📚📚📚
#معرفیپژوهشگرموفق
✅مصاحبه با پژوهشگر موفق سرکار خانم نرگس بزرگخو
با عرض سلام و ادب و تشکر از اینکه وقت گرانبهای خودتان را در اختیار ما قرار دادید.
🎤لطفاً خودتان را معرفی نمایید.
📝بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و احترام و ارادت خدمت شما استاد بزرگوار و همه مخاطبان محترم و فرهیخته کانال پژوهیار، نرگس بزرگخو هستم طلبه جامعه الزهرا سلام الله علیها و در حال حاضر دانشجوی مقطع دکتری رشته قرآن و حدیث.
🎤با چه انگیزه ای وارد حوزه علمیه شدید؟
📝در ایام نوجوانی و دبیرستان و در بحبوحه دغدغه های انتخاب رشته و ادامه تحصیل بود که فهمیدم علمی كه در روایات و آیات بر آن تأكید شده و به عنوان اشرف علوم تمجید شده، علم خداشناسی است. روزی هم حدیث شریف «من عرف نفسه فقد عرف ربه » در کلاس درس با تدریس دلنشین دبیر عزیزی بر جان من نشست و دغدغه ام شد خودشناسی و خداشناسی. در همان ایام از طریق دبیر عزیز و وارسته ای که فارغ التحصیل جامعه الزهرا بودند، با این مجموعه آشنا شدم و به رغم علاقه فراوان به رشته فیزیک و با اینکه واقعا کلاس فیزیک برایم کلاس خداشناسی بود، اما در آن زمان به این نتیجه رسیدم که نزدیک ترین و مستقیم ترین مسیر رسیدن به خودشناسی و خداشناسی برای من، ورود به جامعه الزهرا سلام الله علیهاست و اینگونه بود که به لطف خدا به حوزه وارد شدم.
🎤فعالیت پژوهشی را از چه زمانی و چطور آغاز کردید؟
📝اولین تجربه کار پژوهشی جدی من؛ در ترم دوم سطح دو با کلاس روش تحقیق بود؛ تجربهای سخت اما شیرین. آن روزها استاد فرزانهام سرکار خانم متولیان عزیز، با نشاط و صبوری و همدلی فراوان، ما را در قدم های آغازین در وادی پژوهش، به زیبایی همراهی نمودند و آنقدر به ما انگیزه و امید و اعتماد به نفس دادند که با بعضی دوستان، همان تحقیق های کلاسی را برای جشنواره خوارزمی آن سال، ارسال کردیم و لوح تقدیری از جشنواره هم برایمان رسید. البته که محتوای علمی تحقیقهای ما در سطح آن جشنواره نبود. اما انگیزه و امید و اعتماد به نفس و احساس وظیفهای که آن استاد گرانقدر در ما ایجاد کردند، خودباوری و جسارت حضوری به ما داد که هنوز هم بعد از گذشت سالها، مرور آن خاطرات برایمان، دلنشین و شورآفرین است.
بعد از آن هم با تشویق همان عزیز فرهیخته،جمع آن دوستان در کلاس های روش تحقیق تکمیلی شرکت کردیم و همیار پژوهش طلبههای سطح دو شدیم. گرچه تجربه کار و فعالیتهای پژوهشی در دوره های بعدی تحصیل و تدریس، جدیتر ، دقیقتر، عمیقتر و علمیتر شد، اما آن تجربه های خوش نخستین، همچنان برایم انگیزهبخش و شیرین است.
🎤توصیه شما به طلابی که در آغاز راه پژوهش هستند، چیست؟
📝در پاسخ به این سؤال دو مطلب را با توجه به تجربه تدریس دروس پژوهشی خدمت شما عرض میکنم:
✅اول اینکه به نظر حقیر اولین مواجهه و خاطره فعالیت پژوهشی، در نگاه و سوگیری آینده طلاب عزیز بسیار مهم است. برای همین خواهش میکنم از همه دوستان بزرگواری که با انتخاب درس روشتحقیق قرار است تجربه تحقیق و پژوهش خود را آغاز کنند، حتما صحبتهای اساتید محترم خود را در جلسات اول کلاس جدی بگیرند و در نیمسالی که فراغت تحصیلی و دغدغهها و مسائل کمتری دارند، این واحدهای پژوهشی را انتخاب کنند و اگر به قول بعضی دوستان هیچوقت آن فراغت و آسودگی در دوران تحصیل حاصل نمیشود، لااقل آگاهانه و با چشمانداز صحیح و برنامهریزی منظم این تجربه را تا حد ممکن برای خود دلپذیر کنند. و آن قدر هم انتخاب واحدهای پژوهشی را به تأخیر نیندازند که ناگزیر شوند در ترم آخر همزمان درس روشتحقیق و مقاله نویسی را با کلی دروس تخصصی سنگین انتخاب کنند. برخی دوستان هستند که بدون هیچ زمینه ذهنی و فقط برای تکمیل واحدهای خود، روش تحقیق را به عنوان اینکه یک یا دو واحد درسی بیشتر نیست، در یک ترم شلوغ انتخاب میکنند و جلسات اول کلاس را هم حضور ندارند و یا نکات استاد را جدی نمیگیرند و اواسط ترم دچار استرس و اضطراب و حال بد میشوند و از زمین و زمان طلبکار که یک واحد درسی را چه نیاز به این همه کار و تکلیف و فعالیت...این گروه متأسفانه یا کار پژوهشی خود را به اتمام نمیرسانند و در نیمه رها میکنند و وقت و انرژی خود و استاد را هدر میدهند و یا اگر هم به سختی و مشقت تا پایان بمانند، فقط انتظار اتمام ترم و رها شدن از عذاب تحقیق را دارند و دائم حالشان بد است و در آینده هم حس خوب و مثبتی برای کار پژوهشی ندارند...
✅نکته دیگر اینکه دوستان عزیز عنایت داشته باشند که تحقیق و پژوهش، یک فرآیند گام به گام است و پژوهشگر مفید و کارآمد شدن، نیازمند انگیزه بالا، صبوری زیاد،تلاش مداوم و پشتکار فراوان است.
✅ادامه دارد....👇👇👇👇👇
#خانمدکتربزرگخو
#پژوهشگرموفق
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
🎤درباره فعالیتهای علمی و پژوهشی خودتان توضیح دهید.
📝به لطف خدا، از سال82 در حوزه تدریس میکنم و از حدود سال نود به صورت تخصصی مدرس دروس پژوهشی هستم و از همان ایام به عنوان پژوهشگر با پژوهشگاه حضرت معصومه سلام الله علیها در جامعه الزهرا همکاری داشتم. در پروژه مستندسازی آثار بانو امین با مدیریت سرکار خانم دکتر نجم عزیز و در تلخیص کتاب قاموس قرآن با جناب آقای دکتر طیبحسینی بزرگوار همکاری داشتم. در سالهای 95 و 96 طرح پژوهشی مقایسه خانواده منتظر و خانواده منفعل از منظر روایات را با همراهی گروه مطالعات اسلامی مجتمع آموزش عالی شهیده بنت الهدی پیش بردیم. در سالهای اخیر هم تعدادی مقاله ترویجی، همایشی و تخصصی با دوستان طلبه چاپ کردیم. اخیرا هم دو مقاله علمی پژوهشی از بنده چاپ شده و در حال حاضر تعدادی مقاله آماده انتشار دارم و مشغول نوشتن رساله دکتری هستم.
🎤چه راهکارهایی برای ارتقاء سطح پژوهشی طلاب ارائه میفرمایید؟
📝معتقدم اگر عزیزان طلبه جایگاه پژوهش را در تحصیل و ساحتهای دیگر زندگی خود دریابند، قطعا به آن مشتاق میشوند و همیشه به دوستان عزیز عرض میکنم شما با هر انگیزهای که به حوزه آمده باشید و حتی اگر علاقهای به پژوهشگر شدن نداشته باشید، این درس میتواند نقطه عطفی در زندگی علمی، تحصیلی، معنوی، خانوادگی و اجتماعی شما داشته باشد.
و به نظرم ارتقاء سطح پژوهشی طلاب عزیز مرهون سه مؤلفه؛ تخصص علمی، مهارتهای پژوهشی و اخلاق پژوهشگری در کنار هم است. از این رو نیاز است علاوه بر واحدهای آموزشی و پژوهشی، سلسله نشستها و کارگاههای کارآمد علمی، روشی و اخلاقی و انگیزشی متناسب با سطوح مختلف تحصیلی، به صورت هدفمند در هر مقطع برگزار شود و با نیازسنجیهای دقیق و متناسب با نیازهای واقعی، این برنامه ها بروزرسانی شود.
🎤ضمن تشكر از وقتي كه در اختيار ما قرار داديد، در پايان اگر صحبت خاصي داريد، بفرماييد.
📝 از شما استاد بزرگوار و همه همکاران محترمتان در پژوهش و آموزش مجازی و غیرحضوری سپاسگزارم و برای شما و همه مخاطبان محترم کانال، آروزی توفیقات روزافزون دارم. امیدوارم همه تلاشها و پژوهشهای ما در مسیر بندگی و کسب رضای الهی و اعتلای خودشناسی و خداشناسی باشد.
#خانمدکتربزرگخو
#پژوهشگرموفق
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#لیستپژوهشگرانموفق در کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیرحضوری
۱. سرکار خانم دکتر ناهید طیبی
https://eitaa.com/pzh_mgh/55
۲.سرکار خانم صغری فهیمی
https://eitaa.com/pzh_mgh/113
۳. سرکار خانم دکتر ریحانه حقانی
https://eitaa.com/pzh_mgh/162
۴. سرکار خانم دکتر طاهره ماهروزاده
https://eitaa.com/pzh_mgh/211
۵. سرکار خانم سعیده پیشوایی
https://eitaa.com/pzh_mgh/276
۶. سرکار خانم دکتر مریم مظفری
https://eitaa.com/pzh_mgh/368
۷. سرکار خانم مریم زارع
https://eitaa.com/pzh_mgh/454
۸. سرکار خانم دکتر رویا باقری
https://eitaa.com/pzh_mgh/550
۹. سرکار خانم سیده مریم برقعی
https://eitaa.com/pzh_mgh/610
۱۰. سرکار خانم مرضیه مکاری امیری
https://eitaa.com/pzh_mgh/692
۱۱. سر کار خانم دکتر سمیه حاج اسماعیلی
https://eitaa.com/pzh_mgh/778
۱۲. سر کار خانم نعیمه نجمی نژاد
https://eitaa.com/pzh_mgh/860
۱۳. سرکار خانم دکتر ریحانه هاشمی
https://eitaa.com/pzh_mgh/928
۱۴. سرکار خانم دکتر سیده فاطمه موسوی
https://eitaa.com/pzh_mgh/1020
۱۵.سرکارخانم سیده فاطمه رئوفی تبار
https://eitaa.com/pzh_mgh/1113
۱۶. سرکار خانم کوثر سادات هاشمی
https://eitaa.com/pzh_mgh/1203
۱۷.سر کار خانم فاطمه قنبری
https://eitaa.com/pzh_mgh/1276
۱۸.سرکار خانم راضیه سادات سیدخراسانی
https://eitaa.com/pzh_mgh/1354
۱۹. سرکار خانم فرحناز قاسمی
https://eitaa.com/pzh_mgh/1452
۲۰ سرکار خانم دکتر نجمه نجم
https://eitaa.com/pzh_mgh/1569
۲۱. سرکار خانم راضیه علی اکبری
https://eitaa.com/pzh_mgh/1647
۲۲. سرکار خانم هاجر خادم زاده یگانه
https://eitaa.com/pzh_mgh/1705
۲۳. سرکار خانم دکتر زهره شریعت ناصری
https://eitaa.com/pzh_mgh/1783
۲۴. سرکار خانم لیلا همایون فرد
https://eitaa.com/pzh_mgh/1859
۲۵. سرکار خانم بلور الهی
https://eitaa.com/pzh_mgh/1930
۲۶. سرکار خانم منیر کبیر
https://eitaa.com/pzh_mgh/2012
۲۷. سرکار خانم فاطمه ایوبی
https://eitaa.com/pzh_mgh/2072
۲۸. سرکار خانم معصومه اسماعیلی موخر
https://eitaa.com/pzh_mgh/2154
۲۹. سرکار خانم خدیجه کریمی
https://eitaa.com/pzh_mgh/2243
https://eitaa.com/pzh_mgh/2244
۳۰. سرکار خانم سیده عذرا طباطبائی حکیم
https://eitaa.com/pzh_mgh/2331
#لیست
#پژوهشگرانموفق
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
لیست پژوهشگران موفق از ابتدای تشکیل کانال تا ۸ اسفند 👆👆👆
📚📚📚
#معرفیپژهشگرموفق
سرکار خانم الهام عبدی
https://eitaa.com/pzh_mgh
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
📚📚📚
#معرفیدانشپژوهموفقدرعرصهپژهشی
✅مصاحبه با دانش پژوه موفق خانم الهام عبدی
🎤لطفاً خودتان را معرفی نمائيد.
📝عرض سلام و خدا قوت خدمت شما و مخاطبین محترم
الهام عبدی سرینی متولد ۱۳۶۲ درشهر کرمانشاه هستم . در سطح ۳ رشته فقه و اصول مشغول تحصیل میباشم.
🎤با چه انگیزهای وارد حوزه علمیه شدید؟
📝تحصیل در حوزه را با فاصلهی فراوانی از اخذ دیپلم ، تقریباً در سن ۳۰ سالگی با وجود داشتن دو فرزند شروع کردم. علاقه به علوم دینی شاید بهترین انگیزه برای تحصیل در حوزه علمیه بود.
🎤فعالیت پژوهشی را ا ز چه زمانی و چطور آغاز کردید؟
📝دارای روحیهی پژوهش محور هستم یعنی همیشه دوست داشتم که خودم به جواب درست برسم. پژوهش در حوزه را از همان سال اول شروع کردم.
🎤عوامل موفقیت شما در امر پژوهش چه بوده است؟
📝علاقه به پژوهش های جدید شاید یکی از عوامل مهم باشد که با تشویق اساتید و راهنمایی مفید این عزیزان سبب پیشبرد بهتر موضوعات پژوهشی بنده بوده هرچند حقیر معتقدم که موفقیت در امر پژوهش صرف نوشتن یک تحقیق حاصل نمی شود بلکه اگر تحقیق یک پژوهشگر سبب حل یک مسئله شد میتوان آنرا موفق دانست وبنده تا رسیدن به این مرحله فاصله فراوانی دارم.
🎤توصیه شما به طلابی که در آغاز راه پژوهش هستند چیست؟
📝آنچه از اساتید خود در این رابطه یاد گرفتم را به شما توصیه میکنم،اینکه از پرداختن به موضوعات تکراری و کلیشهای پرهیز کنید. همیشه سعی کنید موضوعاتی که مورد علاقه خود شما ست را انتخاب نمائید. مطالعه مفید و هدفمنددر منابع مرتبط داشته باشید هر نکتهای که جدید و کاربردی است در گنجینۀ اطلاعاتی خود داشته باشید و بهترین راه برای حفظ این نکات یادداشت برداری های طبقه بندی شده در هر باب است .
🎤در مورد آثار پژوهشی خود ، توضیحاتی بفرمائید.
📝پژوهش را از اولین سال ورود به حوزه ضمن یک تحقیق تاریخی با موضوع زندگینامه جناب سلمان فارسی(قبل از اسلام -در زمان حیات پیامبر-و در زمان خلفاء)با هدف معرفی یک الگوی ایرانی اسلامی شروع کردم درسال های بعد بر روی موضوعاتی مانند آسیب شناسی تکفرزندی از منظر اسلام ، نقش زنان در رویداد های صد سال اخیر ایران( مشروطه وبعداز آن)، زنگی نامه بیبی مریم بختیاری و پایاننامه با موضوع آسیب شناسی تضعیف باور مهدویت را در سال ۹۸ دفاع کردم. آخرین تحقیق بنده با موضوع تحدید تجسس در امور امنیتی بوده که به تازگی به پایان رسیده است .
🎤شیوه مدیریتی شما برای انجام امور پژوهشی در کنار وظایف خانوادگی چیست؟
📝پرورش اولیه موضوعات در ذهن، قبل از انجام پژوهش و تحقیق و گردآوری اطلاعات پیرامون آنها به صورت تدریجی ،روش بنده در امور پژوهشی هم زمان با انجام وظایف خانوادگی است در این راستا حتی از ظرفیت خانواده در نقد و بررسی اطلاعات وچینش مطالب پژوهش استفاده میکنم که سبب نوعی آموزش گام های اولیه پژوهش به فرزندان و علاقه آنها به پژوهش و تحقیق شده است.
#پژوهشگرمپفقدرعرصهپژوهش
#سرکارخانمالهامعبدی
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینشستعلمی
✅موصوع: بررسی جایگاه مهدویت در اندیشه امیر مؤمنان علی علیه السلام در نهج البلاغه
🎤باحضور استاد: آقای حسین حیدر پور
⏰ زمان : دوشنبه ۱۵ اسفند ماه ساعت ۱۹
💻 لینک حضور در نشست
https://roqayek.lms2.hozehkh.com/ws/mqxrmkp79oq
#نشستعلمی
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
🔰 #کرسیعلمیترویجی
معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی با همکاری گروه علمی تاریخ اهل بیت(ع) برگزار می کند.
💠کرسی علمی ترویجی با عنوان:
«دوازده انسان معصوم، امامان و بنای تشیع از متیو پیرس»
🔸ارائه دهنده:
حجتالاسلام والمسلمین دکترحسین عبدالمحمدی
🔹دبیر علمی:
حجتالاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی محمدی
🔹ناقدان:
حجتالاسلام والمسلمین دکتر سیدحسین موسوی بیرجندی
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد دشتی
⏪زمان: دوشنبه 15/اسفند/1401
⏱ساعت 12:30 الی 14:30
🕹مکان: سالن شهید صدر(ره) به صورت حضوری و برخط
🌐 لینک پخش آنلاین: https://vc.miu.ac.ir/tarikh
#کرسیعلمیترویجی
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#جلسهدفاعیه
پایان نامه سطح۳_ رشته فقه و اصول
✅"بررسی فقهی حکم استمتاعات نا متعارف"
💠دانش پژوه؛ سرکار خانم فاطمه توسلی از طلاب مرکز مجازی و غیرحضوری
💠استاد راهنما: سرکار خانم محدثه اصولی
💠استاد داور: سرکار خانم زهرا عزیزاللهی
📆دوشنبه ۲۲ اسفند
⏰ساعت ۷
🏠ساختمان شهید قدوسی _ طبقه سوم_ سالن دفاعیه
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفیمجلات
✅مجله علمی مشکوة دارای رتبه (ب) وزارت علوم از مقالات پژوهشی محققان در موضوعات قرآن و حدیث با گرایشهای زیر استقبال می کند:
🔸آموزه ها و معارف اسلامی؛
🔸مطالعات بین رشتهای؛
🔸معناشناسی؛
🔸روششناسی؛
🔸تاریخ و تفسیر قرآن
و.....
🔷صاحب امتیاز: بنیاد پژوهشهای اسلامی
🔷مدیر مسئول: دکتر احد فرامرز قراملکی
🔷نوع مقالات: پژوهشی، مروری، ترویجی
🔷توالی و نوع انتشار: فصلنامه
☎️شماره تماس: 05133154304
🌐آدرس سامانه: mishkat.islamic-rf.ir
eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐 @howzehpajohesh
#نشریات
#مشکوة
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
📚📚📚
#معرفینشریاتبینالمللی
✅نشریه میان رشته ای مطالعات اسلامی (تاریخ، حقوق، ادبیات ، فلسفه، مذهب و ...)
🏠مرکز مطالعات اسلامی آکسفورد
📗ناشر دانشگاه آکسفورد
🔸وبگاه :
http://jis.oxfordjournals.org
🔸روش ارسال مقاله از طریق ایمیل به :
publications@oxcis.ac.uk
💠#نقدعلمیدیدگاهمستشرقان،
قلم و همت شما را می طلبد.
#مجلات
#مطالعاتاسلامی
#مستشرقان
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
31.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚📚📚
#کارگاهآفلاین
✅"روش پردازش اطلاعات"
🔸جلسه 1⃣ از 3⃣
🎤حجةالإسلام و المسلمین رضاییان
🕰مدت تقریبی کارگاه: ۱۶ دقیقه
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚📚📚
#کارگاهآفلاین
✅"روش پردازش اطلاعات"
🔸جلسه 2⃣ از 3⃣
🎤حجةالإسلام و المسلمین رضاییان
🕰مدت تقریبی کارگاه: ۹ دقیقه
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
36.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚📚📚
#کارگاه
✅"روش پردازش اطلاعات"
🔸جلسه 3⃣ از 3⃣
🎤حجةالإسلام و المسلمین رضاییان
🕰مدت تقریبی کارگاه: ۱۸ دقیقه
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh
🔆🔆🔆🔆🔆
📣سامانه تلفنی پاسخگویی به شبهات اعتقادی
☎️ 31768 داخلی 2
⌛️ صبح ها ساعت 8 الی 12
⌛️عصرها ساعت 15 الی 18
@vdc_jz