سلام
شبتون سرشار آرامش
🔻باتوجه به تاثیر خشم در خانواده در ادامه به راههای حل این مشکل خواهیم پرداخت.
#مدیریت_استرس_و_خشم_در_خانواده
#استرس
#خشم
#خانواده
@psychologistandtrapist110🍀
1️⃣ *ارتقاء ارتباطات خانوادگی*
🔸برای مدیریت خشم و اختلافات در خانواده، *ارتقاء ارتباطات خانوادگی* ضروری است. اعضای خانواده باید یاد بگیرند که چگونه با یکدیگر *با احترام* صحبت کنند و احساسات خود را به اشتراک بگذارند.
@psychologistandtrapist110🍀
2⃣ *تعیین مرزها*
🔸 *تعیین مرزهای سالم و واضح* در خانواده میتواند به *پیشگیری از اختلافات* کمک کند. اعضای خانواده باید بدانند که چه مسائلی در مرزهای خصوصی خود قرار دارند.
@psychologistandtrapist110🍀
3⃣ *احترام متقابل*
🔹 احترام متقابل میان اعضای خانواده *اساسیترین عامل مدیریت خشم و اختلافات* است. اعضای خانواده باید با یکدیگر با احترام برخورد کنند و *نیازها و تمایلات* دیگران را درک کنند.
@psychologistandtrapist110🍀
4️⃣ *مدیریت استرس*
🔸 *مدیریت استرس* یک مهارت مهم برای *مدیریت خشم و اختلافات در خانواده* است. اعضای خانواده باید یاد بگیرند چگونه با استرسهای خود به خوبی برخورد کنند و از *راهکارهای موثراستفاده کنند.
@psychologistandtrapist110🍀
5️⃣ *در هنگام خشم، هر حرفی را نزنید*
🔹 هنگام خشمگین شدن نخستین مطلبی که باید به آن توجه کنید *کنترل زبانتان و نگفتن هر حرفی* است است (یعنی هر سخنی را نگویید و اول فکر کنید). اگرچه کنترل زبان هنگام عصبانیت و خشم، سخت و دشوار است، اما باید بدانیم که *بسیاری از درگیریهای و اختلافات به دلیل کنترل نکردن زبان روی میدهد.*
@psychologistandtrapist110🍀
سلام وشب بخیر به همراهان عزیز🍀
در ادامه کنترل خشم در خانواده..
6️⃣ *واکنش خود را به بعد از رفع شدن عصبانیتتان موکول کنید*
🔸 مطمئن باشید هنگام خشم، همیشه اولین راهی که به ذهن میرسد بهترین راه نیست، بنابراین با *به تعویق انداختن و مدیریت خشم* میتوانید بهترین راه را برگزینید. *سرگرم کردن خود با افکار دیگر* به هنگام خشم به شما کمک میکند در آن لحظه بر خود مسلط شوید و با احساسات ضد و نقیض خود کنار بیایید.به خاطر داشته باشید که در حالت عصبانیت، مشکل بتوان طرف مقابل را متوجه درستی دیدگاه خود کرد؛ بنابراین اثبات درستی حرف یا موضع خود را به پس از رفع عصبانیت موکول کنید.
@psychologistandtrapist110🍀
7️⃣ *نفس عمیق بکشید*
🔸 در لحظه عصبانیت *چند نفس عمیق* بکشید. این کار باعث *خونرسانی بهتر به سلولها و بافتهای بدن و فعالیت بهتر مغز* میشود. در نتیجه قادر خواهید بود بهتر مشکل خود را بررسی کنید و *چگونگی مقابله واقعبینانه* را با آن بیابید.
@psychologistandtrapist110🍀
8️⃣ *از مسائل و مشکلات جزیی عصبانی نشوید*
🔹 وقتی از دست فردی یا چیزی عصبانی میشوید برای لحظهای با خود *تأمل* کنید که آیا ارزش دارد خود را به خاطر مسائل و مشکلات جزیی و پیشپا افتاده عصبانی کنید.
@psychologistandtrapist110🍀
9️⃣ *اهمیت ندهید*
🔸بسیاری از مواقع با *چشمپوشی از برخی مسائل یا رفتارها* میتوان خود را از افتادن در دام عصبانیت نجات داد.
🔻به عنوان مثال اگر کسی در خانواده با شما رفتار درستی داشت به جای غصهخوردن و سرکوبکردن خشمتان بسادگی از کنار آن بگذرید و به خاطر آن اعصاب خود را فرسوده نکنید و *با مدیریت خشم به آرامش خود کمک کنید
@psychologistandtrapist110🍀
0️⃣1️⃣ *قبل از نشان دادن هرگونه واکنش، توضیح بخواهید*
🔹 با پرسیدن سؤالهای مختلف وقت را بگذرانید. میتوانید از صحبتهای دیگران استفاده کرده و سؤالاتی از آنها بپرسید. با این کار *به آن فرد زمان میدهید که اشتباه خود را تصحیح کند.*
#مدیریت_استرس_و_خشم_در_خانواده
#استرس
#خشم
#خانواده
@psychologistandtrapist110🍀
سلام به همراهان بزرگوار 🍀
شبتون سرشار آرامش ونور
اومدم بگم که دلیل اینکه این چند روز فعالیت های زیادی نداشتیم به این خاطر بود که این چند مدت جزء روزهای خیلی شلوغ بنده بود.
و دلیل دوم اینه که قصد و هدف ما و این کانال استفاده شما و عملی کردن مطالب کانال در زندگی روزمره شما عزیزان هستش و اینکه اگر پشت سر هم و رگباری پیام های مختلف بفرستیم شما فرصت استفاده کردن از بقیه پیام های مفید کانال را ندارید😌👌🏻
و نکته دیگه تشکر میکنم از همراهانی که جویا بودند برای مطالب کانال🍀
بازم مثل هم همیشه در کنارما باشید ،ان شاءالله مطالب بتونه در زندگی برای شما مفید باشه.🙏🏻💐
سپاس از همراهی ومهرشما عزیزان
@psychologistandtrapist110🍀
🗣در طول روز چند بار به فرزندتان دستور می دهید
ندو، بشین، نریز، بخور، حرف نزن، ساکت، لباستو بپوش، بلند شو، بسهدیگه، پرت نکن، لباستو نزار اونجا، وسایلتو جمع کن، بشقابتو بزار تو آشپزخونه، پای کامپیوتر نشین، اینجا نخواب، برو رو میز غذا بخور، آشغال نریز...»
مامان-بابایی که زیاد پرخاش میکنن و غر میزنن،اینجوری کودکت کمکم انتخاب میکنه که حرفات رو نشنوه!
حالا اگر رئیستان یا همسرتان با شما چنین رفتاری کند؛
چه حالی پیدا خواهید کرد؟
آیا رابطه برپایه ی همکاری خواهد بود؟ یا سعی می کنید حرفهایش را دیگر نشنوید
به جای فرمانده بودن، معلمی مهربان و الگوی مناسبی باشیم؛
وقت بگذاریم و به او بیاموزیم.
@psychologistandtrapist110🍀
بچهها به حرف این پدر مادر ها گوش میدن:
👼🏻مامان و بابایی که به بچهاشون حق انتخاب میدن. امروز دوست داری توی بشقاب قرمز غذا بخوری یا آبی؟ دلت میخواد تا دستشویی بدوبدو کنیم؟
👼🏻مامان- بابایی که با کودکشون رابطه حرفهای ساختن. مرحله به مرحله و روز به روز به صورت اصولی پیش رفتن و تربیت کردن. بازی و تفریح و حال خوب و خنده از جزئیات جدانشدنی اونها با کودکشونه.
و همینه که باعث میشه اون کودک دل بخواد حرف شما رو گوش بده.
@psychologistandtrapist110🍀