26.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه امام کاظم علیهالسلام به تلاش تام و تمام
🔸این روایت از حضرت موسیبنجعفر است و سندش، سند بسیار معتبری است و صحیح است که توصیه میفرمایند به «جدّیّت»؛ جدّیّت یعنی تلاشِ تام و تمام؛ [یعنی] هر چه میتوانید تلاش کنید. جِدّ در مقابل هزل نیست، در مقابل وهن است، [به معنی] سستیکردن، عدم مبالات.
🔸میفرماید که خودت را از اندازهی یک آدمِ مقصّر خارج نکن، خودت را از حدّ تقصیر در عبادتِ خدا بیرون نیاور؛ یعنی هیچ وقت گمان نکن که خب، ما دیگر آن کاری که باید بکنیم، انجام دادهایم؛ ما دیگر آن وظیفهی لازم را در قِبال پروردگار انجام دادهایم؛ نه، هیچ وقت چنین چیزی برای من و شما پیش نمیآید؛ ما همیشه در مقابل خدای متعال، دچار تقصیر و کوتاهی هستیم.
🗓 شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
#حدیث
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1885
@qom_khamenei_ir
پریشانی و ناکامی آمریکا و رژیم غاصب در منطقه قابل مشاهده است
طبیعی است که قدرتهای استکباری و بیش از همه آمریکا، از چنین گرایشی در دنیای اسلام نگران باشند و همهی امکانات خود را در رویارویی با آن به کار برند .. و اکنون چنین است.
از امپراتوری رسانهای و شیوههای جنگ نرم، تا جنگافروزی و شعلهور ساختن جنگهای نیابتی، تا وسوسهگری و خبرچینی سیاسی، و تا تهدید و تطمیع و رشوه .. همه و همه از سوی آمریکا و دیگر مستکبران به کار گرفته میشود تا دنیای اسلام را از مسیر بیداری و سعادت خود جدا کنند.
رژیم جنایتکار و سیهروی صهیونیست در این منطقه هم یکی از ابزارهای این تلاش همهجانبه است.
به فضل و ارادهی الهی این تلاشها در بیشتر موارد ناکام مانده و غرب مستکبر در منطقهی حسّاس ما و اخیراً در همهی جهان روزبهروز ضعیفتر شده است. پریشانی و ناکامی آمریکا و همدست جنایتکار او یعنی رژیم غاصب در منطقه را میتوان در صحنهی حوادث فلسطین و لبنان و سوریه و عراق و یمن و افغانستان بوضوح تماشا کرد.
پیام به حجاج بیتالله الحرام۱۴۰۱/۰۴/۱۷
#گفتمان
#مقاومت
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1887
@qom_khamenei_ir
13590406_43146_64k - Segment1(00_18_12.393-00_20_08.161).mp3
1.86M
گسترش اسلام، کمک به ظهور
شما یک قدم این بار را به منزل نزدیکتر کردید و با این انقلاب، مانع را که همان دستگاه و نظام پلید ظلم در این گوشهى دنیا بود و سرطان بسیار خطرناک و موذى و آزاردهندهاى بود، کندید و قلع و قمع کردید.
خب، حالا بعد از این چه کنیم؟ بعد از این، تکلیف ما روشن است. اوّلاً ما باید بدانیم که ظهور ولىّعصر (صلوات الله علیه) همان طور که با این انقلاب ما یک قدم نزدیک شد، با همین انقلاب ما باز هم میتواند نزدیکتر بشود؛ یعنى همین مردمى که انقلاب کردند و خود را یک قدم به امام زمانشان نزدیک کردند، میتوانند باز هم یک قدم و یک قدم دیگر و یک قدم دیگر خودشان را به امام زمان نزدیکتر کنند. چطور؟
اوّلاً هر چه شما بتوانید دایرهى همین مقدار از اسلامى که من و شما در ایران داریم ــ مبالغه نمیکنیم، اسلام کامل البتّه نیست، امّا بخشى از اسلام را این ملّت توانسته در ایران پیاده کند ــ در آفاق دیگر عالم، در کشورهاى دیگر، در نقاط تاریک و مظلَم دیگر گسترش و اشاعه بدهید، همان مقدار به ظهور ولىّ امر و حجّت عصر کمک کردهاید و نزدیک شدهاید.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران به مناسبت نیمه شعبان ۱۳۵۹/۰۴/۰۶
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1888
@qom_khamenei_ir
سنت آزمایش
آیاتی نظیرِ «أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا یَعْلَمِ اللهُ الَّذینَ جاهَدُوا مِنْکُمْ وَیَعْلَمَ الصَّابِرینَ» و «أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لا یُفْتَنُونَ» بیانگر آن است که تا وقتی که پروردگار عالم، مردم را نَیازماید و در کورهی امتحان نریزد و پاکبازان در راه دین و مؤمنان راستین به خدا و راه انبیا را از دیگر مدّعیانِ پوچگو جدا نکند، کورهی امتحان همچنان مشتعل، و غربال امتحان در گردش است، و همچنان آزمونهای الهی پیش میآید. این مفاد مشترک تمام آیاتی است که دربارهی امتحان و آزمایش آمده است.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۸۰
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
❓آیا فلسطینیها زمینهای خود را به صهیونیستها فروختند؟
♦️ پاسخ رهبر انقلاب به شبههی خرید زمینهای فلسطینیان توسّط صهیونیستها
📚 در اینجا، قدرتمندان عالم به این غصب بزرگ و ظلم بینظیر کمک کردند. آنها به این حرکتی که شبیه آن در دنیای معاصر و حتّی در گذشته هم اتّفاق نیفتاده است، کمک کردند. تلختر اینکه، بیرون راندن مردم فلسطین از سرزمین خودشان، به حالت عادی هم انجام نگرفت. یک وقت است که میآیند زمینهایشان را میخرند، پولش را میدهند، و میگویند: «باید بروید.»
البتّه این هم ظلم است، این هم غصب است؛ امّا این طور هم عمل نکردند. شبانه رفتند و یک ده را با اهلش سوزاندند! هر که توانست خودش را نجات دهد، نجات داد و هر که ماند، سوخت که سوخت!
قضیّهی «دیریاسین» راست است؛ قضیهی «کفرقاسم» راست است؛ روستاهایی را که صهیونیستها آتش زدند، حقیقت دارد.
📚 برشی از کتاب #فلسطین
(رهنامهی ۳۸)
https://shop.khameneibook.ir/product/کتاب-فلسطین-ره-نامه-38
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولینصرن الله من ینصره
اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است... من قاطعانه میگویم: حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم دشمن صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت... تحرّکوا باسم الله إلى الأمام و اعلموا أنّه «وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه».
سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
#معارف_انقلاب
#مقاومت
#فلسطین
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1892
@qom_khamenei_ir
19.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ارتباط «توحید» با مسئلهی فلسطین
«لاالهالّاالله» صرفاً یک مسئلهی اعتقادی و ذهنی محض نیست؛ بلکه منشأ اثر و عمل است. ...برای همین هم بهمجرّدی که پیغمبر فرمود: قولوا لا اِلٰهَ اِلَّا اللهُ تُفلِحوا، صاحبان زر و زور در همان محیط محدود و کوچک مکّه در مقابل او صفآرایی کردند.
این صفآرایی از روز اوّل تا امروز وجود داشته است و از روز اوّل تا امروز، عقبنشینی در این مصاف، سرنوشت باطل بوده است و پیشروی، سرنوشت حق بوده است.
ما اگر چنانچه به توحید اعتقاد داریم، نمیتوانیم زیر بار زور و ظلم برویم، نمیتوانیم در مقابل ظالم نَایستیم، این طبیعتِ توحید است. اینکه جمهوری اسلامی اعلام میکند که هر جا مظلومی هست و نصرتی لازم است، ما آنجا حاضریم، بهخاطر این است.
اینکه ما روی مسئلهی فلسطین اینجور اصرار داریم، بهخاطر این است. چون لازمهی توحید این است که انسان در مقابل زورگویی ظالم به مظلوم بِایستد؛ حقیقت توحید این است؛ و این مطمئنّاً پیشرفت هم دارد.
حالا البتّه فشارها بر روی مردم فلسطین در این ایّام و ایّام گذشته -در این هفتاد سال- فراوان بوده است امّا شما ملاحظه کنید که همان جمعیّت مظلوم محدودی که صهیونیستها توانستند بهآسانی بر آنها غلبه پیدا کنند، امروز تبدیل شده است به یک فلسطین قدرتمند که حکومت صهیونیستی را تهدید میکند و حکومت صهیونیستی در مواجههی با آن احساس عجز میکند؛ و بدون تردید فلسطینیها بر صهیونیستها غالب خواهند شد و فلسطین به دست فلسطینیها برخواهد گشت.
ایستادن ما در کنار گروههای مقاومت در منطقهی غرب آسیا [هم] به همین دلیل است.
۱۳۹۷/۰۱/۲۵
@qom_khamenei_ir
34.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت دعا کردن
سند طولانیِ شریفِ زرّین و نورانی این حدیث، میرسد به اینجا که خدای متعال خطاب میکند به امثال بنده و شما که این را بدانید، اگر هدایت الهی نباشد، کمک الهی نباشد و دل شما را، ذهن شما را به سمت حقیقت گرایش ندهد و کمک نکند، همهی شما در گمراهی باقی خواهید ماند.
[در ادامهی حدیث میفرمایند] همهی شما فقیر و تهیدستید، مگر آن کسی که من او را غنی کنم. غنا را هم از خدای متعال باید خواست؛ دنبال غنا به درِ خانهی این و آن نباید رفت. این را ما یاد بگیریم که به خاطر غنا، دنبال این و آن نیفتیم.
نتیجه این است که از من بخواهید، دعا کنید؛ این ترغیب به دعا کردن است. ما دعا را دستِکم نباید بگیریم، خواستن از خدای متعال را دستِکم نباید بگیریم. هر چه هم بتوانید این دعا را، این درخواست از ساحت پروردگار را در یک فضایی انجام بدهید که حال خوشی برای شما وجود داشته باشد، زمینه برای تضرّع فراهم باشد.
شرح حدیثی قدسی درباره اهمیت دعا کردن در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۱۳۹۷/۰۱/۱۹
#حدیث
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1894
@qom_khamenei_ir
وحدت یعنی همیاری در برابر دشمنان مسلّم و مشترک
وحدت به معنیِ ارتباط فکری و عملی است؛ به معنی نزدیک شدن دلها و اندیشهها و جهتگیریها است؛ به معنی همافزایی علمی و تجربی است؛ به معنی پیوند اقتصادی کشورهای اسلامی است؛ به معنی اعتماد و همکاری دولتهای مسلمان است؛ به معنی همیاری در برابر دشمنان مسلّم و مشترک است.
وحدت بدین معنی است که نقشهی طرّاحیشدهی دشمن نتواند فرقههای اسلامی، یا ملّتها و نژادها و زبانها و فرهنگهای متنوّع جهان اسلام را در برابر یکدیگر قرار دهد.
وحدت بدین معنی است که ملّتهای مسلمان یکدیگر را، نه از راه معرّفیِ فتنهانگیز دشمن، بلکه از راه ارتباط و گفتگو و رفت و آمد بشناسند؛ از امکانات و ظرفیّتهای یکدیگر آگاه شوند و برای بهرهبرداری از آن برنامهریزی کنند.
وحدت بدین معنی است که دانشمندان و دانشگاههای جهان اسلام دست در دست یکدیگر نهند؛ علمای مذاهب اسلامی با حُسن ظن و مدارا و انصاف به یکدیگر بنگرند و سخنان یکدیگر را بشنوند؛ نخبگان در هر کشور و هر مذهب، آحاد مردم را با مشترکات یکدیگر آشنا و آنان را به همزیستی و برادری تشویق کنند.
پیام به حجاج بیتالله الحرام ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
#گفتمان
#وحدت
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1897
@qom_khamenei_ir
20.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ «جبهۀ مقاومت» گریبانِ #نظام_سلطه را گرفته
🔹 نظام سلطه اساساً ضدّ «آزادى» و «عدالت» است؛ [امّا] اسلام پرچمدار عدالت و آزادى است؛ آن هم پرچمدار بىرودربايستى و صريح. اسلام، صريح در مقابل نظام سلطه است؛ يعنى طرفدار عدالت و آزادى است.
🔸 پس بنابراين، درگيرى و مواجهه و مقابله به طور قهرى وجود دارد؛ ...انواع و اقسام درگيرىهاى ديگر وجود دارد. تقابل حتمى است؛ در هر نقطهاى طبق اقتضائات.
🔹 منتها وقتى كه اسلام در قالب يك نظام سياسى، در قالب يك دولت، يك قدرت كه ملّتى دارد، دولتى دارد، ارتشى دارد، نيروهاى مسلّحى دارد، توانايىهاى علمىاى دارد، دانشگاهى دارد، اين جور وقتى مثل جمهورى اسلامى بُروز ميكند و ظهور ميكند، دشمنى آنها صد برابر ميشود. ... [لذا] اين جور نيست كه دشمنى نظام سلطه با فلان حزب اسلامى مثلاً در فلان كشور، قابل مقايسه باشد با دشمنى او با جمهورى اسلامى ... دشمنىشان با اين نظام، دشمنى فوقالعادهاى است.
✔️ اينجا است كه واژهى «مقاومت» معنا پيدا ميكند؛ اينكه ما ميگوييم «نيروهاى مقاومت، جريان مقاومت، جبههى مقاومت»، يعنى اين؛ يعنى يك حقيقتى به نام اسلام در دوران معاصر سر بلند كرده است كه اين حركت عظيم اسلامى، صد سال پيش، پنجاه سال پيش نبود، امروز وجود دارد كه گريبان نظام سلطه را محكم ميگيرد و براى #آزادى و #عدالت اقدام ميكند؛ اين به وجود آمده؛
🔻آنها هر توانى كه دارند، ميخواهند در مقابل اين به خرج بدهند كه اين را عقب برانند؛ اينجا است كه «فَلِذٰلِكَ فَادْعُ وَ اسْتَقِمْ »؛ هم دعوت لازم است، هم استقامت لازم است؛ مقاومت يعنى اين.
🗓 ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
@qom_khamenei_ir
🔰 نشست #تحلیل_بیانات
🔸موضوع: تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) درباره علامه طباطبائی (رحمهالله)
🔸حجت الاسلام والمسلمین دکتر امیدی
مؤلف کتاب مردم و حکومت اسلامی در اندیشه سیاسی علامه طباطبائی (ره)
🗓 زمان: شنبه ۲۷آبان ۱۴۰۲ ساعت:۱۵:۰۰
📍مکان: خ شهداء، ک ممتاز- پ ۹۱ پژوهشگاه فقه نظام
@qom_khamenei_ir
13590406_43146_64k - Segment1(00_20_09.500-00_21_23.541).mp3
1.19M
نزدیک شدن به امام زمان عجلاللهفرجه
نزدیک شدن به امام زمان، نه نزدیک شدن در مکان است و نه نزدیک شدن به زمان. شما که میخواهید به ظهور امام زمان نزدیک بشوید، ظهور امام زمان یک تاریخ معیّنى ندارد که مثلاً صد سال دیگر یا پنجاه سال دیگر [باشد] تا ما بگوییم که ما از این پنجاه سال، یک سال و دو سال و سه سالش را گذراندیم، ۴۶ یا ۴۷ سال دیگر باقى مانده؛ از لحاظ مکان هم [این طور] نیست که ما بگوییم ما از اینجا حرکت میکنیم به طرف مثلاً شرق یا غرب عالم، یا شمال یا جنوب عالم، تا ببینیم که ولىّعصر کجا است و به او برسیم؛ نه، نزدیک شدن ما به امام زمان، یک نزدیک شدن معنوى است؛ یعنى شما در هر زمانى، تا پنج سال دیگر، تا ده سال دیگر، تا صد سال دیگر که بتوانید کیفیّت و کمّیّت جامعهى اسلامى را افزایش بدهید، امام زمان (صلوات الله علیه) ظهور خواهد کرد.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران به مناسبت نیمه شعبان ۱۳۵۹/۰۴/۰۶
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
🔰 نشست #تحلیل_بیانات 🔸موضوع: تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) درباره علامه طباطبائی (ر
🔴 با توجه به برگزاری راهپیمایی سراسری در حمایت از کودکان مظلوم فلسطینی در روز شنبه، نشست #تحلیل_بیانات برگزار نمیگردد و زمان برگزاری متعاقباً اعلام خواهد شد.
امتحانهای الهی شبیه امتحان معلم از شاگرد نیست
ازجمله مسائلی که باید در آن اندیشید، شناخت امتحان و حتمی بودن آن و جایگاهش در آفرینش است.
باید دانست که امتحان الهی، شبیه امتحان معلّم از شاگرد نیست که بخواهد بداند او خوب درس خوانده یا نه، بلکه امتحانِ خداوند از قبیل ورزش دادن یک مربّی برای ورزیدگی ورزشکار است.
اگر یک مربّی بخواهد برای کوهنوردی، ورزشکارانی تربیت کند، باید برای صعود به قلّه، مدّت زیادی آنان را در منگنهی آزمایش سخت و تمرین قرار دهد. در این مدّت، شناسایی قابلیّت، امری قهری است، ولی مقصود و منظور شناسایی نیست، بلکه مربّی میخواهد آمادگی و توانایی صعود به قلّه و ورزیدگی در ورزشکار پدید آید.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۸۱
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1904
@qom_khamenei_ir
🔰 نشست #تبیین_اندیشه
🔸موضوع: سیره حضرت زینب (سلاماللهعلیها) به مثابه الگوی جهاد تبیین از دیدگاه رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی)
🔸استاد: حجت الاسلام والمسلمین سید میرهاشم حسینی
🗓 زمان: یکشنبه ۲۸آبان ۱۴۰۲ ساعت:۱۸:۰۰
📍مکان: قم، دانشگاه قم، تالاراندیشه
🔴 ویژه خواهران
@qom_khamenei_ir
40.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبعات اخروی ریاست
بیانات در زمینه لزوم پرهیز انسان از تلاش برای دستیابی به «ریاست» مگر در مواقع تکلیف و در ادامه، خاطرهای از علت پذیرفتن نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۶۴.
بیانات در ابتدای درس خارج فقه درباره تبعات اخروی ریاست ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
#حدیث
https://eitaa.com/qom_khamenei_ir/1906
@qom_khamenei_ir
🔰 نشست #تحلیل_بیانات
🔸موضوع: تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی درباره علامه طباطبایی رحمةاللهعلیه
🔸استاد: حجت الاسلام والمسلمین دکتر امیدی
🗓 زمان: دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ ساعت:۱۵:۰۰
📍مکان: قم خیابان شهدا، کوچه ممتاز (۲۴), پلاک ۹۱ پژوهشگاه فقه نظام
@qom_khamenei_ir
«اگر کربلا نبود، در حالت عادی کسی عظمت شخصیت حضرت زینب سلام الله علیها را نمی توانست تشخیص دهد.»
حجت الاسلام و المسلمین میرهاشم حسینی، در نشست #تبیین_اندیشه سیره حضرت زینب به مثابه الگوی جهاد تبیین، از دیدگاه رهبر انقلاب، که به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)، برگزار شد، به بیان دلایل عظمت شخصیتی ایشان پرداخت.
ایشان با بیان این که یکی از راه های شناخت عظمت شخصیتی این بانو، توجه به خطبه های تبیینی ایشان است، افزود: دشمن تمام تلاشش را کرده بود، تمام نیروهایش را به میدان آورده بود، تمام مکر و نیرنگش را نیز به کار برده بود، اما حضرت زینب(سلام الله علیها) مقاومت کردند و با ایستادگی خودشان تمام این نقشه ها را بر ملا کردند. لذا خطاب به لشکر یزید می فرمایند «شما تمام کید و نیرنگتان را به کار ببرید، و تمام تلاشتان را بکنید!» یعنی این صبر و تلاش دشمن باعث عقب کشیدن ایشان نیست بلکه استوارتر ادامه می دهند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه، جهادِ تبیین را از عوامل عظمت شخصیتی حضرت زینب (سلام الله علیها) دانسته و افزود: حضرت زینب سلام الله علیها در خطبه ای خطاب به یزیدیان می فرماید دسیسه لشکر یزیدیان این است که ذکر اهل بیت (علیهم السلام) از بین برود، اثری از وحی نماند و کسی اصلا از این امور دفاع نکند و هر کس هم خواست از حق دفاع کند خجالت بکشد. این جوی است که یزیدیان می خواهند در جامعه حاکم شود. این حماسه بزرگ زینب کبری و حضرت سجاد(سلام الله علیهما) است که ایستادگی کرده و حقیقت حرکت باطل را نمایان ساختند.
حجتالاسلام میرهاشم حسینی افزودند: تمام هم و غم یزیدیان این بود که ذکر اهل بیت(علیهم السلام) نباشد، تمام هم و غم آنها این بود که اثری از وحی نباشد،حضرت زینب سلام الله علیها فرمودند: قسم جلاله می خورم که نمی توانید این وحی را خاموش کنید. حال چرا تلاش دشمن محقق نمی شود؟ چون زینب کبری(سلام الله علیها) با جهادِ تبیین، پایه ریزی ای کردند که باعث می شود حرکت در مسیر حق متوقف نشود.
اهتمام و جدیت در انجام وظیفه از دیگر ویژگی های مهمِ حضرت زینب(سلام الله علیها) است که حجت الاسلام میرهاشم به آن اشاره کرده و شهید آرمان علی وردی را از نمونه های امروزی این ایستادگی معرفی کردند: کار برای خدا ماندگار می شود. آن لحظه ای که آرمان را می زدند هیچ کس گمان نمی کرد که این آرمان کیست و چه روحیاتی دارد؟ آرمان اگر زلزله بود، به کمک رفته بود، اگر سیل بود به کمک رفته بود. شهید آرمان کار را جدی برای خدا انجام می داد. این جدیت و اخلاص را آرمان عزیز از زینب کبری (سلام الله علیها) آموخته بود.
استاد میرهاشم حسینی، با اشاره به ضرورت اقدام سریع در بزنگاه، عامل موفقیتِ حضرت زینب(سلام الله علیها) را حضور به موقع ایشان دانسته و در این باره افزودند: اگر کسی انقدر داد و بیداد کند که به او بگویند شلوغچی، دیگر در بزنگاه نمی تواند تاثیر گذار باشد. جهادِ تبیین و روایتِ حقّ حضرت زینب(سلام الله علیها) در بزنگاه بود و موثر واقع شد و الا قبل از ضرورتِ تبیین، ایشان به این عنوان در جامعه شناخته نمی شدند. لذا باید توجه داشته باشیم که بزرگترین کار بانوان نیروسازی در خانواده است که اصلی ترین کار بانوان است و نباید سایر امور باعث غفلت از آن شود.
در پایان این نشست ایشان به برخی از سوالات در موضوع وظایف بانوان در جهادِ تبیین و امیدآفرینی را پاسخ دادند.
گفتنی است این مراسم، در شامگاه میلاد حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) مصادف با بیست و هشتم آبان ۱۴۰۲، در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد.
@qom_khamenei_ir
🔰هرچه محبوبیت بیشتر باشد، تکلیف بیشتر است
🔸 چهرهی ورزشی برای خیلی از جوانها الگو میشود. رفتار شما، حرکات شما، گفتار شما، نوع زندگی شما جوانهای عزیز و نوجوانهای عزیز که چهرهی ورزشی هستید، غالباً برای بسیاری از جوانها الگو میشود؛ خب، این مسئولیّتِ شما را سنگین میکند.
🔸وقتی شما الگو هستید، میتوانید یک بخشی از جوانهای کشور را به راه راست هدایت کنید، خوشبخت کنید، سعادتمند کنید؛ خدای نکرده عکسش هم ممکن است. بنابراین، رفتارتان خیلی مهم است.
🔸یک سخن یک ورزشکار، یک رفتار یک ورزشکار ــ چه در میدان ورزش، چه در بیرون از میدان ورزش ــ میتواند تأثیر سازندهای در جوانها داشته باشد؛ این مسئولیّتِ شما را سنگین میکند. خدای متعال به قدر محبوبیّت شما برای شما تکلیف دارد.
🔸هرچه محبوبیّتتان، تواناییتان، مطرح بودنتان بالاتر برود، تکالیفی هم به همان مناسبت بر دوش شما از ناحیهی پروردگار میآید؛ به این توجّه کنید؛ هم خانمها، هم آقایان، جوانان و نوجوانان. شهرت و مورد توجّه قرار گرفتن، انسان را در معرض برخی لغزشها قرار میدهد که باید به این کاملاً توجّه کنید.
بیانات در دیدار قهرمانان ورزشی و مدالآوران بازیهای آسیایی و پارا آسیایی ۱۴۰۲/۰۹/۰۱
@qom_khamenei_ir
13590406_43146_64k - Segment1(00_21_23.500-00_22_21.200).mp3
928K
هرچه تعداد مسلمانان مخلص و مؤمن بیشتر شود، به زمان ظهور نزدیکتر میشویم
اگر بتوانید در درون جامعهى خودتان ــ همان جامعهى انقلابى ــ تقوا و فضیلت و اخلاق و دیندارى و زهد و نزدیکى معنوى به خدا را در خود و دیگران تأمین کنید، پایه و قاعدهى ظهور ولىّعصر (صلوات الله و سلامه علیه) را مستحکمتر کردهاید.
هر چه بتوانید از لحاظ کمّیّت و مقدار، تعداد مسلمانان مؤمن و مخلص را افزایش بدهید، باز به امام زمان و زمان ظهور ولىّعصر نزدیکتر شدهاید. پس ما میتوانیم قدمبهقدم جامعهى خود و زمان و تاریخ خود را به تاریخ ظهور ولىّعصر (صلوات الله و سلامه علیه) نزدیک کنیم.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران به مناسبت نیمه شعبان ۱۳۵۹/۰۴/۰۶
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
35.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیج یک فرهنگ است
🔸بسیج یک فرهنگ است، بسیج یک گفتمان است، بسیج یک تفکّر است. این تفکّر چیست؟ این فرهنگ چیست؟ این فرهنگ عبارت است از خدمت بیتظاهر و بیتوقّع به اجتماع و به کشور.
🔸بسیجی بودن فرهنگ مجاهدان گمنام است ــ همین طور که در فرمایش امام هم به همین معنا اشاره شده ــ فرهنگ مجاهدان بیتوقّع است؛ خطرپذیری است، نترسیدن است؛ خدمتگزاری است برای همه و برای کشور؛ از خود برای دیگران مایه گذاشتن است؛ حتّی مظلوم شدن برای اینکه مظلوم را رهایی ببخشد.
🔸به خودشان ناامیدی راه نمیدهند؛ این یکی از بخشهای مهمّ فرهنگ بسیجی است. ناامیدی برای بسیجی معنا ندارد.
بیانات در دیدار بسیجیان ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
@qom_khamenei_ir
امتحان الهی برای ورزیده شدن است
امتحان الهی یعنی: «تحمّل سختی برای رسیدن به هدف». اگر بخواهید از جایی به جایی دیگر برسید، باید راه را طی کنید و همین طیّ مسیر و تحمّل مشکلات آن، امتحان است که با تحمّل آن به مقصد میرسید.
همچنان که رسیدن به آن قلّههای بزرگ و راه دشوار، نیازمند این تجربهها و آزمونها است، رسیدن به قلّهی کمال انسانیّت نیز، که هدف و غایت دین است، به گذراندن این امتحانها بستگی دارد. بدون امتحان، قابلیّت رسیدن به قلّه ی دین پدید نمیآید.
امتحان برای این نیست که تو خودت را بشناسی یا خدا ما را بشناسد، بلکه برای این است که ورزیده شوی. ملّا شدن انسان به تحصیل مستمر، و تلاش جدّی علمی نیاز دارد. این تلاش علمی، امتحان است.
مسئله این نیست که اگر درس نخواندی، بعد بفهمی که ملّا نشده ای. فهمیدن، نتیجه ای قهری است که در ضمنِ امتحان به دست میآید. مسئله این است که اگر زحمت نکشیدی، به قلّه واصل نمیشوی.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۸۱
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir