eitaa logo
🧏‍♀️🧏تربیت هوشمند💕کودک ونوجوان
5هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1هزار ویدیو
161 فایل
اصول روانشناسی وتربیت👨‍👩‍👧‍👦 هوش ویادگیری 🧠 خلاصه هر آنچه برای تربیت فرزند شاد وموفق لازم داری اینجاست😍 خدمات #مشاوره #کارگاههای_تربیتی #تست_هوش #تست_استعداد_سنجی #تفسیر_نقاشی_کودک تبلیغات ارزان پذیرفته میشود ارتباط با ما👇 @Psch_ad
مشاهده در ایتا
دانلود
. 📣📣مژده به والدین عزیز‼️📣📣 🎉🎊به مناسبت ولادت مولای متقیان امام علی (ع) و روز پدر👇 👨‍👩‍👧‍👦 با تخفیف ویژه ثبت نام میگردد🤩 زمان کارگاه آیدی ثبت نام👇 @Psch_ad .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🟢بحث امروزمون در مورد اعتماد به نفس کودکان هست اما قبل از شروع بحث میخواستم یه سوال ازتون بپرسم 😉 👇
. 🔴 یه سوال‼️ 💥تا حالا پیش اومده فرزندتون از کاری که ازش انتظار میره بتونه انجام بده سر باز بزنه و بگه نمیتونم ⁉️ حتی گریه زاری راه بندازه و از شما بخواد بجاش کار رو انجام بدید عکس العمل شما اینجور مواقع چیه⁉️ اینجا برامون بنویسید👇 @Psch_ad .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 👆اول شما رو دعوت میکنم به تماشای این کلیپ زیبا🤩 🔴 با ایجاد باورهای قوی میتونیم داشتن و بچه هامون رو شکل بدیم🥰 https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. زیاد در مورد عزت نفس و اعتماد به نفس شنیدیم اصلاً ببینیم چه تفاوتی بین معنای این دو واژه هست⁉️ .
. 🔴تفاوت و عزت نفس و اعتماد به نفس دو مفهوم متفاوت هستند اما؛ عموما به یک معنا در نظر گرفته می‌شوند. ✅ ، ارزشی‌ست که فرد به خود اختصاص می‌دهد و باور دارد که ارزشمند و لایق محبت و احترام است. ✔️عزت نفس به معنای قبول داشتن و پذیرش خویش است. ✅ یعنی؛ فرد به خودش در زمینه‌های خاصی از زندگی اعتماد دارد. به عبارت دیگر اعتماد کردن به توانایی‌های خود در زمینه‌های خاص، همان اعتماد به نفس است. ✔️ اعتماد به نفس از بیرون ساخته می‌شود. اما عزت نفس یک عامل درونی‌ست. ✳️ مثال برای درک بهتر تفاوت دو مفهوم عزت نفس و اعتماد به نفس: مثلا یک نفر سعی می کند بهترین ورزشکار در رشته ورزشی خودش باشد و آنقدر به توانایی‌هایش ایمان دارد که در رقابت‌های المپیک هم شرکت می کند. اما اگر این فرد عزت نفس پایینی داشته باشد، حتی گرفتن مدال طلای المپیک هم نمی‌تواند به او احساس ارزشمندی بدهد و او را خوشحال کند.  https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. ⛔️تاثیر پایین بر کودک ونوجوان ❌فردی که اعتماد به نفس کمی دارد، معمولاً از قرار گرفتن در موقعیت‌هایی که فکر می‌کند ممکن است با خطر شکست، شرمساری یا اشتباه کردن همراه باشد، اجتناب می‌کند. 👈 این موقعیت‌ها می‌تواند محل تحصیل، دوستیابی و امتحان کردن فعالیت‌های جدید باشد، اموری که همگی بخش مهمی از زندگی سالم و و انسانها محسوب می‌شوند. ⛔️اگر مشکل پایین بودن اعتماد به نفس شناسایی و درمان نشود، احتمال بروز مشکلات زیر به وجود می‌آید:😱 🤦‍♀️مشکل در روابط یا دشوار شدن دوستیابی برای کودک 🤦‍♀️خلقیات منفی مانند احساس ناراحتی، اضطراب، شرمندگی یا خشم 🤦‍♀️پایین بودن انگیزه 🤦‍♀️نگرانی از تصویر بدن وقضاوت دیگران 🤦‍♀️ درگیر شدن به مشکلات جنسی در سن پایین 🤦‍♀️نوشیدن مشروبات الکلی و یا مصرف مواد مخدر برای بهبود حال و روحیه https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .
. 🔴حتماً این سوال براتون میش میاد که دلیل پایین بعضی از بچه ها چیه⁉️ اینو میدونید در اکثر موارد این رفتارهای اشتباه ما والدینه که باعث میشه بچه هامون اعتماد به نفس پایینی داشته باشن‼️😧 .
. ⛔️ رفتارهای والدین که بچه ها را از بین میبرد😱 یکی از علت های عدم اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان، کردن و دادن بیش از اندازه به فرزندان، است. ❌کنترل و تذکر بیش از حد والدین، به فرزندان نه تنها موجب تربیت صحیح نمی شود بلکه دقیقا تأثیر معکوس دارد و اعتماد به نفس آنها را از بین می برد. ✅اقتدار والدین همراه با قاطعیت و در عین حال مهربانی، می تواند اعتماد به نفس فرزندان را بالا ببرد. ❌ تذکر: اقتدار به معنای خودکامگی و خشونت نیست https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e . ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
. ⛔️ رفتارهای والدین که بچه ها را از بین میبرد😱 ❌این‌که دائما به کودک تذکر بدهيد "مودب باش، درست بشین، سلام کن و..." نه تنها مهارت‌های اجتماعی کودک افزایش نمي‌ياد بلکه اعتماد به نفس او نيز کاهش پيدا مي‌كند. کودک نوپا تصوری که شما از ادب و تربیت دارید، ندارد. اين‌طور نيست که اگر کودک شما در 2 سالگی سلام نکرد، در بزرگسالی هم سلام نکند. او مفهوم سلام کردن را نمی‌داند و شما هم قادر نخواهید بود با هیچ منطقی این موضوع را به او تفهیم کنید. او باید خودش آمادگی لازم را پیدا کند. ❌پس به هیچ وجه کودک نوپا را مجبور به سلام کردن نکنید و برای سلام کردن صرفا از تکنیک جدول تربیتی "ترغیب و تشویق" استفاده كنيد. هیچ‌ وقت به او براي انجام ندادن رفتارهای اجتماعی احساس شرم و گناه ندهید و از جملاتی مانند: بد و زشت است و گناه و... استفاده نکنید. اصرار و خواهش هم در انجام این رفتار‌ها تاثیری نخواهدداشت. https://eitaa.com/joinchat/2595946888C93f545335e .