eitaa logo
🧏‍♀️🧏تربیت هوشمند💕کودک ونوجوان
5.1هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1هزار ویدیو
161 فایل
اصول روانشناسی وتربیت👨‍👩‍👧‍👦 هوش ویادگیری 🧠 خلاصه هر آنچه برای تربیت فرزند شاد وموفق لازم داری اینجاست😍 خدمات #مشاوره #کارگاههای_تربیتی #تست_هوش #تست_استعداد_سنجی #تفسیر_نقاشی_کودک تبلیغات ارزان پذیرفته میشود ارتباط با ما👇 @Psch_ad
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔴 و در کودکان ⛔️عواملی که می‌توانند در کودک اضطراب ایجاد کنند بسیار زیاد هستند؛ مثل مشکل در مدرسه (نمره، تکلیف، دوست یابی، قلدری)، ❌تغییری خاص در خانواده، دعوای والدین، ورود فرزند جدید، جابه جایی منزل یا مدرسه، فوت یا بیماری یک عزیز، ❌برنامه های تلوزیون(اخبار، فیلم و کارتون ترسناک، مستندنامناسب با سن کودک که موجب خیال بافی و ترسیدن او می شود)، ❌تاریکی، تنهایی فشارهای والدین برای بهترین بودن یا داشتن توانایی ها و امتیازات خاص و... https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 رابطه و ‼️ ♦️کمبود خواب با اختلالات اضطرابی بسیار رایج و همچنین نگرانی بیش از حد رابطه مستقیم دارد. 💥با بی‌خوابی و یا کم خوابی هورمن استرس، در بدن شما می‌تواند سر به فلک بکشد که همین امر می‌تواند موجب ایجاد حملات اضطرابی عمومی شود. 💥علاوه بر این هورمن، درون مغز هر فردی وجود دارد که دقیقاً مرکز عاطفی مغز است و نقش مهمی را در هنگام خواب بازی می‌کند. ⛔️هنگامی که فرد دچار بی‌خوابی و یا کم‌خوابی می‌شود و برنامه منظمی برای خواب خود ندارد، این هورمن بهم ریخته و در نتیجه فرد به بی‌ثباتی عاطفی دچار خواهد شد که در پی این اتفاق پاسخ به محرک‌ها و عوامل منفی در ذهن بیشتر و اضطراب تشدید پیدا میکند https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 رابطه نگرانی والدین و ایجاد استرس در بچه ها ⛔️ نگرانی های والدین یکی از عوامل ایجاد در بچه ها ✍تا به حال حتما این تجربه را در اطرافیان دیده اید ڪه فرزندشان را با احتیاط و بسیار بزرگ ڪردند 🔻ولی به مقدار فرزند اول، برای فرزند دوم وقت نگذاشتند. ✌️ ولی فرزند دومشان خوش خلق تر و راحت تر و با مشڪلات ڪمتری هست. ❌هر چقدر بزرگ ڪردن فرزندتان را سخت بگیرید ❗️وسواسی باشید ❗️ نگران باشید ❗️ بخواهید بی نقص باشید ❗️و از اشتباه بترسید ❌به دلیل نگرانی ڪه به فرزندتان انتقال می دهید او بیشتری تجربه می ڪند.😳 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴چطور می‌توانیم به کودک مضطرب کمک کنیم⁉️ 1⃣ابتدا ریشه اضطراب را پیدا کنید. برای این موضوع کودک را به خوبی رصد کنید و ببینید در چه موقعیت هایی این اضطراب شدت میگیرد؟ 2⃣توجه کنید در هنگام اضطراب کودک، شما به عنوان والد اغلب چگونه پاسخ می دهید؟ نحوه برخورد شما بسیار مهم است 3⃣ دقت کنید علائم بدنی و رفتاري که کودک در موقعیت اضطراب زا از خود نشان می دهد چیست⁉️ (دل درد، لرزش، چسبیدن،خیس کردن خود، فریز شدن، جیغ و فریاد، لجبازی... ) ✔️دقت کنید آیا شدت اضطراب متناسب با موقعیتی که کودک در آن قرار دارد، هست؟ اگر بیش از حد باشد درمان های جدی تری لازم هست https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 4⃣ استفاده از جهت کاهش و کودکان ✅ با کودکان باعث میشه که از پیشگیری بشه ،بازی علاوه براینکه بر تخلیه انرژی جسمانی اثر داره ، شور ،نشاط و امید را در کودک تقویت میکند. ✅به این نکته مهم هم توجه کنید که پایه های رفاقت از دوران کودکی ریخته میشود بازی یک روش عالی هست برای رفاقت و دوستی با بچه ها ✅میتوانید از بازی‌های گروهی استفاده کنید تا با تحکیم ارتباط خانوادگی، محیطی با نشاط برای همه افراد خانواده ایجاد کنید https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 های مناسب کاهش دهنده کودکان : 🔸 خمیر بازی 🔸 شن بازی 🔸 شنیدن قصه و داستان 🔸 آب بازی 🔸 نقاشی انگشتی 🔸 استفاده از عروسک های انگشتی یا قاشقی برای تخلیه هیجانی 🔸 بازی با والدین 🔸 بازی های توپی https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🌸زندگی را تو بساز، 🍃نه بدان ساز که 🍃سازند و پذیری بی حرف 🌸زندگی یعنی عشق، 🍃تو بدان عشق بورز 🌸ﺯﻧﺪﮔﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﺣﺲ 🍃ﺗﻮ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ، 🌸ﻣﻌﺪﻥ ﻋﺸﻖ ﺑﺸﻮ، 🍃ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻟﻤﺎﺳﯽ... @primaryschool .
. 🔴 عزیزان جان سلام🖐 روزتون خوش🌹 امروز با ادامه بحث و در خدمت شما هستیم و اینکه چه راهکارهایی برای مواجهه با اضطراب بچه ها هست👇 .
. ⛔️علائم 🔺افراد بزرگسال به خاطر توانایی پردازش موقعیت، بیشتر بصورت کلامی اضطراب خودشون رو بیان میکنن (مثلا میگن نمی‌دونم چمه، تو دلم انگار رخت می‌شورن و...) 👈🔺 اما اضطراب در کودکان به صورت علائم رفتاری خودش رو نشون می‌ده (ناخن جویدن، شب ادراری و...) https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴 راهکارهای مقابله با و کودکان⁉️ 1⃣در مرحله اول بپذیرید که کودک در حال تجربه شرایط سختی است، حتی اگر از نظر شما بی معنی است او را مواخذه نکرده و مورد انتقاد قرار ندهید. 2⃣ با او راجع به استرس و اضطرابش صحبت کنیدو به او بگویید که درکش میکنید و کنارش هستید. و کمک کنید علت مسئله  و راه حل های احتمالی را پیدا کند. 3⃣ با توجه به شرایط و علت اضطراب، خانه را برای او امن کنید. 4⃣بازی های خانوادگی داشته باشید و روابط اعضا را باهم بهبود ببخشید. 5⃣راجع به تغییرات پیش رو( مدرسه،خانه جدید، شهر یا کشور جدید، فرزند جدید، تغییر شغل، ماشین و ...) به کودک توضیح دهید و اطمینان بخشی کنید. https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .