May 11
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
◾️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
◾️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
◾️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
◾️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
◾️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
◾️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
✅ فیلم جلسات مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی بارگذاری شد.
🔹اولین مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی از سلسله مدارس سیاستگذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی در تاریخ ۲۱ لغایت ۲۷ مرداد ١۴٠٢ در شهر مقدس قم برگزار گردید.
لینک صفحه آپارات مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی
https://www.aparat.com/playlist/9970111
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
اصل ١٣١ قانون اساسی، طرحی هوشمندانه برای شرایط خاص
اصل ١٣١ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که در مقام بیان نحوۀ اداره قوه مجریه در شرایط فقدان رییسجمهور است، از ابتدای تصویب این قانون در سال ١٣۵٨ تاکنون سه مرتبه به اجرا درآمده است.
🔻 تیر ١٣۶٠ (عزل)
١. ابوالحسن بنیصدر به عنوان اولین رییسجمهور در انتخابات ۵ بهمن ١٣۵٨ انتخاب شد اما در تاریخ ١ تیر ١٣۶٠ با حکم امام خمینی و رأی عدم کفایت سیاسی مجلس عزل شد. پس از عزل وی، طبق اصل ١٣١ سابق، شورای موقت ریاستجمهوری تشکیل و محمدعلی رجایی عهدهدار امور قوه مجریه شد. دومین انتخابات ریاست جمهوری نیز در سیوسومین روز از مهلت ۵٠ روزه، در تاریخ ٢ مرداد ١٣۶٠ برگزار گردید و محمدعلی رجایی به عنوان دومین رییسجمهور انتخاب شد.
🔻 شهریور ١٣۶٠ (فوت)
٢. پس از انفجار دفتر نخستوزیری در تاریخ ٨ شهریور ١٣۶٠ و شهادت رییسجمهور رجایی، دومین شورای موقت ریاست جمهوری طبق اصل ١٣١ سابق تشکیل شد و با توجه به شهادت نخستوزیر باهنر، یک دولت موقت با نخستوزیری محمدرضا مهدویکنی شکل گرفت. سومین انتخابات ریاست جمهوری نیز در سیودومین روز از مهلت ۵٠ روزه، در تاریخ ١٠ مهر ١٣۶٠ برگزار گردید و سیدعلی خامنهای به عنوان سومین رییسجمهور انتخاب شد.
🔻 اردیبهشت ۱۴۰۳ (فوت)
٣. به دنبال سانحۀ سقوط بالگرد و شهادت رییسجمهور رئیسی، طبق اصل ۱۳۱، در تاریخ ٣١ اردیبهشت ۱۴۰۳ معاون اول رییسجمهور، محمد مخبر با موافقت رهبری عهدهدار اختیارات و مسئولیتهای رییسجمهور شد و قرار است ظرف مدت حداکثر ۵۰ روز آینده رییسجمهور جدید نیز برای مدت چهار سال انتخاب شود.
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
🔴برای ایران چهارم؛ برای رویای سه هزارساله ی سرزمین میانه
🖌حسین مهدیزاده
1⃣ از 2⃣
🔻#ایران اسم #اولین ملتی است که در تاریخ بشر شکل گرفته است و به این ایران، ایران بزرگ یا بقول اروپایی ها پرشیا یا همان #ایرانشهر و یا حتی شهر خالی می گفتند. زند (قبیله) ها و ویس (دهکده) های زیادی که بین هزار تا چند هزار سال قبل از این، در سرزمین های ایران بزرگ زندگی میکردند، حدود 2500 سال قبل، نمی دانیم که به چه دلیلی، سرجمع پذیرفتند که به جای اینکه هر کدام یک شهر باشند، یک واحد یکپارچه باشند و هر کدام از این مدنیت ها، شهربانی و #ساتراپی درون آن قدرت مرکزی باشند!
🔻من هنوز متوجه نشدم که چرا این مدنیت ها با هم #یکپارچه شدند!؟ البته می فهمم که هیچ وقت زور برای یکپارچگی به این طولانی و عمق که برای ایرانیت رخ داده است کافی نیست، چه اینکه وقتی پس از 200 سال #اسکندر مقدونی این نظام را متلاشی کرد، این مردم بین هفتصد تا هزار سال دوباره تلاش کردند تا دوباره در دوره #خسروپرویز یکپارچه شوند و البته اینبار این طرح از درون شکست خورد چرا که فرهنگ ایرانی دوره میانه برای وحدت بخشی کم مایه بود.
🔻اما برویم سراغ سوالهای اصلی تر؛ ایران از کجا تا کجاست؟ وقتی می گوییم ایران، می دانید ایران کجاست و به کجا اَنیران گفته میشده؟ خیلی خلاصه جواب می دهم، ایران، از جلگه های رود سند شروع میشده و بعد در سرزمین های بین پنج دریای عمان، خزر، سیاه، مدیترانه و سرخ عمق پیدا می کرده و تا شمال آفریقا، یعنی مصر و جلگه رود نیل هم ادامه پیدا می کرده.
🔅ما تا به امروز سه بار ایران ساخته ایم:
1⃣ایران اول به پایتختی زاگرس تا شوش تا مدائن تاسیس شد.
2⃣ایران دوم یا همان ایران معروف به دوره میانه، ایرانی است که پس از حمله اسکندر هزار سال تلاش کرد تا مجددا همه این جغرافیای آرزومند را دور هم جمع کند، این تلاش به نخبگی #پارت و #پَهلَو ممکن شد و #خراسان بود که پایتخت فرهنگی ما شد.
#فردوسی پس از شکست این تلاش، شاهنامه و #شهرنامه باقی مانده از این دوره را به نظم درآورد. یادتان هست که #اَنیران شاهنامه فردوسی که دشمن اصلی رستم بود کجا بود؟ بله! #توران.
توران همان آسیای میانه است که مشکل ما ایرانیان با آنها این است که #دیوپروست هستند. دیو و دئوس و ذئوس از یک ریشه هستند و ما با آن بت پرستی که در شرق و غرب عالم در جریان بود مخالف بودیم.
البته توران در دور سومی که مردم این منطقه یک دست شدند به ما پیوست!
🔻اما یک دقتی کنید که این ایران بزرگ #امروز اسمش چیست؟ آیا هنوز هم هویت مشترکی دارد؟
اروپایی های استثمارگر، که خود را نقطه پرگار عالم می دانستند، همه ما را خاور یعنی شرق نامیدند و آمریکا را باختر و غرب. اما اگر به جغرافیای انسانی کره زمین نگاه کنید، واقعیت این است که دقیقا این منطقه ای که از آن حرف زدیم، «سرزمین های میانه» جغرافیای انسانی است!
🔻اینجا میانه شرق و غرب است، اینجا میانه شمال و جنوب است! اینجا تنها یک اسم دارد: #میانه، #وسط بدون هیچ پسوند و پیشوندی!
به یک معنای استعاری، همینها هستند که #امت وسط هستند و #شاهد زندگی شرق و غرب و شمال و جنوبیم و اگر شاهد صادقی باشیم، می توانیم راوی درستی ها و ارزشمندی های همه طرفین برای همدیگر باشیم. می توانیم واسطه شویم تا همه با هم مراوده و تعامل کنند!
🔻اینجا تنها جایی است که اگر قبول کند و #اخلاق و نگاه درستی را انتخاب کند، می تواند رابطه شرق و غرب و شمال و جنوب عالم را تراز کند. اینجا جایی است که می تواند آن تعادلی را که عدل است و منافع کسی را بر دیگری ترجیح نمی دهد، را به جهانیان معرفی کند. بقیه اگر بخواهند هم #نمی_توانند چنین باشند!
بقیه خودشان یک کفه ترازو هستند و کی، کفه می تواند تراز بشود؟ چه شرق و چه غرب، اگر بخواهند نقش تراز را بازی کنند، منافع شان را تحمیل خواهند کرد.
3⃣ اگر خوب دقت کنید ایران بزرگ، همین سرزمین میانه و وسط، در دور سوم نامش شده است جهان اسلام! اگر از کلیت این سرزمین سوال کنید، باید به کلیت جغرافیای آن نگاه کنید. این کلیت بیش از هزار و چهارصد سال است که اسمش سرزمین اسلام است و شدیدا هم فرهنگ اسلام را پذیرفته!
تازه اسلام، توران را هم مسلمان کرده! چقدر ما ایرانیان با تورانیانِ «دیوپرست» جنگیدیم و موفق نشدیم، اما نشد که نشد! می دانید که ما ایرانیان، تازی ها را جزء خودمان می دانستیم، و پس از اینکه #جمشید فره ایزدی را از دست داد، تازی هایمان به قدرت رسیدند، اما توران، دیگری و دشمن ما بود. مشکل توران بود! اما دور سوم و در دور اسلام توران و حتی شبه جزیره هم راه درست را پیدا کردند و به این یکپارچگی بزرگ پیوستند!
📌 لینک قسمت دوم:
https://eitaa.com/social_theory/2454
🆔 @social_theory
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
🔴برای ایران چهارم؛ برای رویای سه هزارساله ی سرزمین میانه
🖌حسین مهدیزاده
2⃣ از 2⃣
🔻شوربختانه، اسلام به دست #خلافت افتاد؛ معنایی از جنس همان چیزی که ما ایرانیان آن را غلط و ظلم یافته بودیم و به خاطر همین نیز از #ساسانیان دل کنده بودیم و دروازه شهرهایمان را به سوی تازی هایمان باز کرده بودیم و شاید داستان پناه بردن از جمشیدی که فره ایزدی را از دست داده، به #ضحاک شاه تازی، استعاره همین تجربه تلخ تاریخی باشد.
🔻ما ساکنین سرزمین های شرقی تر که پهلوانان -عناصر فرهنگی دوران دوم- در میان ما بودند، با خلافت سر ناسازگاری گذاشتیم و کم کم راه #اهلبیت پیامبر اسلام را برگزیدیم!
بقیه سرزمینها اما، کم کم ایران را فراموش کردند، مرکزی ها و غربی ها، حتی عرب شدند! شام و مصر را نگاه کنید! اینها برای خودشان هویت تمدنی در دوران باستان داشتند، اما حالا عرب هستند و استیلای خلافت را پذیرفتند، چنانچه سابقا در مقابل #فرعون ها هم مقاومت نکرده بودند و تسلیم شده بودند!
4⃣حالا بعد از دو هزار و پانصد سال از شروع ایران و هزار و چهارصد و پنجاه سال از اسلام، یک #ایران_چهارمی، یک اسلام دیگری، یک کورسویی از رفتار مشترک بین ساکنین سرزمین های میانه دوباره در حال رخ نمایان کردن است.
این بار، این احیاء، زنده به افکار و ایده سیاسی و اجتماعی و مجاهدت و پهلوانی و ایثار همین طرفداران اهلبیت است که می خواهند به سبک ولایت و فتوت و اخوت -البته با نسخه و نقشه و طرح و شریعتی که از اهلبیت یاد گرفته اند، در یکی از پیچیده ترین دوران های جامعه پردازی تاریخ بشر، دوباره #رویای_سرزمین_های_میانه را احیا کنند و روایت مشترکی برای این مردم از هم گسیخته و ناامید و به استثمار رفته توسط غربیان و شرقیان ایجاد کنند!
لابد می پرسید با کدام شواهدی دفعتاً چنین ادعای غریب می کنی؟!
چون دارم با این دو چشم کوچکم چیزهای بزرگ و باور نکردنی می بینم!
می بینم که یک خراسانی و سیستانی و سِندی، به فرمان یک زاگرسی برای نجات کنعانیهای اسیر شده به دست صلیبی ها در بیت مقدِس، در کنار مدیترانه، جهاد می کنند! یک کارمانیایی، برای نجات بین النهرینی ها در بغداد کشته می شود! یک یمنی از باب المندب، برای نجات مسلمانان بیت مقدِس، تجارت غرب و شرق را به گرو میگیرد، بلکه در اقیانوس هند، کشتی رومی های صلیبی را با موشک غرق میکند!
🔻و امروز هم از شبه قاره هند، تا توران تا قفقاز تا کنار مدیترانه، برای شهادت #رئیس پارت و پارس و ماد عزای عمومی اعلام کرده اند!
🔻 این نشانه های غریب، نشانه های چیست اگر نشانه های احیاء چهارم نیست!؟
اینها نشانه های #هلال_شیعی و احیاء #امپراتوری_پرشیا نیست! کسانی که چنین می گویند، آگاهانه دروغ می گویند تا حقیقت مخفی شود!
اینها رویاشان ایرانی تر نیست از آنهایی که #شیر_و_خورشید را می پرستند و انتخاب هزار و چهارصد سال اخیر ایرانیان و ساکنین سرزمین میانه را «انتخابی در پرانتز» معرفی می کنند؟
اینها ایرانی تر نیستند از کسانی که در سرزمینهای میانه، سودای غربی شدن و شرقی شدن دارند و فرش قرمز زیر پای آنها پهن می کنند و در مقابل، ساتراپی های ایران و ایالت های اسلامی را با نژادپرستانه ترین تعابیر، عقب مانده و دشمن خطاب می کنند و با آنها رفاقت نمیکنند؟! دشمن بودن آنها واضح نیست؟!
🔆ایران چهارم، اینبار با مشارکت همه شهربانی هایش، در حال تولد است! همان «بعثت الاسلام من جدیدٍ»! همان «امت وسط»! همان «سرزمین های افسانه ای میانه»! همانی که هنوز فقط می دانیم که با مقاومت و «نه شرقی، نه غربی» در حال آغاز شدن است!
اینها نشانه های غریب یک تولد نیست؟!
📌 لینک قسمت اول
https://eitaa.com/social_theory/2453
🆔 @social_theory
❇️ تحلیلی کوتاه از مدیریت بحران بینظیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی، در ماجرای شهادت رئیس جمهور، وزير خارجه، نماینده ولی فقیه در آ.شرقی، استاندار آ.شرقی و همراهان
۱-از رئیس جمهور مملکت و همراهانش «هیچ» خبری نیست! کشور در «بهت» و «ابهام» فرو رفته است. در سخنرانی برای «سلامت» آنها «دعا» میکند، سپس با «آرامش» به مردم «اطمینان» میدهد که «هیچ» اختلالی در کار کشور به وجود نخواهد آمد. میگوید به مسئولان «توصیهها» شده و کارها «مرتب» و «منظم» به پیش میرود.
سدی محکم در برابر سیلاب احتمالی!
۲-بعد از گذشت ۱۶ ساعت، رسماً اعلام میشود که رئیس جمهور شهید شده است. پیامی مینویسد. از رئیس جمهور تمجید میکند ولی بر خلاف پیامهای مشابه، فضا را «احساسی» نمیکند و بر انتخاب رئیس جمهور جدید تاکید میورزد.
۳-در این گیر و دار، مجلس خبرگان قرار است شروع به کار کند. رئیس جمهور و امام جمعه تبریز غایبان بزرگ این مجلس هستند. در این شرایط در پیامی «محکم» و «ادیبانه»، نظام اسلامی را «تعریف» میکند و از دیگران «دعوت» میکند تا به «تجربه شکست خورده غرب» بنگرند و در «طرح جامع و استوار و گرهگشای حکمرانی اسلامی» تأمّل کنند. بعضی جملات را باید چند بار خواند تا دقیق متوجه شد!
همین قدر با قدرت و تهاجمی!
۴-قرار است بر پیکر رئیس جمهورِ شهید و همراهان نماز بخواند. به تجربه حاج قاسم، همه منتظر و نگران جمله «انا لا نعلم منه الا خیرا» هستند. سه بار این جمله را تکرار میکند. همه گریه میکنند جز او!
فیلمهای قبل و بعد نماز هم بیرون میآید: همچنان «آرام»، «محکم» و «مطمئن».
۵-از ظهر همان روز، سران کشورهای مختلف به نوبت میآیند برای عرض تسلیت. ولی او برای «تسلیت و عزا» ننشسته است. جلسات، «کاری» میشود! نقطه اشتراک و تاکید صحبتهایش، ادامه ارتباطات و تقویت آن است. با اطلاعات همیشگیاش در مورد کشورها و اخبارشان صحبت میکند. حتی برای «اسماعیل هنیه» درس تفسیر میگذارد که از دو وعده الهی یکیش مانده و آن هم «نابودی اسرائیل» است و شما آن را خواهید دید!
با سران چندین کشور جلسهی پشت سرهم دارد، شب هم به خانواده رئیس جمهور سر میزند.
۶-سه روز گذشت، در هر کشور دیگری این سه روز میتوانست به «هر اتفاقی» منجر شود. ولی در ایران، «هیچ» اتفاقی نیفتاده است. همه چیز مرتب و منظم پیش میرود. مردم برای از دست دادن رئیس جمهورِ شهیدشان عزاداری میکنند و اشک میریزند.
🔹حرف آخر🔹
فقط یک چیز مانده: حرفهای نگفتهای که شاید «بعدا» بگوید...
🔹یک سوال از شما: چند کتاب و فیلم میتوان از این «روش مدیریت» تولید کرد؟ و در چه رشتههای تخصصی میشود آن را تدریس نمود؟
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از برنامه تلویزیونی ثریا
🔴 امشب؛ برنامه زنده #ثریا | بررسی عملکرد و دستاوردهای اقتصادی دولت شهید دکتر رئیسی
♦️کارآمدی در کنار اخلاص و روحیه مردمی؛ رمز و راز ماندگاری رئیسجمهور شهید در قلب مردم
🔹در کنار دستاوردهای بزرگ دولت شهید رئیسی، راه ناتمام دولت سیزدهم در برخی حوزهها چگونه باید تکمیل شود؟
🔹چالشهای اقتصادی و مشکلات معیشتی چگونه بهبود می یابد؟
🔹بررسی شاخصهای اقتصادی و پروژههای مهم دولت سیزدهم؛ مسیر آینده چه باید باشد؟!
🔸به همراه گفتوگو با نماینده کارگران برخی کارخانههای احیا شده
🔻باحضور:
🔹دکتر حمیدرضا مقصودی
▫️رئیس امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه
🔹مهندس احمد صالحی
▫️پژوهشگر اقتصادی
🕰 امشب؛ یکشنبه ۶ خرداد، ساعت ۲۳:۱۵
📺 شبکه یک سیما
@sorayatv
✅ «دولت تمدنساز ثمره خون شهید آیتالله دکتر رئیسی»
✍ شهادت آیت الله دکتر رئیسی و برگزاری پیش از موعد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم بسیاری از موازنههای سیاسی انتخابات ریاست جمهوری را به هم زد. نکتهای که بیش از همه قابل تامل است جهش فکری نخبگان و حتی عموم مردم نسبت به معیارهای رئیس جمهور آینده میباشد که به واسطه تزریق خون شهید در جامعه ایجاد شده است. شهید رئیسی با روحیه اخلاق گرایانه، تقوا پیشه، مردمدار و ولایت مدار در این سه سال نشان داد که ویژگیهای یک رئیس جمهور فقط رجل سیاسی مدیر، مدبر و دارای سابقه اجرایی نیست بلکه مهمتر از آن داشتن نگرش تمدنی در چهارچوب نظام ولایی اسلام و نیز متخلق به اخلاق و تقوا بودن میباشد. وجود این ویژگیها در رئیسجمهور موتور محرک سایر اعضای دولت برای ایجاد دولتی در شأن تمدن اسلامی است.
🔶 اصل یکصد و سیزدهم قانون اساسی بیان میدارد که «پس از مقام رهبری رئیس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیما به رهبری مربوط میشود بر عهده دارد.» پس عالیترین مقام بعد از مقام رهبری نیز باید مانند رهبری نگرش تمدنی برگرفته از فقاهت اسلامی به حاکمیت و اداره کشور داشته باشد و در این زمینه صاحب اندیشه باشد. توقعی که مورد انتظار آحاد ملت ایران و حتی جامعه جهانی از رئیسجمهور آینده ایران اسلامی میباشد. از اینرو جامعه انقلابی به دنبال چهرههای فرهیخته روحانیت و فقاهت میباشد و معتقد است که حضور ایشان سطح ریاست جمهوری را به جایگاه واقعی آن در قانون اساسی نزدیکتر میکند و قدرت فقاهت ایشان در کوتاهکردن ایادی لیبرال مسلک و نحلههای مرتبط با آن موفق خواهد بود. بنابراین تلاشهای زیادی برای ورود این اعزه از طرف گروههای مختلف در حال انجام است.
🔶 با عنایت به احتمال عدم حضور اساتید حوزوی مورد نظر و نیز لزوم وجود کاندیداهای متعدد صاحب گفتمان، جامعه انقلابی در اقدامی هوشمندانه با همان معیار نگرش تمدن اسلامی که به برکت خون شهید رئیسی ایجاد شده چهرههایی را که قائل و معتقد به این نگرش هستند و ضمن مطالعه در این زمینه التزام عملی خویش را هم نشان دادهاند در رصد انتخاباتی خویش قرارداده و در تلاش برای حضور انتخاباتی ایشان هستند.
🔶 به نظر میرسد خون شهید رئیسی آثار گهربار خود را بیش از پیش نشان داده و پس از تلاشهایی که برای ایجاد مجلس تمدنساز صورت گرفت، اینک جامعه انقلابی ایران اسلامی در پی ایجاد دولت تمدنساز میباشد.
🔶 اندیشکده قصد همچون گذشته با نگاه تمدنی خود در انتخابات پیش رو در تمام سطوح فوق کنشهای خود را شروع نموده تا به فضل الهی آنچه موجب عزت و صلاح مسلمین است رقم بخورد.
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻🔻🔻 بسیار مهم 🔻🔻🔻
دکتر حمیدرضا مقصودی (اقتصاددان) در برنامه ثریا:
این پرونده باید در داخل کشور باز شود که آیا در دهه نود تحریم بودیم یا دچار خودتحریمی شده بودیم؟
آیا عده ای در داخل برای فشار آوردن به نظام و مردم نفت نمی فروختند یا به علت تحریم ها نمی توانستیم بفروشیم؟
آیا امروز که شاخص های اقتصاد کلان تفاوت های چشم گیری پیدا کرده است تحریمی حذف شده است؟
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
📌 پژوهشکده علوم انسانی اسلامی دانشگاه قم با همکاری معاونت پژوهش دانشکده الهیات دانشگاه قم برگزار میکند:
🔸 کرسی علمی ترویجی
عنوان کرسی «صورتبندی اخلاق سیاستگذاری اقتصادی؛ نقدی بر رویکرد فایدهگرایی و معرفی رویکرد مقولهمحور مبتنی بر اندیشه شهید صدر»
ارائه دهنده: دکتر علی سعیدی
ناقد اول: دکتر محمدجواد توکلی
ناقد دوم: حجت الاسلام دکتر حسین بحرینی یزدی
دبیر علمی: حجت الاسلام دکتر محمد زارعی
♦️ زمان: چهارشنبه 9 خرداد 1403، ساعت 10
♦️ مکان: دانشگاه قم، دانشکده الهیات، سالن شهید مفتح
▫️پخش آنلاین
🆔 https://app.bigbluebutton.me/join/o5wzq07yyt
پژوهشکده علوم انسانی اسلامی | دانشگاه قم
https://eitaa.com/joinchat/2053374542Cb7dd13d8c8
🆔 @DrSaeedi
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir