کنند و در مورد آنها با فرزند بزرگتر صحبت کنند، او احساس میکند که با احساسات "بد" خود به تمامه پذیرفته شده است. اگر او اجازه داشته باشد در مراقبت از نوزاد جدید شرکت کند- نگه داشتن بطری شیر یا کمک به مادر در تعویض پوشک- و اگر مادر در مورد بچه با او صحبت کند، آن گاه خواهر یا برادر بزرگتر میتواند با والدینش همانند سازی کند و به آرامی رابطه مثبتی را با نوزاد بسازد. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 کودکِ شما به فرزند جدید می کنه‼️ 📌رفتارهای فرزندتان تا حدودی طبیعی است اما بی تفاوت نباشید. این قبیل واکنش ها برای کودک اول به دلایل زیادی از جمله ترس از دست دادن توجهات پدر و مادر و فراموش شدنش به وجود می آید. او فرزند دوم را رقیب خود می داند به همین خاطر برای اینکه توجه پدر و مادر را از دست ندهد اقدام به رفتارهای نمایشی جهت دیده شدن بیشتر می کند. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 پسرم به خواهر کوچیکش می کنه‼️ 📌 حقیقت این است که توجه شما باید به اندازه نیاز فرزند باشه. عدالت در اینجا به معنای برابری در توجه نیست و جالبه که پسر شما نیاز بیشتری به توجه داره. برای اینکه پسر شما حس نکنه که خواهرش یک رقیب برای اوست، لازم است فارغ از توجهات عادی و طبیعی (تر و خشک کردن) که به دخترتون دارید، بوسیله بازی کردن با پسرتون به اندازه ای که هیجان پسرتون رو تحریک کنه می تونید توجه اشباع شده ای رو به پسرتون نشون بدید. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 یکی دیگر از رایج‌ ترین نوع کودکانه حسادت به اسباب بازی‌ ها، لباس‌ ها و دارايی هایی است كه دیگران دارند و او ندارد. اگر تهیه چنین چيزهايی از عهده شما خارج است، به کودکتان پس‌انداز کردن را بياموزيد و بگوييد می تواند با پول‌ های روزانه یا عیدی‌ های خودش چنين وسايلی را خودش بخرد. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 مهم ترین دلایل ‼️ 1⃣احساس نا امنی حسادت با حس تهدید شدگی رابطه ی مستقیمی دارد. انسان هایی که عمیقا درون خود حس ناامني دارند بیش از دیگران دچار حسادت هستند. این حس ناامنی درونی از دوران جنینی بنابرفضایی که افراد در آن رشد می کنند شروع می‌شود. 2⃣احساس ترس و تهدیدشدگی وقتی شما تهدید می‌شوید می‌ترسید،در این صورت یا از عامل تهدید فرار می‌کنید یا با آن مقابله می‌کنید. به عبارتی دیگر، یا قطع رابطه می‌کنید، یا با حسادت خود زیر پای دیگران را خالی می‌کنید. 3⃣احساس ارزشمند نبودن وقتی شما به کسی حسادت می‌کنید، مهم ترین عامل تحریک این هیجان، به خطر افتادن احساس ارزشمند بودن شما است. زمانی که حسادت می‌کنید، در باور خود، خود را ارزشمند و کافی نمی‌دانید و فکر می‌کنید که با داشتن آن چه که دیگران دارند خوشحال تر، دوست داشتنی تر، جذاب تر، موفق تر و ارزشمندتر می‌شوید. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⛔️ و بین فرزندان، ممنوع‼️ 📌 این مقایسه ها در منزل باعث می شود احساس بین کودکان ایجاد شود. البته گاهی والدین می خواهند از این روش۶ یعنی مقایسه کردن، برای ایجاد انگیزه و حرکت دادن فرزندشان استفاده کنند؛ اما متاسفانه، نتیجه آن چیزی که می خواهند نیست. یعنی نه تنها باعث حرکت نمی شود؛ بلکه حسادت و دعوای بین فرزندان را به دنبال دارد عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⛔️ والدین عزیز‼️ حواستان باشد در صحبت هایتان بچه ها رو مقایسه نکنید❌ 🔻در مکالمه‌های روزمره خیلی اوقات پیش میاد آدما در تعریف و تمجید بچه یکی و در حضور خود بچه میگن «وای فلانی دختر کوچیکت، چقدر شبیه خودت شده و خوشگله... » «رنگ چشمای پسرت خیلی قشنگه، با مال خواهرش چقدر فرق داره...» ❌یا به خود بچه میگن «تو چقدر سیاهی» یا حتی وقتی یه بچه خوش‌بر و رو میبینن خیلی قربون صدقه‌اش میرن و تأکید می‌کنن رو اینکه تو چقدر خوشگلی، بدون اینکه نیم نگاهی به خواهر یا برادرش داشته باشن. 🚫غافل از اینکه چه تأثیری روی بچه‌ها میذارن. ضمن اینکه این رفتار ممکنه باعث ایجاد و حس انتقام‌جویی در فرزندان میشه. 🔻و از لحاظ تربیتی هم توصیف بچه‌ها به ویژگی‌های جسمانیشون کار درستی نیست و مزیت اخلاقی و رفتاری حساب نمیشه. عضویت در کانال تربیت هوشمند👇 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .